93/1 yarenleri burayaa

Takmamaya çalışıyorum canım.Beyfendinin gece 1-3 nöbeti vardı onunla beraber bende nöbet tuttum resmen tlfonu kapatsam oda nöbet yerinde uyuyacak yoksa sırf uyumasın diye 3e kadar uyumadım.

Bizim nöbet yarın başlıyo izinden döndüğünden beri tutmuyordu, bende senin gibiyim kuzum. Gözlerim kapansa da tutuyorum kendimi o arar aramaz suratımı yıkıyorum önce gidip uyuyorsam sonra onu güldürmek için uğraşıyorum uykusunu açıyorum ama kendim esniyorum habire bi de bana kızıyordu ne esniyorsun diye. Sanki sabah telefonda konuşuyordu Kuzum ne yapsan yaranamazsın bunlara

Hadi hayırlısı canım.Bende gece çok esnedim şarkılar söyledim yatar yatmazda uyumuşum msj atmış teşekkür ederim benimle nöbet tuttugun için diye onu bile duymamışım.Teşekkür ettiğine bakma yarın unutur yine üzer beni alıştım artık canım.

Heh bak şöyle ol kuzum, valla bünye alışıyor artık üzülmeye ne kadar özür dilerlerse dilesinler sonuç hep aynı ben artık gülme krizine bile giriyorum kimi zaman tartışırken düşün artık

İnanırım canım bünye alışıyor artık başka tepkiler vermeye başlıyor onlar geldiklerinde bizi ruh saglığı hastanesinde ziyaret ederler sanırım.

İnanırım canım bünye alışıyor artık başka tepkiler vermeye başlıyor onlar geldiklerinde bizi ruh saglığı hastanesinde ziyaret ederler sanırım.

Kesinlikle öyle olabilir yavrum, öyle olunca da ne oldu ne yaptım ki sanki bu hale geldin gibi laflar kullanırlaar hiç şaşırmam bu kez de
Bebeğim ben çıkıyorum regl oldum kıvranıyorum uzancam biraz öpüyorum senii, canını hiç sıkma. Arada sert çıkış hep alttan da alma sakın. O zaman daha üste çıkıyorlar görüşüürüüz kuzum

Çok geçmiş olsun tatlım iyileş biran önce arkandan ben gelecem çünkü Dikkat et kendine.Sıkmamak için elimden geleni yapıyorum tatlım herşeyin hayırlısı.Görüşürüz.

Çok geçmiş olsun tatlım iyileş biran önce arkandan ben gelecem çünkü Dikkat et kendine.Sıkmamak için elimden geleni yapıyorum tatlım herşeyin hayırlısı.Görüşürüz.

Aaaa hiiiçç gelmee kuzum hiiçç gelmeeee Bu sıcakta sıcak su torbasyla oturuyorum ya düşün artıkk puuufff
Öptüüümm kuzummm

nasılsınız canlarimm okudum msjları bıan önce dönmek ıstıyorm eve ztnn neyseki az kaldı
fırsat buldukca girmeye calısıorm canlarim bu arada safagı bukdr azalmış görmek cok mutlu ettı beniiii bayaadır girmeynce safak gözume guzel geldi yaniii

Ben standart canım, ya sen nasılsııınn ? Seni bekliyoruz tertooo

iyim canım bende iş guc calısıyoruz yogunluk yok suanda bı girim ddm:)
cnm su ev bıtse hemen gelcemde daha henuz tamamlanamadı veee temizligi var nasıl halledıcez blmıyorum wallaa

İyi yapmışsın kuzum, memnunsun dimi işinden bi sorunun falan yok dimi kuzum?
Ahh çok geçmiş olsun o temizliğin hamlaması bi hafta geçmz yavrum yardıma geleyim mi

İyi yapmışsın kuzum, memnunsun dimi işinden bi sorunun falan yok dimi kuzum?
Ahh çok geçmiş olsun o temizliğin hamlaması bi hafta geçmz yavrum yardıma geleyim mi

memnunum cnm bı sıkıntm yok sımdılık
hahaha walla cok ii olur tamamen inşaat durumunda ev zor temızlenıcek aman bıtsnde temızlık olur yaaa napalımm
askerın nasıl canım

memnunum cnm bı sıkıntm yok sımdılık
hahaha walla cok ii olur tamamen inşaat durumunda ev zor temızlenıcek aman bıtsnde temızlık olur yaaa napalımm
askerın nasıl canım

Oh ohh iyi bari kuzum Gelirim yakın olaydın hiç sormazdım bile gelmek için
Şükür iyi kuzum, sabah aradı düğünden sonraki gün balayı yapalım antalya ya falan gidelim diyordu
Aslında ben demek istiyordum ama diyemiyordum Bu arada senle bayadır konuşamıyoruz ya kuzum, görmemişsindir. 2014Haziran'da evleniyoruz
Ya senin askerin nasıl yavrum, aranız nasıl ?

aaaaa canımmm cok sevındımm yaaaaa netleştirdiniz yanı hadı hayırlısı o gunleride göruces
iyi cnm bnmkide konusuyoruz sık sık yok bı skıntı sımdılıkk allaha sukur tatlm ben cıkıyorum sımdı kızlar sizleride cok öptm sımdıden
girdikce yazarm size kendınıze iyi bakınnn

Evet kuzum, netleşti artık sonunda O günleri hep beraber görücez, ben düğün telaşında olucam, siz nişan ohhh ohhh düğün/nişan işleri 2014'te başlıyor çeyiiz işlerii Rabbim bozmasın kuzum, bende seni çook öpüyorum. Kendine çok dikkat et.

Kızlar neredesiniz askerlerinizlemi konuşuyorsunuz.Ben konuştum ama yarım saat beyfendi halasıgille pikniğe gidecekmiş benimde suratım düştü canım sıkıldı.Ben yapsam aynısını neler yapar bana

Kızlar neredesiniz askerlerinizlemi konuşuyorsunuz.Ben konuştum ama yarım saat beyfendi halasıgille pikniğe gidecekmiş benimde suratım düştü canım sıkıldı.Ben yapsam aynısını neler yapar bana

Hep öyle olur kuzum Bende denize gitmekk istiyoruum dedim. Avcunu yala bensiz asla, düğünü bekle dedi. Uff tamam ya dedim Yarım saate şükret yavrum, ben onu bile yapamadım dün çarşıya çıktıda görüşmedik ki. :18:

Şükür bunada canım.Bende deniz olayında aynı senin gibiyim canım benimkide izin vermiyor ama benim içim gidiyor.Ne olacak bizim bu durumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…