93/1 yarenleri burayaa

inş cnm yaa en zoru bu yaa
haber alamamak sureklı aklın orda kalmasi gercekten zor bısurur sey gelıo ınsanın aklına

inş cnm yaa en zoru bu yaa
haber alamamak sureklı aklın orda kalmasi gercekten zor bısurur sey gelıo ınsanın aklına

kiz yine aradim bu sefer baska asker acti.oda karargahta oldugunu soyledi.yazhanede isleri warmis.soylerim aradgnzi dedi.nobette degil ama dmi dedim hyr degil uyumuyorda.dedi.bu ne ya herkes kafasina gore bsy soyluyor!

kiz yine aradim bu sefer baska asker acti.oda karargahta oldugunu soyledi.yazhanede isleri warmis.soylerim aradgnzi dedi.nobette degil ama dmi dedim hyr degil uyumuyorda.dedi.bu ne ya herkes kafasina gore bsy soyluyor!

aynen cnm herkes bısı sölıo ama askerıye öle bırı öle der bırı böle der
daha cok kafan karişti simdi musait olamuo demekki yoksa arardi o
ya böle olması cok zor sölerlermi aradıgını kımblır o var bide

aradi canim cok sukur Allahima.nobete cikcak bi asker rahatsizlanmis benimki gitmis onun yerine.oda saat 9-11 mis. o yuzden arayamamis o merak etme diyor beni sakinlestiriyor ama nasil etmem ki ona cok belli etmiyorum ama endiseleniyorum cildiriyorum gec aradiginda
cook sukur Rabbime hersey yolunda ama cok rahatladimmm

Çok saolun kızlar gerçekten çok sitresli bir bekleyişti ve sonunda bitti şükür sorun çıkmadı dünde çarşıya çıktı askerim moralini düzeltsin diye komutanı yollamış görüştük gözümle gördüm eli çok kötü bileğinin çevresi tamamen kesilmiş onun dışında iyi şükür Allah kimseye göstermesin böyle bir acı yine ucuz atlattık.

saol canımm sana noldu kıyamam serummu yedın nasılsn sımdııı :26:

Turp gibiyim kuzum, sen sağolasın düşünmen yeter

selam kızlar nasılsınız? off ya geçmiyor şu günleerrr mehtap sıkıştırıyooorr
şafak desen hep aynı gibi.bide şu askerlik kısalmıcak belliki iyice sinirlerim tavan yapıyor
sizde durumlar ne?

Selam yavrum Ben süperiim, askerimin dünyalar tatlısı mesajıyla gözlerimi açtım sonra sesini duydum huzur buldum
Bizim mehtap kaldı 7 haftaya bugün askerim kollarımdaaaaa
Aynen güzelim kısalmayacak bu askerlik, 2013 sonlarına diyorlar ama umudum ufacık var. Aslında öyle olsa bile güzel olur 90 gün 90 gündür ya. Erken kavuşuruz önce siz sonra biiiz. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Sen nasılsın canım, askerin nasıl, sende durumlar nee, mehtap kaççç ??

Çarşıya çıkıp seni görmesi ona moral olmuştur kuzum, komutanı iyiymiş allahtan düşünmüşte yollamış ne güzel.
Eli sargıda mıydı? :26: Dediğin gibi ucuz atlatmşsınız eli düzelir bi kaç haftaya sanırım.

Geçmiş olsun esinim nasıl oldun daha iyimisin.Bu çarşı izni çok iyi oldu zaten tatlım neşesi yerine geldi yarında çıkacak Allah izin verirse eli sargıdaydı küçüçük birşey diyip duruyordu sargıya sarılı görünce ben açtırdım görünce çok üzüldüm ama geçer demiş revirdeki doktor bunada şükür ama canım.

İyiyim kuzum sağolasın. Öyle canım herşeye şükretmek lazım. :26:

bütün aile bireyleri en yakın akrabalarım erkek arkadaşımı öğrendi çok utanıyorum bu durumdan =)

Yeni mi öğrendiler ki ? Oh iyi olmuş ama bilsinler başın bağlı senin

Bu şarkı bizi anlatıyoorrr. :26:

[video=youtube;gRw2wfon5Js]http://www.youtube.com/watch?v=gRw2wfon5Js[/video]

Yeni mi öğrendiler ki ? Oh iyi olmuş ama bilsinler başın bağlı senin

Bu şarkı bizi anlatıyoorrr. :26:

[video=youtube;gRw2wfon5Js]http://www.youtube.com/watch?v=gRw2wfon5Js[/video]

annem babam halam biliyodu zaten şimdi teyzemler,kuzenler falan yakın akrabalarımda öğrendi bende böyle çok utanıyorum ya konuşamıyorum bile :)

valla ben bu konularda çok utanıyorum sıkılıyorum daralıyorum =)

Hııım anladım tatlım Bende öyle birşey yok, tam tersi yakup utanıyordu ilk zamanlar haha
Ama sizin taraftan herkesin öğrenmesii iyi olmuş ya bence :)
Neyse kuzum ben çıkıyorum, görüşmek üzeree öpüldün

Dün sinirlerim boşaldı yavrum :26: Onun dışında bi sorunum yok ya

Aman canım ya dikkat et sinirine filan :26:

Geçmiş olsun tekrar.

Bu arada askerlik düşmeyecek düşmeyecek diyip durma

Dua yerine geçebiliyomuş öyle. İyi düşün iyi söyle iyi olsun

Bundan sonra kimse düşmeyecek demesin. Yasaklıyorum

atarsa 345 başkada yooook :)

Ayy Begüş ya sanki 5 der gibi 345 başka da yok diyosun

O yeter zaten bize

saol canımm sana noldu kıyamam serummu yedın nasılsn sımdııı :26:

saol cnm sen napıosn senınkı nasıl

İyiyim ben balım. Aynı tas aynı terane Misafir vardı bugün ölüyorum şu an yorgunluktan ama 2de askerimin nöbeti var onu bekliyorum. Konuşamadık bugün doğru düzgün konuşuruz belki diye Benimki de kantinci oldu uğraşıp durur. Günde 2 saat nöbeti var. Biraz alışsın daha da rahatlicak inşallah. Seninki nasıll

selam kızlar nasılsınız? off ya geçmiyor şu günleerrr mehtap sıkıştırıyooorr
şafak desen hep aynı gibi.bide şu askerlik kısalmıcak belliki iyice sinirlerim tavan yapıyor
sizde durumlar ne?

Selam canım hoşgeldin İyiyim ben sen nasılsın

Ucunda mehtap olunca geçmez tabi günler

Kısalmicak deme Zeynebime yazdığım senin için de geçerli

Ortalarda kısalcak kısalcak diye dolanıyorum ben. Siz de biraz çaba gösterin

Son düzenleme:

kantıncı olması guzel cnm ya rahat olur bari artık askerlermizin görevleride oturdu cok sukur
gunde ıkı saat nöbette iyi bence tel flnda sokar o ykında iyice alışsında
benımkide ıyı canım cok sukur sorunumuz yok bıraz hasta gibidi iyileşmiş şimdi daha iyi
komutanlarn pesınde sureklı koşturmaktan bıngolun hawasıda tabı buraya göre daha souk usutmustu bıraz
iyileşti aklım ordaydı walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…