93/1 yarenleri burayaa

Allahtan ben denize gitmek istemiyorum =)

Geçen gün o da dedi ki şimdi tam havuz zamanı dedi ne dedin sen dedim yani dedi orda olsaydm birlkte giderdk diye,,bende sabret belkide de seneye bu zamanlar balayında olurz dedim =)

Geçen gün o da dedi ki şimdi tam havuz zamanı dedi ne dedin sen dedim yani dedi orda olsaydm birlkte giderdk diye,,bende sabret belkide de seneye bu zamanlar balayında olurz dedim =)

Hahahayt Bende öyle dedim lafı ağzıma tıkınca

Bak bak hala deniz diyo patato güzeli

Ben Donayirim

Margaacım ama ama amaaaaaaaa neyse ben sustum
Bende dün donaydım, şimdi ter basıyo yavrum

Zeyno dayanılacak gibi değil be..
Çok özledim = /

Oyy dayanılacak kuzum, mecbuurr :26:
Bende çok özledim ee malum bu izinden bi halt anlayamadığım için.. Özlemin azı çoğu yok ya püff
Neyse ki üst devrelerimiz askerlerine kavuşuyorda yavaş yavaş bizim önümüzü açıyorlar kuzum

Güçlü ol ol nereye kadar..
Sesini duyduğumda ağlayasım geliyor..

Dudaklarımı sıkıyorum..
En kısa zamanda 7+2 lik iznimize çıkmamız lazım..

Sen niye izinden birşey anlayamadın ki..

Güçlü ol ol nereye kadar..
Sesini duyduğumda ağlayasım geliyor..

Dudaklarımı sıkıyorum..
En kısa zamanda 7+2 lik iznimize çıkmamız lazım..

Sen niye izinden birşey anlayamadın ki..

Ağlamamak için tavana bakmalar falan sanırım aynı durumlardayız kuzum. :26:

Olanları okumadın mı kuzum ? Aaa doğru ya sen yoktun o zaman buralarda.. :44:

Ben sana bi önceki yazılarımı alıntı yapıyorum sıkılmazsan oku kuzum anlarsın.

off kuzum walla okudum hepsini wallahi askerdeyken nişanlı olmak zor, hele işin içine aileler karışınca dahada zor, henüz nişanlı değilim ama anlamaya çalışıyorum seni allah yardımcınız olsun. sen sakin durmaya çalış alttan al, o senin kıymetini anlicak gelince herşey güzel olucak ikiniz içinde bunları düşün sakın hiç birşey için üzme kendini

Olacak olan şu denize gitmeekk yookk! Onlar gelene kadar bekleyeceğiiz kuzum
Askerimsiz gidemem zaten canım gelince artık bu günlerin acısını çıkaracağız.

Bu havalarda insanın aklından geçmiyor değil canım ama sabredeceğiz sonuçta onlarda gidemiyor biryere biz gidersek tatile onlara ihanet etmiş gibi oluruz.

Esinim yine eskilere dönmüşsün üzmüşsün kendini.

Askerlerimiz gelsin ozaman bolll bolll gezip tozcaz düşman çatlatıcaz ohhhh sefamız olsunnn ohhh ohhhh

Kesinlikle tatlım o günleri hep beraber göreceğiz inşallah.

İnşallah yawrum inşallah

dün askerimle telefonda konuşurken anlattı birine kulak misafiri olmuş kız ailemle denize gidicem demiş ama arkadaşlarıyla gitmiş çocukta bağırıp duruyomuş telefonda. ne gerek var ya madem bi halt yicen açık açık söyle sonuçlarınada katlan. yalan çıkıcak elbet ortaya. wallahi ne onların aklı kalsın bizlerde ne bizim onlarda. Allah şaşırtmasın hiç birimizi. onlar kapalı bir yerde yapacakları hiç birşey yok , bizim herşey elimizin altında ama benim vicdanım el vermez zaten onsuz birşey yapmaya . Oyüzden sabredicez hep birlikte askerlerimiz gelince bu günlerin acısını çıkartıcazz

Tabiki tatlım onların aklı hep bizde zaten çok şeyler özlüyorlar herşeye hasretler.Ben elimden gelen herşeyi yapıyorum nöbetleri bile beraber tutuyoruz askerimle bir gelsin hepsinin acısını çıkaracağım ondan Bu arada ismin neydi tatlım.

Nilay canım ismim Niloş diyebilirsin memnun oldum selenciğim , üniversitede bir arkadaşım vardı selen isminde çok severim onuda seni görünce o geldi aklıma o sevdiğiyle evlendi darısı bizlerin başına

Sabır çok önemli deli kız =)

Anneler kıskanç oluyor..

Seninle ne kadar saat vakit geçirmemişse, o kadar saat pişman olacak..

Bende çok memnun oldum nilaycım.Ah inşallah bizde adaşım gibi sonunda muradımıza ereriz tatlım

Son düzenleme:

Kesinlikle öyle kuzum, şimdi mesela arkadaşlarıma akıl veriyorum ne olursa olsun askere göndermeden nişan yapmayın diye. Bana çok diyen oldu bekleyin gelsin öyle yaparsınız diye ama dinlemedim. Askerimde dinlemedi zaten yaptık çok şükür 6 ay oldu Üzmüyorum ki artık, alıştım bünye alıştı yavrum.

Esinim yine eskilere dönmüşsün üzmüşsün kendini.

Seleniimmm, tertibim üzmedim kuzum sadece marga sordu bende anlattım işte

Sabır çok önemli deli kız =)

Anneler kıskanç oluyor..

Seninle ne kadar saat vakit geçirmemişse, o kadar saat pişman olacak..

Aynen öyle Margacımm, sabır herşeyin başıda sonuda sabır.
Eee sabreden derviş muradına ermiş

Nedense benim annemde, teyzemde, dayımın karısında yani çevremde o tarz insanlar yok.
KV hariççç :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…