- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.381
Şükür bunada canım.Bende deniz olayında aynı senin gibiyim canım benimkide izin vermiyor ama benim içim gidiyor.Ne olacak bizim bu durumumuz
Olacak olan şu denize gitmeekk yookk!Onlar gelene kadar bekleyeceğiiz kuzum
Allahtan ben denize gitmek istemiyorum =)
Geçen gün o da dedi ki şimdi tam havuz zamanı dedi ne dedin sen dedim yani dedi orda olsaydm birlkte giderdk diye,,bende sabret belkide de seneye bu zamanlar balayında olurz dedim =)
Bak bak hala deniz diyo patato güzeli
Ben Donayirim
HahahaytBende öyle dedim lafı ağzıma tıkınca
Margaacım ama ama amaaaaaaaa neyse ben sustum
Bende dün donaydım, şimdi ter basıyo yavrum
Zeyno dayanılacak gibi değil be..
Çok özledim = /
Oyy dayanılacak kuzum, mecbuurr :26:
Bende çok özledim ee malum bu izinden bi halt anlayamadığım için.. Özlemin azı çoğu yok ya püff
Neyse ki üst devrelerimiz askerlerine kavuşuyorda yavaş yavaş bizim önümüzü açıyorlar kuzum
Güçlü ol ol nereye kadar..
Sesini duyduğumda ağlayasım geliyor..
Dudaklarımı sıkıyorum..
En kısa zamanda 7+2 lik iznimize çıkmamız lazım..
Sen niye izinden birşey anlayamadın ki..
Selam canlarıım ben geldiiim. Özlediniz mi beniiiPazar gününden beri kv'deydim. Aşkım perşembe geldi. Üst kattaydım onun odasında birden cam tıklatındı bi baktım o ayakkabılarıyla girdi içeri öküz Sımsıkı sarıldım. Hiç bırakmadan 5-10 dk öyle kaldık. Sonra ki gün Büyük adaya gittik. Almanyadan kuzeni gelmişti, düğün için. Üç kız iki erkek gittik işte. Lakin o almanyadan gelen kız sinirlerimi fena hoplattı bi yılışık bi yılışık. Kıskançlık krizine girdim resmen.. Cumartesi evdeydik, malum trabzondan misafir geldi hep düğün için. O koşuşturmada ona vakit ayıramadım pek. Dünde düğün vardı işte gene evdeydik. Akşam üstü de annemlerle eve döndüm zaten. Yakupta bi değişiklik var anlam veremediğim, surat yapıyor nedensiz yere. Kıskandığım için bana surat bile yaptı. Sanki kendisi kuzenimden beni kıskanmıyormuş gibi. Kv'de sürekli yakupu dükkana yollama çabasında, geliyo oğlum aşağıya in gidiyo tekrar geliyo oğlum dükkana git. :26: Öyle işteee.. Siz nasılsınız kızlaar?
Canım şunu anlatmadım bak adalara gittik biz arabada taksim tarafında bıraktık. Hani şu aralar ortam karışık ya saat 11 de adalardan döndük arabaya giderken birden büyük bi grup koşmaya başladı biber gazı sıkıyorlar falan ben yakup önde, kuzeni kolumda diğer uyuz olduğum kuzenide arkada kardeşiyle yakup bi ara durdu koşarken merve koşşş demeye başladı. O sırada dikkat edemedim ama sonradan hatırlayınca farkına vardım. :26: Yakupla üstümüzde bi terslik te var o gün arabanın teki arkadan vurdu allahtan birşey olmadı. Sonra adalardan dönüşte yalnış vapur, vapurda yılışık adamlar, yakupun sinirli hareketleri. Uff canım çok sıkılıyor. Ya çocuk yakında ama uzakta. Sinir oluyorum bu duruma. Git bırak kuzenini dedim cevapta vermedi.Demiycem valla ama şey dedim eğer bu izin sürecini dükkanda geçirmeye kararlıysa ben babamlarla gidiyorum dedim.
Yavrum valla çok sinirim bozuk oturup ağlayacağım zor tutuyorum kendimi ya :26:
Kardeşi götürecekti, babası götürecekti, amcasının oğlu götürecekti. Ya hu kız birde bildiğin yılışık sinirimi bozan da bu. Dün düğünde wc ye gittim o arada kuzeni kapıda dikeliyodu yakupta benim wc olduğumu öğrenince kapıda beklemiş oda. Çıktım ki muhabbet koyu kız işte yakupun omzuna kolunu atmış ay canım falan çıktım tuttum kolunda yürü dedim. Dün o yüzden saatlerce tartıştık zaten. Beyfendi kendi benden beter kıskanç ama kendisi gülüşmeler falan. Kardeşi duruyor dükkanda brde abisi tabi babasıda..
