- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.421
Bizim topik artık yok oldu sanırım kızlar nerelerdesiniz?
Biz buralardayız da kuzum, siz yoksunuz :26:
Bende sürekli giriyorum ama rastlaşamıyoruz bende sadece okuyorum canım yazmıyorum
Rastlaşamıyoruz değil kuzum, yazmadğın için konuşamıyoruz
Doğrudur canım.
Eee sen nasılsın tertip, napıyosun ? Oruçla aran nasıl
Şükür iyiyim canım evdeyim sıkıntıdan patlıyorum.Regal olunca tutamadım canım ilk iki gün bu gece Allah kısmet ederse kalkacağım savura.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor neler yapıyorsun.
Bende sıkıntıdan patlıyorum kuzum su veçok vuruyor. Onun dışında Allah sabrını veriyor
Regl dönemi de ramazana gelince de bi dert ya hu, borçlar birikiyo sonra uff benimde sonunda olacak :44:
Allah yardımcın olsun canım sıcaklarda zor benim askerimde tutuyor sıcaklarda Allah yardımcı oluyor ama.Hiç sorma bu regal benide hep ramazanın ilk ve son günü bulur napacaksın işte.
Askerlerden tutmayan yok heralde aramızda, benim ki de tutuyor.Allah bizdeki sabrı onlara versin, onların işi zor ya.
Kışın tutulacak borç birikiyor işte kuzum yapacak birşey yok
Tutsunlar canım daha iyi askerimle demin konuştum etkilemedi pek fazla dedi.O borçlar hiç bitmiyor canım.
Bitmez arkadaş bitmez! Kadınsan derdin bitmeez
Evet esinim nedir bizim bu bitmez çilemiş bu aralar ben birazda duygusala bağladımaskerimide çok özledim gelmeyeceğim diyip duruyor canım sıkılıyor ama onada hak veriyorum biran önce bitsin gelim diyor.
Ben çıkıyorum esinim dikkat et kendine görüşürüz.
kızlarrr nasılsınızzz özledim hepnızııııı
Bizde seni özledik senacım Şükür iyiyim ben sen nasılsın nasıl gidiyor işinden memnunmusun?kızlarrr nasılsınızzz özledim hepnızııııı
Gelmesin en iyisini söylüyor askerin canım, sen gidersin fırsat buldukça. Hasret sıkıştırsa da, daha erken geldiğini düşündükçe daha iyi olursun canım.. Görüşmek üzere
Senaa özledim kız seni. Evin işi bitmedi mi daha ya ne oldu? :44:
Ben standart. Sen nasılsın canım ?
Gelmesin en iyisini söylüyor askerin canım, sen gidersin fırsat buldukça. Hasret sıkıştırsa da, daha erken geldiğini düşündükçe daha iyi olursun canım.. Görüşmek üzere
Senaa özledim kız seni. Evin işi bitmedi mi daha ya ne oldu? :44:
Ben standart. Sen nasılsın canım ?
Bizde seni özledik senacım Şükür iyiyim ben sen nasılsın nasıl gidiyor işinden memnunmusun?
Öyle olacak sanırım canım gelmesin zaten dayanabildiğimiz yere kadar sabredeceğiz
bıttı cnm ya yerlesmeye calısıyoruz iyim bendee askerin nasıl cnm 200leri sayıyoruz artıkkk
sagol tatlım memnunum ıyı sıkıntı yok sımdlk snnkı nasıl safak baya azalmş geldı gözume baya girmeyınce
Sevindim memnun olmana senacım.Askerim iyi şükür bugün niyetliydi nöbet yazmışlar çok kötüyüm hayatım ölecem sandım bugün dedi bana canım sıkıldı onada yarın tutmayacağım 5 saat nöbetim var diyordu yattı uyudu garibim.Sen girmeyince gözüne öyle gelmiştir tatlım yoksa geçmiyor valla
ah ah banada gecmıcek smdı görcembıde benm saydıgım safakla askerımınkı aynı deil ya sen uzun sayıyosun bızım tertıp 453 yapıo 460 deil dıo o mesela 276 sayıyo sızdede öylemii?
nöbetle oruc cok zor olur cnm yaa tutmasın zorlanıyosa benım askerımde tutuyo ama aksama dogru nasıl kötu gelıo sesi anlatamamallahtan ıstırat verıolar orucluyken ıftara bıkac saat kala dınlenebılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?