93/1 yarenleri burayaa

İyi olmasına sevindim canım.Şükür bende iyiyim tatlım ya askerimde iyi sadece özlem var oda geçeçek inşallah.

Bende çok özledim desem kızar mısınız bana
Ayy selenim, bu izinden bi halt anlamadım ben ya. Sanki hiç gelmemiş gibi ne bileyim. :26:
Ama alıştım sanki, önceki gibi ağlama nöbetleri çok olmuyor bende..

Özledim demek en doğal hakkın canım biraz sıkıntılı geçti sizin izin ondan birşey anlamadın canım sen gidersin artık canım sıkma canını.Benim askerimde kurban bayramında gelecek.

Özledim demek en doğal hakkın canım biraz sıkıntılı geçti sizin izin ondan birşey anlamadın canım sen gidersin artık canım sıkma canını.Benim askerimde kurban bayramında gelecek.

Ben istemiyorum, o da gelecekti gelme dedim. Hiç istemiyorum artık gelmesini kullanmasın izin ya.
Birşey anlamıyorum zaten.. Onun yanına gitmek isterim ama hem izin mesele.. Hem o istemiyor zaten canım. Nasip kısmet artık ..

Kısmet tabikide canım hiçbirşey belli olmuyor şu hayatta Allah herşeyin hayırlısını versin.

Kısmet tabikide canım hiçbirşey belli olmuyor şu hayatta Allah herşeyin hayırlısını versin.

Amiin tatlıım

iyiyim canım nolsunnn sn napıyosun askerin nasıl ?

Valla bizim topic hep boş bizde esinle şu sıra ana topice giriyoruz öyle sizde ev taşıyosunzu sanırım kolay gelsin

Begüşüüm kesinlikle hep boşş yaa. Ne rüveyda, ne senaa yok ortalıklardaa :26:
Selen'de arada bii uğruyor. Topiğimizzz hafiften unutuluyor mu acep ? :26:

iyiyim canım nolsunnn sn napıyosun askerin nasıl ?

Valla bizim topic hep boş bizde esinle şu sıra ana topice giriyoruz öyle sizde ev taşıyosunzu sanırım kolay gelsin
İyi yapıyorsunuz canım bizim topik baya boş kaldı bu aralar.Hiç sorma canım sıcaklarda birde bununla ugraşıyoruz ramazana kadar taşınmaya çalışacağız işte.Şükür bende iyiyim askerimde canım senn nasılsın askerin nasıl.

Amiin tatlıım

Begüşüüm kesinlikle hep boşş yaa. Ne rüveyda, ne senaa yok ortalıklardaa :26:
Selen'de arada bii uğruyor. Topiğimizzz hafiften unutuluyor mu acep ? :26:

Amin esinim inşallah geldiklerinde herşey daha iyi olacak.

Ben de çok sık giremiyorum artık canım ya öyle olunca denk gelemeiyoruz bi türlü :26:

Taşınıyo musunuz?? Allah yardımcınız olsun kuzum ya şu sıcakta zor valla o işler. Ama ben çok severim taşınmayı

Ben iyiyim. Benim askerim de uyuz Sinirlerimi sınıyo ne kadar zorlayabilirim derdinde sanırım Siz nasılsınız balım

Bizim 5 gün sonra yıldönümümüz ama hiç böyle güzel özel şeyler yazasım yok şu an. Bütün romantikliğimi içime kaçırdı bu çocuk benim ya

Kargo da gönderme diyo ha bire. Çok sıkı burası gönderdiğin her şeyi ıncık cıncık incelerler diyo :26: Yiyecek zaten yasakmış:44: Gönderemeyecek gibiyim bakalım

Var mı kuzum bi sıkıntınız şu an? Baya gün geçti üzerinden heralde :44:

11 gün sonrada bizim kuzum, sırf o zaman canımı sıkar diye en keyifli anımda mesajı yazmıştım. Telefonda taslaklarda duruyor
Deme kııızz öyle, o gün romantiklik doruğa çıkar bak görürsüünn
Aynen yiyecek yasakmış yakupta öyle dedi, gönderme boşuna uğraşma dedi. Bende göndermeyeceğim. :26:
Yok canımın içi şuan bi sıkıntımız yok gibi.
Sadece sinirliyim biraz, normalde 2 hafta da bi çarşıya çıkıyorlar ya geçen hafta çıktı bu haftada çıkacakmış. Yarında piknik var babam hayatta evde bırakmaz hangi baba bırakır ya sabahın 6'sından akşamın 8'ine..

Bende iyi canım,askerimde iyi idare ediyoruz işte ,,Allah kolaylık versin valla havalar iyice ısındı

Valla sıcak falan ama mecburen taşınıyoruz tatlım biraz üzüntülü olacak taşınmamız ben 6 yaşındayken gelmiştik bu eve hep hayalimde buradan gelin çıkmak vardı ama kısmet değilmiş işte..Sen taşınmayı sevdiğine göre sık taşınıyorsunuz galiba yardıma gel valla beklerim Senin askerinde benimki gibi sürekli can sıkıyor sanırım deli ediyor beni zaten birsürü işim var birde onun nazıyla uğraşıyorum canım ne olacak bizim bu askerlerle halimiz bilmiyorum
Bende iyi canım,askerimde iyi idare ediyoruz işte ,,Allah kolaylık versin valla havalar iyice ısındı

Allah iyilik versin canım iyi olmak zorundayız artık.Cidden Allah kolaylık versin Adana sıcağında.

