- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Yemekler iyi oluyormus heralde artık firmalar yapıyor yaa yemekleri askerler yapmıyor yani hazır geliyor anam tuz yokmu atıversin tuzsuzsa
Kac gün oldu gideli baslamıslarmı yemin töreni egitimlerine
Atmasın ya alışsın tuzsuza zehir gibi tuzlu yer o
4.gün bugün işte selam eğitimi falan yapmışlar daha bunu biliyorum sadece. Pazartesi başlarlar sanırım :44:
Acemide biraz sıkarlar devamlı spor eğitim görürler her sabah ama ustaya gecince rahatlar canım sükür atlattık biz o günleri atlatılıyo yani sıkma canınıAtmasın ya alışsın tuzsuza zehir gibi tuzlu yer o
4.gün bugün işte selam eğitimi falan yapmışlar daha bunu biliyorum sadece. Pazartesi başlarlar sanırım :44:
ins kuzum denetlemeleri varmıymıs yakın zamanda hic biseyler söyledimi seninkiBende iyiyim canım telefon bekliyorum bakalım arıycak mı
Acemide biraz sıkarlar devamlı spor eğitim görürler her sabah ama ustaya gecince rahatlar canım sükür atlattık biz o günleri atlatılıyo yani sıkma canını
Canım askerin bu eğitimlerden bir kaç üne şikayet eder paso yürüyüş falan yapıcaklar.Ama yemin töreninden sonra başlıycak asıl eğitim asıl isyan o zaman başlıycak şükretsin bu eğitimlere75 günse acemiliği tabiii
hic bilmiyorum valla tek bildiğim belgesi falan varsa ustalık kuaför aşçı vs.. ustalığı varsa o bölümlere veriyolar ustasında o bölümü yapıyoBornova rahatmış ya çok sıkmıyolar falan dedi ama bilmiyorum :44:
Yarından sonra sıkılaşır heralde
28miş sanırım bizim acemilik :44:
Bakalım dinlerim ben de artık yarından sonra şikayetlerini
Çarşamba günü meslek dağıtımı olacakmış sonra ne oluyo biliyo musunuz :44:
ins kuzum denetlemeleri varmıymıs yakın zamanda hic biseyler söyledimi seninki
Anladım canım benim farklı tabi bizim bölümler askerlik bitene kadar kitabını yazıcaz bu işin yemin ederim yaa..Canım benimki jandarma ya denetleme olmuyo şimdi il jandarmada ordan ilçeye geçicekti kura çekip ordan cezaevi veya karakolda kalıcak işte 15 gün eğitim alıcak ekstra o kadar
Anladım canım benim farklı tabi bizim bölümler askerlik bitene kadar kitabını yazıcaz bu işin yemin ederim yaa..
Ben cıkmak zorundaym aksam girmeye calısıcam öpüyorum kızlar
hic bilmiyorum valla tek bildiğim belgesi falan varsa ustalık kuaför aşçı vs.. ustalığı varsa o bölümlere veriyolar ustasında o bölümü yapıyo
Bilgisayar bölümünden mezun balım ona göre bişeyler olacak heralde
Görüşürüz canımAnladım canım benim farklı tabi bizim bölümler askerlik bitene kadar kitabını yazıcaz bu işin yemin ederim yaa..
Ben cıkmak zorundaym aksam girmeye calısıcam öpüyorum kızlar
Meslekçi yazılmadıysa olmaz canım meslekçi yazıldıysa olur.Ayrıca acemiliğiniz 1 aysa supermiş yemin töreninden sonra dağıtıma gelicek yani..Benimki 75 gündü geçmek bilmedi valla....
aramadiii morelim cok bozukkkdısarıda cıksam dolassamda kafam dagılmıo sureklı telefon elımde gözum telefondaa o arayınca mutlu oluyorum ancaa oooffff
Ne zamandır aramıyo canım :44:
Bugün mü aramadı sadece :44:
Dur bakalım 7 gibi falan müsait olursa arar :26:
evet cnm bugun aramadi daha ama aklım sureklı onda yaa
Sabahları kahvaltıdan sonra arayamıyo mu canım seninki??:44:
Biz hep öyle konuşuyoruz 4 gündür
yok cnm arayamıyor bellı olmuyor nezaman arıcagı bosluk buldugu anda arıo anca oda kımblr nezaman
Yatma saatleri 9 9buçuksa daha var canım bekle bakalım arar fırsatını bulunca.
Onların da aklı bizde ama fırsat bulamıyolar işte demek ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?