93/1 yarenleri burayaa

Ay kurban olurum sana ya.. Ne diyim ki şuan denilebilecek tek şey zaman.. Diğer kelimelerin hepsi anlamsız kalır bunun yanında.. Kafa karışıklığıda çabası tabi :44: İnsan özler tabi kuzum özlemez mi.. Biz ayrılığa kadar gelmiştik biz tabi sen bilmiyorsun konuyu, çok kötü zamanlar yaşadım. Bildiğin bitti dedi bana ve bende bitirdim. Çocuk oyuncağı gibi.. Aileler girince araya toparlandı ama sorarsan hala aynı mısın diye. Çok seviyorum, köpek gibi özlüyorum ama insan kırgınlıklarıyla kalıyor işte..
İnşallah sonunuz güzel olur kardeşim, onca ay beklemenin sonucu bu olmamalı.. Çünkü sen en iyisini hakediyorsun, onca tartışmadan sonra birbirinize sıkı sıkı bağlanmışken ortada ap açık bi neden yokken böyle olması ZOR!
Askerlik dönemi değilde, sonrası korkutuyor beni de.. Şu dönemde herşeyi içimize sıkı sıkı atıyoruz ama patlama dönemleri olunca herşey BOOM! Alt üst oluyor..
O güzel yüzün hep gülsün, ama Zafer'in de bunda katkısı olur inşallah bebeğiiimmmm.
Sen gene de üzme kendini olur mu. Rabbim bu mübarek aylarda dualarını, dualarımızı kabul eylesin kardeşim

Oyy canım benm..çok sağol hissediyorum inan ki desteğini ama üzülmeyelim artk boşa..kendisi bilir benm yapabileceğim hiç bir şey yok şu an.. zaman geçtikçe toparlaması daha zor ve cidden de bir soğukluk girdi araya, nasıl olcak ne olcak bilemiyorum şu an..kestirip de atılmıyor tabi i onca kavga atlatmışım da insana koyuyor böyle saçma bir soğukluk..
ama evet askerlikte hep sıktım sıktım şu an kendimde o gücü bulamadım belki de, o da nasılsa hep topluyodu diye rahat ya da belki o da bunaldı rahat bırakayım da mutlu olsn neyden bunaldıysa :) aşırı ilgiden belki de :)

Hayır onu bunu bırak da adl den gene bi kumaş pantolon aldım hehehe kırık beyaz şu hafif kısa olanlardan paçası darrr

Esincim inşallah arar kv ararsa git bence çünkü en çok senin ihtiyacın var yakup'u görmeye fırsatı kaçırma derim.

Dediğin gibi belki de aşırı ilgi.. Ama erkeklerde şöyle birşey var misal ben yakup'a sadece haber vermek için mesaj atsam 1 hafta boyunca, bana önceki gibi mesaj atmıyorsun diye söyleniyor. :44: Valla anlamak güç ya bu adamları İlgisiz kalınca bi süre daha napıyo bakalım ve görelim :44:
Üzülmeyelim kuzum, üzmesinleeeerr !!

Heeeeheh işte hiloşşu ben böyle bilirim Hadii ya aldın mı kuzum ne kadara aldın söyle bakim
O pantolonlar benimde hoşuma gidiyo ama malum kapalı olduğum için ters geliyo yakupta dar'a izin vermiyo zaten malesf
Geçen gün bi kadın gördüm kapalı bildiğin altına senin dediğin pantolondan giymiş üstüne pardüse giymiş allahım bi güldüm bi güldüm ki anlatamam

Esincim inşallah arar kv ararsa git bence çünkü en çok senin ihtiyacın var yakup'u görmeye fırsatı kaçırma derim.

Malesef hala aramadı şekerim Arayacağım arayacağım diyo çocuğa hala beni aramıyo yok hani dalga mı geçiyo anlamıyorum ki
Yakupu görme fırsatını tepmek istemiyorum aslında benim gidip evci çıkartma gibi birşeyim olsa gidip kendim çıkartırım ama malesef bu saçma olayı bizleri düşünerek yapmamışlar Eğer çağırmazsa gidemiycem, cuma akşamı yakup gelirse yanıma gelir. Bi cumartesi günümüz var pzar öğlen abbas yolcu :26:

Valla Zafer de naptını bilmiyo şu an Esintoşum ama ben 1 hafta o şekilde mesaj atmaya dayanamam ki çatlarım yani yine iyi dayandım bu sefr ama şu an bile yeternce soğuk hisseidyorum ben buna izin vermesinden nefret ediyorum işte..

Sen beni böyle bil gene de Esincim benimmm ben hep böyleyimmm işte olan benm paracıklarıma oluyo o başka 50 tl aldım indirim vardı yani adl ye göre uygun baya kaliteli oluyo seviyorum kaç senelik bluzlarıma hiçç bi şeycik olmuyo valla..
Dediğin tipler baya komik oluyo evet, arada kalmışlar

Yakup sormadımı aramadımı annem diye esincim ona söyle arattırsın sonuçta bu sizin için çok güzel bir fırsat.

Kızıımm kendin ara gitt...kadın oynuyo senle heheheheh ya bence arıcaktır daha var zaman da yani takmaktansa kendin ara git bencee..

