- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.181
benimki yine değişti canım yazıcı oldu..asıl haberci izindeydi o yüzden geçici olarak o yaptı.izinden döndü şimdi asıl haberci benimkide yazıcılığa geri döndü.yinede pek yapmam boşum bu aralar diyordu izne gelcek die yapmıodu bişi.asıl mesleği şoför orda ama araçlar dışarı çıkmadığı için şoförlük yapamıyor.nöbette tutmuyordu şaşırdım aslında.biraz daha beklicem aramazsa yine arıcam canım inşallah arar ya
inş cnm yaa en zoru bu yaa
haber alamamak sureklı aklın orda kalmasi gercekten zorbısurur sey gelıo ınsanın aklına
kiz yine aradim bu sefer baska asker acti.oda karargahta oldugunu soyledi.yazhanede isleri warmis.soylerim aradgnzi dedi.nobette degil ama dmi dedim hyr degil uyumuyorda.dedi.bu ne ya herkes kafasina gore bsy soyluyor!
aynen cnm herkes bısı sölıo ama askerıye öle bırı öle der bırı böle der
daha cok kafan karişti simdi musait olamuo demekki yoksa arardi o
ya böle olması cok zor sölerlermi aradıgını kımblır o var bide
Hadi gözün aydın, onunla geçmiş olsun.
Diğer askerlerin hal ve hareketlerine pek aldırmasın. Sonra olan ona olur, askerliği uzar .
Ama hakkınıda savunsun, sus pus olmasın .
Sevindim valla, sen ne olur ne olmaz, yinede bi al numarayı .
Ulaşamazsın edemezsin, merakta kalırsın ararsın ..
Senacıım bende özledim, cidden eskisi gibi konuşamıyoruz :26:
Oh oh çok sevindim bu habere yavrum.
Bulaşmasıın bi daha o çocuğa. Komutan takip ettiğine göre ilk yanlışında yakar çırasını bu yüzden dikkatli olsun.
Heyt be bugün şimdik senin için nede güzel geçer
Rabbim bi gün uyandığımızda da yanımızda onları görmeyi nasip etsin
Benim bugün keyfiimmm YOOK :26:
Sen nasılsın, napıyosun canım ??
Balım dün gayet mutluymuşsun ama bugün keyfim yok demişsin. Nolduuu :26:
Ben her zmanki gibi idare ediyorum yine şükür
Hadi gözün aydın Selenim bi şey olmamış
Hadi ben sizle hiç denk gelemiyorum ama artık siz de denk gelmiyosunuz
Napıyım ben her günüm aynı işteSen napıyosun nasılsın
Ben şimdi sana ne dicemm :44:
Cey diyim bari
Nasılsın Cey nası gidiyo
canım benım gözun aydın cok sukur hıc bısı olmamiş okudum konuşmussunz cok sevındım
bidaha böle seyler yasanmaz inş..
ben gelıyorum sız yoksunz sız gelıonuz ben yokm
evet zeynebım yaa bu arada işe basladım kızlar anca aksamlari vakıt buluyorum ama sizler yoksunz
sorma walla pekmezim boş bırakmayalm burayı :)
bende iyim cnm ıse git gel basladı tekrar tempo inş devam eder suan memnunum
saol canımm sana noldu kıyamam serummu yedın nasılsn sımdııı :26:
selam kızlarnasılsınız? off ya geçmiyor şu günleerrr mehtap sıkıştırıyooorr
şafak desen hep aynı gibi.bide şu askerlik kısalmıcak belliki iyice sinirlerim tavan yapıyor
sizde durumlar ne?
Çok saolun kızlar gerçekten çok sitresli bir bekleyişti ve sonunda bitti şükür sorun çıkmadı dünde çarşıya çıktı askerim moralini düzeltsin diye komutanı yollamış görüştük gözümle gördüm eli çok kötü bileğinin çevresi tamamen kesilmiş onun dışında iyi şükür Allah kimseye göstermesin böyle bir acı yine ucuz atlattık.
Geçmiş olsun esinim nasıl oldun daha iyimisin.Bu çarşı izni çok iyi oldu zaten tatlım neşesi yerine geldi yarında çıkacak Allah izin verirse eli sargıdaydı küçüçük birşey diyip duruyordu sargıya sarılı görünce ben açtırdım görünce çok üzüldüm ama geçer demiş revirdeki doktor bunada şükür ama canım.Turp gibiyim kuzum, sen sağolasın düşünmen yeter
Selam yavrumBen süperiim, askerimin dünyalar tatlısı mesajıyla gözlerimi açtım sonra sesini duydum huzur buldum
Bizim mehtap kaldı 7 haftaya bugün askerim kollarımdaaaaa
Aynen güzelim kısalmayacak bu askerlik, 2013 sonlarına diyorlar ama umudum ufacık var. Aslında öyle olsa bile güzel olur 90 gün 90 gündür ya. Erken kavuşuruz önce siz sonra biiiz. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Sen nasılsın canım, askerin nasıl, sende durumlar nee, mehtap kaççç ??
Çarşıya çıkıp seni görmesi ona moral olmuştur kuzum, komutanı iyiymiş allahtan düşünmüşte yollamış ne güzel.
Eli sargıda mıydı? :26: Dediğin gibi ucuz atlatmşsınız eli düzelir bi kaç haftaya sanırım.
Geçmiş olsun esinim nasıl oldun daha iyimisin.Bu çarşı izni çok iyi oldu zaten tatlım neşesi yerine geldi yarında çıkacak Allah izin verirse eli sargıdaydı küçüçük birşey diyip duruyordu sargıya sarılı görünce ben açtırdım görünce çok üzüldüm ama geçer demiş revirdeki doktor bunada şükür ama canım.
İyiyim kuzum sağolasın. Öyle canım herşeye şükretmek lazım. :26:
Ne zaman geliyor askerin canım.
yarın ilk çarşımız var 1 aydan sonra çok heycanlıyım
bütün aile bireyleri en yakın akrabalarım erkek arkadaşımı öğrendi çok utanıyorum bu durumdan =)
Yeni mi öğrendiler ki ? Oh iyi olmuş ama bilsinler başın bağlı senin
Bu şarkı bizi anlatıyoorrr. :26:
[video=youtube;gRw2wfon5Js]http://www.youtube.com/watch?v=gRw2wfon5Js[/video]
annem babam halam biliyodu zaten şimdi teyzemler,kuzenler falan yakın akrabalarımda öğrendi bende böyle çok utanıyorum ya konuşamıyorum bile :)
Aman canım ne utanıyorsun ya
valla ben bu konularda çok utanıyorum sıkılıyorum daralıyorum =)
Dün sinirlerim boşaldı yavrum :26: Onun dışında bi sorunum yok ya
atarsa 345 başkada yooook :)
saol canımm sana noldu kıyamam serummu yedın nasılsn sımdııı :26:
saol cnmsen napıosn senınkı nasıl
selam kızlarnasılsınız? off ya geçmiyor şu günleerrr mehtap sıkıştırıyooorr
şafak desen hep aynı gibi.bide şu askerlik kısalmıcak belliki iyice sinirlerim tavan yapıyor
sizde durumlar ne?
İyiyim ben balım. Aynı tas aynı teraneMisafir vardı bugün ölüyorum şu an yorgunluktan ama 2de askerimin nöbeti var onu bekliyorum. Konuşamadık bugün doğru düzgün konuşuruz belki diye Benimki de kantinci oldu uğraşıp durur. Günde 2 saat nöbeti var. Biraz alışsın daha da rahatlicak inşallah. Seninki nasıll [/COLOR][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?