- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.541
Merhaba senacım ben iyiyim valla zaman geçsin diye uğraşıyorum işte.nasılsınız kızlarrr
Aralıkta 4 yıl olacak canım askerim bir gelsin işini bulsun sonra hemen düşünüyoruz canım kısmetse.Sen 6 ay demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Günaydın kızçelerrr
Hayırlı bir hafta diliyorum herkeze
evet canım yeni sayılır ama hiç yeni çiftler gibi kavga falan etmiyoruz sanırım bu olgunlukla da alakalı her iki tarafında kıskançlığı dışında anlayış hakim :)
Günaydın kızçelerrr
Hayırlı bir hafta diliyorum herkeze
Begümcüm naptın sınavın nasıl geçti tatlım.sağol Niloş sanada güzel haftalar olsun...
KK nın en aktif üyesi bu ara sensin
Böyle devam edersiniz inşallah tatlım Allahım ayırmasın.
Merhaba senacım ben iyiyim valla zaman geçsin diye uğraşıyorum işte.
Sen nasılsın nasıl oldun.
Begümcüm naptın sınavın nasıl geçti tatlım.
iyim cnm bende inelere devam edıyorum smdılık
bende zaman gecsn istiyorumm su ay bıtsn artık öfff walla((
olmadı cnmm maalesf...sen naptın senin iş görüşmesini ?
Tüh yaa benimkide olmadı begümcüm ben haber verene kadar almışlar birini biz yine ev kızı olmaya devam edeceğiz gibi
Valla devrem askerimin demesine göre 228 olduk 7 aya inmek için düşüyoruz yani sıkma canını geçiyor geldikleri günleride göreceğiz.
hadi yaa sana da üzüldüm bak olcak diodun ...valla ya bıktım artık bende bu durumdan emekli ev hanımları gibi evi beklemekten ...bol bol dua edelim sende ilanlara başvur cnm sitelerden falan şans meselesi ...
Çok umutluydu ama birden olumsuz yanıt geldi canım çok üzüldüm ama kısmet değilmiş demekki askerimde çok üzüldü benim yüzümden diyip durdu ama dediğim gibi kısmet değilmiş seninkide öyle canım Allahım daha hayırlı kapılar açsın bize inşallah.Başvuru yapıyorum canım ama temiz yer bulmak zor artık bu memlekette kpss gireceğim işte bir umut bakalım sende sıkı çalış belki kısmetimiz ordadır begüş.
evet cnm bnmkıde 228 dıo onlara göre ama burda hıc öle deil
7 aya ınıces de 5 4 3 die gitmek istiorm
Bende bugün çok umutluydm kendimden ama olmadı valla yazılıyı geçemedm mülakatlara da yazılıyı geçenleri çağrıolar ...neyse artık biraz üzüldm moralim bozuldu ama yapcakta bişi yok hayrlısı cnm...ben genelde kurumsal firmalara gönderiyorm adı sanı belli yada böyle ilanları iyice araştrıorm şirketi falan öyle yoksa dediğin gibi pislik insanda çok ...
Vardır bundada bir hayır begümcüm hayırlısı olsun üzülme.Adı sanı belli olanlara bende bakıyorumda hep biz sizi arayacağız diyorlar ne arıyorlar ne soruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?