- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
alışmak cokk zor arkdslar ya ıcım acıyo 7 sınde teslm oldu gunde bı sefer arıo onada sukur nasll atlatcaz bu sıkıntyıı yareni Ankarada olan varmı?
Canım alışmak zor ama alışılıyor merak etme...İlk günkerimi bende hatırlıyorum ama bakıyorum 3 ay olucak nerdeyse çok üzme kendini....
92/3 lerden gizem var canım askeri ankarada onun nicki gzmchngr ona sorabilirsin sorun varsa
daha yenı uyye oldmm sayfaya canım merak ettım sorun yok sımdılık allaha sukur. Allahım hepımıze kolaylıklar versın ınsllah
Canım sen ciddi misin ya?Ayrıldı mı arkamda bırakamam diye?:26:
Canım ilk 1 ay çarşı falan yok yemin töreninden sonrayı bekliceksin diye biliyorum ben
kızlarrr hiç üzülmeyin buda gelir geçer... şafakk... 7..... bitiyo artık haftaya burda canım aşkım ....darısı sizin başınıza
Ay ne güzel yaa
Bizim şafak sizinkinin tam olarak 64 katı
ama şunu unutmaki biz 7 gune hemen gelmedik. 460 bizde gördük bu güne gelmek kolay değil benim eşim gitti askere evini düzenini bırakıyosun ama mecburuz yani 15 ay az değil tabi .inan okadar buldımki 7 gün nasıl gececk diye düşünüyorum . bi gün insanlah bu şafagı görürsünüz sizde .tek yapmanız gereken sey SABIRRRRRR
ruveydacım nasılsıın nasıl hissediyosun kendiniÖzledim
ruveydacım nasılsıın nasıl hissediyosun kendini
İyiyim canım bende havalar ısınıyor cok üzülüyorum olsada cıkıp el ele gezsek diyorum canım cıkıyor sanki.. malesef 15 ayın her günü içimiz buruk gezicez ne kadar alıssakta içimizin burukluğu geçmiycek geçmiyor işte..Alışamadım Cerencim ya. Ama çok da kötü değilim sürünmüyorum en azından :26:
Bilmiyorum nasıl olduğumu aslında :26:
Mesaj atmayı düşünürken buluyorum kendimi hep
Gitmeden de görüşemedik onun sıkıntısı da var
Sen nasılsın kuzum
İyiyim canım bende havalar ısınıyor cok üzülüyorum olsada cıkıp el ele gezsek diyorum canım cıkıyor sanki.. malesef 15 ayın her günü içimiz buruk gezicez ne kadar alıssakta içimizin burukluğu geçmiycek geçmiyor işte..
Bende gittiği ilk haftalar msj atıyodum numarasına ama hicbiri iletilmiyoduoturup basında yarım saat iletim raporunun gelmesini beklerdim ilk zamanlar hic unutmam gercekten yaptım bunu belki iletilir umuduyla..
Hergün görüsebiliyomusunuz ankesörlüden arıyor dimi devamlı nasılmıs ortamı
Yemekler iyi oluyormus heralde artık firmalar yapıyor yaa yemekleri askerler yapmıyor yani hazır geliyor anam tuz yokmu atıversin tuzsuzsaBen de teslim olduğu gün atmıştım kapalıydı
Evet yaa havalar da ısındı artık her yer çift dolar
Sabahın 7sinde arıyo konuşuyoruz
2 gündür 4 gibi de aradı.
Ortamı hakkında hiç şikayet ettiğini duymadım canım ya yemekler tuzsuz dedi en kötü söylediği şey bu oldu yani olumlu sanırım rahat orda :26::44:
iyiyim balım sen nasılsıın :76:Ceren nasılsın kuzum?
iyiyim balım sen nasılsıın :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?