Kaynanamda onlarda kaldığımda perşembe günü yakup geldi cuma gününden başladı oğlum işe git, oğlum aşağıya in. Yakup diyo anne git başımdan nişanlımla oturamayacak mıyım falan. Annesindede bi çocuk hareketler ağlarım falan yapmalar. Ya insan oğlunu karşısında ister bizimki dükkana yolluyo bi baş başa kalamadık ya. Ne zaman baş başa kalmak için yukarıya yakpun odasına gitsek pat kapı çalıyo geliyo oturuyor yakupu kızdırıyor gidiyor doğal olarak bende sinirleniyorum gidiyorum başka odaya.
Sinirlerim çok çok bozuk yavrum. Dün ağzıma geleni saydım akşam geldi yanıma, sözde bu sabahta gelecekti beyefendi bahane uydurmaya çalışıyormuş. Düşünsene nişanlısını yanına gelebilmek için bahane uydurmaya çalışıyor ya. Gelme istemiyorum dedim. Konuşmuyoruz. Uff yaşadıklarının aynısını yaşıyorum o gitsin gene başlar bu umursamaz davranışlar, gerçi şuan umursuyo mu ki sanki. Ayni düşünceleri düşünüyoruz seninle şuan canım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, onlarında aklını başına getirsin. Ne hale soktuklarının farkında değiller. Askerlik psikoloji falan diyorlar ya en çok bizim psikolojiyi bozdular..
Bugün neler oldu neler.. Resmen bitiyorduk.. Resmen sona gelmişti.. ''Askerlik bitene kadar görüşmeyelim bu ikimiz içinde en iyisi kendine iyi bak'' diye bi mesaj. Sonra kendimi kaybettim çıktım evden yolun kenarına oturdum bağıra bağıra ağladım. Annem aradı nerde olduğumu sordu söyledim geldi beni oturttu bi köşeye. Yakupu aradı bağırdı çağırdı kızımı üzmeye hakkın yok dedi ve kapattı. Aradan 1 saat geçti eve geldim uyku ilacı aldım ve uyuyacaktım ki yakup aradı özür diledi uyuyacağım dedim ve kapattım. Şimdi iyiyim hemde gayet iyiyim. Artık gelse de gelmese de farketmez. Bitse de bitmesede.. Yüzükleri bi ara çıkarttım annem taktı parmağıma bu kadar kolay değil kızım zamana bırak dedi. Ne ailemi üzerim, ne de kendimi. Artık umrumda değil. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımda. Hayırlıysa olur zaten..
Ben gene içime attım aradım sordum hayatım geliyor musun diye yok be ne geleceğim işim gücüm var dedi. Düzgün konuşur musun benimle dedim. Sinir etme insanı demeye başladı. Naptım ben sana suçumu söyle yanıma gelmeni istediğim için mi böyle oldu dedim. Senin yüzünden babamla tartışmak zorunda değilim dedi. Ve aslında bi iki gün önce onun yanında babamla tartıştım sırf babam tatile çıkmak istiyor yakup burda diye gitmek istemediğim için.. Bende susmadım yeter artık ben senin yüzünden babamla tartışıyorum gene birşey demiyorum sırf yanıma gel dedim diye babanla tartıştın diye mi böyle olduk dedim. Bağırdım kapattıım telefonu. Sonra bi mesaj.. Gerisi alt üst etti duygularımı. Sabrediyorum ama nereye kadar.. Her tartışmada ilişkimiz hakkında tek başına yorum yapmak onun ne haddine ki.. Asla unutmam o mesajı artık. Bi soğukluk belirdi içimde. Ne konuşmak istiyorum, ne suratını görmek. Napcam bilmiyorum canım..
yakup mesaj attı, seni çok özledim size geliyorum diye evde tekim kuzenim bıçaklanmış annemler ziyarete gitti. Salak kız meselesi yüzünden böbreğine bıçağı yemiş.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Konuşmamız gerek ilişkimiz hakkında 1 saatlik kaçıyorum dükkandan gelcem dedi. Bende peki yazdım. Normalde içimde heyecan olur şimdi duygusuz gibi hissediyorum kendimi..
