93/1 yarenleri burayaa

Selam canlarıım ben geldiiim. Özlediniz mi beniii Pazar gününden beri kv'deydim. Aşkım perşembe geldi. Üst kattaydım onun odasında birden cam tıklatındı bi baktım o ayakkabılarıyla girdi içeri öküz Sımsıkı sarıldım. Hiç bırakmadan 5-10 dk öyle kaldık. Sonra ki gün Büyük adaya gittik. Almanyadan kuzeni gelmişti, düğün için. Üç kız iki erkek gittik işte. Lakin o almanyadan gelen kız sinirlerimi fena hoplattı bi yılışık bi yılışık. Kıskançlık krizine girdim resmen.. Cumartesi evdeydik, malum trabzondan misafir geldi hep düğün için. O koşuşturmada ona vakit ayıramadım pek. Dünde düğün vardı işte gene evdeydik. Akşam üstü de annemlerle eve döndüm zaten. Yakupta bi değişiklik var anlam veremediğim, surat yapıyor nedensiz yere. Kıskandığım için bana surat bile yaptı. Sanki kendisi kuzenimden beni kıskanmıyormuş gibi. Kv'de sürekli yakupu dükkana yollama çabasında, geliyo oğlum aşağıya in gidiyo tekrar geliyo oğlum dükkana git. :26: Öyle işteee.. Siz nasılsınız kızlaar?

Vaaaay aşk böcüğüsü gelmiiiş

Hoşgeldin balım özledik valla.

Oh ne güzel özlem gidermişsiniz gezmişsiniz :13:

Gitme günü yaklaştıkça canı sıkılıyodur canım belki surat asmasının sebebi odur :44: Anlatır yakında

Ben iyiyim işte askerim bugün Gata'ya gitti. Hep birlikte gitmişler. Genel sağlık taraması olmuş işte test için kan vs vermişler. Onun dönmesini bekliyorum öyle

Ayyşş bende özledim vallaaa
Hem o hemde, babasıyla kv tutturmuş dükkana git diye misal bugün dükkanda allahım ya. Kv'de kv'lik yapmaya başladı artııkk :26:
Beklee kuzum bekleee, beklemekten başka ne işe yarıyorz kii

Kızlar bizim diğer tickerlar yok olmuş

Bilen var mı neden yok olduklarını

Yaaa tam da adım daha yaklaşıcaktı kız erkeğe ama

Aaaa evet bende şimdi farkettim ne oldu da kayboldu ortadan :44:

selam kızalrr bizimde kayboldu tickerler yeniden yaptık..

esincim ya ağız tadıyla mehtap yaşatmamışlar sağolsunlar :26:

ne zaman bitiyo izni?

selam kızalrr bizimde kayboldu tickerler yeniden yaptık..

esincim ya ağız tadıyla mehtap yaşatmamışlar sağolsunlar :26:

ne zaman bitiyo izni?

Bende şimdi yaptım tickerimi canım

Uff hiç sorma yavrum ya, sinirlerim çok feci bozuk. Haftaya salı mehtap bitiyor. :26:
Sen nasılsın, askeriin nasııılll ??

Bende şimdi yaptım tickerimi canım

Uff hiç sorma yavrum ya, sinirlerim çok feci bozuk. Haftaya salı mehtap bitiyor. :26:
Sen nasılsın, askeriin nasııılll ??

tatlım bence sen sinirlerini hiç bozma daha kocaman bi hafta var önünüzde sevdiceğinle konuş biraz yanlız vakit geçirelim diye.. bu mehtap bizim için fırsat geri döndüğünde işi değil beni özliceksin birbirimize zamn ayıralm vs de :26:

bende iyiyim tatile girdim askerimde iyi aramızda iyi alaha şükür geçinipp gidiyorzz

Elimde değil ki aha şimdi mesaj attı kuzenini havaalanına götürüyor babası git demiş. Bende dükkan sensiz yürümüyor dedim. Konuştum konuşmam mı. Babamla da tartıştık zaten adam tutturmuş tatile gidelim diye çarşambaya yer ayrtmış bende baba gidemem yakup burda dedim. Sinirlendi iyice. Niye düşünmüyorlar anlamıyorum ya, çocuk gidecek kaç ay göremeyeceğim ama bi uzak tutma çabasındalar. Kaynanayada orda kaldığımda iyice sinir oldum ya. Şimdi sinirlerin hepsi birikti patlıycam yakupa ama ne zaman allah bilir.
Ya benim yanıma gelmiyor dükkanda duracağım diye kuzenini götürüyor iş mi bu.
Allah bozmasın kuzum, allah hiiiç bozmasın

amin canım sağoll..
ay cnm ya siz nişanlısınız hele ki baban neden böyle yaptı ki :26: sinir olmakta haklısın

kuzen olaydıda başka dert hani yakup olmasa kim götrcekti.. yada 3 aydır dükkanda kim duruyo..insanlar neden anlayışsız...

benmkide geldiğinde 1 gün işe gitmişti de nasıl sinirim bozulmuştu anlıyorum seni.. biz her an dip dibe olmak istyoruz haklı olarak..

kaynanan naptı :26:

