- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.881
Hilalcim;
Ne desem bilemedim ya .. Tam başından okuyamadım ama asıl sebep ilgisizlik sanırım :26:.
o kadar çok üzülüyorum ki onca ay aşılmışken erkeklerin gelip onca gün nazını kahrını o kız çekmemiş gibi ilgsiz davranmasına .. ya bide seven insan nasıl oluyoda sevdiğine ilgi gösteremiyo.. mizacım böyle deyip çeklmek ben böyleym demekle olmuyo işte bu durum var sanırım Zafer de.:26:
Canım resmen bitti demişsin .. ya gerçekten hayırlısı buysa işler ilerlemeden byle olması senin açından çok daha iyi. Çünkü devamlı seni rahatsız edecek bi konu bu.. annene de söylemişsin en doğrusu bencede . zafer de durumun ciddiyetinin farkına varmış olur..
Sen rahatsın çnkü vicdanın rahat gerisini Zafer düşünüp o çabalıcak tatlım hakkınızda hayırlısı olsun
Sagol Gizemcim koseye cekilmekten baska carem yok su an inan ki.. Allah hayirlisini versin hakkimizda insallah.. bitti demekten naska carem yoktu gururumu kirmaya baslamisti artik.. degersiz oldugum bi iliski yasamaktansa uzulup aglamayi ama icime atmayi teecih ederim..
Annem de annesini aramis konusmuslar..dogrusu da buydu evet babamlarin simdilik haberi yok ama bayram donusu mecbur soyliycem.. kaderden oteye gidilmiyor iste..
Onca ay bekleyen ve bir kucuk dala tutunup da bu da gecer diyen ben oldugum icin vicdanim cok rahat.. hayirlisi canm.. Aynı sekilde beni ariycaksa zaten aramasn..
Ben onu o kadar cok dedim ki iki gundur canm keske kavga etsek soyle guzelce..bu duygularin ne kadar saglam ne kadar tutkilu oldugunu gosterir.. oysa su an icimden gelen hic bir sey yok..
Umut tabii var..onca emek harcanmis ne hallerden ne hallere getirilmis bir iliski sonucta ama olmuyorsa da zorlamamak lazim belki de en bastan oyle gerekirdi bu kadar yol almadan ama hic bi seyi zorlamiyordum o da bana oyle guzel yardim ediyordu ki.. oysa her sey degisti.. hakkimizla hayirlisi esincim annem konusmus normal konusmuslar anlatmis durumu onun annesi de cok uzuldu eminim cok seviyo beni ama hic birimizin sevgisi yetmedi..
Iyi olacam esincim kalsin bi muddet neyse ki bayram ve sonrasi var benm icin guzel bir degisiklik olacak.. gerisi de kismet artik.. hayallerime oldu olan su an bi tek onun acisi var ama zafer icn gram uzulemyorm.. oyle umirsuzca beni kirip yaraladi ki umrumda degil su an..
Sagol kardesm benm hep yanimdaydn gerisi zaman.. herkes de basliga girip girip benim derdimi okuyo yani kotu bi durum bu da eglenmeye devam edelim BOSVERELIM :))
Ama eskileri gördükçe geçtiğini anlıyor insan yaa
8 ay heyt be 15 aydan düştük ya o bile yetiyor kuzum bunlarda bitecek elbet
Sen nasılsın senacım ?
Neyse ki geliyo tatlım benm..boşver uzatmayın boş yere ne gzel şarkı da göndermiş sana..tatlı bence... yani telefonun sesini açsa iyiymiş amaaa boşverrr...
Yarın özür dilicekse hiç uzatma bence Selencim..benim başımdakini tahmin bile edemezsin...
Kızlar biz resmen ayrılma noktasındayız ve tek istediğim birazcık daha şefkatli davranmasıydı ama resmen beni umursamıyor artık ben patlama noktasındayım kızlar..ne yazıkki annemle konuştum ve sinirle fevrilikle alakası yok, bitti diye de konuşmadm zaten, ertelememiz lazım biz yapamıyoruz, Zafer değişti dedim, eğer adam olmazsa bu şekilde yitip gidicez dedim k öyle görünüyor.. beni ne kadar yaraladı yine akşam akşam ve bz ayrıldık resmen, bilmiyorum nolcak ya ben çok sıkıldım artık gözümü de kararttım bu sefer, resmen acaba tanışmayı ertelesek mi dedim tamam dedi, ayrılalım mı yapamıyoruz dedim peki dedi, ben seni mutlu edemedim git başkası etsin dedim sen de beni edemiyosun deidm.. bu lafın üstüne zaten bitti dedi, kolaydı di mi bu kadar ben neye inanayım napayım şimdi yaa.. ama çok kötü değilim şu an öyle gururumu kırdı ki üzülcek yüzüm yok, en değerli benim kendini ne sanıyo bilmiyorum ama bu kafayla giderse bitti bu iş, başlayamadan bitti. Anneme yarın annesini ara samimice konuş dedim, annem de acele etme falan dedi ama ciddi oldumu anlamalı dedim, ayrılmayı bile ciddiye almıyo nası bi güvense.. samimice de ki kızımı hep üzülürken görüyorum ve kendi de dedi artık tahammül edemiyomuş bazı tavırlarına de dedim, ailesi de yüklensin biraz oh olsun ona umrumda değil şu an var ya, kalbim ferah..