İçimdeki tüm kötülükleri boşalttım tam 1 buçuk saat yanımdaydı, sinir krizi de geçirttirdi bana öküz. Kendime geldim rahatladım oh bee
Sarıldı bana o da ağlamaya başladı, ben bilerek soğuk davranmadım çok bunaldım artık dedi. Dün çok korkuttun beni, kendine birşey yaparsın diye çok korktum dedi.
Ellerimi sıkı sıkı tuttu seni asla bırakmam, sensiz yaşayamam, tek dayanağım sensin benim beni bekle olur mu gelince çok güzel bi hayatımız olacak buralardan da gideceğiz dedi.
Çikolata getirmiş 1 kutu sevdiğimi biliyor ya öküz, o gitti bende bitirdim geldim
Ağlamamak için tavana bakmalar falan sanırım aynı durumlardayız kuzum. :26:
Olanları okumadın mı kuzum ? Aaa doğru ya sen yoktun o zaman buralarda.. :44:
Ben sana bi önceki yazılarımı alıntı yapıyorum sıkılmazsan oku kuzum anlarsın.
Askerimsiz gidemem zaten canım gelince artık bu günlerin acısını çıkaracağız.
Olacak olan şu denize gitmeekk yookk!Onlar gelene kadar bekleyeceğiiz kuzum
Allahtan ben denize gitmek istemiyorum =)
Geçen gün o da dedi ki şimdi tam havuz zamanı dedi ne dedin sen dedim yani dedi orda olsaydm birlkte giderdk diye,,bende sabret belkide de seneye bu zamanlar balayında olurz dedim =)
Askerimsiz gidemem zaten canım gelince artık bu günlerin acısını çıkaracağız.
Bu havalarda insanın aklından geçmiyor değil canım ama sabredeceğiz sonuçta onlarda gidemiyor biryere biz gidersek tatile onlara ihanet etmiş gibi oluruz.
Askerlerimiz gelsin ozaman bolll bolll gezip tozcaz düşman çatlatıcaz ohhhh sefamız olsunnn ohhh ohhhh
Kesinlikle tatlım o günleri hep beraber göreceğiz inşallah.
İnşallah yawrum inşallah
dün askerimle telefonda konuşurken anlattı birine kulak misafiri olmuş kız ailemle denize gidicem demiş ama arkadaşlarıyla gitmiş çocukta bağırıp duruyomuş telefonda. ne gerek var ya madem bi halt yicen açık açık söyle sonuçlarınada katlan. yalan çıkıcak elbet ortaya. wallahi ne onların aklı kalsın bizlerde ne bizim onlarda. Allah şaşırtmasın hiç birimizi. onlar kapalı bir yerde yapacakları hiç birşey yok , bizim herşey elimizin altında ama benim vicdanım el vermez zaten onsuz birşey yapmaya . Oyüzden sabredicez hep birlikte askerlerimiz gelince bu günlerin acısını çıkartıcazz
Tabiki tatlım onların aklı hep bizde zaten çok şeyler özlüyorlar herşeye hasretler.Ben elimden gelen herşeyi yapıyorum nöbetleri bile beraber tutuyoruz askerimle bir gelsin hepsinin acısını çıkaracağım ondanBu arada ismin neydi tatlım.
Bende çok memnun oldum nilaycım.Ah inşallah bizde adaşım gibi sonunda muradımıza ereriz tatlımNilay canım ismim Niloş diyebilirsinmemnun oldum selenciğim , üniversitede bir arkadaşım vardı selen isminde çok severim onuda seni görünce o geldi aklıma o sevdiğiyle evlendi darısı bizlerin başına
off kuzum walla okudum hepsini wallahi askerdeyken nişanlı olmak zor, hele işin içine aileler karışınca dahada zor, henüz nişanlı değilim ama anlamaya çalışıyorum seni allah yardımcınız olsun. sen sakin durmaya çalış alttan al, o senin kıymetini anlicak gelince herşey güzel olucak ikiniz içinde bunları düşün sakın hiç birşey için üzme kendini
Esinim yine eskilere dönmüşsün üzmüşsün kendini.
Sabır çok önemli deli kız =)
Anneler kıskanç oluyor..
Seninle ne kadar saat vakit geçirmemişse, o kadar saat pişman olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?