- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
İnşallah tatlım nerde acemisi
Bilecikte canım orada yapıyor acemeliğini
hayırlı yerler cıkar ıns canım rahat olur ustalari
hoşbulduk okuyodum herkesin yazdıklarını artık üye olma vakti dedim çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız heralde...
hepimizi allah kavuştursun...su gibi akıp gitsin inşallah
Tabur olrk ayrılıyolar ya canım onların basında duruo onlardan sorumlu yanı ustlerınden aldıgı emirleri onlara verıo cogu kısı okuma yazma bılmıyormus ztn turkce konusmayı bılmeyenler varmiş unv bıtırdıgı icin onlarn basında cavus yapmslar bide komutanlar dier erleri adam yerıne koymuyor dıo daha farklı dvranıyolar böle bnm gibi kısılere dıo o tarz seyler canım yani sımdı ptesiyi beklıyorum asıl ben yarın yani refuze olup olmıcagı bellı olcak
Ne güzel canım ben bugün sabahtan beri elimde tlfonla gezdim ve daha demin aradı çok ÖZLEDİM AŞKIMI sesi çok kötü geliyordu canım çok sıkıldı seni çok özledim sensizliğe dayanamıyorum burda dedi moral verdim işe yaradımı bilmiyorum kızlar ne zaman bitecek bu çile şimdiden böyleyiz:-(
Canım orada öyleydi ama ustada bakıcaz artık daha yeni gitti inş öyle olur yine
olsun sıkma canını onada şükür de canım
Onunda kendine göre vardır bir sebebi. Hiç istemeseydi beni resimlerimizi istemezdi diye de düşünmekten kendimi alamıyorum ve hala daha aramadı sizlerin yorumlarınızı okudukça içim cız ediyor. Belkide hayırlısı benim için bu ama en azından bir kere olsun sesini duyabilseydim..
Canım askerde ne kadar dayanabilir ki buna. Düşünsene orda herkes bekleyenini nişanlısını belki eşini belki kız arkadaşını arayıp moral bulmaya çalışırken o da etkilenir artık. Özlem dank eder kafasına. Arar inşallah en yakın zamanda. Hem değerini de daha bi iyi anlamış olur
Evet inşallah diyorum oradakilerden etkilenir de arar bir umut elimde telefon sabah 7 den gece yatana kadar bekliyorum. Sizin şafaklar biter bitmesine de benim şafağım o bana dönünce bitecek gibi duruyor..
O çaresizlik çok kötü bi durum ya
İnşallah arar bi an önce canım :26:
Olmadı sen arasan?? :44:
Belki de senden bekliyodur :26:
Ne bileyim beklediğini onu düşündüğünü falan görmek istiyodur :44:
Benim ona bir süprizim olacak zaten gittiği günden beri her akşam oturup yazılar yazıyorum ona kaç sayfa oldu sayısını unuttum artık onları göndereceğim kayıtsız kalmaz heralde onlarada:)
Ne güzel yapmışsın bakKalmaz kalmaz duygulanıverir hemen
Ben de yazıyorum bişeyler haberi yok daha süpriz olcak
Senin erkek arkadaşın nerede yapıyor acemiliğini..
İzmir Bornovada yapıyo
Benimki Üniversiteyi Bilecikte okudu geldi okul bitince 5 ay kaldı Bursa da askerliğide oraya çıktı vardır elbet bunda bir hayır. Allahtan şimdilik çok yakınımda uzaklara giderse hiç dayanamam her gün ararım onun aramasını beklemeden:)
Canım senin şafak neden o kadar fazla :44:
Lafa bak sanki benim şafak çok azmış gibi söyledim
460tan mı hesapladın sen :26:
Evet 460 tan hesapladım ama neyi nasıl yapacağımı da bilmiyorum ki ayın 5 imde teslim oldu yanlış büyük ihtimalle benim ki :))
Silüsü kaçı canım :44:
Silüsten itibaren 15 ay sayman gerekiyo. Yani 460 değil 454 veya 453ten başlıyo eksilmeye Şubatta gittikleri için
Ayrıyız canım silüsü bilmiyorum açıkçası..
Neyse artık onu aradığı zaman öğrenirsin şafağını da düzenlersin birden düşüvermiş olur hemen
Silüs büyük ihtimalle teslim olmadan 2 gün önce olur canım ona göre hesaplayabilirsin safaksoyle.com dan
İnşallah canım bir seisini duysam soracak çok şeyim var ama inatçı yarim çok aramıyor.. :)
Tamam canım sağol bakıyorum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?