93/1 yarenleri burayaa

cnm işleri ne üzerineydi ki onsuz olmuyo..
babası ve annesi ayıp ediyo sonuçta izne nefes almaya geldi çalışmaya değil..

Elektrikçii canım dükkanları iki taraflı hem emlak/hem elektirikçi yani. Aman ya yakup böyle laf dinlemeye devam ederse bende kötü gelin moduna geçcem

Elektrikçii canım dükkanları iki taraflı hem emlak/hem elektirikçi yani. Aman ya yakup böyle laf dinlemeye devam ederse bende kötü gelin moduna geçcem

ee canım sana başka seçenek bırakmıyolar

ya en azından sabah gitsinde öğlene bıraksın işi herkesin gönlü olur. şu saatlerde brlikte olun yani.. malum yaz günler upuzunn

ee canım sana başka seçenek bırakmıyolar

ya en azından sabah gitsinde öğlene bıraksın işi herkesin gönlü olur. şu saatlerde brlikte olun yani.. malum yaz günler upuzunn

Yok canım, ne gerek var dükkan dururken ben ne oluyorum ki burda Evlenince de artık böyle yaparlar hee

Yok canım, ne gerek var dükkan dururken ben ne oluyorum ki burda Evlenince de artık böyle yaparlar hee
cnm işine bağlı olması güzel yani ben çalışkan adam severm erkek dediğin öyle olcak zaten sorumluluklarını bilecek.. aama şuan kısıtlı bir sürenz var meseele o iş zamanı değill

Hoşgeldin esinim valla sefalar getirdin sen gittin bizim topikte yok oldu resmen hiç kimse denk gelemedik.Askerin gelmiş çok sevindim adına ufak tefek problemler olmuş onlarda çok özlediğin için bence yanından ayırmak istemediğin için olmuştur daha buradaymış askerin inşalla bundan sonra daha güzel geçirirsiniz kalan günlerinizi çünkü gidince baya bir süre görüşemeyeceksiniz bunu göz önüne alın öpün birbirinizi doya doya sarılın çünkü benim askerim burnumda tütüyor kaç gündür canım sıkkın çok özledim sen bu anın tadını çıkart esinim.

cnm işine bağlı olması güzel yani ben çalışkan adam severm erkek dediğin öyle olcak zaten sorumluluklarını bilecek.. aama şuan kısıtlı bir sürenz var meseele o iş zamanı değill

Aynen öyle kuzum ama bak dün akşam buralardaymış gelmedi yanıma sabah aradım aşkım napıyosun diye eve dönüyorum dedi nerdeydin ki dedim teyzemdeydim demezmi ben kim oluyorum ki haber verme gereği duymuyorsun görüşürüz dedim kapattım. Sinirlerimle oynuyor resmen artık..

Hoşbulduk yavrum. Tadını çıkartmak mı ben kim oluyorum ki ? Beyfendi dün akşam buralardaymış bizim bu tarafta gecede teyzesinde kalmış lakin benim haberim bile yok. Yeni öğrendim. Yanıma dahi uğramadı ki kendisi bilir ben elimden geleni yapıyorum, ama onun yaptığı birşey yok be kuzum. Artık yoruldum.. Gidince anlar artık bu anların kıymetini.

Balım okudum yazdıklarını da her şey üst üste ters gitmiş ya :26:

Kaynana, kuzen, senin baban hepsi anlaşmış gibi olmuş :26:

Ayıp yani annesinin yaptığı. Oğlu izne gelmiş işe gönderiyo Yanında istemesi lazım yani var sanki bi gariplik ama :44:

Kıskandığından yapıyodur belki de

Sen de o aramadan arama bakalım o zaman gidince çooook arar bu günleri. Ah keşke tek saniyemi bile ayrı geçirmeseydim der

Sen de lafı çakarsın direk

Sinirden ateş basıyorum resmen pekmezim. Zoruma gidiyor ya herşey üst üste geldi dediğin gibi. Ben burda babamla tartışayım sırf o burda diye gitmeyeyim beyefndinin umrunda değilim. Nişanlımıyız, sevgilimiyiz hiç belli değil. Arkadaşı aradı dün beni naber yenge falan iyidir canım dedim yakup yanında mı dedi yok dedim manyak o çocukta nişanlı adamın nişanlısıyla gezip dolaşması gerek boş işlerle uğraşıyor dedi. Allahım sinirlerim iyice bozuldu. Ya insan bi haber verir çok mu görüyor. Ufff

Şaşırdım tatlım yaa ayıp etmiş eğer öyle yaptıysada askerede gidince özledim der sana ama.Üzülme desemde ister istemez olayların içinde olan yaşayan sensin canım şuan yapacağın tek şey çağırıp karşına alıp konuşacaksın başka birşey gelmiyor aklıma

Hiç uğraşamam yavrum gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Ben kaç kez karşıma aldım konuştum bi kulağından girip diğer kulağından çıkıyormuş anlaşılan. Sonuçta 5 ay göremeyecek yüzümü. Ordayken benden kıymetlisi yok, lakin yanımdayken benden değersizi yok.

