93/1 yarenleri burayaa

Bende iyiyim şükür canım askerin nasıl alıştımı yerine.

İyi canım iyi mal sayımı yerleştirmesi filan olunca bi de pazartesi ve cuma günleri çok yoğun oluyo bi işte. Onun dışında bi sıkıntısı yok Allahtan. Gerçi bu hafta iyice öğrenmesi için çarşıya çıkamıyomuş ama olsun bakalım

Senin askerin nasıl?? Görevi neydi tatlım ya unuttum :44: ya da hiç bilmiyorum :26:

Allah kolaylık versin tatlım sağlığı yerinde olsunda çarşısı olmasın bu haftada.Benimkinin görevi yok daha tatlım nöbet tutuyor sürekli denetlemeleri var ayın 7sine kadar oda çok yogun geçiyor bitsin sonra görev dağılımı başlayacak suan ne derlerse yapıyor.

Öyle canım ya iyi olsun da çarşı filan neymiş

Aa cidden mi görev vermemişler demek daha :26: Hepimizinki görev aldı ya tatlım geç geldi bana biraz. Gerçi Sena'nıkini de bilmiyorum :44:

O denetlemeler çok illet ya canını çıkarıyolar askerlerimizin

Denetlemeler bitirdi bizi zaten tatlım tüm rütbeliler yanlarında robot gibiyiz diyor bir bitse askerimde bende rahatlayacağım hayırlısıyla.

bendeeee
cnm ben elımden geldıgınce griom aksam evde oldugum zaman ama kımse olmuoo laflıcak
esin ztn askeri burda gelmez bı sure aşıklaarrr
anca bızler girersek görusurzz

merhaba senacım nasılsın?herşey yolundadır umarım..ben sinem bu arada yeni üyelik açtım

merhaba canımm iyiim hersey yolunda sımdılık zaman gecıyo canım be napalım
bende işe girdim en azından daha cbk gecıo artık benım icin evde olmk daha zordu
sen napıosun tatlımmm askerin nasıll az kaldı sizin mehtaba dimi

aa ne güzel canım daha iyi olmuş senin için sevindim adına..hayırlı olsun.bende ilk gittiği zamanlarda çalışsam diye düşünmüştüm ama benimki izin vermedi asker olduğu için aklı kalırmış.bende evdeyim napalım kırdım dizimi askerimi bekliyorum büyük sabırla
iyiyim bende canım napim işte bildiğin gibi..mehtapta altta yazdığı kadar gün kaldı şafağı yazınca geçmiyor kolay kolay bende mehtap yazdım
senin askerin nasıl canım?bingöl merkezde kaldı değil mi?

sağol canımm iyi yapmişsin mehtabı yazarak bırgun gercekten orda 10 gun yazıcak aamaa
benımki bingöl merkezde canm cok sukur yaa dagtımı olmadi en azından daha iyi yanii

sinem sizin oralar nasıl canım istanbul savas alanı gibi hıc bişi gösterildigi gibi değil

inşallah yazacak canım 1 gün güneş bizim için doğacaaaaakkk
oh iyi olmuş canım sevindim merkezde kalmasına..

bizim buralarda da yürüyüşler konuşmalar yapıldı canım ama istanbuldaki gibi müdahale edilmedi kimseye.olayda çıkmadı hiç Allaha şükür..
istanbul fena ya :26:

evet cnm edirne corlu kırklareli falanda öyleyms aldım haberleri mudahale etmıyolar halkı karsılarına almıyolar en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…