- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.401
bizim topik sus pus
Kesinlikle öyle kuzum, şimdi mesela arkadaşlarıma akıl veriyorum ne olursa olsun askere göndermeden nişan yapmayın diye. Bana çok diyen oldu bekleyin gelsin öyle yaparsınız diye ama dinlemedim. Askerimde dinlemedi zaten yaptık çok şükür 6 ay olduÜzmüyorum ki artık, alıştım bünye alıştı yavrum.
Seleniimmm, tertibim üzmedimkuzum sadece marga sordu bende anlattım işte
Aynen öyle Margacımm, sabır herşeyin başıda sonuda sabır.
Eee sabreden derviş muradına ermiş
Nedense benim annemde, teyzemde, dayımın karısında yani çevremde o tarz insanlar yok.
KV hariççç :26:
bizim topik sus pus
Üzme kendini zaten canım bak ne güzel 1.yılınızı doldurmuşsunuz askerinde okuduğum kadarıyla sana çok güzel bir msj yollamış bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah kuzum.Nasılsın bu arada görüşemiyoruz esinim.
Yarın kayınvalideme gideceğim kızlar bana içliköfte yapmış aradı akşam çağırdı seviyorum askımın annesini ya nede olsa askerimi bana doğuran kadın
Evet tatlım yaa kimsecikler yok bende geziniyordum öyle eski asker yarenlerinin yazdıklarını okuyordum.Sen nasılsın nasıl oldun.
Hep o doruklarda kalsın bence esinim inmesin oralardanBizim topik bu aralar hep boşşş o yüzden hiç şaşırmıyorum kızlar. Sena ve Rüveyda'da yok ortalıklarda :44:
Selenim ay sorma ya çok hoşuma gitti zaten eşşek bazen romantizmin doruklarına çıkıyo
İyiyim çok şükür kuzum, hele şu şafağımdaki yalnışlığı düzelttikten sonra 200'lerin verdiği sevinçle daha iyiyim
OOhh ohh benim Kv'de arıyo gel kızım, niye gelmiyorsun diye her seferin de gelirim anne diyorum ne yapcam bu sıcakta iki otobüs çekilir mi
Bazen bende geliyorum canım okuyup geri çıkıyorum.Bizim topik tembel çıktı kızların bazıları yok zaten nerelere kayboldurlar yaa çok sıkılıyorum bazen geçmiyor zaman.O bazenler banada geliyor tatlım napalım öyle böyle bitecek bu askerlik.Canımmm valla Esintoşla bizz ana topikteyizz burası boş ama altlara inmesin diye arada yazalımmmm malum sevdiceklerimizin topiki
İyiyim cnm ya bazen iyi bazen kötü işte bazen hasret uç noktalarda bazenn alışıyo insan
Eveet Begüşün deyimiyle arada girdikçe yazalım yoksa topik baya baya yok olacak
Kızlar çocuğu askerde olan ailelere yardım amaçlı 2 ayda bir 500tl vereceklermiş askerimin ailesi işlemlerini yaptırmışlar bayramdan sonra almaya başlayacaklar ve 5 ayınkinide vereceklermiş haberiniz olsun hiç yoktan iyidir.
aa hadi hayırlı olsun bende askerime söyliyim de ailesi araştrsn bari :44:
Hep o doruklarda kalsın bence esinim inmesin oralardanBenim askerimde yanlış heseplıyorsun diyip duruyor ama böyle kalsın dönmelerine yakın düzeltirim süpriz olmasında sonra hayal kırıklığına uğramayayım.Çok güzel bir gün geçirdim bugün kızlar askerimin tüm ailesini gördüm güldük eğlendik hiç eve gelesim gelmedi çok seviyorum Askerimin ailesini Allah pişman etmesin.
Bazen bende geliyorum canım okuyup geri çıkıyorum.Bizim topik tembel çıktı kızların bazıları yok zaten nerelere kayboldurlar yaa çok sıkılıyorum bazen geçmiyor zaman.O bazenler banada geliyor tatlım napalım öyle böyle bitecek bu askerlik.
Girdikçe yazıyorum tatlım ama hiç denk gelemiyoruz sıkıcı geçiyor bu aralar günler
Selencim çokk sevindim bak, oh ne güzel hep böyle olur inşallah hiç bozulmasında aranızBende hiç gitmek istemiyorum bu ara askerimin akraba tarafına olsun, hepsi sgara kullanıyor ve ben bırakmaya çalışıyorken. Şeytana uymayayım diye gitmiyorum. Haftada 1 Kv ile tel de konuşuyorz yeterli zaten. Ne kadar mesafe o kadar kafa rahat benim için
Şükür canım yaa ailesi 3.5 senedir aynılar bana karşı hep üzerime titriyorlar bu evlenincede bozulmaz inşallah.Bende ayda 1 gidiyorum arıyorum.Senin işin zor ozaman esinim sigara bırakanın yanında ikramda ederler içerlerde benim askerimde askerde bıraktı sayılır ama biri uzatınca içim gidiyor hayatım zor tutuyorum kendimi diyor.
İnşallah bozulmaz kuzum.Benim çocukluğumu bile biliyor kaynanam ve kayınpederim, yakupunda annemler biliyo tabi doğal olarak. Benimde üstüme titriyorlar zaten orası ayrı ama yakupla aynı konu içinde geçince durum değişiyor kuzum. Anne sevgisi ortaya basıyor anlayacağın Ayy selenim sormaa ya, askerimle bende şuan onun çabasındayız. Bakkala gittim bi ton sakız aldım kafama çok vuruyor ama kararlıyım bu kez uff. :44: Aşırı sinirliyim yakupla telefonda konuşamadık bugün bu yüzden.. :44:
İyi yapmışsın canım şimdi bırakamazsan ilerde hiç bırakamazsın.
Yok kuzum ben yapamadım, pes ettim ve dün paket aldım. Anneme verdim kafama çok vurduğu zaman ver bi tane dedim oda öyle yapıyor uuf başa bela :26:
Kötü olmuş esinim yaa neyse artık askerin geldiği zaman bıraktırır sana.Ben öyle yapacağım benim askerimde tekrardan başlamış burada sıkıntıdan içiyorum diyor bende seslenmedim şimdilik.
Öyle olacak canım, hayırlısıyla hepimizi kurtulalım da şu illetten.. :26:
Amin canım.Hayırlı ramazanlar esinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?