- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.301
Pazar günü akşam eve dönerken söz verdi birde geleceğim aşkım her gün beraber olacağız, gelemezsem arayacağım mesaj atacağım istediğin gibi olacak herşey dedi. Sözünün arkasında bile duramıyor ki. Arkadaşı bile düşünebiliyorken bunu o düşünmüyor işte.. :26:
Hayrını görmek istiyorum artıııkkkkkkkkkkkkk
Canlarım hepiniz iyi ki varsınııızz
Ben çıkıyorum annem çok sinirlisin uyku ilacı iç yat uyu kendine gelirsin dedi. Bende öyle yapacağım.
Görüşmek üzereee, öptüm hepinizii.
Pazar günü akşam eve dönerken söz verdi birde geleceğim aşkım her gün beraber olacağız, gelemezsem arayacağım mesaj atacağım istediğin gibi olacak herşey dedi. Sözünün arkasında bile duramıyor ki. Arkadaşı bile düşünebiliyorken bunu o düşünmüyor işte.. :26:
Hayrını görmek istiyorum artıııkkkkkkkkkkkkk
Kuzum hiç bi sorunumuz yoktu yakup gelene kadar geldi olan oldu. Zaten düğün telaşındalardı o yüzden yardıma gitmiştim. Babaanesi gelinde gelsin demiş. Kına falan oldu o yüzden gittim. Yoksa pek meraklı değilim açıkçası orda sıkılıyorum zaten.. Aramızdaki mesafe çok olduğundan babamda sürekli götüremem deyince kalmak zorunda kaldım. Herşeyi geçtim ben evdeyim pazar gününden beri ama göremiyorum yakupa ne demeli yavrum. Onlarda da göreşemiyorduk düzgün, evdeyim hala göreşemiyoruz. Çok sıkıldım.. Millet askerden gelen sevgilisyle gezer, ben burda pc başında dert yanıyorum.
Herzaman yanındayız tatlım Kendine çok iyi bak üzme kendini uyu güzelce uyanıncada yakup yanında olur inşallah.
Hatırlat balım ya böyle böyle demiştin hani nerde kaldı de. :26:
İnşallah aklı başına gelir de yanından ayrılmaz şu günden sonra
Gelmezse de bağla sen onu en iyisi
Yatmaya gittin iyi uykular canım benim sıkma canını
Haklısın tatlım ne diyim hayırlısı olsun
cnm ben forumda yeniyim,br de bebişim var o yuzden cok sık gremyrm ama snn yazdklarna cevap vermek istedm cnku bnde de benzer sorunlar var.esim gecen izne geldgnde gtmycem dye soz verdgi halde hergun annesnin evne gtti.evin işlerni yaptı.ben artık umursamıyorum cnku o kdr yıprandm ki ona olan baglılıgım azaldı yani her hareketni alttan alan bendm,her dedgni yapan bendm.smdi istemedgm br durum oldugunda tavrımı koyuyorum.smdi canm beni sakın yanlıs anlama bana da laf dusmez belki ama br gorus olarak dusun sadece soledklermi.bana kalırsa sevgilin ailesnn etkisinde cok kalıyor.ve sanrm sen de bnm gbi alttan alan cok seven taraf oluyorsun.sana nacizane tavsiyem tavrını koy.gelmyr mu cook zor blyrm ama gorusme.senn kıymetni bilmiyor sevglin.hos bnmki de hala blmyr ya..bz hatayı onlara cok deger vererek yapıoruz.kendni brz geri cek,ustune dusme.snn de br hayatın oldugunu,onun hersey demek olmadgnı,seni kaybedeblcgni hissettir ona.eger seni kaybetmkten korkmazsa boyle rahat davranır.evllikler de bu yuzden btyr cnku,kaybetme korkusu yok oluyor,o artk benm rahatlgı gelyr o insana.sana tavsiyem evlendgnz zaman da olene kadar onunmussun gbi davranma,evet ole de olablrsn ama bunu hssetmesn sevgln.senn için hep cabalarsa ilişknz taze kalır.cok yıpratıyorsun sen de kendni bnm gbi.ama bunlar hep geciyor ve olan sana olur cnm.kendmden blyrm bunu da.sakin ol,senden onemli hcbsy yok hayatta.bu yolda snnle yuruyecekse seni mutlu edecekse eslik etsin guzelim.ben esimi hayatmn odak noktasna koydum,onsuz olamamak için okulumu bırakıp geldm,sabahın 4lernde kapısına gttm bekledm daha neler neler ama anladm ki ne kdr cok dger verrsen o kdr karsı taraf deger vermeyi kesiyor.sen onemlsin,mutlu edilmek hakkın,br bireysin.o da seni mutlu ettgi,sevdgi,dusundugu surece hayatnda olablcgni bilmeli cnm.
