- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.861
Aynen ya çok iyi geliyorr.. çikolata aşkı bambaşkaa ama bendeki en büyüğü çikolatalı dondurmaa, çikolataya ben de bayılırımm..
İyi yapmışsın valla ya değmiş yani
Bakırköy pazarı da baya iyi ya 2. gidişimdi sevdim bayaYeşilköy de iyiymiş ama haftaiçi olduğu için sıkıntı oooo
Yavru ceylanlar ben pazara bayılırım ama tek başıma yada annemle çünküüü başka biriyle o dalıyo sen onu bekliosn ben dalıyorum o seni bekliyo olmuyo kendi kafana göre güzelhem vakit geçiriosun hem eğer güzel şeyler varsa valla ucuza ne güzel alıosun ...Bugün bende çıktım şöyle renkli kısa kapriler vardı sezonda pahalıydı alamadmm şimdide bedenleri kalmamış çok sinir oldum
oruçlu oruçluda girdim mağazalara ama ter kokusu vss zor attım eve kendimi akşamda halam geldiii iftara gittik dışarı anca geldik güzel akşam oldu =)
Hadi ya alamadın mı kız o istediklerindennn..neyse bulursun daha inşallahh.. valla sıcak seni çok etkiliyo normalde evdesin ya ondan bencee.. bana koymuyo artık dün arkadaş bile şaşırdı yani diyo hiç oruca benzemiyon benm pilim bitti diyo
Yarın ya da öbür gün al ama artık bence istiyorsaann çünkü asker gelcek sen daha alamadınn gerçi elindekilerden giysen nolcak da iştee bizdeki özenn.. bugün daha kalabalıktır haftasonuydu ya ama yarın alabilirsin, ben kendime artık bi şey almıcam da anneme bugün etek aldık biz de laci, onun üstüne bi bluz bakacam ona yarın fırsatım olursaa bir de maaşımı verirlerse iyi olur
Kızlar benim öküz aradı ondan bırakıp gitmek zorunda kaldı kusura bakmayın tartıştık birazda zaten canımı sıktı küstüm ona.
İşte gider ayak öküzlüğü tuttu sen bu aralar bana bir ilgisizsin zorla konuşuyrsun falan dedi bende sinirlendim ağzıma geleni söyledim asıl kendi ilgisiz ben kendi için neler yapıyorum kendinin dediğine bak birde iyi geceler msjı atmış gıcık oldum yarında özür diler gıcık suçunu biliyor.aaa hayırdır kuzum gider ayak ?
İşte gider ayak öküzlüğü tuttu sen bu aralar bana bir ilgisizsin zorla konuşuyrsun falan dedi bende sinirlendim ağzıma geleni söyledim asıl kendi ilgisiz ben kendi için neler yapıyorum kendinin dediğine bak birde iyi geceler msjı atmış gıcık oldum yarında özür diler gıcık suçunu biliyor.
Yok işte sorun çıkaracak illa beni üzecekya kız bunlara yaranamazsın valla kızlara nazlı derler bunlar bizden beter begümcümee daha napcan ailenden izin aldın taa oraya gitcennn daha napcakmıssn ki ...
Bu erkekler çok alem ya
Yok işte sorun çıkaracak illa beni üzecekya kız bunlara yaranamazsın valla kızlara nazlı derler bunlar bizden beter begümcümogün kız kardeşine dedimki keşke biz askere gitmseymişiz bunlar kadar eziyetimiz olmazdı.
​Bende inanmıyorum begümüm valla Allah bize iyi sabır veriyor yavrumonların bizi bekliyceğine pek inanmıyorum ben bu kadar sabırla ...
yok ya hiç kalmamış yavrukuşum ben hiç sevmem yaz ayını sevmem oruç tutmamştm geçen sene nasip olmamıştı bu sene nasip oldu ama ben sıcağı hiç sevmiyorummmm yazın doğmuşum kışı seviyorummm...
Ya varda ne bilimmm işte değişik olsn dedm ama kalmamş hiç bi yerde o kapriler vardı kotonda falan ama yok şimdiii kalmamş yalnız fena indirim var kotonda falannnda ama karıştrmak lazm hiçte sevmem öyle kalabalıkta ya ...zamanında almamanın cezası bu bana ...
Ya bugün camerada konştk tshrt giymştm hemen ne zmaan aldın bu ne böyle yakası açıktı dedm sokakta giymiyormm dedimmm gelince sorcakmş hesaplarınıbugün ağladm zaten görünce bide şarkı göndermş bana aslında kızdm sonra bi çıktı gelcem dedi sonra bişiler almş falan telefonun sesini açcağına kısmş duymamş cebinde bide sıcakta insan bakar telefna dedm öyle 1.5 saat falan nette konştk haftaya nasılsa geliyo diye sustum
Kızlar benim öküz aradı ondan bırakıp gitmek zorunda kaldı kusura bakmayın tartıştık birazda zaten canımı sıktı küstüm ona.