İlitya bu arada selam olsun sana daa tanışmadık hiç ama ben Hilalll, askerim döndü ama arkadaşlarımdan kopamıyorumm

Bencede katılıyorum hilalcim sana ben olsam kendimi zorla davet ettiririm sonuçta ele geçmiyecek bir fırsat değerlendirmek lazım.

Bende dayanamazdım kuzum ama o an dayandım işte Bazen suratıma kapatıyo bende mesaj atıyorum dayanamayıp sen salaksın arama daha o zaman madem kapattın yazıyorum pat geri arıyo.
Şu soğukluk mudur adı her neyse lanet bi bela İnşallah naptığının farkına varır artık kuzum..
Senin paracıklarını yesinler Sen hep böyle kal yeter ki gülsün yüzünde paracıklar gitsin, ya varya hiloşş hani kadınlar alışverişte kafa dağıtrlar falan ya bu söze çok inanıyorum gerçekten kendime birşey aldığımda çok mutlu oluyorum
İyi fiyata almışsın kuzum yani.. Hem güzel duruyor o pantolonlarda
O tipleri ben çok görüyorum

Bak sana birşey anlatcam güüll biraz daha Yakupla bi gün bakırköy sahilde oturuyoruz kadın geçti önümüzde ama (sarı yeşilli bi etek, üstünde siyah pembeli bi tshrt, kafada kırmızı eşarp, ayaktada tam platform siyah topuklu, kolda kroca bi çanta) o an yakup gözlerini dikmiş ona bakıyo hayrdır aşık mı oldun dedim. Ah sorma bizim karı da böyle giyinse gebertirim çok dikkat çekiyo demez mi Ben başladım gülmeye kadın durdu bana baktı bu sefer bende ona bakıp gülüyorum salak gibi Sonra dedi ki yakup iddaya var mısın neye dedim sen gidip kadına bu tarzını nasıl yarattığını soramazsın dedi. sorarım soramazsın sorarım derken gittim abla nasılsın dedi önce birşey mi soracaktın ben buraya ilk kez geliyorum dedi. Güzel dimi sahili buranın bi sahili güzeldir dedim. Evet güzelmiş falan yaptı şey abla rahatsız etmiş gibi olmim de tarzına bayıldım ben böyle giyinmek istiyorum nasıl yapıyorsun dedim. Kızım git pazara herşeyi bulursun dedi Sağol dedim yanından ayrıldım yakuptan bi öpücük ve bi kutu çikolata aldım

Pazarlardan uzak duruyorum

Yakup sormadımı aramadımı annem diye esincim ona söyle arattırsın sonuçta bu sizin için çok güzel bir fırsat.

Kuzum her arayışında soruyor annem aradı mı, geleceksin dimi falan diye. Bende yok aramadı, bilmiyorum bakarız diyorum. Arayacak diyor annem arayacağım diyo diyor. Ama hala yok telefon sus pus

Kızıımm kendin ara gitt...kadın oynuyo senle heheheheh ya bence arıcaktır daha var zaman da yani takmaktansa kendin ara git bencee..

Bencede katılıyorum hilalcim sana ben olsam kendimi zorla davet ettiririm sonuçta ele geçmiyecek bir fırsat değerlendirmek lazım.

Yaaaa yavrular dün aradım kandilini kutlamak için diyorum ya kadın lafını bile açmıyo, ayriyetten bize geldiklerinde bile demedi yakup gelecek diye. Ben açtım konuyu gene sustu ne bilim zorla olsunda istemiyorum yaaaa :44:

Aynen Selencimm yahu kısıtlı zaman aman o arasın diye kv de mi trip atcan kızıımm

Çook atarlıyım atarımm hııhh

Anlar canım da bakalım umarım beni daha fazla incitmeden anlarr..

Bence de canımcım ya ben resmen yenileniyorum alışverişle kendime geliyorum valla

Ay Esintoşummm gül gül kırdın beni kızzz çok komikkk ay neler giyiyor insanlar ben de çok şaşıyorum valla yaaaa sormuş valla deli kızzz hehehehe deli yaaaa...

Pazardan da tatail için bir şeyler almaya bayılıyorum meselaa..bol bol değiştirmelik böylee eskise de umrum olmucak ki bir dhaaki tatile yenilerini alayım hehehe

Sen bekle canım mutlaka arar arayıncada gitmemezlik yapma.

İnşallah canımın içi inşallah
Bende öyle oluyorum musmutlu oluyorum, birde çikolata aşkı olunca bende bi marketler ve mağazalar zengin oluyo moralsizken
Ahahahaa Ahh daha ne komik anlar var anlarsam altına edersin yavrum
Eeee sonunda çikolata varsa çekilen eziyete değiyo valla bi çırpıda yiyom daaa
Yenilerinii al tabee kuzum, fatih pazarını seviyorum ben ya çok güzel ve uygun şeyler oluyo kocaman bi pazar

Sen bekle canım mutlaka arar arayıncada gitmemezlik yapma.

Arasında, önce babama sorarım sonra dönerim ben ona

Ayyyy ! Bunu gördüm deee. Bi tuhaf oldum be :26::26:

Aynen ya çok iyi geliyorr.. çikolata aşkı bambaşkaa ama bendeki en büyüğü çikolatalı dondurmaa, çikolataya ben de bayılırımm..
İyi yapmışsın valla ya değmiş yani
Bakırköy pazarı da baya iyi ya 2. gidişimdi sevdim baya Yeşilköy de iyiymiş ama haftaiçi olduğu için sıkıntı oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…