- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.601
Selaaam
Ben yeni görüyorum seni canım burda :26:
Allah kavuştursun seni de yarine hayırlısıyla
Geçecek işte sıkıla patlaya geçecek mecbur
Bi an önce bitse gitse de kurtulsak
selam canım evet yeni sayılırım burda..aynen dediğin gibi bitse de hepimiz kavuşsak artık.
aslında zaman hiç geçmiyor gibi ama geriye dönüp bakınca nasıl da geçmiş diyor insan..
selam canım evet yeni sayılırım burda..aynen dediğin gibi bitse de hepimiz kavuşsak artık.
aslında zaman hiç geçmiyor gibi ama geriye dönüp bakınca nasıl da geçmiş diyor insan..
kızlarrrr bugun benım dogum gunum askerimsiz gecıyo..
ve bana supriz yaptı cicek yollamiş ofise sok oldum40 tane kırmızı gul not yazdırmısfln cok hosuma gitti
cok mutlu etti ama buruk gecti gunum
kızlarrrr bugun benım dogum gunum askerimsiz gecıyo..
ve bana supriz yaptı cicek yollamiş ofise sok oldum40 tane kırmızı gul not yazdırmısfln cok hosuma gitti
Yok canım yaa ben sanki 9 yıldır bekliyo gibi hissediyorum. Geriye dönüp bakınca da geçtiğini göremiyorum şu sıralar malesef iyice bezmiş durumdayım artık
Senin askerin nerde? Kaç yaşındasın napar ne edersin filan
Aa doğum günün kutlu olsun canım.
Senin asker romantik bak unutmamış ta oralarda kalkmış da gül göndermiş
Buruk olur tabi insan ama onsuz geçirdiğin tek doğum günün bu olacak bak seneye birlikte kutlarsınız artık
Sana şimdi böyle söylüyorum da 2 hafta sonra ben de böyle hissedicem büyük ihtimal
Gerçi hoş biz daha 5 senedir hiç doğumgünlerimizde veya yıldönümlerimizde yan yana olamadık
Canım doğum günün kutlu olsun önceliklee sevdiklerinle birlikte...
ÖYle doğum günleri buruk geçiyo biraz ama olsun en azından seni düşünmüş bak ne güzel
İnşallah seneye yanında olcak hiç ayrılmazsınız o zaman
mervecım aramıza hos geldın tanısamamstk senınle :)
askern nerde sen nerdesinn yaslar kacc
Yok canım yaa ben sanki 9 yıldır bekliyo gibi hissediyorum. Geriye dönüp bakınca da geçtiğini göremiyorum şu sıralar malesef iyice bezmiş durumdayım artık
ben de inan aynı duygular içindeym en son 1 ay önce görüştük ama bana 1 yıl önce gibi geliyor da hep böyle düşününce de kendi
kendimizi depresyona sokuyoruz :/ o yüzden olumlu düşünerek moral bulmaya çalışmak en iyisi,olduğu kadarıyla.
Benim askerim Antalya Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığında.ben izmirdeyim 25 yaşındayım hemşireyim. sen?
hosbulduk öncelikle nice mutlu yıllar dilerim doğum günün kutlu olsun.
benim askerim Antalya Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığında.ben izmirdeyim 88liyiz ikimiz de canım
senin nerde askerin nerdensin çalışıyor musun.
saol cnm
benım askerim bingolde ben istanbuldayım calısıyorum cnm
ismin merve sanırım bnmde sena memnun oldum tatlım bu arada
sen simdiye kadar kesfetmemişmiydin formumuzu gec geldın
memnun oldum senacım evet yeni keşfettim :) ne iş yapıyorsun ben hemşireyim ama şuan boştayım yeni istifa ettim.
bende grafıkerm cnm ajansta calısıyrm ıyıkı ıs var yoksa gecmez zaman bana
meslgn ne gzl canım ama gene bulursn hemen saglık sektoru öyle cnku
Hoşgeldin tatlım nasılsın görüşmeyeli bakalım ben giremiyorum bu aralar leptobumda arıza var ısınınca kapanıyor tatlım.Nerde bu topiğin yarenleri yaaa
Ben geldim kimsecikler yok
Çok güzel bir süpriz yapmış senacım askerin çok sevindim adına üzülme ama senaye inşallah beraber kutlarsınız kuzum.kızlarrrr bugun benım dogum gunum askerimsiz gecıyo..
aynen ya acele etmiyorum atamaları da bekliyorum bir yandan.belki yüksek lisansa devam ederim bakalım kısmet.
dediğin gibi evde hiç geçmiyor zaman ya kafayı yer insan devamlı otursa.
ssen nasıl rahat görüşebiliyormusun askerinle telefon olayı fln nasıl canım uzaksınız da gelip gitmek çok zor.olduğu yer iyidir umarım.
