- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.321
Balım gitti sanırım askerin. Allah kavuştursun
İyiyim ben de nolsun be şükür yani. Kavga gürültü gidiyo işte
Valla karşılaşamıyoruz da konuşamıyoruz da bomboş kalmış topik :26:
Gitti kuzum salı sabahı yolladım askerimi.. Allah hepimizi kavuştursun
Evet pekmeziiim yaa karşılaşamıyoruzz :26:
Kavgaa deme bana kıızz, iyisiniz dimi ? :)
Amin balım amin
Ya işte maksimum 5 gün kadar iyiyiz. Sonra noluyo bilmiyorum kavga başlıyo kırıyoruz üzüyoruz üzülüyoruz2 3 gün öyle bozuk geçiyo. Sonra tekrar düzel tekrar kavga et vs vs.. Kavgalarımız da inan incir çekirdeğini doldurmayan cinsten konular. Ama onlar öyle bi büyüyo ki şaşıyorum
Sen nasılsın kuzum
İyiyim kuzum, bugün daha iyiyim. Mehtap bitince tekrar yokluğa alışmaya başladık işte.. :26:
Aynıı biiizz aynıı biizzz ah o incir çekirdeğini doldurmayan nedenler yok mu
Yalnız değilsin pekmeziim
Bu askerlik anamızı ağlatacak iyice böyle kavuş sonra yokluğa alış derken
Biliyorum kuzum biliyorum
Ben bi gerginim bi uyuzum bu aralar zaten her söylediği dokunuyo resmen garibimin
Bende öyleyim bu ara bebişim
Ne dese alınıyorum, bazen romantizmin en dibine, bazen öküzlüğün en dibine vuruyorum
Ben bayadır romantik momantik değilim
Orman kaçkını gibiyim
Slm kızlar nasılsınız esinim nerdesin demişsin okudum şimdi ablama gitmiştim biraz kafa dağıtmak için ama askerim burnumdan getirdibu sabah döndüm askerim eve geldiğim anda düzeldi şaşkınlık içindeyim Kızlar bu arada şu 300lerden birtürlü düşemedik çok yavaş geçiyor zaman
Tahmin etmiştim kuzum, bende abime gidemiyorum burnumdan getirmesin diye.. Şükür bitiyor bitiyor 299'dan sayacağız inşallah
Benim moralim çok çok bozuk. Askerim üstlerinden biriyle kavga etmiş. Dudağı patlamış morali çok bozuktu.. :26:
Geçmiş olsun canım yaa benim askerim gibi olmuş.Gider gitmez kötü olmuş.Çok piskopat var canım askerde laftan anlamıyorlar Allah yardımcıları olsun askerlerimizin.
Slm kızlar nasılsınız esinim nerdesin demişsin okudum şimdi ablama gitmiştim biraz kafa dağıtmak için ama askerim burnumdan getirdibu sabah döndüm askerim eve geldiğim anda düzeldi şaşkınlık içindeyim Kızlar bu arada şu 300lerden birtürlü düşemedik çok yavaş geçiyor zaman
Ayy aman salla gitsin kuzum, romantik olunca hep bi beklenti içine giriyorsun
Orman kaçkını olmak daha iyi pekmeziiim, orman kaçkını arkadaşım benim
Tahmin etmiştim kuzum, bende abime gidemiyorum burnumdan getirmesin diye.. Şükür bitiyor bitiyor 299'dan sayacağız inşallah
Benim moralim çok çok bozuk. Askerim üstlerinden biriyle kavga etmiş. Dudağı patlamış morali çok bozuktu.. :26:
Selam Selenim yoktun ne zamandır. Sena da yok. Bomboş kaldı topiğimiz valla
Aman bunların düşünme şekillerine akıl sır ermiyo valla hepsi bi garip
Askerin burnundan getirmeseymiş iyi kafa dağıtırdın
300ler konusundan ben de çok sıkıldım ya gına geldi artık :120: Geçmiyo.Gerçi benim askerim izinleri dahil etmeden sayıyo. Öyle olunca 1 2 gün önce düştü 299a. Şafak sayma şeklimiz bile farklı bu çocukla ya
Aynen öyle balım valla ben romantikliğin doruğuna çıkmışım sayfa sayfa mesaj döşemişim gelen cevap 2 satır olunca cinlerim tepeme çıkıyoBen de böyleyim artık o ayı ben öküz geçinip gidiyoruz
Devrecilik mi varmış ki Zeynebim ya :26: Kötü olmuş o kavga işiArtık o çocuğu gördükçe gerilir :26:
Geçmiş olsun askerine. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Hepsine akıl fikir versin
Amin canım amiin.
Merhaba canım nasılsın.Herkese merhaba kızlar,,,
Aynen öyle balım valla ben romantikliğin doruğuna çıkmışım sayfa sayfa mesaj döşemişim gelen cevap 2 satır olunca cinlerim tepeme çıkıyoBen de böyleyim artık o ayı ben öküz geçinip gidiyoruz
Devrecilik mi varmış ki Zeynebim ya :26: Kötü olmuş o kavga işiArtık o çocuğu gördükçe gerilir :26:
Geçmiş olsun askerine. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Hepsine akıl fikir versin
Esin nasıl oldu askerin sorun yok dimi.
Bende öyleyim bebeğğiimm o yüzden uzun uzun yazasım gelmiyo
Öyle oluyor zaten sabrımı sınıyor bu çocuk benim diyor habire :26:
Amin bebeğim, çok sağoool
Yok bebeğim, iyi çok şükür. Sen nasılsıın ? Askerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?