- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.901
Evet canım bayramda gidiyorum..
Cuma akşama çıkarım , önce ailesinin yanına uğrarım. Bayramlaşırım bir gece kalır, öyle geçeriz kuzum..
Ayrıca begüş çok güzel fikir,biletlerini ayırttırır dönüşte birbirinizin koynunda uyuya uyuya gelirsiniz artık..
Bu bayram bizim devreye çok iyi gelicek çoğumuz görüşüyo Allahın izniyle
İnşallah Margam ya tezkereler hepimizin yaklaşk aynı zaten plakalardan itibaren netleşir o zaman gelince bir şey olmazsa güzel olur
Aynen 93 üne 1 lerin geçireceği en güzel bayram bu bayram herhalde
Kız öyle deme..
Plakalara gelmekle bitse keşke iş..
Ne insanlar var, sırf adamın askerliğini uzatmak için bela oluyorlar insana..
Allah öylelerinden bizimkileri korusun be..
plakaları şafak için söyledim şu an çok doğru değil bu şafaklar
Aynen yaa aman uzak dursunlar valla ...
Aminn cnm amin ... Allah iyi insanlarla karşılaştrsn
Amin kuzu..
Yahu 93 e 1 olupta silüs tarihi farklı olanlarda var demi..
Bizim şafak yanlış mesela..
Şuan şafak kaç onu bile bilmiyorum..
Zaten sayasımda yok , böyle çok iyiyim
onlarda var olabilir...
izin kullanan var kullanmayan var yol izni mazaret izni çok karışık hareketler bunlar
bEnde hesapladm böyle bakalım ama saymıyorum o da saymıo plakalarda netleşiriz dedik şafak kaç muhabbeti yapmıyoruz
Teşekkr ederim canım geçen gn yazdım sana görmedin, tanışmadık hiç senle ama derdime koşmuşsun sağol..
Evet bir yerde patlıycaktı ve patladı, tabi ki bir anda silinmiyor, her şeyi düzeltebilir ama bu sefer elimde telefon onu bekleyerek geçirmiyorum, kendimden eminim ama ondan emin değilim..hayırlısı olsn be canım.
Sana da Allah sabır versinn, Esintoşların Begüşlerin devresiiEn son sen ne zamn gördün askerini?
aa yazmişmiydin hıc görmedim canım uyarıda gelmedi şaşırdım şimdi
görmuş olsam asla cvpsz bırakmam evet tanısmadik ama bılıyrum seni genelde göruyordum yanii :)
sena ben cnm memnun oldm cok
tabıkı derdıne koşarm hepmiz aynıyız burda benımde bı derdım olsa herkes koşar bu yönunu sevıyorum buranın:)
hersey duzelebılır belkı canım ama hıssetırdıklerı unutulmaz öyle hemen
elınde telefonla bekleme ztn zamana bırak zamanla duzelicegini dusunuyorum ben kolay bıtebılıcek bısı deil..
sagol canım Allah sabırını verıo bıde zaman gecse
nisanda görustuk en son bıdaha kurban da izin e gelmeyı dusunuyo ama bakalm canm ya alabılırse izni
ztn ne carsı izni var ne bişi anca tel okdr yuzunu göremedim
aa yazmişmiydin hıc görmedim canım uyarıda gelmedi şaşırdım şimdi
görmuş olsam asla cvpsz bırakmam evet tanısmadik ama bılıyrum seni genelde göruyordum yanii :)
sena ben cnm memnun oldm cok
tabıkı derdıne koşarm hepmiz aynıyız burda benımde bı derdım olsa herkes koşar bu yönunu sevıyorum buranın:)
hersey duzelebılır belkı canım ama hıssetırdıklerı unutulmaz öyle hemen
elınde telefonla bekleme ztn zamana bırak zamanla duzelicegini dusunuyorum ben kolay bıtebılıcek bısı deil..
sagol canım Allah sabırını verıo bıde zaman gecse
nisanda görustuk en son bıdaha kurban da izin e gelmeyı dusunuyo ama bakalm canm ya alabılırse izni
ztn ne carsı izni var ne bişi anca tel okdr yuzunu göremedim
Neden çarşı izni yok ?
Zombirellam bana soruodu ya şafak kaç diye ben napim şimdi onu konşmaya gerek yok zaten belli ki seneye mayısta gelcek Allahın izniyle
Senanın erkek arkadaşı doğuda ,doğu yarenlerinden cnm
Senin zombiş yazan parmaklarının tırnaklarına tatlı renklerde ojeler sürerim tamam mı
Şafak kaç dedin şafak kaçtı gitti de..
Ben bunu benimkine diyince telefonu kapatıcam espri yapma diyo
FONT]
Hımm anladım canım..
Allah yardımcısı olsun..
alemsinn öyle şakalara hiç tahammüleri yok zaten dime
amin cnm
Allah herkesi sevdiğine ailesine bağışlasın...
Amin canım..
Ah sorma..
Bana telefonu kapatırım dediğinde bende ona bu duyguyu iyi bilirim demiştim bi keresinde..
Oda ne duygusuymuş o dedi..
Sevdiğin insandan böyle iğrenç espirler duyunca insan telefonu kapatmak istiyo dedim.
Yani ben senin yaptığın bi çok espride böyle kapatmak istediğim zamanlar oluyordu, dedim..
Sonra güldüm.
Sonra telefondan gelen ses şu..
Dıt dıt dıt dıt
Bana şaka yaparsa bende ona yaparım ne var yeni dimi
Of çok çok çok çok seviyorum onu
ooo enişteye bakheralde cnm yeri gelince ciddiyiz yeri gelince şaka öyle böyle vakit geçiyo işte ...
Marga gelince evlilik falan düşünüyomusunuz ?
Allah nasip ederse evet canım,yaza düğün düşünüyoruz..
Hele bi gelsinde onlar kolay iş..
Enişte rest çekti mi tam çeker..
Korkuyorum kızım ondan, sinilenince tazmanya canavarından daha fazla bi güce sahip oluyo yıkıyo ortalığıı
Esintoş gibi seninde düğün var desene ohhh askeri gelen evleniyo
kızdırma enişteyi sende damarına basma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?