- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.821
Öyle canım..hoşuma gitmeyen bir gidişat ama elimden de bir şey gelmiyor..
Allah Allahh ne yapacaksa şimdideenn
Öyle yavrum elden gelen bir şey yok beklicez görcezz..ben inan bu sefer hiç bir şey anlamadım ama soğumam gerekiyorsa soğuyayım..
Allah Allahh ne yapacaksa şimdideenn
Öyle yavrum elden gelen bir şey yok beklicez görcezz..ben inan bu sefer hiç bir şey anlamadım ama soğumam gerekiyorsa soğuyayım..
Zafer peki bişi diyo mu yolunda gitmeyen şeyler için ya neden böyle falan napcaz gibi ? onun tepkisi ne ?
Bi anlasam bende çok merak ettim
Hiloşş sen bilirsin büyük ada da günü birlik kiralık yerler varmı yakupla cumartesi deniz yapmayı düşünüyoruz ama :44:
Soğumak deme kuzum, o kelime bile insanı soğutuyor. Soğukluk girince araya çok zor toplanıyor insan :26:
Zafer'in böyle yapmasından ki amaç ne anlamıyorum ya..
Bekleyelim ve görelim olur mu? Sabret kuzucum.. Sabrının sonundasın ama sonları değil, geleceği oynayın artık ya..
Canım günlük kiralık kalacak yer mi diyorsun anlamadım tamm?? ben otelde kaldım orda ama kastettiğin günlük kiralık ev tarzı bi şeyse bilmiyorum cicim..
Ben de anlamıyorum tatlım şu an onun da pek bi şey yaptığı yok ama araya bi soğukluk girdi bu da bi gerçek..sebebini de amacını da bilmiyorum beklicez başka çare yok şekerler
Şöyle diyeyim kuzum hani deniz falan düşünüyoruz ya. Rahatta üstümüzü giyip denize gidip geldiğimizde tekrar üstümüzü giyip eve dönmemiz için günübirlik bi pansiyon giibi birşey :44: Sonuçta deniz suyuyla temiz kıyafetlerimi kirletememYakupa kalsa bi deniz kenarına gideceğiz çadır falan ayarlacak kumlu kumlu giyeceğim kıyyafetleri
Hepp yanındayız hep aklında olsun kardeşim
Şöyle diyeyim kuzum hani deniz falan düşünüyoruz ya. Rahatta üstümüzü giyip denize gidip geldiğimizde tekrar üstümüzü giyip eve dönmemiz için günübirlik bi pansiyon giibi birşey :44: Sonuçta deniz suyuyla temiz kıyafetlerimi kirletememYakupa kalsa bi deniz kenarına gideceğiz çadır falan ayarlacak kumlu kumlu giyeceğim kıyyafetleri
Hepp yanındayız hep aklında olsun kardeşim
Dün aradığında baya konuştuk ya..sonra o normal konuşmasına geri döndü hemen ama sabah kafama başka bir olay takıldı yine bir şeye kızdım ve kendimi alıkoyamıyorum yani ben bu durumdan.. adamın şikayeti de sürekli kavga etmek, benim şu anki şikayetimse eskisi gibi hissedememek ve hissettirmemesi..ha tatilde güzeldi hoştu her şey ama tatilden ibaret değil ki hayat.. kafa karışıklığı oluştu bende sebebini bilmediğim... belki ciddi süreçler başlarken bana daha çok destek vermesi üzerime düşmesi gereken dönemde hep bir bahane bulup ilgisini esirgemesi beni soğutuyor bu durmdan.. yaptığım yapacağım fedakarlıkları gereksiz görmeye başladım..şu an Zafer için yine ortada bir sorun olduğunu sanmıyorum Begüşüm
esintoş özel plajlar var girişte para ödüosun onlrn soyunma kabinleri oluyooo zaten ...
Ha anladım yavrum ya ben hiç orda denize girmedim anca bisiklet :) o yüzden bilmiyorum ama plaj tarafında öyle kiralık kalmak için küçük ev tarzı yerler vardı, tabi günlük kira alıp öyle yer verebilirler meselaa.. ben de rahat edemezdm haklsıınn..
Biliyorum canım benm çok sağol kardeşimm
Soyunma kabini falan oluyorda kuzum orda göremedim ben onu :44: Herkes genelde kiralıyor ev :44:
Hem şöyle birşey var denizden çıktan sonra mutlaka bi duş ondan sonrası temiz kıyafet sonuçta o denize kaç bin insan giriyor. Erkekler için önemli olmasa da bu konu bayanalar için hep önemli :44: Silivirye gitmiştik geçen yazın kuzenlerle ordada bi kamp vardı orda tutmuştuk günü birlik Allahım denizden sorna bi duş mükemmel gidiyo
Hiloşş o ev tarzı yerleri neder gördün kiiii ? İnternette de bakıyroum bulamadım :44:
Anladm cnmmm ama şu an senin cidden kafan karışık farkındamsın emin değilsinnn seviyosun ama seni mutlu edebilceğinden şüphelerin var onun bu tavırlarıyla ...Ve ben sana çok hak veriyorum seni seviyorum demese bile bunu hissetmek istiyosun ,senlede ilgilenmicekse bu çocuk kimle ilgilencek ki ya sen onun hayatındaki en önemli kişisin sonçta
Soyunma kabini falan oluyorda kuzum orda göremedim ben onu :44: Herkes genelde kiralıyor ev :44:
Hem şöyle birşey var denizden çıktan sonra mutlaka bi duş ondan sonrası temiz kıyafet sonuçta o denize kaç bin insan giriyor. Erkekler için önemli olmasa da bu konu bayanalar için hep önemli :44: Silivirye gitmiştik geçen yazın kuzenlerle ordada bi kamp vardı orda tutmuştuk günü birlik Allahım denizden sorna bi duş mükemmel gidiyo
Hiloşş o ev tarzı yerleri neder gördün kiiii ? İnternette de bakıyroum bulamadım :44:
Ha şimdi aklıma geldi de kızlar dün laf arasında beni soğutan bu gereksiz kavgalar faan dedi, sanırm o da benden soğumuş demekki..içinden gelmiyor demekki zorlamanın da alemi yok demekki...amann hayırlısıyla bitsin bitcekse ben düşünmekten kafayı yicem yoksa..