İşte bende onu diyorum tatlım askere gidince özledim diyorlar buraya gelince akraba eş dost bizi unutuyorlar bende yaşadım çünkü canım geldiğinde insanın zoruna gidiyor askerde en çok biz çekiyoruz onları her dertlerine biz koşup biz üzülüyoruz geceleri biz uyumuyoruz onları düşünmekten onlarla nöbet tutuyoruz ama yaranamıyoruz.Tek derdimiz onlar rahat olsun kafaları zaten yogun birde bizimle uğraşmasınlar diye herşeyi alttan alıyoruz.Ama ne yaparlarsa yapsınlar ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUZ ASKERLERİMİZİ.

Ama ben bu durumlardan gerçekten artık sıkıldım selenim. Harbiden sıkıldım. Ne bu ya biz beyefendi için mehtap sayalım gelecek diye yüreğimiz çoşsun ama yanımıza geldiği yok. Gitsin dükkanda dursun naparsa yapsın. Kardeşyle konuştum şimdi trabzondan gelen misafirleri gezdirecekmiş sanırım öyle dedi. Allahım sabır sabıııırr..

Tatlım okuduum şimdi tam olarak.
Ama bence senin onlara gidip kalman çok yanlış. Nişanlısınız daha gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Ayrı şehirlerde değilsiniz insanlar iş yerlerine okullarına hergün karşıya gidip geliyorlar bence sende öyle yapabilirdin.
Başta taviz vermişsin hemde çok kalmanı çok yanlış buldum ve kayınvalidende bu yüzden böyle triplre laf söylemyebiliyor.
Sen nasılsa gidip kalabiliyorsun gelsin kalsın oğlum işine gitsin akşam hep birlikte gözürüşürüz die düşünyor olabilirler.
O yüzden esincim tavrını birazda olsa koy bence

Sıkıntıya sokma kendini canım benim bol bol sabır çek dua et Allah biliyor seni herşey senin istediğin gibi olur sonunda oda pişman olur canım.İnsan bir süre sonra yılma derecesine geliyor ama buda geceçek inşallah esinim.

Kuzum hiç bi sorunumuz yoktu yakup gelene kadar geldi olan oldu. Zaten düğün telaşındalardı o yüzden yardıma gitmiştim. Babaanesi gelinde gelsin demiş. Kına falan oldu o yüzden gittim. Yoksa pek meraklı değilim açıkçası orda sıkılıyorum zaten.. Aramızdaki mesafe çok olduğundan babamda sürekli götüremem deyince kalmak zorunda kaldım. Herşeyi geçtim ben evdeyim pazar gününden beri ama göremiyorum yakupa ne demeli yavrum. Onlarda da göreşemiyorduk düzgün, evdeyim hala göreşemiyoruz. Çok sıkıldım.. Millet askerden gelen sevgilisyle gezer, ben burda pc başında dert yanıyorum.

Öyle yapıyorum kuzum başka yapacak birşey yok. Gene bekliyorum gene bekliyorum. Keşke gelmeseydi diye düşünüyorum.

Benim başıma gelse benim de zoruma gider balım çok haklısın Ki ben mesaj atmadı diye olay çıkarmıştım düşün yani

Haklı arkadaşı da. Seninle özlem gidermesi gerekirken annesini dinleyip işe gidiyo

Pazar günü akşam eve dönerken söz verdi birde geleceğim aşkım her gün beraber olacağız, gelemezsem arayacağım mesaj atacağım istediğin gibi olacak herşey dedi. Sözünün arkasında bile duramıyor ki. Arkadaşı bile düşünebiliyorken bunu o düşünmüyor işte.. :26:

Allahın izniyle herşey yoluna girecek canım sen bekle.Kötü şeylerde düşünme herşeyde vardır bir hayır.

Hayrını görmek istiyorum artıııkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…