- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.301
Mehtap yarın bitio cnm akşam yolcu olcak Allahın izniyle ...gelmelerine alışmak kolayda gitmelerine zor ...
Sen nerde çalışıodn cnm işin ayakta falan mı :S
aa yrn mı bitio canım ben bitti sanmıstım cok iyi boşver ona alışırsın snra görmek icin beklıcen
keyfını cıkarın yarın ın sonra bıdaha nezaman gelcek kımblr(
yok cnm reklam ajansındym ben butun gun oturuyorum ama beynim cok yoruluo
bugun işten cıktım hıc bı sesı kaldırmıo kafam ınsanlarn sesi arabalarn sesi cok fena ugultu gibidi zor attm kendımı eve
mallaştm yani bugunn
Aynen cnm bakalmm gelmesine alışmak kolayda gitmesi hep ilk askere gittikleri gün kü gibi oluo bendebugünden duygusala bağlamaya başladım ...
Allah kolaylık versn cnmm olsun gene şükret bi işin var ...
saol canım öyle walla darisi basına olsun vakit gecıyor bari canım yaa
kıyamam begusumm yaa anlıyorum seni o duygular mahvedıyo ztn sımdıden üzülme desem ne cagre yani
asker beklıyoruz uzulcez özlıcez hasret cekıcez
İnşallah cnm şu sıra iş aramayı ertelemiştm gene yoğunlaşıcam ...
Öyle asker yolu beklemek çok kolay değil gerçekten Allahın izniyle sağ salim gelsinler de bir an önce ...
Seninde darısı başına mehtap konusunda en yakın zamanda görüşürsünüz inşallah cnm bnm
amin canım amiin tek istegim o sag saglm kavusalım..
walla bzm mehtap nasıl olck nezmn olcak onuda bilmiorm sıkıntılı bakalım cnm inşş gelirde görurumcok özledim walla
burnumda tütüyo
93/1 Güzel kızları nasılsınız bakalım
Hastaydım kuzum ya yeni ayağa kalktım.Çok güzel geçti kvle aynı odada kaldık zaten geceleri askerim geliyordu yanıma kv kovalıyordu çok komikti kv elindede dolama çıktı ağrıları vardı.Halasıda eşide çok iyilerdi bana karşı sabah çıkıyorduk zaten gece dönüyorduk eve sürekli gezdik süper geçti beğüş askerim sürekli sarılıp öpüyordu sabah gözümü bir açıyordum beni izliyor yeniden aşık oldum adama resmen yaa rüya gibiydi bitti ama çok ağladım askeriyeye bıraktıktan sonra halen alışamadım yokluğuna.iyi Seloş senden naber ? Hiç anlatmıosun KV halalar falan naptınız ? nasıl davrandılar tedirginliğin gittimi gidince ?
Hastaydım kuzum ya yeni ayağa kalktım.Çok güzel geçti kvle aynı odada kaldık zaten geceleri askerim geliyordu yanıma kv kovalıyordu çok komikti kv elindede dolama çıktı ağrıları vardı.Halasıda eşide çok iyilerdi bana karşı sabah çıkıyorduk zaten gece dönüyorduk eve sürekli gezdik süper geçti beğüş askerim sürekli sarılıp öpüyordu sabah gözümü bir açıyordum beni izliyor yeniden aşık oldum adama resmen yaa rüya gibiydi bitti ama çok ağladım askeriyeye bıraktıktan sonra halen alışamadım yokluğuna.
iyi Seloş senden naber ? Hiç anlatmıosun KV halalar falan naptınız ? nasıl davrandılar tedirginliğin gittimi gidince ?
Hastaydım kuzum ya yeni ayağa kalktım.Çok güzel geçti kvle aynı odada kaldık zaten geceleri askerim geliyordu yanıma kv kovalıyordu çok komikti kv elindede dolama çıktı ağrıları vardı.Halasıda eşide çok iyilerdi bana karşı sabah çıkıyorduk zaten gece dönüyorduk eve sürekli gezdik süper geçti beğüş askerim sürekli sarılıp öpüyordu sabah gözümü bir açıyordum beni izliyor yeniden aşık oldum adama resmen yaa rüya gibiydi bitti ama çok ağladım askeriyeye bıraktıktan sonra halen alışamadım yokluğuna.
