- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
aynen canım beklıyorum bakalım gecen hfta bugun beraberdıksımdı askerde
Biz taaaa 26 kasımda görüştük canım en son. Şanslısın yine de gitmeden gördün sonuçta
of evetgörmemeye de alışıcaz ama nezmn alısıcaz ya ne zormuş nasıl gecicek
Bu konuya bi yorum getiremem yıllardır görmeye görmeye devam ettik biz
Geçecek ama bi şekilde
evet hayırlısı artık canım cavus olmuş bnmki o konuda dier erlerden daha rahat en azından o yönden ıcım rhtlıyor
Kızlarrrr moralinizi bozmayın evet özleniyor evet zor ama geçiyor özellikle acemiliği 28 gün olanlar şanslısınız hemen geçicek :)
Hemen geçiverse yaa
herkese merhaba bende erkek arkadaşımı 6 sında gönderdim zonguldakta...rahatı çok iyi şükürler olsun...günde 1 ya da 2 kere kısa da olsa konşuyoruz buna da şükür diyorum hiç duyamasam delirirdim heralde...şimdi komutanla maç izliceklermiş
Allah kavuştursun canım :) acemilikte günde 2 kere konuşuyorsunuz hee öpüpte başına koy benim 3 gün konuşamadığım olmuştu
herkese merhaba bende erkek arkadaşımı 6 sında gönderdim zonguldakta...rahatı çok iyi şükürler olsun...günde 1 ya da 2 kere kısa da olsa konşuyoruz buna da şükür diyorum hiç duyamasam delirirdim heralde...şimdi komutanla maç izliceklermiş
teşekkürler canım amin hepimizi...ya bende şükrediyorum hatta gitmeden 110 dk lık ankesörlü kart almıştk 30 dk sı kalmış akrabalarını da arıyo heralde 75 gün acemilik sonra da inşallah böyle rahat olur
Hoşgeldin aramıza.
Allah kavuştursun
Ne farkı varmış ki canım :26:
Ne yönlerden daha rahat mesela ??
Valla biz günde 1 kere konuşuyoduk yarım saat 40 dk 1 saat falan bizde rahattık gerçi hakkını yemiyim
Umarım usta birliğide güzel bir yere çıkar canım hayırlısı...
Valla biz günde 1 kere konuşuyoduk yarım saat 40 dk 1 saat falan bizde rahattık gerçi hakkını yemiyim
Umarım usta birliğide güzel bir yere çıkar canım hayırlısı...
Eneeee ne güzelmiş
Bizim en uzun konuşmamız 6 7 dakika
Evet canım ayrıldı. Bana sorarsan ben hala onunla birlikteyim. Kısmet böyleymiş diyorum bazen 4 gün oldu teslim olalı nasıl bir sabırdır nasıl bir inattır bilmem aramadı. Hiç mi sevmedi acaba diyorum baze kendi kendime ama bu bekleyiş gerçekten çok zor. Boşuna beklediğimi de düşünüyorum ama gönül söz dinlemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?