- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Çok üzüldüm bunu okuyuncaaçok zor yaptığı da çok yanlışş..
Ne güzel canım ben bugün sabahtan beri elimde tlfonla gezdim ve daha demin aradı çok ÖZLEDİM AŞKIMI sesi çok kötü geliyordu canım çok sıkıldı seni çok özledim sensizliğe dayanamıyorum burda dedi moral verdim işe yaradımı bilmiyorum kızlar ne zaman bitecek bu çile şimdiden böyleyiz:-(
Onunda kendine göre vardır bir sebebi. Hiç istemeseydi beni resimlerimizi istemezdi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum ve hala daha aramadı sizlerin yorumlarınızı okudukça içim cız ediyor. Belkide hayırlısı benim için bu ama en azından bir kere olsun sesini duyabilseydim..
senınkı aramış canım en azından ben hala beklıyorum
canım ortak arkds ortamınız yokmu haber alabılıcegın en azından ustaya gectıgınde telefon fln kullanablr yada ne bılım sen orayı arayıp telefona ısteyeblrsn
tek ben mi varım diyodun cnm bak topiğiniz dolmuş baya.. tatlım o acemi birliğinde herşey karışık olucak düzene oturtmaya çalışıyolar şuan ankesörlerde öyle bi kuyruk oluyodur ki yani arayamamsı normal hiç merak etme tmm mı..telefon kartı almışmıydınız
Onunda kendine göre vardır bir sebebi. Hiç istemeseydi beni resimlerimizi istemezdi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum ve hala daha aramadı sizlerin yorumlarınızı okudukça içim cız ediyor. Belkide hayırlısı benim için bu ama en azından bir kere olsun sesini duyabilseydim..
En yakın arkadaşına facebook üzerinden ulaştım onu aramış iyi merak etme sıkıntısı yokmuş inş senide arar dedi ins o arkadaş söyler de arar. Ben arayacağım ama bekliyorum biraz zaman çünkü o daha gitmeden çok aradım biraz dinlesin aklı başına gelince usta birliğinde geri dönmek isteyecek zaten canım biraz da gurur yapıyorum beklediğimi de biliyor sevdiğimi de gerisi ona kaldı anlayacağın:)
aldı cnm dun aksam 10 da konstuk en son aramadı hala hbr alamamak cok zorr naptıgını bılmemek
orda degerını daha cok anlıcak bence cnm özelemeye baslıcak en sonunda dayanamaz arar ztn o öle asker pisikolojisiyle bı karar vermiş onun ıcınde zordur tabiki ama elbet konuşursunuz iyi oldugunu bılmen bile guzel :)
Kendine göre tek sebebi arkasnda acı çeken,telefon başında bekleyen biri bırakmamak olabilir ama bu yaptığyla sana ne kdar çok acı çektirip,seni merakta bıraktğını düşünmesi gerekirdi..Canım çok zor,ama askerde insan yalnızlığn dibine vuruyor ve sığınacak bir liman arıyor bence o yüzden sseni arayacaktır.Beklemesi çok zor ama elinden glen bişey yok ne yazıkki.En fazla eğer acemiliği 28 günse o kdar dayanacksın ve seviyorsan eğer geldiğinde karşına alıp konuşacaksn..
Her gece rüyamda görüyorum konuşuyoruz o bile yetiyor nasıl bir sevmekse benimki artık Bursa koca şehir bomboş kaldı resmen
kıyamam canım yaa cok guzel bi aşk seninkiama arıcaktır elbet icini ferah tut severeken uzak kalamaz sana en ck ıhtıyacı oldugu dönem
Belkide canım:) İnşallahta arar çok istiyorumm çokkk sesini duymak..
Aynen canım bende öyleyim çok boş geliyor bu şehir bana onunla gittiğimiz yerleri görünce gözlerim doluyor.Hele el ele gezen çifleri görünce çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?