93/1 yarenleri burayaa

Çok üzüldüm bunu okuyuncaa çok zor yaptığı da çok yanlışş..

Onunda kendine göre vardır bir sebebi. Hiç istemeseydi beni resimlerimizi istemezdi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum ve hala daha aramadı sizlerin yorumlarınızı okudukça içim cız ediyor. Belkide hayırlısı benim için bu ama en azından bir kere olsun sesini duyabilseydim..

senınkı aramış canım en azından ben hala beklıyorum

canım ortak arkds ortamınız yokmu haber alabılıcegın en azından ustaya gectıgınde telefon fln kullanablr yada ne bılım sen orayı arayıp telefona ısteyeblrsn

senınkı aramış canım en azından ben hala beklıyorum

tek ben mi varım diyodun cnm bak topiğiniz dolmuş baya.. tatlım o acemi birliğinde herşey karışık olucak düzene oturtmaya çalışıyolar şuan ankesörlerde öyle bi kuyruk oluyodur ki yani arayamamsı normal hiç merak etme tmm mı..telefon kartı almışmıydınız

canım ortak arkds ortamınız yokmu haber alabılıcegın en azından ustaya gectıgınde telefon fln kullanablr yada ne bılım sen orayı arayıp telefona ısteyeblrsn

En yakın arkadaşına facebook üzerinden ulaştım onu aramış iyi merak etme sıkıntısı yokmuş inş senide arar dedi ins o arkadaş söyler de arar. Ben arayacağım ama bekliyorum biraz zaman çünkü o daha gitmeden çok aradım biraz dinlesin aklı başına gelince usta birliğinde geri dönmek isteyecek zaten canım biraz da gurur yapıyorum beklediğimi de biliyor sevdiğimi de gerisi ona kaldı anlayacağın:)

aldı cnm dun aksam 10 da konstuk en son aramadı hala hbr alamamak cok zorr naptıgını bılmemek

Kendine göre tek sebebi arkasnda acı çeken,telefon başında bekleyen biri bırakmamak olabilir ama bu yaptığyla sana ne kdar çok acı çektirip,seni merakta bıraktğını düşünmesi gerekirdi..Canım çok zor,ama askerde insan yalnızlığn dibine vuruyor ve sığınacak bir liman arıyor bence o yüzden sseni arayacaktır.Beklemesi çok zor ama elinden glen bişey yok ne yazıkki.En fazla eğer acemiliği 28 günse o kdar dayanacksın ve seviyorsan eğer geldiğinde karşına alıp konuşacaksn..

orda degerını daha cok anlıcak bence cnm özelemeye baslıcak en sonunda dayanamaz arar ztn o öle asker pisikolojisiyle bı karar vermiş onun ıcınde zordur tabiki ama elbet konuşursunuz iyi oldugunu bılmen bile guzel :)

Arar canım dedikleri gibi sıra çok oluyormuş birde bugün koşturmuşlar benimkini çok yamur yağıyormuş izmirde sırf morali yerine gelsin diye aramış ama ağladı tlfonda sesimi duyunca Sabır ver yarabbim bizlere.

kızlar bence çok takmayın benimkinin rahatı yerinde şu anda gideli 5 gün oldu yarından sonra ne olur bilmiyorum ama valla ben ondan daha rahatsızım evimde olduğum halde her şeyi düşünüyorum sanki cep telefonu varmış gibi diyorum ne olur 1 kez daha arasa falan çünkü napıosunuz diyorum geziyoruz alanda diyo ufak ufak yemin törenine hazırlıklar başlamış işte ne biliyim ya süreç zor biraz

Her gece rüyamda görüyorum konuşuyoruz o bile yetiyor nasıl bir sevmekse benimki artık Bursa koca şehir bomboş kaldı resmen

Kesin diyorum ustaya geçince gitmeden de konuştum yapma döneceğimi biliyorsun ama şu psikolojiyle seni sadece üzerim dedi biraz zaman ver zaten olacaksa olacak dedi de işte elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz..

Aynen canım bende öyleyim çok boş geliyor bu şehir bana onunla gittiğimiz yerleri görünce gözlerim doluyor.Hele el ele gezen çifleri görünce çok üzülüyorum.

Ben yaren değilim ama 2 seneciğim kaldı o yüzden bu ara gezmeye başladım buralarda nasıl yapıcam nasıl göndericem kendimi alıkoyamıyorum bu düşüncelerden.. Bu arada Allah kavuştursun hepinizi, çabucak geçsin gitsin zaman sizler ve onlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…