Yavrum valla çok sinirim bozuk oturup ağlayacağım zor tutuyorum kendimi ya :26:
Kardeşi götürecekti, babası götürecekti, amcasının oğlu götürecekti. Ya hu kız birde bildiğin yılışık sinirimi bozan da bu. Dün düğünde wc ye gittim o arada kuzeni kapıda dikeliyodu yakupta benim wc olduğumu öğrenince kapıda beklemiş oda. Çıktım ki muhabbet koyu kız işte yakupun omzuna kolunu atmış ay canım falan çıktım tuttum kolunda yürü dedim. Dün o yüzden saatlerce tartıştık zaten. Beyfendi kendi benden beter kıskanç ama kendisi gülüşmeler falan. Kardeşi duruyor dükkanda brde abisi tabi babasıda..
Kaynanamda onlarda kaldığımda perşembe günü yakup geldi cuma gününden başladı oğlum işe git, oğlum aşağıya in. Yakup diyo anne git başımdan nişanlımla oturamayacak mıyım falan. Annesindede bi çocuk hareketler ağlarım falan yapmalar. Ya insan oğlunu karşısında ister bizimki dükkana yolluyo bi baş başa kalamadık ya. Ne zaman baş başa kalmak için yukarıya yakpun odasına gitsek pat kapı çalıyo geliyo oturuyor yakupu kızdırıyor gidiyor doğal olarak bende sinirleniyorum gidiyorum başka odaya.

Son düzenleme:

kıyamam bebeğim ya kuzen muzen bende hiç gelemiyorum kıskanıyorum zaten kuzeninin davranışlarıda normal değilmiş hani ..aman tatlım allahtn gidiyormuş işte..
evet anneside yanında ister dükkana gönderme çabası nedir zaten duran var yani
sizi yanlız bırakmak istememe gibi bi derdi var galiba çat kapı gelmeelr faln cnm sen sakin ol ağlama sakın tavrını koy.hatta sen deme bakalım grüşelm diye yakup ne zamn dicek..

Esincim öncelikle gözün aydın tatlım darısı başımıza...
Annesi kıskanıyor bariz...yaptığıda ayıp zaten kaç günlüğüne geldiki...sen fazla yakınsın sanırım ailesiyle evlerinde falan kalıyorum dedin bence bu kadar yakın olma biraz sınırını çiz cnm kadın bence ondan yüz buluyor...dışarıda buluşun nişanlın koysun tavrını gitmesin dükkan kaçıyormu sankiii

ooo efenimmm kimleri görüyorummmm

Canım şunu anlatmadım bak adalara gittik biz arabada taksim tarafında bıraktık. Hani şu aralar ortam karışık ya saat 11 de adalardan döndük arabaya giderken birden büyük bi grup koşmaya başladı biber gazı sıkıyorlar falan ben yakup önde, kuzeni kolumda diğer uyuz olduğum kuzenide arkada kardeşiyle yakup bi ara durdu koşarken merve koşşş demeye başladı. O sırada dikkat edemedim ama sonradan hatırlayınca farkına vardım. :26: Yakupla üstümüzde bi terslik te var o gün arabanın teki arkadan vurdu allahtan birşey olmadı. Sonra adalardan dönüşte yalnış vapur, vapurda yılışık adamlar, yakupun sinirli hareketleri. Uff canım çok sıkılıyor. Ya çocuk yakında ama uzakta. Sinir oluyorum bu duruma. Git bırak kuzenini dedim cevapta vermedi. Demiycem valla ama şey dedim eğer bu izin sürecini dükkanda geçirmeye kararlıysa ben babamlarla gidiyorum dedim.

Sağol tatlım, darısı teskereyee hepimizin inşallah
10 gün izin 2 gün yol izni 12 gün işte. Yakınlık değil, uzakta oturuyorlar mecbur gidince kalıyorum düğün telaşı vardı yardım etmek için kaldım. Dükkan onsuz yürümüyormuş kuşum

evet madem o izin sürecini dükkanda geçircek sende babanlarla git yani iyi demişsin..

canım anlatmadğı bişeymi varki bu kadar uzak

Amin cnm ..
Ya ne kadar düşüncesizler masaya vursun yumruğunu seninkide yani...
Allah Allah yürümüyormuş demek söylede 15 ay kapatsınlar dükkanlarını o zaman

evet madem o izin sürecini dükkanda geçircek sende babanlarla git yani iyi demişsin..

canım anlatmadğı bişeymi varki bu kadar uzak

Anlatmadığı birşey yoktur kuzum, babası surat yapıyor dükkana gitmeyince, annesi evde durduğunda git git diyor oda söz dinliyor :26:

Amin cnm ..
Ya ne kadar düşüncesizler masaya vursun yumruğunu seninkide yani...
Allah Allah yürümüyormuş demek söylede 15 ay kapatsınlar dükkanlarını o zaman

Valla benim sesim çıkarda böyle konularda onun sesi babasına geçmiyor yavrum, ben sırf o burda diye babamla tartşıyorum beyfendi kuzenini havaalanına götürüyorda yanıma gelmiyor. Ya kardeşi abisi var gene de yakup duracak. Sinir ediyorlar insanı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…