Belki haketmedim belki askerden dönünce çok fazla şey bekledim belki çok üstüne düştm benm de hatalarım var mutlaka ama itikleyerek ilişki yürüyemez..
Soğutan gereksiz kavgalarsa senin sıkıntı yaptığın konuya açıklık getirseydi o zaman olmıcaktı bunlar...İkinizde düzelmesi için bir şeyler yapmanız lazım ama şu an kafalar karışık inşallah bi kaç gün içinde eski sıcaklığnza kavuşursunuz cnmm ya üzüldüm aslıdna olay belliydi bu noktaya gelmesi kötü olduaskerden gelince rahatlamş olması lazım bir şeylerin kıymetini bilip dha yolunda gitmesi lazım ama bu bizim kadın mantığı onların beyni çok farklı ilgisizlik falan batmıyo onlara odunlukta sınır tanımıyolar
benim bildiğim duşlarda oluyo ama öyle tabi kapalı değil denizden çıkınca öyle duş alınır ya o şekil...Seni anladm sen rahat etceğin bi yer istiyosun duş alcan falan çıkcan ev gibi ama ben öyle hiç bilmiyorum
Canım at arabasına binmiştik plaja götürmüştü, orda inip yayan döndük öyle şeyler gördümü hatırlıyorum çünkü hatta buraya da gelinip kısa bi tatil yapılabilir falan diye konuşmuştukkama adanın ilk girişte değil yani bu dediğim, ada turlarında işte o orman tarafının arkalarındaydı yani..plajın adını hatırlamıyorum ama olamdı at arabalarına sorun her yere gidiş farklı fiyat ya..orda yazıyo olması lazımm
Ha şimdi aklıma geldi de kızlar dün laf arasında beni soğutan bu gereksiz kavgalar faan dedi, sanırm o da benden soğumuş demekki..içinden gelmiyor demekki zorlamanın da alemi yok demekki...amann hayırlısıyla bitsin bitcekse ben düşünmekten kafayı yicem yoksa..
Belki haketmedim belki askerden dönünce çok fazla şey bekledim belki çok üstüne düştm benm de hatalarım var mutlaka ama itikleyerek ilişki yürüyemez..
Öyle canım inanki anlam veremiyorum ama olayın bu noktaya gelemsi benm suçum değil, sadece onu izledim ve ilişki tıkandı gibi oldu, tamam akşam aradı ama sabah günaydın yazmamam yine de ona bir eksiklik gbi gelmedi..sanrım yapamıycaz bilmiyorum artık ben bi şey..
Neyse ben biraz dışarı çıkıcam kızlar bunaldm evde ders de sıktı zaten..görüşmek üzere..iyi ki varsınzz
İnşallah düzelir Cnm kardeşimmm sen elinden geleni yapıosun yaptın da askerdeken onu bekledn sevdinnn hiç tükenmedin askerdeyken aranız kötü olmasına rağmen bi kalemde silmedin biz biliyoruz o nasıl farknda değil hayret...
Her zaman olabildiğince yanındayız genede öfkeyle kalkma şekerparem biraz zaman geçsn ...bende markete gidicem bi kalkarsam eğer çık hava al cnmın içi çoooookk
İşte ben öyle sevmiyorum kuzum, hem yakupta iyi bakmıyo buna pek :44: Bikini giymeme bile müsade etmiyo ki
At arabalarıı çoookk tatlıı yaaaHııımmm anladım kuzum çook sağolll
İkna ettim sonunda ama şimdide yer sıkıntı yaa :44: Bakalım bulcaz inşallah yoksa gtmem kii
Kuzum yakupta bu kelimeyi bana çoğu kez kullandı. Senin şuan içinde yaşadığn o duyguyu o kadar anlayabiliyorum ki. Bi yandan savaşsın bizim için diyorsun, diğer yandan aman banane ya diyorsun.. Soğumak falan değil mi aslında, bi şeye canı sıkkın olabilr mi ?
Kafayı yemek falan yook. !!
İtikleyerek yürümez ama rabbim inşallah sizi birbirinize koşturur kuzum
Ben çıkıyorum kızlar dünden beri belim, boynum feci ağrıyo akşam gireriimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?