93/1 yarenleri burayaa

herkese merhaba bende erkek arkadaşımı 6 sında gönderdim zonguldakta...rahatı çok iyi şükürler olsun...günde 1 ya da 2 kere kısa da olsa konşuyoruz buna da şükür diyorum hiç duyamasam delirirdim heralde...şimdi komutanla maç izliceklermiş

Allah kavuştursun canım :) acemilikte günde 2 kere konuşuyorsunuz hee öpüpte başına koy benim 3 gün konuşamadığım olmuştu

Allah kavuştursun canım :) acemilikte günde 2 kere konuşuyorsunuz hee öpüpte başına koy benim 3 gün konuşamadığım olmuştu

teşekkürler canım amin hepimizi...ya bende şükrediyorum hatta gitmeden 110 dk lık ankesörlü kart almıştk 30 dk sı kalmış akrabalarını da arıyo heralde 75 gün acemilik sonra da inşallah böyle rahat olur

Valla biz günde 1 kere konuşuyoduk yarım saat 40 dk 1 saat falan bizde rahattık gerçi hakkını yemiyim
Umarım usta birliğide güzel bir yere çıkar canım hayırlısı...

Ne farkı varmış ki canım :26:

Ne yönlerden daha rahat mesela ??

Tabur olrk ayrılıyolar ya canım onların basında duruo onlardan sorumlu yanı ustlerınden aldıgı emirleri onlara verıo cogu kısı okuma yazma bılmıyormus ztn turkce konusmayı bılmeyenler varmiş unv bıtırdıgı icin onlarn basında cavus yapmslar bide komutanlar dier erleri adam yerıne koymuyor dıo daha farklı dvranıyolar böle bnm gibi kısılere dıo o tarz seyler canım yani sımdı ptesiyi beklıyorum asıl ben yarın yani refuze olup olmıcagı bellı olcak

Ne güzel canım ben bugün sabahtan beri elimde tlfonla gezdim ve daha demin aradı çok ÖZLEDİM AŞKIMI sesi çok kötü geliyordu canım çok sıkıldı seni çok özledim sensizliğe dayanamıyorum burda dedi moral verdim işe yaradımı bilmiyorum kızlar ne zaman bitecek bu çile şimdiden böyleyiz:-(

Valla biz günde 1 kere konuşuyoduk yarım saat 40 dk 1 saat falan bizde rahattık gerçi hakkını yemiyim
Umarım usta birliğide güzel bir yere çıkar canım hayırlısı...

amin inşallah canım...biz 1 dk 2 dk en fazla 4 dk konuşabildik genelde öğlen yemeğinden sonra arıyo kuyruk oluyo diyo bide komutan postası olmuş çok ayrılamıyorum diyo ama o 110 dk nasıl bitti hayret burda olsa çatır çatır sorardım ama şimdi yemiyo sormak :) özledim dedim ona bile duygusala bağlamayalım çıkamayız içinden dedi :)

Çok üzüldüm bunu okuyuncaa çok zor yaptığı da çok yanlışş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…