İşte gider ayak öküzlüğü tuttu sen bu aralar bana bir ilgisizsin zorla konuşuyrsun falan dedi bende sinirlendim ağzıma geleni söyledim asıl kendi ilgisiz ben kendi için neler yapıyorum kendinin dediğine bak birde iyi geceler msjı atmış gıcık oldum yarında özür diler gıcık suçunu biliyor.
Neyse ki geliyo tatlım benm..boşver uzatmayın boş yere ne gzel şarkı da göndermiş sana..tatlı bence... yani telefonun sesini açsa iyiymiş amaaa boşverrr...
Yarın özür dilicekse hiç uzatma bence Selencim..benim başımdakini tahmin bile edemezsin...
Kızlar biz resmen ayrılma noktasındayız ve tek istediğim birazcık daha şefkatli davranmasıydı ama resmen beni umursamıyor artık ben patlama noktasındayım kızlar..ne yazıkki annemle konuştum ve sinirle fevrilikle alakası yok, bitti diye de konuşmadm zaten, ertelememiz lazım biz yapamıyoruz, Zafer değişti dedim, eğer adam olmazsa bu şekilde yitip gidicez dedim k öyle görünüyor.. beni ne kadar yaraladı yine akşam akşam ve bz ayrıldık resmen, bilmiyorum nolcak ya ben çok sıkıldım artık gözümü de kararttım bu sefer, resmen acaba tanışmayı ertelesek mi dedim tamam dedi, ayrılalım mı yapamıyoruz dedim peki dedi, ben seni mutlu edemedim git başkası etsin dedim sen de beni edemiyosun deidm.. bu lafın üstüne zaten bitti dedi, kolaydı di mi bu kadar ben neye inanayım napayım şimdi yaa.. ama çok kötü değilim şu an öyle gururumu kırdı ki üzülcek yüzüm yok, en değerli benim kendini ne sanıyo bilmiyorum ama bu kafayla giderse bitti bu iş, başlayamadan bitti. Anneme yarın annesini ara samimice konuş dedim, annem de acele etme falan dedi ama ciddi oldumu anlamalı dedim, ayrılmayı bile ciddiye almıyo nası bi güvense.. samimice de ki kızımı hep üzülürken görüyorum ve kendi de dedi artık tahammül edemiyomuş bazı tavırlarına de dedim, ailesi de yüklensin biraz oh olsun ona umrumda değil şu an var ya, kalbim ferah..
Canım şöyle bişi olmuş olabilir sen ayrılalım mı diosun mesela ondan hyr seni bırakamam demesini bekliosun ama o inat ediyo şu an ve her şeye evet diyo sen bu duruma daha çok üzülüyosun zaten bitti demiş sende kolaydı dime demişsn o şu an kendini çekmiş biraz ben böyle hissettim ,,bence anneleri karştırmak ne derece doğru bilmiyorum annenle annesi daha önce hiç konşuyolarmıydı telefonda ?
Bu duruma gelmeseydi keşke yaasinirle her şey söyleniyo sonrada pişman olunabilio ...Bence Zafer ayrılmayı bile ciddiye almıo dedin ya inadından böyle yapıyo bn bşi yapmıcam o söyledi diye ...
Şimdi nolcak daha konşmıcakmısınız
Konuşmucaz Begüşüm..yapabileceğim bir şey kalmadı,benm de hatam var belki de ama o kadar umursuz davrandı ki bugün gene o kadar hiçbi sey yok gibi konuştu ki dayanamadım, dayanamıyorum dedm olmadı yapamıyorum dedim düzelt bir şeyleri dedim olmadı, demekki olmucak..ayrılığı da ciddiye almadı evet ama yarın görecek annemler konuşunca.. en azından direk bitti demedim ama bitecek bu gidişler beklediklerimi yapacak adam değil çünkü.. daha önce sadece tanışma olayları için konuşmuşlardı ama zaten annesi oğlunu benden iyi tanıyo, bana davandığın gibi davanıyosan hilale ben o kızın yerinde olsam çekmem demişti annesi bi kere.. haklı da kolay çekilcek biri değil ama sevince çekiliyo bi de karşındaki ugrasıyosa ama su an hiç bi çabası yok, ben de daha fazla kendimden ödün veremiycem...
