- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
93/1 Yarenler merhaba ...
Konuyu biraz erken açmak istedim hem bize moral olsun, hemde siz şimdiden kaynaşmaya başlayın..
Kızlar inşallah askerleriniz hayırlısıyla gider gelirler..
Öncelikle sunu söylemek isterim, her yiğidin harcı degildir asker yolu beklemek, Zordur zahmetlidir ve aşırı sabır gerektirir..
Binbir türlü ruh haline girebilirsiniz ama korkmayın aşılamıycak engeller degil,tek yapmanız gereken sabretmek.
Ben 92/4 üm 1 hafta sonra ustaya gecis yapıcaz hayırlısıyla..
Size şuanlık söyleyebileceğim tek şey; kendinizi bos yere üzmeyin vaktinizi bununla harcamak yerine kalan zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Birbirinizi kırmamaya incitmemeye çalışın, çünkü günler o kadar kısa ki inanın zaman geçip gittiğinde, ayrılık vakti geldiğinde vicdanınızla yaşanılanlarla baş başa kalıyorsunuz bi parça kırsanız bile pişman oluyorsunuz..
Size bu yolculukta destek olacagımızdan emin olabilirsiniz
Umarım bütün askerlerimiz hayırlısıyla gidip gelirler.
Ne bilim zor geliyor hergün beraber olunca bir boşluğa düşmüş gibiyim aklımda heran çıkmıyor hiç ondan başka birşey düşünemiyorum inşallah en kısa sürede ararda iyi olduğunu öğrenirim teşekkür ederim tecrübelerin inan rahatlattı azda olsa sizin şafak kaç
Aradı şimdi askerim ve sesi çok kötüydü canım çok sıkkın teslim olduğundan beri hiç oturmamış yorgunluktan ölüyormuş çok pişmanım geldiğime dedi açmış yemek vermişler konserve ama kokuyor dedi yememiş yatak bile zor buldum dedi yamurun altında tlfon sırası bekledim dedi ve biz 2 dk zor konuştum Allahım sen sevdiğime sağlık sabır ver çok zoruma gitti tlfonu kapattığından beri ağlıyorum:-(Napacagım ben ilk gün böyleyse diğer günler nasıl geçeçek :-(
Telefonda ağlamadım zaten çok tuttum kendimi o kötü konuştukça ben moral verdim kapattı sonra 10 dk sonra tekrardan aradı yağmur yağıyormuş herkes içeri girince tlfon kulübeleri boşalınca aradı elimden geldiği kadar güzelce konuştum aileside 1 hafta böyle gider üzülme dediler bana çok zoruma gitti 75 günmüş acemilikte öyle söyledi.
Allah hepimize sabır versin şu üzücü günler geçsin artık bizimde yüzümüz gülsün bugün benim dogum günüm birde ve sevdiğim yanımda değil:-(
Teşekkür ederim canım sabır istiyorum sadece şu günlerde çok lazım olacak bize iyi geceler ben çıkıyorum yarın görüşürüz.
Merhaba kızlar:) Asker yareniyim diyemiyorum ne yazık ki gitmeden önce ayrıldı askerdeyken arkamda bırakamam diye. Gönül işte bende onu bırakamıyorum Şafak doğan güneş güneşim de benim olur inşallah. :)
aa bana bıtıyo dedı arkdslar falan ona sormadım daha sadece yemın torenınden bahsetti bende 75 yada 90 olucagını dusunuyorum ögrenıyım onu aradıgında carsılar baslasa guzel oluuurr
Canım sen ciddi misin ya?Ayrıldı mı arkamda bırakamam diye?:26:
Canım ilk 1 ay çarşı falan yok yemin töreninden sonrayı bekliceksin diye biliyorum ben
Slm kızlar nasılsınız?Moraller nasıl ben boşlukta gibiyim hiçbirşeyden tat almıyorum
Selam Kızlar
Bende 92/3 yareniyim. Önümüzde 8 ay kadar yol kaldı sayılır.Başlar her zaman zordur. Biliyorum hepiniz içi yanıyor,hiç bir yere sıgamıyorsunuz. 15 ay nasıl biter diye kendinize soruyorsunuz şafakta hesaplamalar yapıyorsunuz. Bu süreç size kolay bir süreç diyemem. Başından sonuna kadar zor bir süreç. Ne kadar çabuk sevgilinizin,nişanlınız,eşinizin askerde olduğunu kabul eder.Hayatınıza bu şekilde devam ederseniz o kadar kolay bu süreçe alışırsınız. Özlemiycekmisiniz özliyceksiniz canınız yanmıycak mı yanıcak keşke burada olsaydı demiycekmisiniz diyceksiniz ama onun orada askerde olduğunu kabul edip geleceğini bileceksiniz.15 ay bitmez gibi geliyor biliyorum banada öyle ama bitirenler var açın bitrirenlerin topiklerini okuyun sizin gibi bizim gibi başladılar allahın izniyle bizimde biticek
Birşey sormak isterseniz seve seve size yardımcı oluruz 92/3 topigi olarak
Allah hepimizin yardımcı olsun sevdiklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin:26:
Gülşeen öncelikle yavrum sen nerelerdesin yaa iştesin dimi bugünde çalışıyorsun?
İkinci olaraksa çok güzel anlatmışsın,vay be 1 kaç ay sonra yarısının bitirmiş olcaksınız,bende peşisıra geliyorum ardınızdancidden kızlar bitirenlerin topiğini bi ziyaret edin insana moral oluyor,demekki giden herkes bigun geliyor diyebiliyorsunuz kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?