- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Canım rica ederim bir şey sorabilirmiyim sevgilim gitmede bıraktı demiştin ilişkiniz ne kadarlıktı peki ?
1 yıldı canım. tam bir yıl.
Anladım canım daha yeniymiş kısaymış yani...Peki eminmisin sevgilinin seni sevdiğine? Yanlış anlama asker beklemek çok zor değmeyen birini beklersen çok daha fazla üzülürsün inşallah kısa sürede arar seni eğer seviyorsa düşünüyorsa zaten arayacaktır.
Nerede yapıyor acemiliği: ?
Bilecikte canım 5 senedir bir muhabbetimiz vardı son bir senedir de birlikteydik. Sevdiğini biliyorum tabi ama o öyle kolay biri değil inadı inattır. Erzurumludur kendisi bilirsin belki erzurumluların damarını. Karşında ölsen bir söz verdiyse kendisine hayatta dönmez.
Hımm anladım canım.Yani onu en iyi sen bilirsin ama bu kadar inat iyi değil yani sevgi her şeyi aşar...İnat falan vız gelir üzme sıkma kendini arayacaktır o zaman..Dua et ki aradığındada senin değerini anlamış olsun canım her şey güzel olur inşallah
Ben onun her ses tonundan anlıyorum ruh halini. Arasın beni eğer ki hissedemezsem bir şey sizde anlarsınız beni şafak çizelgesini kaldırırım. Ancak duam şu ki inşallah beni anlar.. Allah büyük ve her şey kısmet..
Herşey kader kısmet be canım..Her ilişki zorluklar atlatıyor ben 4 senedir beraberim sevgilimle ne zorluklar atlattık ama bu askerlik varya kat be kat bağladı birbirimize bizi...Dağıtıma geldi o kadar güzeldiki.İnşallah herkese böyle güzel etki eder eğer sevgisine inanıyorsan orada senin kıymetini anlayıp arayıp af dileyecektir canım dua et sen
İnşallah canım inşallah. Kalpler Allah'ın elindedir o isterse bana onu verir. Sağol dertleştiğin için:)
İnşallah canım bir seisini duysam soracak çok şeyim var ama inatçı yarim çok aramıyor.. :)
Tamam canım sağol bakıyorum şimdi..
Arar canım ya eninde sonunda arayacak ben öyle tahmin ediyorum. Seviyosa bi kere mümkün değil o ortamda sesini duymadan duramaz.
Aynen canım 'Allah sabredenle beraberdir' bunuda unutma...
Bu askerlik insanı öyle bir olgunlaştırıyor kiii sabrın 's' sini bilmeyen ben şimdi sabretmeyi beklemeyi özlemeyi öğrendim...
Her zaman buralardayım 92/3 topiğindeyim ve 92/4 burayada bakıyorum yazabilirsin istediğin zaman :)
Evet Bursadayken bile ayrı olmamıza rağmen küsmüyüz deyip deyip arıyordu o gözlerindeki çaresizliği hiç unutamam ya giderken bakışlarını Allahım korusun hepsini
Ben sabrı onda öğrendim zaten sabrımın sonunu da h ep aldım inanıyorum bunu da alacağım arayayım diyorum şimdi bileciği ama nasıl olacak ya gelmezse telefona ya görüştürmezlerse..
Evet Bursadayken bile ayrı olmamıza rağmen küsmüyüz deyip deyip arıyordu o gözlerindeki çaresizliği hiç unutamam ya giderken bakışlarını Allahım korusun hepsini
Ben sabrı onda öğrendim zaten sabrımın sonunu da h ep aldım inanıyorum bunu da alacağım arayayım diyorum şimdi bileciği ama nasıl olacak ya gelmezse telefona ya görüştürmezlerse..
Canım internette telefon vardır bölüğünüde biliyorsan söylersin adını ararsın çağırırlar eğitimde falan değilse ama arrycaksan akşam 6-7 den sonra ara derim ama arama bence...Onun aramasını bekle
Acemiliği 75 günmü ? Ne olarak yapıyor ?
İnan hiçbir şeyini bilmiyorum ama bende o arasın diye bekliyorum ararsam yine kaybederim. Nasıl bir durumdayım nasıl bir durumdur bu ya(
Amin canım
Bence 2 3 gün daha bekle aramak için ama yine de sen bilirsin :26:
Ararsan da gelmemezlik yapmaz
Canım böyle beklemek çok zor olmalı biz ile iyiyken beklemek zor ...Allah sabır versin sana ve tebrik ediyorum kimse yapmaz bunu....
Ben bile şaşıyorum bazen kendime iyisin yine diyorum boşuna olup olmadığını bile bilmeden bekliyorsun diyorum.
canım böyle beklemek çok zor olmalı biz ile iyiyken beklemek zor ...allah sabır versin sana ve tebrik ediyorum kimse yapmaz bunu....
Tam olarak gittiği yerin adını biliyorsan ben tahmini söylerim sana acemiliği kaç gün canım ?
Bilecik 2.Nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı canım
Bekleyeceğim hele ki şu acemilik falan bitsin ustaya geçince mutlaka arar seni diyorlar bir de doğuya düşer diyorlar bilecikteyse şuan diye aklım allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?