93/1 yarenleri burayaa

Hilalcim;
Ne desem bilemedim ya .. Tam başından okuyamadım ama asıl sebep ilgisizlik sanırım :26:.
o kadar çok üzülüyorum ki onca ay aşılmışken erkeklerin gelip onca gün nazını kahrını o kız çekmemiş gibi ilgsiz davranmasına .. ya bide seven insan nasıl oluyoda sevdiğine ilgi gösteremiyo.. mizacım böyle deyip çeklmek ben böyleym demekle olmuyo işte bu durum var sanırım Zafer de.:26:
Canım resmen bitti demişsin .. ya gerçekten hayırlısı buysa işler ilerlemeden byle olması senin açından çok daha iyi. Çünkü devamlı seni rahatsız edecek bi konu bu.. annene de söylemişsin en doğrusu bencede . zafer de durumun ciddiyetinin farkına varmış olur..

Sen rahatsın çnkü vicdanın rahat gerisini Zafer düşünüp o çabalıcak tatlım hakkınızda hayırlısı olsun

Sagol Gizemcim koseye cekilmekten baska carem yok su an inan ki.. Allah hayirlisini versin hakkimizda insallah.. bitti demekten naska carem yoktu gururumu kirmaya baslamisti artik.. degersiz oldugum bi iliski yasamaktansa uzulup aglamayi ama icime atmayi teecih ederim..

Annem de annesini aramis konusmuslar..dogrusu da buydu evet babamlarin simdilik haberi yok ama bayram donusu mecbur soyliycem.. kaderden oteye gidilmiyor iste..

Onca ay bekleyen ve bir kucuk dala tutunup da bu da gecer diyen ben oldugum icin vicdanim cok rahat.. hayirlisi canm.. Aynı sekilde beni ariycaksa zaten aramasn..

Hilal cnm öncelikle hayırlısı buymuş demekten başka bşey diyemicem..
Evet askerde çok sorun yaşadınız haklısın ama eminmsn kararından ? yani ailelerde işin içine girdi, artık dönüşü olmaz demiyorum amaa daha zor olur....
Zafer ne tepki verdi ortak mı aldınız kararı...
Çok üzüldüm cnm ya..Hani ilgisizliğinden eminmsn yoksa askerlik sonras ı bi stres falan geçermiydi ...

Ne demek kardeşim bu zor günlerde yanyana olmasak, mutlu günlerde ne anlamı var olmanın
Konu kapanmıştıır, istediğinde mesaj at kuzum iyi gelir konuşuruz.
Hayaller insanı ayakta tutan, hayaller insanın eli ayağını kesen zaten yavrum. Değişiklik gerçekten senin için çok iyi gelecek.. Git ve öncelikle o temiz havaya içine solu, sonrasında ise güzel bi tatil

Ama eskileri gördükçe geçtiğini anlıyor insan yaa
8 ay heyt be 15 aydan düştük ya o bile yetiyor kuzum bunlarda bitecek elbet
Sen nasılsın senacım ?

aynen canım yaa gecıyo Allaha sukur ilk zamanlar nasıl zordu
gercı gene zorda en azından gecıtıgnı görmek iyi gelıo
iyim tatlım nasıl olim işten geldm aynı yani
sen nasılsın askerin nasıll kavga etmıonuz dimi

canım okuyunca cok uzuldum senın yerıne koyuyorum kendımı gercekten zor
ama icin ferah olsun sen elınden gelen herseyı yapmişsin ilişkin icin belkide fazla fazla yaptın..
hayırlısı buymuş ama bu sekılde devam edemezmiş gercekten böyle nereye kadar ki
elbet bı patlama noktası olur..
duzelede bılır belkı bianda silinmio bianda bitirilmio
askerden yenı dönmuş sonuçta ama seni kırmasının uzmesının haklı tarafı yok

Son düzenleme:
Allah'ın izniyle o günlerde gelecek begüşüm..
Naptı senin ki ?
Şimdi ne kadar süre birlikte olacaksınız..

Yarın sabah çıkıo allahın izniyle gidiyo işte ,bende perşembe günü şehirdışına çıkıyorum kısmetse pazar günü görüşücez ...diğer perşembe geceside yolcu

Son düzenleme:
Yarın sabah çıkıo allahın izniyle gidiyo işte ,bende perşembe günü şehirdışına çıkıyorum kısmetse pazar günü görüşücez ...diğer perşembe geceside yolcu

Hadi bakalım gözün aydın o zaman :)
Neler yapacaksınız gün içinde..
Sinemaya gidin çok güzel filmler vizyona girmiş..

