93/1 yarenleri burayaa

Aralıkta 4 yıl olacak canım askerim bir gelsin işini bulsun sonra hemen düşünüyoruz canım kısmetse.Sen 6 ay demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

evet canım yeni sayılır ama hiç yeni çiftler gibi kavga falan etmiyoruz sanırım bu olgunlukla da alakalı her iki tarafında kıskançlığı dışında anlayış hakim :)

Tüh yaa benimkide olmadı begümcüm ben haber verene kadar almışlar birini biz yine ev kızı olmaya devam edeceğiz gibi

hadi yaa sana da üzüldüm bak olcak diodun ...valla ya bıktım artık bende bu durumdan emekli ev hanımları gibi evi beklemekten ...bol bol dua edelim sende ilanlara başvur cnm sitelerden falan şans meselesi ...

hadi yaa sana da üzüldüm bak olcak diodun ...valla ya bıktım artık bende bu durumdan emekli ev hanımları gibi evi beklemekten ...bol bol dua edelim sende ilanlara başvur cnm sitelerden falan şans meselesi ...

Çok umutluydu ama birden olumsuz yanıt geldi canım çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki askerimde çok üzüldü benim yüzümden diyip durdu ama dediğim gibi kısmet değilmiş seninkide öyle canım Allahım daha hayırlı kapılar açsın bize inşallah.Başvuru yapıyorum canım ama temiz yer bulmak zor artık bu memlekette kpss gireceğim işte bir umut bakalım sende sıkı çalış belki kısmetimiz ordadır begüş.

Bende bugün çok umutluydm kendimden ama olmadı valla yazılıyı geçemedm mülakatlara da yazılıyı geçenleri çağrıolar ...neyse artık biraz üzüldm moralim bozuldu ama yapcakta bişi yok hayrlısı cnm...ben genelde kurumsal firmalara gönderiyorm adı sanı belli yada böyle ilanları iyice araştrıorm şirketi falan öyle yoksa dediğin gibi pislik insanda çok ...

evet cnm bnmkıde 228 dıo onlara göre ama burda hıc öle deil
7 aya ınıces de 5 4 3 die gitmek istiorm

Göreceğiz kuzum o günleri yakındır sabır az daha çok büyük özlem var biliyorum senacım ama napalım çekecek çilemiz varmış bu kötü günlerde geçeçk inşallah.Ben bugün askerimin sesinide duyamadım mesala msj attı sadece tlfonları topluyorlarmış saklayacaktı ankösörlü kullanacaklarmış bir süre yakalanmada ona razıyım dedim yoksa mahkemeye çıkıyorlarmış.

Vardır bundada bir hayır begümcüm hayırlısı olsun üzülme.Adı sanı belli olanlara bende bakıyorumda hep biz sizi arayacağız diyorlar ne arıyorlar ne soruyorlar.

Vardır bundada bir hayır begümcüm hayırlısı olsun üzülme.Adı sanı belli olanlara bende bakıyorumda hep biz sizi arayacağız diyorlar ne arıyorlar ne soruyorlar.

Hep öyle diyoruz zaten ama bugün eğitimde olanları görsen dersin ki bnm bu insanlardan neyim eksik falan yani insan üzülüo ...heralde en sonunda evlenip çocuk bakcaz ama ben çocuk kısmınada hiç hazır değilim bide bu devirde tek kişi çalışmasıyla çok zor ya of of

Kızlar ben çıkıyorum askerim arıyor kendinize çok dikkat edin görüşürüz öpüyorum hepinizi.
Beğümcüm:Sıkma canını Allahım daha hayırlı işler nasip eder inşallah sana
Senacım:Sende üzme kendini o günleri hepimiz göreceğiz inşallah 100 inince parti yapacağız daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…