Kafanızı da çok şişirdim bu konuda ama artık konuşmuycam..zaten konuşcak bi şey kalmadı
Bi kere kafanızı şişirdim falan saçmalamaaa kızarım bak
Sen elinden geleni yaptın zaten onunda adım atması lazımdı dediğin gibi herkesin hatası olmuş olabilir ama en azından konuşmayı deneyebilirdi seninle bak biz bi yola çıkıyoruz ikimzde kendimize çeki düzen verelim diye o da olmadı...
Annesi öyle dediyse valla bak oğlunun huyunu bilio demekki o zaman bakalım anneler konşması ne olucak ...inan senin üzülmeni hiç istemiyorum ama ben burda bi inat olduğunu seziyorum emin ol o da pat diye bitirmez yani çünkü sevgi var ortada bide siz daha önce ayrıldınız mı hiç ? Hani huyunu bilemiyorum ki böyle kavgalarda nasıl davranır hep böyle tepkisizmidir ?
İnşallah Allah size doğru yolu gösterir kimse üzülmeyi haketmez ama bu çocukta bayağı soğukkanlı yani bu da sinir bozucu ...
Canım hatırlıyo musun bilmiyorum askerlikte birkaç kez denedik ama beceremedik, ama benm de katkım oldu bir de ben de hiç bu denli soğukkanlı davranamamıştım, o hep böyledir ama en azından hatasını anladığını bir şekilde laf atar bir şey yapar ben anlarım sonrasında da lafı açmam gerekir ve ugrasırsam özür diletirim yani dili tutuk çok zor bir çocuktur zafer, herkes bir şeyler anlatır ama zafer hiç birini yapmaz mesela, tamam kendine göre tarzı var hiç sevdiğini anlayacak şeyler görmesem ya da hiç sevdiğini söylemese ben de dayanazdm ama bu ara çekemez oldm, çünkü tutuncak dalım yok şu an.. mesela ben ona başkası mutlu etsn deidm ya o kanına dokundu biliyorum ve iş inada bindi, aşkta inadı ben kaldıramıyorum, oysa zamanında bana ben yine böyle ilgisizsin falan desem, ki hiç bu kadr ilgisiz olmadı, "yukarda Allah var ben seni kendimden çok seviyorum sen göremiyosun bi tek" demişti.. beni bunlar ayakta tuttu, ama şu an hiç bi şey yapmıyor.. yapamıyorum...
Bakalım annelerimz bi konuşsun , olcak bi seyse begümüm her türlü olur belki geç olur ama olmucak bi şeyse Allahıma dua ediyorum böyle kalsın ne o arasın ne ben arayım demekki bu kadarmıs diyelim.. bn cidden askerdeyken çok yoruldum o yuzden sonrasında bi şeye katlanacak gücüm kalmamış onu farkettim, yorulma sırası ondaydı ama o 4 gün dayanamadı cekemedı nazımı..ben de bıraktım gitti.
Hatırlıyorum bebeğim hatta plakalara gelcektnde tickeri kaldırmştn sonra geri eklemiştn sanırım...İşte bende onu anlamıyorum hani neden bir şey yapmıyo ilgisizliğinin nedenini de açıklayabilirdi ya da ben bundan sonra böyleyim bile diyebilmeliydi yani ...Canım benim hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz sevmesek niye katlanalım hepimiz kavga ediyoruz tartışıyoruz ...Aşkta gurur olmuyoo oluyosa da çok zor bi tarafın muhakkak alttan alması gerekiyo o da genelde kadınlar oluo işte ama bazende patlıo insan işte tek bugün değil ki bu ilişki yarın bir günü düşünüosun aynı evde her şey birlikte uyumak değil maalesf ki kazın ayağı başka aslnda biz en pembe tarafını görmek istiyoruz Allahta hiçbirimizi utandırmasın ...
Sen artık hep aynı mevzuları görmezden gelmekten yoruldun demekki cnm kardeşim bu olayda 4 gün patlama oldu o da takmadı netice bu oldu ...Sana haksız bile olsan haksızsın demeliydi kavga etmeliydi gerekirse ama bu sessizlik ve alakasızlık daha kırıcı oldu gibi sanki ...Konuşmayı sevmezde bu kız arkadaşı yani yanyana değilsiniz ki bakışarak anlaşın elbette iletşim olması lazım ,,her insan ilgi alakaya muhtaç sen zaten dozunda olanı seviyosun vıcık vıcık bi ilişki değilki sizinki...Senin de hatan vardır ama bunları konşsa zaten olaylar bu noktaya gelmez
Genede birbirinize olan sevginiz adına hemen ani kararlar verme cnm benmm annen konşsn bakalım eğer bitmesini istemiosa o da bi adım atar diye düşünüyorum eğer olmazsada senin duan gibi Allahtan hayırlısı olmıcaksa şimdi olmasın diosun hep ...
