- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.221
kızlarrr öldu töpimiiizz ölduuu((( nerelerdesınz yaaa:26:
Evet tatlım hiç sorma kimsecikler yok artık ben giriyorum kimse olmayınca geri çıkıyorum esinde girmez oldu askeri geldi sanırım sende yoksun çalıştığın için beğümden hiç haberim yok gece kuşumuzda bizler yazmayınca oda yazmıyor sanırım eski 93/1 yarenlerini istiyorum ben
Tatlım sizin topic boşken bzimkine gel veya ana topiğee
nasılsın bu arada cnm askern nasll? nasıl gidior?
Gelirim tatlım.Şükür çok iyiyim tatlım askerimde çok iyi.Sen nasılsın askerin nasıl.
Kimse yoksa biz geliriizz o zaman topiğinizee
anladım cnm bende iyiyim askerimde iyi tatlm özlem ve uykusuzluk dışında sıkıntıı yok...
Gelin valla azıcık dolsun topiğimiz bize kalırsa gidişat iyi değil canım
Bizim topiğimz pek boş kalmıyor canm gelin uğrayn arada bzde girdikçe geliriz buralara sonuçta hepimiz kader ortağıyızz
evet cnm cezaevinde jandarma olduğu için ve karakolda az kişiler 6 saat nöbet tutuo gün içindede ekstra sevkler oluyo çok yoruluyo..üst devre olsada olmasada değişmio teskereyi almaya 1 gün kalsada nöbeti tutucak hepNöbet sıkıntısımı var askerinin?
evet cnm cezaevinde jandarma olduğu için ve karakolda az kişiler 6 saat nöbet tutuo gün içindede ekstra sevkler oluyo çok yoruluyo..üst devre olsada olmasada değişmio teskereyi almaya 1 gün kalsada nöbeti tutucak hep
seninki nasıl rahatmı ?
Benim askerimiminde aynı nöbet sorunu var uykusuzluktan düşüp bayılacam diyor 2 saatte bir nöbet tutuyor keşke 6-7 saat tutsam daha az yorulurum diyor.Allah yardımcıları olsun valla canım zor işleri.
kaç saat tutuyor cnm ? öyle deme bnmki 3+3 tutuyo bqazen 3+2 çok zor...bizim telefon var konuşuyoruz geçiyor ona bir şekilde destek oluyorum amada gece 4 teki nöbete 3 teki nöbete kalkıyorum elimden bu kadar gelio...çok zor cnm...
sizin telf varmı soktumu ? alışabildimi ustaya ?
Bu aralarda tamamen durmuş gibi canım.
Bende öyle elektirik gitti bugünde daha bir sıkıcıydı.Benim askerimde acemilikte ot toplamaktan şikayetciydi şimdide nöbetten şikayetci canım hiç uyumuyor nerdeyse yazık günah askerlerimize şu askerlik düşsede bizde rahatlasak.
Kimse yoksa biz geliriizz o zaman topiğinizee
Nöbet zor oluyo canım ya Allahtan biz 2 saat tutuyoruz
Allah yardımcısı olsun öyle çok fazla nöbet tutması gereken askerlerimizin
Yaz sonuna kadar pkknın çekilmesi tamamlanıcakmış bakalım. Yaz sonuna doğru belli olur inşallah düşüp düşmeme durumu. İnşallah da düşer ya:26:
Gelin gelinBizden hayır yok sanırım topiğe
Sonunda karşılaştık tatlım nasılsın görüşemiyoruz hiç.
Aynen öyle balım valla bi konuşamadık
İyiyim şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?