93/1 yarenleri burayaa

Yemekler iyi oluyormus heralde artık firmalar yapıyor yaa yemekleri askerler yapmıyor yani hazır geliyor anam tuz yokmu atıversin tuzsuzsa
Kac gün oldu gideli baslamıslarmı yemin töreni egitimlerine

Atmasın ya alışsın tuzsuza zehir gibi tuzlu yer o

4.gün bugün işte selam eğitimi falan yapmışlar daha bunu biliyorum sadece. Pazartesi başlarlar sanırım :44:

4.gün bugün işte selam eğitimi falan yapmışlar daha bunu biliyorum sadece. Pazartesi başlarlar sanırım :44:

Canım askerin bu eğitimlerden bir kaç üne şikayet eder paso yürüyüş falan yapıcaklar.Ama yemin töreninden sonra başlıycak asıl eğitim asıl isyan o zaman başlıycak şükretsin bu eğitimlere 75 günse acemiliği tabiii

Son düzenleme:

Acemide biraz sıkarlar devamlı spor eğitim görürler her sabah ama ustaya gecince rahatlar canım sükür atlattık biz o günleri atlatılıyo yani sıkma canını

Acemide biraz sıkarlar devamlı spor eğitim görürler her sabah ama ustaya gecince rahatlar canım sükür atlattık biz o günleri atlatılıyo yani sıkma canını

Bornova rahatmış ya çok sıkmıyolar falan dedi ama bilmiyorum :44:

Yarından sonra sıkılaşır heralde

28miş sanırım bizim acemilik :44:

Bakalım dinlerim ben de artık yarından sonra şikayetlerini

Çarşamba günü meslek dağıtımı olacakmış sonra ne oluyo biliyo musunuz :44:

hic bilmiyorum valla tek bildiğim belgesi falan varsa ustalık kuaför aşçı vs.. ustalığı varsa o bölümlere veriyolar ustasında o bölümü yapıyo

Canım benimki jandarma ya denetleme olmuyo şimdi il jandarmada ordan ilçeye geçicekti kura çekip ordan cezaevi veya karakolda kalıcak işte 15 gün eğitim alıcak ekstra o kadar
Anladım canım benim farklı tabi bizim bölümler askerlik bitene kadar kitabını yazıcaz bu işin yemin ederim yaa..
Ben cıkmak zorundaym aksam girmeye calısıcam öpüyorum kızlar

Meslekçi yazılmadıysa olmaz canım meslekçi yazıldıysa olur.Ayrıca acemiliğiniz 1 aysa supermiş yemin töreninden sonra dağıtıma gelicek yani..Benimki 75 gündü geçmek bilmedi valla....

Ay bilmiyorum ki yazıldı mı yazılmadı mı :44:

Gitmeden 75 gün olacak büyük ihtimal diyodu gitti 2.gün 28 günmüş dedi canım ben de üzülmüştüm hani baya öyle olunca rahatladım

aramadiii morelim cok bozukkk dısarıda cıksam dolassamda kafam dagılmıo sureklı telefon elımde gözum telefondaa o arayınca mutlu oluyorum ancaa oooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…