İnşallah gelebilir ya biraz üstelesin belki işe yarar ... çok özleniyo gerçektn hani izinsiz diyoduk hepimiz ama izinsiz de zor
93/2 yareni olarak bende iyiyim Seloşum
Çok sevindim yawrum güzel geçtiğine, ayyy böyle gözünü açtığın gibi karşında sevdiğin adamı görmek Allahımmmm süper birşey ya
Begüşümm nezaman gidiyo askerin, burdamı daha yawrum, nasıl geçti mehtap
Yarın akşam gidio cnm...Senden naber askerin napıo alışmış mı ?
93 Buradadı tatlım görmedim seni kusura bakma iyi olmana sevindim canım93/2 yareni olarak bende iyiyim Seloşum
Çok sevindim yawrum güzel geçtiğine, ayyy böyle gözünü açtığın gibi karşında sevdiğin adamı görmek Allahımmmm süper birşey ya
Begüşümm nezaman gidiyo askerin, burdamı daha yawrum, nasıl geçti mehtap
Çok ağır geçirdim hastalığı ama geçti şükür canım.Şükürler olsun güzeldi canım ama dediğin gibi ilkmiş gibi çok üzücüydü.Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ...O bakımdanda güzel geçmesine çok sevindimm oh çok güzel olmuş...Valla her ayrılık ilk miş gibi koyuyo insana ama alışmaktan başka çaremiz yok maalesef
Hoşbuldum senam valla girdim temelli aileye benimsediler beni çok şükür darısı sizlere canlarım.aynen canım olmuyo walla dayanılmıo yani bakalm ustelıcek ama pekte bişi sölemıo bana
bişiler oldu gene orda anlatmıo nasıl konuşturucam bilmiorm izne gelınce ögrenırsn dıo anlatamam yasak dıo
hosgeldn canımmm iii sen nasılsın guzel gecmiş mehtabınız cok sevindimm cnmmm yaa
iyice aileye girdin artıkk
93 Buradadı tatlım görmedim seni kusura bakma iyi olmana sevindim canım
Çok saol tatlım süper geçti valla dediğin gibi sevdiğini karşında görünce insan güne daha güzel uyanıyor darısı sizlere olsun inşallah.
Çok ağır geçirdim hastalığı ama geçti şükür canım.Şükürler olsun güzeldi canım ama dediğin gibi ilkmiş gibi çok üzücüydü.
Hoşbuldum senam valla girdim temelli aileye benimsediler beni çok şükür darısı sizlere canlarım.
​Begümcüm yarını iyi değerlendirin tatlım zaman çok hızlı geçiyor gideceği gün çünkü Allah şimdiden sabır versin tatlım.Yarın akşam gidio cnm...Senden naber askerin napıo alışmış mı ?
İyiyim yawrum şükürler olsun, işler fena yoğun bu aralar fuar dönemimiz var ortalık ana baba günü oynatmaya az kaldı bende, alışık değilim şirkette okadar kalabalığa
Askerimde iyi ama daha eğitim yerindeler, asıl yerlerine haftaya geçiceklermiş, oraya geçip yerleşse rahatlicaz, tam düzen oturmadı yani bizde yawrum. 93/3 ler gidip onlar gelene kadar biz hala acemiyiz :18:
93 Buradadı tatlım görmedim seni kusura bakma iyi olmana sevindim canım
Çok saol tatlım süper geçti valla dediğin gibi sevdiğini karşında görünce insan güne daha güzel uyanıyor darısı sizlere olsun inşallah.
Çok ağır geçirdim hastalığı ama geçti şükür canım.Şükürler olsun güzeldi canım ama dediğin gibi ilkmiş gibi çok üzücüydü.
Hoşbuldum senam valla girdim temelli aileye benimsediler beni çok şükür darısı sizlere canlarım.
​Begümcüm yarını iyi değerlendirin tatlım zaman çok hızlı geçiyor gideceği gün çünkü Allah şimdiden sabır versin tatlım.
O sende baya ilerletmişsin senam ara valla bekliyorlar çokta seviniyorlar arayınca yanlarına gittiğin zaman pasta yap ellerinle çok önem veriyorlar böyle şeylere.Askerin kaç kardeşler.saol cnm tanısıyorum ben ztn hepsiyle dugunlerıne falan gitmiştim
tanımayan uzak akrabagsı bile kalmadibayramda fln aradim önceden bukdr deildimde askerim gidince
anneside benı aramıstı napıosn die ee karsılıksız bırakmamak lzm
inş hep böyle ii gider tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?