93/1 yarenleri burayaa

İnşallah esinim herşey gönlüne göre olsun.

Canlarım hepiniz iyi ki varsınııızz
Ben çıkıyorum annem çok sinirlisin uyku ilacı iç yat uyu kendine gelirsin dedi. Bende öyle yapacağım.
Görüşmek üzereee, öptüm hepinizii.

Canlarım hepiniz iyi ki varsınııızz
Ben çıkıyorum annem çok sinirlisin uyku ilacı iç yat uyu kendine gelirsin dedi. Bende öyle yapacağım.
Görüşmek üzereee, öptüm hepinizii.

Herzaman yanındayız tatlım Kendine çok iyi bak üzme kendini uyu güzelce uyanıncada yakup yanında olur inşallah.

Hatırlat balım ya böyle böyle demiştin hani nerde kaldı de. :26:

İnşallah aklı başına gelir de yanından ayrılmaz şu günden sonra

Gelmezse de bağla sen onu en iyisi

Yatmaya gittin iyi uykular canım benim sıkma canını

Haklısın tatlım ne diyim hayırlısı olsun

Herzaman yanındayız tatlım Kendine çok iyi bak üzme kendini uyu güzelce uyanıncada yakup yanında olur inşallah.

Haklısın tatlım ne diyim hayırlısı olsun

Kızlaar günaydıın. Kandiliniz mübarek olsun. Dün saat 8'de geldi yanıma 11 e kadar beraberdik ama nasıl beraber olduğumuzu birde bana sorun evden çıktık telefonu bi çalmaya başladı susmadı daha sinemaya girdik telefon hala çalıyo arayan kim ''BABASI'' kız babası o sanki. Yetti canıma bugünde gelecekti lafta gelmedi bahane uydurmaya çalışıyormuş gelme istemiyorum dedim konuşmuyoruz. artık çabalamaktan yoruldum. Umrumda değil cidden umrumda değil..

Son düzenleme:
Mehtap say say say gelsin, böyle olalım. Askerlik biterde, biz kalır mıyız allah bilir. :26:

Canım öncelikle yeğeni öp benim yerime Hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz zaten burda yakupun huyları hepinizin sevdiceklerinden birazcık almış hali :)
Dün düzelttik özür diledi ağlaştık, bağrıştık, barıştık sonrasında.. Sırf gönlümü almak için ki nasıl alacağını biliyor bi kutu çikolata getirmiş. Aslında ben alttan alan taraf değilim genelde o alttan alırdı ama bu kez izinde diye, 5 ay suratını göremeyeceğim diye uzatmamaya çalıştım her ne kadar kırılın taraf olsamda.. Şimdi o peşimde pır dönüyor, ben tınlamıyorum açıkçası..
Dün dedim zaten eğer beni seviyorsun, bu yolda ellerimi hiç bırakmadan yürüyeceksin ya da bu yola hiç girmeyecektik dönedebiliriz dedim. Ama istemedi. Ben yüzükleri çıkartmaya kalktığımda yapma yapma diye ağlamaya başladı. Şükür herşey yoluna girdi. O benim kıymetimi anlıyor, gideceğinin de farkında şurda 3 günden az süremiz kaldı ama ben bu izinden hiç birşey anlamadım sevdiğimin yüzünü adam akıllı göremedim ki.. Ben bu ilişkiyi tek yürütemem o kadar güçlü değilim karşılıklı sevgi saygı ve bağlılık olduğu sürece beraber yürütebiliriz. Boşuna biz demiyorum ki ben dedim..
Sarıldı sımsıkı öptü öptü öptü. Özür diledi hiç durmadan. Beni kırmak istemediğini söyledi. Sonrada gitti zaten gidince bende oturdum çikolatalarımı yediim
Hele ki siz evlisiniz, her gün annesinin evine gitmek ne demek ya hu? Seninde başında benimki gibi bi adam var yani. Allah yardımcımız olsun kuzum.

Bugün de çok uyumluyuz ya hu rakamlar bile bize ayak uyduruyor

27 gün sonra 1.yılımıız ♥
10 ay 27 gün sonra askerlik bitiyor.
2 gün sonra nişanlanalı 6 ay oluyor. (31 günü daha geride bırakacağıız)

Ya şafak atacak yada kalp atacak ya atacak ya atacak.
Vee şafağımıız ; 331 !

Bugün askerim çarşıya çıktı halasında netten konuştuk :26: mutlu olmam gerekirken benim yüzüm hiç gülmüyor birazdan tekrardan konuşuruz hayatım dedi o çok neşeliydi ben kapattığımdan beri ağlıyorum nedensiz yere çok özledim yanında olmadığım için belkide

Ne güzel canım, uzaklık her zaman daha iyi. Benim için öyle en azından insan o zaman inan daha kıymetli oluyor. Suratını güldürebilmek için daha çok çaba harcıyor. Ben bu mehtaptan birşey anlamadım. Bi kaç ay sonra siz mehtabı yaşarken ben iç çekeceğim. Ama gelsin de istemeyeceğim eminim buna.. Zaten gelme dedim. 10 ay gelme dedim. Gelmeyeceğiim dedi o da.. Ben yarım saatliik bi mesafe olduğu halde özlüyorum, adamla kaç gündür ilk defa dün saat 12'den 10'a kadar beraberdik.. Bugünde 1 iki saat o kadar..
Rabbim yardımcımız olsun güzelim, şükret onlar yeterli keyifli olsun da..

Öyle canım birde şu özlem olmasa ama gececek inşallah bu kötü günlerde.

Balım gitti sanırım askerin. Allah kavuştursun

İyiyim ben de nolsun be şükür yani. Kavga gürültü gidiyo işte

Valla karşılaşamıyoruz da konuşamıyoruz da bomboş kalmış topik :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…