- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.561
Göreceğiz kuzum o günleri yakındır sabır az daha çok büyük özlem var biliyorum senacım ama napalım çekecek çilemiz varmış bu kötü günlerde geçeçk inşallah.Ben bugün askerimin sesinide duyamadım mesala msj attı sadece tlfonları topluyorlarmış saklayacaktı ankösörlü kullanacaklarmış bir süre yakalanmada ona razıyım dedim yoksa mahkemeye çıkıyorlarmış.
Kızlar ben çıkıyorum askerim arıyor kendinize çok dikkat edin görüşürüz öpüyorum hepinizi.
Beğümcüm:Sıkma canını Allahım daha hayırlı işler nasip eder inşallah sana
Senacım:Sende üzme kendini o günleri hepimiz göreceğiz inşallah 100 inince parti yapacağız daha.
Kızlar ben çıkıyorum askerim arıyor kendinize çok dikkat edin görüşürüz öpüyorum hepinizi.
Beğümcüm:Sıkma canını Allahım daha hayırlı işler nasip eder inşallah sana
Senacım:Sende üzme kendini o günleri hepimiz göreceğiz inşallah 100 inince parti yapacağız daha.
sağol Niloş sanada güzel haftalar olsun...
KK nın en aktif üyesi bu ara sensin
Saol canım hepimizinki süper ve sorunsuz geçer inşallah.
Evet begüş bugünlerde durdu zaman nedense hiç geçmiyor.Geçmiyo günler sanki tıkandı kaldı ya ...
İyi diyelim iyi olsun canım.Sende ne var ne yok bakalım.merhaba kızlar ne var ne yok
Sıcaklar neden oluyor sanırım cnımBizim topik bu ara bomboş oldu kimse girmio pek heralde ...
Ben çok yorgunum senacım bugün çarşıya gittim sıcağın altında sıcak çarptı sanırım çok yoruldumnasılsınz kızlarr
İyi diyelim iyi olsun canım.Sende ne var ne yok bakalım.
Sıcaklar neden oluyor sanırım cnım
Ben çok yorgunum senacım bugün çarşıya gittim sıcağın altında sıcak çarptı sanırım çok yoruldum
​Yavaş yavaş düzene girmeye başladınız tatlım çok güzel bir haber zamanla dahada iyi olur inşallah.ben de iyiyim canım askerimle konuşuyorum her gün bu aralar keyifler yerinde
İyi diyelim iyi olsun canım.Sende ne var ne yok bakalım.
Sıcaklar neden oluyor sanırım cnım
Ben çok yorgunum senacım bugün çarşıya gittim sıcağın altında sıcak çarptı sanırım çok yoruldum
ne bereketli bi ağsutosmuş kardeşim bitmedi gitti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?