93/1 yarenleri burayaa

kızlarrr öldu töpimiiizz ölduuu ((( nerelerdesınz yaaa:26:

Evet tatlım hiç sorma kimsecikler yok artık ben giriyorum kimse olmayınca geri çıkıyorum esinde girmez oldu askeri geldi sanırım sende yoksun çalıştığın için beğümden hiç haberim yok gece kuşumuzda bizler yazmayınca oda yazmıyor sanırım eski 93/1 yarenlerini istiyorum ben

Tatlım sizin topic boşken bzimkine gel veya ana topiğee
nasılsın bu arada cnm askern nasll? nasıl gidior?

Benim askerimiminde aynı nöbet sorunu var uykusuzluktan düşüp bayılacam diyor 2 saatte bir nöbet tutuyor keşke 6-7 saat tutsam daha az yorulurum diyor.Allah yardımcıları olsun valla canım zor işleri.

Benim askerimiminde aynı nöbet sorunu var uykusuzluktan düşüp bayılacam diyor 2 saatte bir nöbet tutuyor keşke 6-7 saat tutsam daha az yorulurum diyor.Allah yardımcıları olsun valla canım zor işleri.

kaç saat tutuyor cnm ? öyle deme bnmki 3+3 tutuyo bqazen 3+2 çok zor...bizim telefon var konuşuyoruz geçiyor ona bir şekilde destek oluyorum amada gece 4 teki nöbete 3 teki nöbete kalkıyorum elimden bu kadar gelio...çok zor cnm...
sizin telf varmı soktumu ? alışabildimi ustaya ?

Gece internet gitti canım ondan cvp veremedim kusura bakma.Askerim sabah başlıyor 6da 2 saat tutup 2 saat ara veriyor bu böyle akşam 10 kadar sürüyor 1 hafta böyle sonra geceye dönüyor.Şuan tlfon girdirmedi daha büyük ihtimal bu hafta sonu çarşı izninde girdirecek zor oluyor çünkü ankösörlüleri söktüler askeriyeden oradaki askerlerden arıyor beni.Tlfon olsun bizde konuşuruz canım sen en iyisini yapıyorsun sıkılıyorlar çünkü nöbet tuttarken.

Nöbet zor oluyo canım ya Allahtan biz 2 saat tutuyoruz

Allah yardımcısı olsun öyle çok fazla nöbet tutması gereken askerlerimizin

Yaz sonuna kadar pkknın çekilmesi tamamlanıcakmış bakalım. Yaz sonuna doğru belli olur inşallah düşüp düşmeme durumu. İnşallah da düşer ya :26:

Kimse yoksa biz geliriizz o zaman topiğinizee

Gelin gelin Bizden hayır yok sanırım topiğe

Sonunda karşılaştık tatlım nasılsın görüşemiyoruz hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…