93/1 yarenleri burayaa

Kızlar nerdesiniz benim canım çok sıkkın bugün biraz duygusalım nedense askerimi gördüm ondanda olabilir gözlerimdeki yaşları tutamıyorumZaman geçmiyor sanki durdu bize inat canım çok sıkılıyor herşey üzerime üzerime geliyor sanki offffffffffffffffffffffffffffffffff bitsin artık bu hasret...

selenn noldu kız sana??biraz sabır canım..çok zor ama sabır..bence üzülme askerini gördün diye hatta sevin..bak görüntülü bile olsa göremeyenler var (ben gibi)
sakın isyan etme canım..öylede olsa böylede olsa geçiyor zaman..

bu arada kızlar sizler nasılsınız bakalım?keyifler yerinde mi?

selencım noldu yaa ne guzel görmussun ben göremıyorumda bu ara nedense bende öleym cok özluyorum zaman banada gecmıyo sankı bu 7 ay nasıl biticek

iyim cnm ama keyfım hc yerınde deill sen nasılsın ne guzell az kalmıs senın 2 ayy
darisi bize inşş

Bir sorun yok şükür kızlar ya dün biraz duygusaldım askerimide öyle görünce ona sarılamamak üzdü biraz arada böyle oluyorum zamanda geçmiyor hiç şu kış bir gelseydi hayırlısıyla.
Sizler nasılsınız bakalım.

aynen canımm
napım bende aynıyım gecmıo gunler sankı sıkılıyorum cok bunaldm göremiyorumda ne carsı var ne bısı
sormaa walla kıs gelsn die sabırıszlıkla beklıyorm
sonrada kıs bıtsede askerlermz gelse dices

şükür bende iyiym canım..özlemden öyle oluyor sanırım ama kızlar geçecek bunu bilin ve dayanın
inş canım inş..bende sizin gibiyken ahh ahh diyordum gelmez o günler diyordum ama çok şükür geldim hatta plakalara geldim sayılır rüya gibi
darısı siz inş

özlemden hep özlemde canım böyle..ben de ne tutarsızım bir bilsen ama bir süre sonra geçiyor canım alışıyorsun..eçirdik kızlar
ahh ahh bizde öyle diye diye geçirdik kızlar ama bakın çok şükür sona geliyoruz
moral bozma yok..

Kızlaaar ben hep cee leyip kaçtım kusuruma bakmayın

Bu sefer kesin döndüm artık evimdeyimm oh mis

Ben topiği 389.sayfada bırakmıştım. Bi ara okumayı düşünüyorum neler olmuş neler bitmiş.

Özledim buraları sizlerii

93/3 topiği de dolmuş görmeyeli ona da hem üzüldüüüm eski zamanlar aklıma geldi 400den düşmeyi beklediğim zamanlar hem sevindim artık yarılamaya gün sayıyoruz

canım ınş.. evet plakalragelmıssn bilee ne guzell yaa 5 ay fln olsak die bakıorm suan :26:
öncedende 7 aya dussek dıe bakardm böle böle gecicek cnm bılıyoruza işte dayanması

kusum hosgeldın artık ozamannn
evet cnm bak alt devreler geldı topikleri doldurdu onları görunce eskı gunler gelıo aklıma sukredıyorum
ama bıan öncede gecmesi istiyorm bu zamanının cok bunaldım gercekten:26: 4 aydır hc görmedm görmemeyede devam edıcem bu gidişle

Hoşbuldum balımm

Aynen ben de canım ya. Ne hallerdeydik. O napıcağını ne olucağını bilmez hallerimiz düşündükçe yine kötü oluyorum. Allah sabır versin herkese

Ben de acayip bunaldım. 133 gün oldu görmeyeli. Ve bi 60 gün daha geçecek sanırım izne kadar :26: Öyle özledim ki sıpayıı

Yazı bitirdiğimize de çok sevindim yani. Uzun uzun sıcak günler. Hiç sevmem sıcağı da. Sonbahar kış benim mevsimlerim zaten serin ve soğuk havalar geldi bayılıyorum Günler de yavaştan kısalmaya başlarsa tam olucak

Sen yine iş güç geçiriyosun bi şekilde günlerini balım ya ben boş gezenin boş kalfası Geçmek bilmiyo zaman

Arkadaşlar evet hepimize çok zor şuan hasret ama öyle yada böyle geçiyor ve geçecek hayırlısıyla bitecek bu zor günler.Allah hepimize sabır versin.

Arkadaşlar evet hepimize çok zor şuan hasret ama öyle yada böyle geçiyor ve geçecek hayırlısıyla bitecek bu zor günler.Allah hepimize sabır versin.

Selaaam

Ben yeni görüyorum seni canım burda :26:

Allah kavuştursun seni de yarine hayırlısıyla

Geçecek işte sıkıla patlaya geçecek mecbur

Bi an önce bitse gitse de kurtulsak

Sağol cnm benm bizimkine kalsa daha az ama bence doğru olan bu yol izinleri mazaret falan hepsini hesapladm ben

Benimki de izinsiz halini 220 olarak sayıyo canım ama ben izinleri de ekledim

Sonradan eklemektense böylesi daha iyi diye düşündüm

Bi de onunlayken de şafak atsın işte ne güzel daha çabuk atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…