93/1 yarenleri burayaa

Öncelıkle herkese sabır dılıyorum erkek arkadasımın sadece 93 gunu kaldı artık bı sure sonra uzadıkca uzuyor. askerdeyken ıllakı tartısma oluyor . Ama ben su bı ay ıcerısınden erkek arkadasımın benden uzaklastıgını hıssedıyorum buda benım canımı sıkıyo sızdede boyle bısey varmı anlamadım anlam veremıyorum daha dogrusu

Canım benimki bugün ustaya gidiyor...Yaklaşık 100 gün olucak işte şafağım yazıyor aşşağıda 376
Ayrıca iyidir canım askeriyede güvendeler m.etme :)

Son düzenleme:
Aradı şimdi askerim ve sesi çok kötüydü canım çok sıkkın teslim olduğundan beri hiç oturmamış yorgunluktan ölüyormuş çok pişmanım geldiğime dedi açmış yemek vermişler konserve ama kokuyor dedi yememiş yatak bile zor buldum dedi yamurun altında tlfon sırası bekledim dedi ve biz 2 dk zor konuştum Allahım sen sevdiğime sağlık sabır ver çok zoruma gitti tlfonu kapattığından beri ağlıyorum:-(Napacagım ben ilk gün böyleyse diğer günler nasıl geçeçek :-(

Canım sen sakın bırakma kendını ona bısı bellı etmee telefonu kapat agla ama onunla konusurken herzaman morel ver ben elımden geldıgınce öyle yapıyorum canım benımkıde sıkayet edıyor ama alısamadıklarından öyle yemekler kötuymus gercekten ama mecburlar canım bızlerde mecburuz girdik bu yola bitiricez allahn izniyle alıstıktan snra bukdr sıkayet etmezler

Telefonda ağlamadım zaten çok tuttum kendimi o kötü konuştukça ben moral verdim kapattı sonra 10 dk sonra tekrardan aradı yağmur yağıyormuş herkes içeri girince tlfon kulübeleri boşalınca aradı elimden geldiği kadar güzelce konuştum aileside 1 hafta böyle gider üzülme dediler bana çok zoruma gitti 75 günmüş acemilikte öyle söyledi.

aynen canım benmkıde öyleymiş bızde az önce konuştuk

Allah hepimize sabır versin şu üzücü günler geçsin artık bizimde yüzümüz gülsün bugün benim dogum günüm birde ve sevdiğim yanımda değil:-(

Teşekkür ederim canım sabır istiyorum sadece şu günlerde çok lazım olacak bize iyi geceler ben çıkıyorum yarın görüşürüz.

Canım sen ciddi misin ya?Ayrıldı mı arkamda bırakamam diye?:26:

aa bana bıtıyo dedı arkdslar falan ona sormadım daha sadece yemın torenınden bahsetti bende 75 yada 90 olucagını dusunuyorum ögrenıyım onu aradıgında carsılar baslasa guzel oluuurr

Canım ilk 1 ay çarşı falan yok yemin töreninden sonrayı bekliceksin diye biliyorum ben

şarkının sözleri tam bizi anlatıyor. BEN DÜNYAYA BÖYLE SIKIŞMAMIŞTIM gerçektende sıgamıyorum kocaman şehre onsuz

Slm kızlar nasılsınız?Moraller nasıl ben boşlukta gibiyim hiçbirşeyden tat almıyorum

Canım yapma,hayatı zehir etme kendine.Bak şafağı 75 olarak say sen 75gün sonra ustaya geçerken izni olacak göreceksin öyle düşün..Biliyorum çok zor ama üzülsen de kahrolsan da elden bi şey gelmiyo.Yazık etme kendine bak hepimz aynı durumdayız.

Selam Kızlar
Bende 92/3 yareniyim. Önümüzde 8 ay kadar yol kaldı sayılır.Başlar her zaman zordur. Biliyorum hepiniz içi yanıyor,hiç bir yere sıgamıyorsunuz. 15 ay nasıl biter diye kendinize soruyorsunuz şafakta hesaplamalar yapıyorsunuz. Bu süreç size kolay bir süreç diyemem. Başından sonuna kadar zor bir süreç. Ne kadar çabuk sevgilinizin,nişanlınız,eşinizin askerde olduğunu kabul eder.Hayatınıza bu şekilde devam ederseniz o kadar kolay bu süreçe alışırsınız. Özlemiycekmisiniz özliyceksiniz canınız yanmıycak mı yanıcak keşke burada olsaydı demiycekmisiniz diyceksiniz ama onun orada askerde olduğunu kabul edip geleceğini bileceksiniz.15 ay bitmez gibi geliyor biliyorum banada öyle ama bitirenler var açın bitrirenlerin topiklerini okuyun sizin gibi bizim gibi başladılar allahın izniyle bizimde biticek
Birşey sormak isterseniz seve seve size yardımcı oluruz 92/3 topigi olarak
Allah hepimizin yardımcı olsun sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin:26:

Gülşeen öncelikle yavrum sen nerelerdesin yaa iştesin dimi bugünde çalışıyorsun?
İkinci olaraksa çok güzel anlatmışsın,vay be 1 kaç ay sonra yarısının bitirmiş olcaksınız,bende peşisıra geliyorum ardınızdan cidden kızlar bitirenlerin topiğini bi ziyaret edin insana moral oluyor,demekki giden herkes bigun geliyor diyebiliyorsunuz kendinize.

Canım bugün yarım gün çalışıyorum şuan evdeyim.
Allahın izniyle canım nisanın başında yarılıycaz sende peşimizden geliceksin
Kesinlikle bitirenlere bakmak insanı motive ediyor.Bitirenler varsa allahın izniyle bizde bitircez demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…