- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.161
kızzllaaarr napıosunuzz
özledim sizi beee eskısı gibi diil topıgımız :26:
Askerim aradı sonunda kızlar klubeleri sökmüşler ondan arayamamış çadırda kalıyormuş tatbikat nedeniyle tulumda yatıyoruz hayatım dondum dün gece dedi.Kavga olayını sordum ne oldu diye komutanı yanına çağırmış geldiğinden beri seni takip ediyorum efendi biri olduğun için bu seferlik affettim demiş kavga ettiği çocuğa birşey yapmışlar tam anlamadım çadırda çok sessiz konuşuyordu içim rahatladı en azından birşeyi yok ya şükür bunada.
Canım aramayı düşündüm numara yok bulamadım askerimede dedim askeriyenin tlfonunu bulsam arayacaktım seni diye iyikide aramamışım zaten klubeleri sökmüşler elektirikleride kesmişler tatbikat yapıyorlarmış 2 gün perişanız hayatım arasanda ulaşamazdın dedi.
kızzllaaarr napıosunuzz
Askerim aradı sonunda kızlar klubeleri sökmüşler ondan arayamamış çadırda kalıyormuş tatbikat nedeniyle tulumda yatıyoruz hayatım dondum dün gece dedi.Kavga olayını sordum ne oldu diye komutanı yanına çağırmış geldiğinden beri seni takip ediyorum efendi biri olduğun için bu seferlik affettim demiş kavga ettiği çocuğa birşey yapmışlar tam anlamadım çadırda çok sessiz konuşuyordu içim rahatladı en azından birşeyi yok ya şükür bunada.
Güne , askerimin sesiyle başlamak gibisi yok
Günaydın kızlar, keyifler nasıl ?
AaaaaaaaaaaHarbiden ciddisin Yavrum şu midene bi dur de yokse kilolu olmasan bile, kilo alacaksın ya hu
Pekmeziim beni kesmez bunlar amaaa ben en iyisi sizide sayayım tek tek şaplatayım sonra öperim dee ayyy
He napak he mi gı ecim çook seviyoruz ya la
Günaydıın tertolar
Pekmeziim ben bugünde keyifliyim, peki ya siiz siz nasılsınız canlarım ?
kızzllaaarr napıosunuzz
Güne , askerimin sesiyle başlamak gibisi yok
Günaydın kızlar, keyifler nasıl ?
Balım dün gayet mutluymuşsun ama bugün keyfim yok demişsin. Nolduuu :26:
Ben her zmanki gibi idare ediyorum yine şükür
Hadi gözün aydın Selenim bi şey olmamış
Hadi ben sizle hiç denk gelemiyorum ama artık siz de denk gelmiyosunuz
Napıyım ben her günüm aynı işteSen napıyosun nasılsın
Ben şimdi sana ne dicemm :44:
Cey diyim bari
Nasılsın Cey nası gidiyo
Evet senacım bu aralar boş hep denk gelemiyoruz hiç.
evet zeynebım yaa bu arada işe basladım kızlar anca aksamlari vakıt buluyorum ama sizler yoksunzSenacıım bende özledim, cidden eskisi gibi konuşamıyoruz :26:
Hadi ben sizle hiç denk gelemiyorum ama artık siz de denk gelmiyosunuz
Napıyım ben her günüm aynı işteSen napıyosun nasılsın
Balım dün gayet mutluymuşsun ama bugün keyfim yok demişsin. Nolduuu :26:
Ben her zmanki gibi idare ediyorum yine şükür
evet zeynebım yaa bu arada işe basladım kızlar anca aksamlari vakıt buluyorum ama sizler yoksunz
Mayystırooooooooooooo de
canım benım gözun aydın cok sukur hıc bısı olmamiş okudum konuşmussunz cok sevındım
bidaha böle seyler yasanmaz inş..
ben gelıyorum sız yoksunz sız gelıonuz ben yokm
evet zeynebım yaa bu arada işe basladım kızlar anca aksamlari vakıt buluyorum ama sizler yoksunz
sorma walla pekmezim boş bırakmayalm burayı :)
bende iyim cnm ıse git gel basladı tekrar tempo inş devam eder suan memnunum
Pekmezim bu aralar moralim bozuk iyi gitmeyen şeyler var anlam veremediğim. Gece rahatsızlandım serum takıldı, sakinleştirici yapıldı. Yeni yeni kendime geliyorum anlayacağın şükür iyiyim bende :26:
Kuzum çok sevindim adına, iş bulmuşsun ya o daha güzel yaDediğin gibi geceleri giremiyorum dün zaten rahatsızdım falan iyiym şimdi. Arada toplanalım gerçekten çok boş kaldı topiğimiz.
Hayırdır Zeynebim ya ne rahatsızlığın var kii :26: Yolunda gitmeyen ne :44:
Geçmiş olsun canım benim
Kuzum çok sevindim adına, iş bulmuşsun ya o daha güzel yaDediğin gibi geceleri giremiyorum dün zaten rahatsızdım falan iyiym şimdi. Arada toplanalım gerçekten çok boş kaldı topiğimiz.
Aa hadi hayırlı olsun balım ya ne güzel olmuş oh
selam kızlarnasılsınız? off ya geçmiyor şu günleerrr mehtap sıkıştırıyooorr
şafak desen hep aynı gibi.bide şu askerlik kısalmıcak belliki iyice sinirlerim tavan yapıyor
sizde durumlar ne?
iyii cnm cok sukur sen nasılsınn
ooff ne guzel sizin mehtap yaklaştı
bencede kısalmıcak öle sölıolar ama bızı vurmaz yaaa hıc umudum yoktu ztn dogudakı askerler ıcınde bısı yapmazlar
teror varken yapılmadı suan sakin ortalık sımdı hıc sanmıorm yani
bızım şafaklar hep aynı bee 11 aydan duselim artık :// senınkı nasıl canım sen nasılsın?
bende iyiyim canım çok şükür benimki daha aramadı o aramayınca içim daralıyor yine öyle oldu..şimdi ben arıcam
yaklaştı canım Allahıma şükür ama çok fena sıkıştırıyor heycan bastı çok
ama askerliğin uzun olması birazda terörden dolayıydı cnm şmdi terör olmayınca kısalabilir belki gündeme bayaa çıkmıştı kısalma.. İNŞALLAH! kısalır yinede..
benimkide nasıl bilmiyorumki iyidir inşallah akşam iyiydi bugün naptı hiç bilmiyorum :26:
düşersiniz canım iyi olsunlar yeterki...
evet cnm gecsn gitsin su askerlık bıan önce atlatlm yaa
evet ya :26:
ay bu çocuk beni öldürcek..arıyorum ne zmndır hep meşgul ankesörlüler haliyle.sonunda açtı bi asker sordum benimkini nöbette yarım saat sonra arayın dedi aradğmı söyleyn dedm tmm dedi kapattık.bu aralar nöbet tutmuyordu nerden çıktı yne bu nöbet :26:
8-10 nöbetiymiş iyi bari arar inşallah hemen...
seninki napıo kız?
iyi cnm cok sukur sıkıntımz yok sımdılık
ama habrcıler nobet tutmuyoki cnm yanlış bılgı verms olmasn o asker :26:
8 10 sa bıle bıtmesı lzm sımdıye kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?