Şafak doğan güneş ama yanlış anlamayın mehtap başlangıcı için
Burda güneş battı ya la:26:
yarın doğcak zombirellacımahhh bea marga şu 2014 bi gelse nefes alcaz yemin ederim şimdii boğuluyoruz sanki ...
Allah'ın izniyle o günlerde gelecek begüşüm..
Naptı senin ki ?
Şimdi ne kadar süre birlikte olacaksınız..
Yarın sabah çıkıo allahın izniyle gidiyo işte ,bende perşembe günü şehirdışına çıkıyorum kısmetse pazar günü görüşücez ...diğer perşembe geceside yolcu
Hilal cnm öncelikle hayırlısı buymuş demekten başka bşey diyemicem..
Evet askerde çok sorun yaşadınız haklısın ama eminmsn kararından ? yani ailelerde işin içine girdi, artık dönüşü olmaz demiyorum amaa daha zor olur....
Zafer ne tepki verdi ortak mı aldınız kararı...
Çok üzüldüm cnm ya..Hani ilgisizliğinden eminmsn yoksa askerlik sonras ı bi stres falan geçermiydi ...
Ne demek kardeşim bu zor günlerde yanyana olmasak, mutlu günlerde ne anlamı var olmanın
Konu kapanmıştıır, istediğinde mesaj at kuzum iyi gelir konuşuruz.
Hayaller insanı ayakta tutan, hayaller insanın eli ayağını kesen zaten yavrum. Değişiklik gerçekten senin için çok iyi gelecek.. Git ve öncelikle o temiz havaya içine solu, sonrasında ise güzel bi tatil
canım okuyunca cok uzuldum senın yerıne koyuyorum kendımı gercekten zor
ama icin ferah olsun sen elınden gelen herseyı yapmişsin ilişkin icin belkide fazla fazla yaptın..
hayırlısı buymuş ama bu sekılde devam edemezmiş gercekten böyle nereye kadar ki
elbet bı patlama noktası olur..
duzelede bılır belkı bianda silinmio bianda bitirilmio
askerden yenı dönmuş sonuçta ama seni kırmasının uzmesının haklı tarafı yok
Yarın sabah çıkıo allahın izniyle gidiyo işte ,bende perşembe günü şehirdışına çıkıyorum kısmetse pazar günü görüşücez ...diğer perşembe geceside yolcu
Hadi bakalım gözün aydın o zaman :)
Neler yapacaksınız gün içinde..
Sinemaya gidin çok güzel filmler vizyona girmiş..
O gün resmi bi gün olcak kv kp lerle olcakmışız emir büyük yerden geldiii yemeğe ya da açık havada bir yere gidebilirmişiz bende kırmamak adına tamam dedm kalan günler 4 gün zaten her gün dolu şimdiden anlaşmamı yaptım öyle evde oturmk yok iyi değerlendirelim dedm 5 gün ailenle başbaşasın zaten kalan günler bnmsn akşm napıosanız yapın dedmnasıl heycanlı biliomsn tezkeresini almış gibi sesine yansıo resmen ...
Az önce benimkiyle telefonda konuşurken arkadan bir çocuğun türküsünü dinledim..
Çocuğun askerliğinin bitmesine tam 10 gün kalmış,çocuklar artık şarkı türkü söyleye söyleye şafak atıyorlarmışlar..
Bitsede gitsek artık diye..
Ne güzel duygular demi begüşüm..
Gününüzü iyi değerlendirin..
Kavgasız gürültüsüz geçirirsiniz inşallah canım
Esintoşumm Begüşümm Margacımmm kasvet dağıtak da biraz sizin mehtapları kutlayak ggızzz
Çaya gidiyorum annecimlenn..gelcemm ahhaah Cumaya gittim döncem gibi oldu bu daa
Marga varya eğer durumum müsait olursa tezkereyi aldığı gün süpriz yapıp birlikte dönme hayallerm var zaten ...Sorma yaa ne rahat olursa olsunlar hasretin yükü ağır ...İnşallah cnmm güzel geçer ...sen gidiomsuun bayramda ya da sonrasına Tekirdağa ?
Esintoşumm Begüşümm Margacımmm kasvet dağıtak da biraz sizin mehtapları kutlayak ggızzz
Çaya gidiyorum annecimlenn..gelcemm ahhaah Cumaya gittim döncem gibi oldu bu daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?