cnm ben forumda yeniyim,br de bebişim var o yuzden cok sık gremyrm ama snn yazdklarna cevap vermek istedm cnku bnde de benzer sorunlar var.esim gecen izne geldgnde gtmycem dye soz verdgi halde hergun annesnin evne gtti.evin işlerni yaptı.ben artık umursamıyorum cnku o kdr yıprandm ki ona olan baglılıgım azaldı yani her hareketni alttan alan bendm,her dedgni yapan bendm.smdi istemedgm br durum oldugunda tavrımı koyuyorum.smdi canm beni sakın yanlıs anlama bana da laf dusmez belki ama br gorus olarak dusun sadece soledklermi.bana kalırsa sevgilin ailesnn etkisinde cok kalıyor.ve sanrm sen de bnm gbi alttan alan cok seven taraf oluyorsun.sana nacizane tavsiyem tavrını koy.gelmyr mu cook zor blyrm ama gorusme.senn kıymetni bilmiyor sevglin.hos bnmki de hala blmyr ya..bz hatayı onlara cok deger vererek yapıoruz.kendni brz geri cek,ustune dusme.snn de br hayatın oldugunu,onun hersey demek olmadgnı,seni kaybedeblcgni hissettir ona.eger seni kaybetmkten korkmazsa boyle rahat davranır.evllikler de bu yuzden btyr cnku,kaybetme korkusu yok oluyor,o artk benm rahatlgı gelyr o insana.sana tavsiyem evlendgnz zaman da olene kadar onunmussun gbi davranma,evet ole de olablrsn ama bunu hssetmesn sevgln.senn için hep cabalarsa ilişknz taze kalır.cok yıpratıyorsun sen de kendni bnm gbi.ama bunlar hep geciyor ve olan sana olur cnm.kendmden blyrm bunu da.sakin ol,senden onemli hcbsy yok hayatta.bu yolda snnle yuruyecekse seni mutlu edecekse eslik etsin guzelim.ben esimi hayatmn odak noktasna koydum,onsuz olamamak için okulumu bırakıp geldm,sabahın 4lernde kapısına gttm bekledm daha neler neler ama anladm ki ne kdr cok dger verrsen o kdr karsı taraf deger vermeyi kesiyor.sen onemlsin,mutlu edilmek hakkın,br bireysin.o da seni mutlu ettgi,sevdgi,dusundugu surece hayatnda olablcgni bilmeli cnm.
Bugün askerim çarşıya çıktı halasında netten konuştuk :26: mutlu olmam gerekirken benim yüzüm hiç gülmüyor birazdan tekrardan konuşuruz hayatım dedi o çok neşeliydi ben kapattığımdan beri ağlıyorum nedensiz yere çok özledim yanında olmadığım için belkide
Canlarım ballarım nasılsınız
Ne güzel canım, uzaklık her zaman daha iyi. Benim için öyle en azından insan o zaman inan daha kıymetli oluyor. Suratını güldürebilmek için daha çok çaba harcıyor. Ben bu mehtaptan birşey anlamadım. Bi kaç ay sonra siz mehtabı yaşarken ben iç çekeceğim. Ama gelsin de istemeyeceğim eminim buna.. Zaten gelme dedim. 10 ay gelme dedim. Gelmeyeceğiim dedi o da.. Ben yarım saatliik bi mesafe olduğu halde özlüyorum, adamla kaç gündür ilk defa dün saat 12'den 10'a kadar beraberdik.. Bugünde 1 iki saat o kadar..
Rabbim yardımcımız olsun güzelim, şükret onlar yeterli keyifli olsun da..
Pekmeziiimm ben iyiyim, sen nasılsın?Konuşamıyoruz ya hu. Denk gelemiyoruz topiğii iyice boşladıık :26:
Yarın sabah yakup gidiyor, bu akşam onlara gideceğiz bende şimdi çıkıp alşveriş yapacağım biraz kendime geleyiim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?