kızlaaarr cok özledim siziii iş yerınden giriyorm sımdı fırsat bulabıldımm umarım ıyısınızdır sızlerde askerlerinizde bızım evde tadılat var o yuzden nete gelemiyorum bı suredir (( ceptende sıteye giriş yapamıyorum koptum yani
neysekı evın durumu az kaldı en fazla 2 hftaya dönerim die dusunuyorum cok öptum sizleri kendınize cok iyi bakınn askerlerinizlede aranızı bozmayınn sakınn gorusuruz şekerlerimm

Bizde senii çook çook özledik yavruşum :26: İyiyiz çok şükür. Peki ya sen nasılsıınn ??
İnşallah 2 haftadan uzun sürmez de artık aramıza dönersiin kuzum. İşe alıştın sanırım, ve iyi gidiyor diye düşünüyorum bende
Oh ne güzel zaman geçiyor en azından kuzum. :)
Sende kendine çok iyi bak en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz seniiii.. Öptüüüm, görüşürüz yavrum

Benim hala keyifli bi anım olmadı

Bekliyorum öyle ilham gelsin diye

Yok balım ya sanmıyorum hiç romantikliğin doruğa çıkacağını falan

Kötü olmuş ya öyle denk gelmesi :26: Naptınız görüşebildiniz mi kuzum:44:

Çok sık taşınmayız tatlım da seviyorum ya neden bilmem Gelirdim valla aynı şehirde olsaydık

Aynen benimki de çok nazlı oldu ya yanına yaklaşılmıyo Tavır yapıcak yer arıyo bildiğin Sıkılmış beyimiz. Ben çok eğleniyorum sanki

Senaaaa biz de seni özledik

2 haftayı geçmez umarım gelirsin hemen.

Gerçi sen geldiğinde ben olmayabilirim büyük ihtimal :26:

Tezkereci güzeller topiğine yazdığım yazıyı kopyaladım oku kuzum. Olan biten bu

Dün malum bildiğiniz gibi askerim çarşıda, ben piknikteydim. Yakup'un aileside gelmişti tabi onların orda olduğu için piknik. Yakup sabah aradı çarşıdayım anneme ver telefonu diye verdim yarım saate yakın konuştular sonra annesi dükkana gitti 3 teyzesi ve murat ile.. 1buçuk saat sonra geldiler neysee işte saat 6 gibi aradı bi de yakup bey. Tam konuşmaya başladık İki dk falan geçti Annesi paat geldi telefonu istedi direk bende verdim napcam başka gene konuştular yarım saatten fazla hiç demiyo ki esin'e vereyim de onunla konuşun diye. Konuştular konuştular tabi bende gittim annemin yanına oturdum bekliyorum gelsinde versin telefonu diye telefonu kapatmışlar getirdi verdi telefonu. Allahım sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Zaten gün boyu konuşmadık, iyice sinirlendim. :26:
Annemde işte direk anladı zaten takma kafana kızım boşver falan yapıyo, işte çocuğun işi vardır belki diyo. Bide onu geçtim hani yakupla tartışmalarımızı biliyorsunuz, ya insan gidip annesine anlatır mı? Gidip her tartşmamızı anlatmış. Yanıma geldi üzmeyin birbirinizi, niye tartışıyorsunuz sanki falan yapıyor. Sinirlerim iyice fırladı. Yakup o an olsa boğacam onu artık düşünün.
Birde gelen giden ''Nişanlın ne zaman geliyor, şafak kaç?'' diye soruyor, şafağı söyleyince dalga geçer gibi gülüşmeler falan. Allahım sabır ver dedim.
Eve gelince de namazlarımı kıldım, kuran okudum ve uyudum. Neyse neysee takmıyorum ki yakup bey aradı saat gece 1'de neymiş ben niye telefonu kapatmışım, yok niye bu kadar umursamaz mışım. Hiç cevap vermedim kapattım telefonu tamamen uykuma devam ettim. Hiiç takamam valla.

Nerdesin senacım gözlerimiz yollarda kaldı valla özlettin kendi.Sen iyi olda canım 2 hafta neki bekleriz biz seni kaderimizde beklemek var zaten dimi ama.
Hiç sorma canım biz askerimle bu aralar çok kötüyüz deli edip duruyor beni herşeyi kavgaya çevirir oldu ne olacak bilmiyorum.Allah bizlere çok büyük sabırlar versin.

Ah esinim ah ne olacak bizim bu halimiz hep üzüntü dert hiç bitmiyor sıkma canını emin olki bende iyi değilim bu aralar askerimden dolayı sürekli ağlarmı bir insan yaa sinirlerim altüst özür diliyor arkasına tekrardan aynı.Bunların hepsi taş kafalı valla.

Ne zaman doğru düzgün iyi olduk ki kuzum. Ben alttan almayı bıraktım valla, o nasılsa bende öyle davranıyorum 15 ay ya kafayı yedirtecekler bize böyle giderse.. Özür diliyorlar ama keşke aynı şeyi tekrardan yapmasalar. Ama gene aynısı oluyor biliyorum yavrum. Ben artık takmamaya karar verdim bünye alışıyor, ne kadar kırılırsa kırılsın insan alışıyor yani. Mutlu olduğumuzda dünyanın en mutlusu oluyorum ama sanki daha önce hiç mutlu olmamışım gibime geliyor o zamanda insan ağlama mod'larına alışmış çünkü. Sende takma ağlamayı da bırak kuzum, taş kafalılar dediğin gibi. Ne yapsan yaranamazsın.

Takmamaya çalışıyorum canım.Beyfendinin gece 1-3 nöbeti vardı onunla beraber bende nöbet tuttum resmen tlfonu kapatsam oda nöbet yerinde uyuyacak yoksa sırf uyumasın diye 3e kadar uyumadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…