93/1 yarenleri burayaa

aynen canımm öyle wallaa cekıcez bıtıcek yeterki hıc sorunsuz bitsin gecsin
aynen cnm ole sıkıntılar olabılır saklasn iyi sekılde bu aramalr gecince tekrar normale döner heralde bıraz böyle ıdare edın
tel yakalatıp mahkeme olursa daha zor askerliginide uzatırlar

Görüşürüz cnm sende üzülme boşverrr inşallah güzel şeyler bizi bekler kendine dikkat et Seloşummm

begus selen iş konusu icin lutfen bozmayın morelınızııı sizi anlıyrm cunku aynıı sıkıntıları cektimm
benmde olucak dediler bayaa baya umutlandırdılar sureklı aradılar snra baskası oldu dediler
gercekten hayal kırıklıgı oluyo ınsanda
hatta bı ajansı cok istemiştim orasida aynı sekılde oldu bı tuhaf adamdı sözleşme imzalatmak fln istedi istemedim daha sonra olmadi ztn bu sefer sureklı benı aramaya basladi sana iş bulalım yok işte ajansımzda seminer var gel katıl flnn rahatsız olmaya basladim ondn snra salladim bı sekılde tersledim falan sonra sukrettım ıyıkı olmamiş boşa uzuldum diee
yaniiii kızlarr sakın uzulmeyın bılınki hayırlısı olmadigi icin olmamiştir
daha guzel hayırlı yerler cıkıcaktır pes etmeyınn bidee dua edınn Allah kabul edıyoo

Son düzenleme:

görusuruz cnm öpuyorumm plakalra inince cıldırırız artık

ay cnm cok sıcak ztn su bıkac gundur benide klıma carpti 2 gundur dokuluyorum halsızlıkten

ne bereketli bi ağsutosmuş kardeşim bitmedi gitti ...

bitio bitio son 2 begusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…