- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.921
Aynen öyle
Benim damarıma basılmadıkça ben kimsenin damarına basmam kolay kolay
Bende öyle yeterki sinirlenmiyim çok sessiz sakinimdir ama bi de görünmeyen tarafım var herkes bilmez fena patlarım ve o sinir anında cidden kendime hakim olamıyorum kalbim falan çarpıyo
Senacım hoşgeldin...
üzülme nolurr ya inşallah kurbana izin alır sonuçta izin kullanmak en doğal hakları ...
Belki bi kaç zamaan sonra çarşı falan da olur iyi düşünelim iyi olsun...rahatı falan yerinde mi huzurlu mu
Neden çarşı izni yok ?
Hımm anladım canım..
Allah yardımcısı olsun..
hosbulduk begusumm
inş izin alır bende onun ıcın dua edıyorum bakalm ama belli değil
carsı hıc olmck canım yaa ilde olmasina ragmen cok zor bı ıhtımal yani ama iyi cok sukur rahat
telde olmasa ztn iice bunalima girerdik heralde
senınki nasıl cnm mehtap sayıyosun dimiii ne guzl cnm yaaa coook iyi değerlendırınn
snra anlat bıze
evet margacım dogu yarenym ben doguda carsı fln yok yani
sagol tatlm amiinn Allah hepımızın yardımcısı olsun
Bende çok sinirli bi insanım ama görenler hiç sinirli bi insan olduğumu tahmin bile edemiyorlar..
Ve yine sinirden kol ve bacak titremeleri yaşıyorum..
Şuan sinirlendiğim için değil , geçmişte çok sinirlendiğim için..
Şimdi acısı vücudumdan çıkıyor
Sendeki sabrı farkettim ama siniri göremedim. Söyle kız ne yaparsam sinirlenirsin hı
Vampiş begovampiş bego
Allah yardımcınız çok çok olsun ..
Peki hiç mi olmayacak çarşınız..
Yoksa bi süre mi..
Çok şeylere sinirlenirim ama burda sinirlencek bir şey bulamadm bazen bir derdim varda polemik oluo o kadar
MEselaaa karşımda kütür kütür erik falan ye dalarım direkt
Vampirella olduk yaa bi film falan olcaksa başrolde bizi oynatsınlar zombi,vampir,kurtlarfilm çok izlerdm ama erkek arkaşm burdakennn şimdi tek başıma sinemaya gitmek küfür yemiş hissi verir diye gitmiyorum vampirle ilgili olarak alacakaranlık serisi var aklımda öyle dizileri pek izleyemiyorum..
hosbulduk begusumm
inş izin alır bende onun ıcın dua edıyorum bakalm ama belli değil
carsı hıc olmck canım yaa ilde olmasina ragmen cok zor bı ıhtımal yani ama iyi cok sukur rahat
telde olmasa ztn iice bunalima girerdik heralde
senınki nasıl cnm mehtap sayıyosun dimiii ne guzl cnm yaaa coook iyi değerlendırınn
snra anlat bıze
evet margacım dogu yarenym ben doguda carsı fln yok yani
sagol tatlm amiinn Allah hepımızın yardımcısı olsun
yok canım ya carsı die bişi yok orda
olmck yani suana kdr teskereciler gitti onlar bıle hıc cıkmamiş
bende pek carsı yı sormak istemıorm alıştı ztn
cıkıp napcan ztn orda gezıcegı yer yok fln dıyorum kafasına takmasn die
Yeşil yeşik çatur çatur sulu sulu ne yenirdi be..Immmm
Kız bizde sinemaya gitmiyoruz zaten..
Benim dönemlerim var seninde var mı bilmiyorum..
Bi ara bir kaç ay boyunca o kadar çok film izlerdim ki..
Sonra bi kaç ayda dizi izledim..
Sonrada kitap okudum..
Hayatım bundan ibaret oy oy margim ne kadar monoton yaşıyormuşsun sen öyleee
Ben o özel dönemlerde asabi olmuyorum resmen gözlerimin musluğu açılıo ağlamanın duygusallığın dibine vuruyorum biri öte git dese batıyo
Ben askerim gelsn gitsn kpss ye çalşmaya başlıcam test konu çalışma derken vakit biter
hadi ya ilde olmasına rağmen kötü olmuş ama rahatı iyiyse inşallah üzülme cnmm çarşısı olsa ikiniz için iyi olurdu o da hava alırdı ama kısmet sağ salim gelsinde ...mardindemiydi ben unuttum ya ksura bakma ?
Bence izinleri kullanın sizde en azından idare eder...Sağol cnm ya bizimde aslında son hafta belli oldu gelmicem diodu ama dayanamadı herkes çıkıomş falan diye...
canınız sağolsun..
Şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı gibi birşey.. :)
Sıkma o güzel canını.. :)
Dönem derken o dönemden bahsetmedim kız..
Of cici vampiş güldürdün beni ha
Kpss ye girmişmiydin bu sene..
bingölde canım öyle walla sag saglm gelsnde carısıs fln gözumde deil napalim :)
aman iyi yapmiş begusum yaa nekdr cok fırsatınız olursa degerlendırın ztn onlar gideli 3 ay oldu nerdeyse
ee artık gelsin iznee cok bunalıolar orda benımkide göa izin kullanmadan bıtırcem dıodu ama fııs yanii cok bunaldm izinsiz olmuo
gelcem ilk fırsatta demeye basladi
sıkmıyorum artık cnm ya napalm aman o rahat olsnda
carsıya cıkmasakta olur :)
daha 8 ayı yenı yioruz ama tbı eskı safakları görmek ıstemıorm
Hangi dönem MArga ben reglden bahsediyorumbende sana çok güldüm akşam akşam
2012 de girdim bir halt olmadı bu sene evde çalışcam kimseye demicem şansa giriyorum dicem herkese beklenti oluyo sonra naptın ne ettin geriliosn
Allah büyük belki iş bulurum o zaman bakalmmm
Bende gelme boşver diyodm ama gerçekten iyi gelcek ...İnşallah sizde ayarlayın cnm gelsinnn öyle yada böyle mayısta gelcekler arkadaş 1 ay erken için 14 ay sıkmasınlar kendilerini gelsinler ailelerini sevdiklerini görsünler sizde hasret giderirsiniz ...İnşallah en yakın zamanda sizde kavuşursunuzzz
Dönem derken bahsettiğim zaman zarfı da..
Bir kaç ay film izliyorum diyorum..
İki aydır aralıksız regli olcak halim yok ya, oy vampiş bego şuan gülmekten yanaklarım ağrıdı of..
Regli dedi ya
Varya en güzeli gizli gizli çalışmak.
Hiç yoktan strese girmiyorsun..
Bu sefer tutar inşallah ..
İnş canım bıraz daha beklicem izin icin napalm
dedıgın gibi 1 ay erken gelıcek die cekılmez yanii en zoru özlem ztn
Ben onu aya böldüm sen öyle yazıncadönem dönem bana göre zaman zaman gibi geldi aylık gibi ay bende güldüm
Aynen cnm çalışcam özelde iş bulursam haftasonları vakit ayırcam bakalım bi şekilde mücadeleye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?