Verdiğim karardan tabi ki emin değilim Edacım sadece olması gereken buydu, daha fazla kendimi görmezden gelemedim, ilk defa mantığım öne geçti..gururumu kırdı bana kullandığı kelimeleri bilmiyorsunuz canım, e bu dönemi de öyle beklesem ardından başka bir şey edacım..kafamda bu kadar soru varken tanıştıramazdm aileleri göz göre göre.. bir şeyler yapıp düzeltebilir, değişebilir isterse ama aksi takdirde duruşumu bozmayacağım bundan eminim.
Benim kararımdı ama başta dalga geçti, inanınca da inan ki hiç bir şey demedi..

Ohh mis gibi köy havası kızımmm
Mutlu günlerimiz de olacak tabi ki Esintoşummm..zaten iyiyim çok şükürrr..daha iyi de olurum inşallahh..hakettiğini yaşamalı insan daha azını da fazlasını da değill..
Özellikle tatili bekliyorum valla ama bayramda da düğün falan varmış kurt dökerim biraz heheh

Teşekkr ederim canım geçen gn yazdım sana görmedin, tanışmadık hiç senle ama derdime koşmuşsun sağol..
Evet bir yerde patlıycaktı ve patladı, tabi ki bir anda silinmiyor, her şeyi düzeltebilir ama bu sefer elimde telefon onu bekleyerek geçirmiyorum, kendimden eminim ama ondan emin değilim..hayırlısı olsn be canım.

Sana da Allah sabır versinn, Esintoşların Begüşlerin devresii En son sen ne zamn gördün askerini?

Hadi bakalım sabır az kaldı Begüü..canlı kanlı dokunacan ona oh misss

Hadi bakalım gözün aydın o zaman :)
Neler yapacaksınız gün içinde..
Sinemaya gidin çok güzel filmler vizyona girmiş..

O gün resmi bi gün olcak kv kp lerle olcakmışız emir asker beyden geldiii yemeğe ya da açık havada bir yere gidebilirmişiz bende kırmamak adına tamam dedm kalan günler 4 gün zaten her gün dolu şimdiden anlaşmamı yaptım öyle evde oturmk yok iyi değerlendirelim dedm 5 gün ailenle başbaşasın zaten kalan günler bnmsn akşm napıosanız yapın dedm nasıl heycanlı biliomsn tezkeresini almış gibi sesine yansıo resmen ...

Son düzenleme:

Az önce benimkiyle telefonda konuşurken arkadan bir çocuğun türküsünü dinledim..

Çocuğun askerliğinin bitmesine tam 10 gün kalmış,çocuklar artık şarkı türkü söyleye söyleye şafak atıyorlarmışlar..
Bitsede gitsek artık diye..

Ne güzel duygular demi begüşüm..
Gününüzü iyi değerlendirin..
Kavgasız gürültüsüz geçirirsiniz inşallah canım

Esintoşumm Begüşümm Margacımmm kasvet dağıtak da biraz sizin mehtapları kutlayak ggızzz

Çaya gidiyorum annecimlenn..gelcemm ahhaah Cumaya gittim döncem gibi oldu bu daa

Marga varya eğer durumum müsait olursa tezkereyi aldığı gün süpriz yapıp birlikte dönme hayallerm var zaten ...Sorma yaa ne rahat olursa olsunlar hasretin yükü ağır ...İnşallah cnmm güzel geçer ...sen gidiomsuun bayramda ya da sonrasına Tekirdağa ?

Esintoşumm Begüşümm Margacımmm kasvet dağıtak da biraz sizin mehtapları kutlayak ggızzz

Çaya gidiyorum annecimlenn..gelcemm ahhaah Cumaya gittim döncem gibi oldu bu daa

Ayy yerim seni sağol cnmn içi...

Ohh gitt anneciğine selam söyle kadınlar kulubunden begüsün slmı var de Afiyet olsn bn buralardayımm sahura kadar yolumuz var

Evet canım bayramda gidiyorum..
Cuma akşama çıkarım , önce ailesinin yanına uğrarım. Bayramlaşırım bir gece kalır, öyle geçeriz kuzum..

Ayrıca begüş çok güzel fikir,biletlerini ayırttırır dönüşte birbirinizin koynunda uyuya uyuya gelirsiniz artık..

Bi çay ikram edenimiz yok..
Of biriniz şöyle önüme dondurma koysa süper olur..

Başım çok ağrıyo..
Dondurma yersem 2 dakikada geçer..

Yarın kuzenlerim geliyor Bayramları çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…