Canım haberdar et umarım olcaksada senin istediğin gibi olsun biraz zaman iyi gelicek galiba ...Bebeğim misafir var bizde sahur hazırlıcamm çok öpüyorum seni istediğin zaman yaz sıkılma sıkma kendini bu konuda oldu mu kusura bakma çıkmam gerekiyo iyi geceler Hiloşmm cnm kardeşim
kıyamammm esiniimmmm :26:
walla bende eskı yazıları okynca tuhf oluyorumm
ama bırgun gelecek bırgun kalacak 8 ay kaldı bakk
Aynen ya çok iyi geliyorr.. çikolata aşkı bambaşkaa ama bendeki en büyüğü çikolatalı dondurmaa, çikolataya ben de bayılırımm..
İyi yapmışsın valla ya değmiş yani
Bakırköy pazarı da baya iyi ya 2. gidişimdi sevdim bayaYeşilköy de iyiymiş ama haftaiçi olduğu için sıkıntı oooo
Kızlar biz resmen ayrılma noktasındayız ve tek istediğim birazcık daha şefkatli davranmasıydı ama resmen beni umursamıyor artık ben patlama noktasındayım kızlar..ne yazıkki annemle konuştum ve sinirle fevrilikle alakası yok, bitti diye de konuşmadm zaten, ertelememiz lazım biz yapamıyoruz, Zafer değişti dedim, eğer adam olmazsa bu şekilde yitip gidicez dedim k öyle görünüyor.. beni ne kadar yaraladı yine akşam akşam ve bz ayrıldık resmen, bilmiyorum nolcak ya ben çok sıkıldım artık gözümü de kararttım bu sefer, resmen acaba tanışmayı ertelesek mi dedim tamam dedi, ayrılalım mı yapamıyoruz dedim peki dedi, ben seni mutlu edemedim git başkası etsin dedim sen de beni edemiyosun deidm.. bu lafın üstüne zaten bitti dedi, kolaydı di mi bu kadar ben neye inanayım napayım şimdi yaa.. ama çok kötü değilim şu an öyle gururumu kırdı ki üzülcek yüzüm yok, en değerli benim kendini ne sanıyo bilmiyorum ama bu kafayla giderse bitti bu iş, başlayamadan bitti. Anneme yarın annesini ara samimice konuş dedim, annem de acele etme falan dedi ama ciddi oldumu anlamalı dedim, ayrılmayı bile ciddiye almıyo nası bi güvense.. samimice de ki kızımı hep üzülürken görüyorum ve kendi de dedi artık tahammül edemiyomuş bazı tavırlarına de dedim, ailesi de yüklensin biraz oh olsun ona umrumda değil şu an var ya, kalbim ferah..
Devretoşlarrrr hepinize güzel bir hafta diliyorumm
Ama eskileri gördükçe geçtiğini anlıyor insan yaa
8 ay heyt be 15 aydan düştük ya o bile yetiyor kuzum bunlarda bitecek elbet
Sen nasılsın senacım ?
Yeşilköye hiç gitmedim, bakırköyde iyi dediğin gibi kuzum ama fatihe gitmediysen git bence
HahahaŞu öküz kelimesinin hastasıyım ben yaa erkeklere çok yakışıyor Susma selentoşş sustukça o üste çıkar
Gidişinin heyecanını ver bu tartşmayı artık
Kalbin ferah olsun kuzum, işin içine aile girince durumlar o kdar farklı oluyor ki eminim Ailesi seni savunduğu an Zafer galibiyetinin farkına varacak. Okuduklarıma inanamadım ne biliyim hani sen belli etmesende bi umut var içinde hala, ama o umudu gün geçtikçe kaybediyorsun. Her konuşmada, her gözyaşında koşar adım uzaklaşıyorsun. Ve bunda senin tek bi katkın bile yok. Bu zamana kadar çabaladın ama çabalarının boşa çıkması bile seni nasıl üzdüğünü anlayabiliyorum. Anneciğin güzel bi dille konuşmalı annesiyle seni üzdüğünü ve bu durumun ne olacağı konuşulmalı. Sonuçta büyüklerimiz bizden daha iyi bilirler.
Üzülme sakın ha. Zaman diyorduk ya, ne olursa olsun onca yaşanmışlığın ardından bu kadar çabuk pes etmeniz hiç normal değil.
Önce bi kafanı dağıtmaya kendini toplamaya ihtiyacın var ondan sonra olursa olur olmazsa kader..
Begüşün dediği gibi ani kararlar verme ne olursa olsun. Keşke bi neden olsaydı demek geldi içimden.. Ama anlattığın kadarıyla hiç bi neden yok.. Ve keşke saatlerce tartışsanızda, önceki gibi tatlıya bağlasanız..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin kardeşiimmmm
Ammiiin amiiinn devremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?