93/1 yarenleri burayaa

Öyle canım ya rahat bakalım sıcağın altında ot yolup ağaç budama dönemi kapandı artık

Telefonumuz var çok şükür atıyo müsait oldukça

Nöbetlerimiz iyi 2 saat olması ama çok abuk saatlerde tutuyo ya sabah hep kantinde olunca gece nöbeti yazıyolar mecbur. 4te filan nöbete kalkıyo. Ama buna da şükür. Sadece 2 saat

Balım benimki artık kısakollu gömlek giyiyomuş. Gece nöbette filan donuyodu. Parka yasak demişti :26: Ondan olabilir terle soğu da yapıyodur askerin :26: Dikkat etsin valla. Zaten asker bi de hasta olursa daha da zorlanır Senacım. Geçmiş olsun

kızlar tünn tünn tünn tünaydın...

bu sabah onunla uyandm resmen dedi cafeye gidiyorum kalktm giydim güzel tshrt hafif makyaj saçlarımı yaptım hemen annem bile dedi ne o ankaraya mı gidiyosun :) neyse bi baktım karşımda kilo almış suratı dolu dolu olmuş böyle =) sonra biraz ailesiyle konuştu sonra onları kapadı biz gene devam ettik bi heycan bi heycan bende =)1 saate yakın konştk sonra kapadk dedim milletin sevgilisi sabahtan akşama kadar oturuomş cafede sen gidiosun kim diosa yalandır diyo :) 1 aydır esir kampı gibi içerde az kalsın çarşısıda kitleniomş nöbette içi geçmş komutan azarlamş sadece allahtan...neyse işte çıkıyım ben dedi eksiklerini alcakmş falan bende çok üstüne gitmedm telefondan konşuyoruz haber veriyo falan ... öyle görmek bile güzeldi bi an ankarada olup elinden tutmak istedm

Evet senacım bu bile bizim için sevinç kaynağı 10 ayda bitecek inşallah her ay geçtikçe dahada sevineceğiz :119:

evet canım ay ay dusmeye baslıyoruz artık

olsn canm saatlerce tutmuo 2 saat hemen gecer
evet işte bıngolde bi souk bı sıcak yazlık kıyafetlerı vermsler ama ınce hrlde cok ordakı hawaya göre sımdı topladi ck sukur
ztn aklım orda bıde hastlnrsa daha zor:26:

ne guzel begumcum carsınız var görebılıosn bizim carsıda yok tehlıkeli bölge die
hem cıkar gezer hawası deişir hem ıhtıyaclarını alır oh miss her hfta olur artık size dimi cnm

artık bi aksilik olmazsa her hafta olcak canım inşallah

Evet 6 saat 8 saat tutanları duydukça daha çok şükrediyorum zaten kuzum

Aynen aklımız hep onlarda. Onlar da bi zahmet sağlıklı olsunlar şekerim di mi ama

kızlaaaaaaarrr mehtap sıkıştırıyoooooooooorrr
bana fikir verin askerim geldiği zaman neler yapayım sizce? kafamda bikaç düşünce var ama sizde güzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

kısa dönem olsaydık 62 günümüz kalcaktı ama maalesf uzun dönemiz plaka saymaya tam 261 günümüz var Allah yardmcımz olsun geçmicek gibi görünsede geçiyo ama çok zorluyo

kısa dönem olsaydık 62 günümüz kalcaktı ama maalesf uzun dönemiz plaka saymaya tam 261 günümüz var Allah yardmcımz olsun geçmicek gibi görünsede geçiyo ama çok zorluyo

off evet begumcum 261 guncuk dielim

Evet 6 saat 8 saat tutanları duydukça daha çok şükrediyorum zaten kuzum

Aynen aklımız hep onlarda. Onlar da bi zahmet sağlıklı olsunlar şekerim di mi ama

aynen cnm saglklı ve rht

kızlaaaaaaarrr mehtap sıkıştırıyoooooooooorrr
bana fikir verin askerim geldiği zaman neler yapayım sizce? kafamda bikaç düşünce var ama sizde güzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

ay canım ne guzel yaaa

bol bol gezin eglenın ama basbasa kalın öle mılleti takmayın peşinize walla hıc bısı anlamıo insan ya
ztn aileside görmek ıstıcek haklı olrk bide arkds cevresi takılırsa hıc bısı anlamazsinz
bu guzel hawalrı degerlendırın pıknık mangl keyfı fln oh mis

Kızlar zaman geçmiyor askerimde aramıyor çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aynen bana da zaman geçmez oldu artık. Günler de uzadı oflaya poflaya dolanıyorum her gün

Öyle ama napalım artık bu haksızlığı inatla değiştirmeyenler utansın

Okumadı diye gönderip orda 15 ay otla motla uğraştırıyolar insanları

Zor geçiyo. Bundan sonrası da zor geçecek bence

Son düzenleme:
hakikaten zaman bazen duruyo
Bu aralarda tamamen durmuş gibi canım.

Bende öyle elektirik gitti bugünde daha bir sıkıcıydı.Benim askerimde acemilikte ot toplamaktan şikayetciydi şimdide nöbetten şikayetci canım hiç uyumuyor nerdeyse yazık günah askerlerimize şu askerlik düşsede bizde rahatlasak.

evet cnm ya ne guzel o gunleri dusundukce heycan basiyor
insallah en guzel sekilde geciririz.darisida en kisa zmnda basiniza kizlar
basbasada oluruz ama mutlaka 1-2 kisi takilcak bazi yerlerde pesimize.ozellikle 1 kisi..
ailesiyle olck cnm haliyle.benim korkum babasi calistirmasin onu cok yogunlar

yok cnm cocuk izne gelıcek calıştırmaz heralde :/
öle olursa kötu olur yaa zaman gider yanii

yok cnm cocuk izne gelıcek calıştırmaz heralde :/
öle olursa kötu olur yaa zaman gider yanii

paso çalıştırmaz ya.ama yinede boş durmaz.bide onlarda gündüz gece iş var gece yarısı bile çalışıyorlar
inşallah benimkini sıkmaz o kdr.gece gitmem herhalde dio ancak gündüz dükkanda fln dururum o işleri yaparım, beraber yine dilediğimizi yaparız gider gezeriz dio kızanım
inşallah öyle olur tatlım ya.
sen nasılsın?herşey yolunda dimi?

iyim canım ben askerimde iyi simdi gene durumlar deişmiş
kımsenın bı dedigi bı dedıgını tutmuo nolck blmıorm onu beklıyoruz bakalm
(dun yazamadm canım netim gitti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…