93/1 yarenleri burayaa

hoşbulduk okuyodum herkesin yazdıklarını artık üye olma vakti dedim çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız heralde...

hepimizi allah kavuştursun...su gibi akıp gitsin inşallah

Evet yaşamayan bilemiyo malesef bu durumu. Herkes çabuk geçer bak gör diyo ama dışardan tabi ki de çabuk geçer onlara

Amin inşallah

Aaa hadi ya öyle miymiş gerçekten

İyi bari canım o konuda rahat olması çok iyi olmuş

Ah canım ya çok zor oluyo böyle her an birlikteyken ayrı kalmak

Ama insan özlemle yaşamaya da katlanıyo alışmaya başlıyo bi süre sonra

Canım orada öyleydi ama ustada bakıcaz artık daha yeni gitti inş öyle olur yine
olsun sıkma canını onada şükür de canım

O da doğru Edacım tabi buna da şükür

İnşallah ustada da rahat edersiniz

Canım askerde ne kadar dayanabilir ki buna. Düşünsene orda herkes bekleyenini nişanlısını belki eşini belki kız arkadaşını arayıp moral bulmaya çalışırken o da etkilenir artık. Özlem dank eder kafasına. Arar inşallah en yakın zamanda. Hem değerini de daha bi iyi anlamış olur

Evet inşallah diyorum oradakilerden etkilenir de arar bir umut elimde telefon sabah 7 den gece yatana kadar bekliyorum. Sizin şafaklar biter bitmesine de benim şafağım o bana dönünce bitecek gibi duruyor..

Evet inşallah diyorum oradakilerden etkilenir de arar bir umut elimde telefon sabah 7 den gece yatana kadar bekliyorum. Sizin şafaklar biter bitmesine de benim şafağım o bana dönünce bitecek gibi duruyor..

O çaresizlik çok kötü bi durum ya

İnşallah arar bi an önce canım :26:

Olmadı sen arasan?? :44:

Belki de senden bekliyodur :26:

Ne bileyim beklediğini onu düşündüğünü falan görmek istiyodur :44:

Benim ona bir süprizim olacak zaten gittiği günden beri her akşam oturup yazılar yazıyorum ona kaç sayfa oldu sayısını unuttum artık onları göndereceğim kayıtsız kalmaz heralde onlarada:)

Benim ona bir süprizim olacak zaten gittiği günden beri her akşam oturup yazılar yazıyorum ona kaç sayfa oldu sayısını unuttum artık onları göndereceğim kayıtsız kalmaz heralde onlarada:)

Ne güzel yapmışsın bak Kalmaz kalmaz duygulanıverir hemen

Ben de yazıyorum bişeyler haberi yok daha süpriz olcak

Hayırlısı olsun canım. Bildiği yere çıkmış acemiliği ne güzel

Neyse artık onu aradığı zaman öğrenirsin şafağını da düzenlersin birden düşüvermiş olur hemen

İnşallah canım bir seisini duysam soracak çok şeyim var ama inatçı yarim çok aramıyor.. :)

Silüs büyük ihtimalle teslim olmadan 2 gün önce olur canım ona göre hesaplayabilirsin safaksoyle.com dan

Tamam canım sağol bakıyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…