Hoşgeldin tatlım nasılsın görüşmeyeli bakalım ben giremiyorum bu aralar leptobumda arıza var ısınınca kapanıyor tatlım.
Çok güzel bir süpriz yapmış senacım askerin çok sevindim adına üzülme ama senaye inşallah beraber kutlarsınız kuzum.
İyiki Doğdun Senacım Sağlıklı Nice Senelere TatlımEki Görüntüle 792016
ii cnm biraz bunalım mod.. sen nasılsın nerelerdeydın
telefonda rahat konusuyoruz canım rahatta dogu nekdr olsa endişelerim var
dagtım ıznınden gitti daha görusmedik hc canım carsı ıznıde yok bıtek teleefonumuz var yani
sizde durum nasl carsıya falan cıkıodur askern dımı telefon kullanabılıyomu
sagolcanım benimmm
evet cok guzel bı supriz oldu ama işte buruk gectı inş seneye benımkınıde onunkınıde beraber kutlariz[/QUO
evet canım çarşı izinleri var 4 saat çıkabiliyor.bazen kaldırıyorlar çarsıları olay olduğunda çıkamıyorlar.telefon olayı rahat kullanabiliyor cok sukur.biz de en son gecen ay görüştük işte.şimdi kasıma kadar görüşemicez sanırım
Allah yardımcısı olsun seninkinin de oralarda daha da zordur.acemiliği nerdeydi.
saol cnım benım ynyana olamasanda askerde olmasi dahada zorluo cnm yaa inş seneye askerlermzle olcaz
teşekkurlre canım inş bıdahakı dogum gunlerımz beraber gecıcek onunda kasımda burda olamicak buyuk ıhtımal napsam die dusunuyorum sımdıden
ben de inan aynı duygular içindeym en son 1 ay önce görüştük ama bana 1 yıl önce gibi geliyor da hep böyle düşününce de kendi
kendimizi depresyona sokuyoruz :/ o yüzden olumlu düşünerek moral bulmaya çalışmak en iyisi,olduğu kadarıyla.
Benim askerim Antalya Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığında.ben izmirdeyim 25 yaşındayım hemşireyim. sen?
Evet valla aynen öyle benim ölümüm düşünmekten olucak sanırım artık beynim patlayacak
19um ben iş güç yok okul yok ev sarmaşığıyım bildiğin sıkıla darala tüm gün evdeyim
Benim askerim de Ankarada. Özel Kuvvetlerde.92li o da tecil ettirmiştik. Sonra açıköğretim kaydını yenilemeyi unuttuğu için hiç beklemediğimiz bi anda askerlik çıktı malesef
Böyle işte
Hoşgeldin tatlım nasılsın görüşmeyeli bakalım ben giremiyorum bu aralar leptobumda arıza var ısınınca kapanıyor tatlım.
Çok güzel bir süpriz yapmış senacım askerin çok sevindim adına üzülme ama senaye inşallah beraber kutlarsınız kuzum.
İyiki Doğdun Senacım Sağlıklı Nice Senelere TatlımEki Görüntüle 792016
İyiyim balım nasıl oluyum aynı şeyler yine sıkıl, bekle; bekle, sıkıl
Sende ne var ne yok
Ayy o pc ısınması yok mu tam illet ya
Hastaydım canım ..
Ondan pek giremiyordum
Hastaydım canım ..
Ondan pek giremiyordum
evet canım çarşı izinleri var 4 saat çıkabiliyor.bazen kaldırıyorlar çarsıları olay olduğunda çıkamıyorlar.telefon olayı rahat kullanabiliyor cok sukur.biz de en son gecen ay görüştük işte.şimdi kasıma kadar görüşemicez sanırım
Allah yardımcısı olsun seninkinin de oralarda daha da zordur.acemiliği nerdeydi.
Zorlar kuzum ya tabi beni bile zorluyo yani o kadar sene ayrı şehirlerde olmamıza rağmen sizi nası zorluyodur Allah bilir :26:
Sabrediyoruz işte yolu yok ki başka
İnşallah seneye birlikte olucaz
Balım doğum günü için de bi şeyler gönderebilirsin yiyecek türü filan pasta börek sonra notlar yazarsın bi de hediye alırsın parfümünü de sıkarsın meselaa
Benimkinin birliğine yiyecek filan gönderilmezmiş çok sıkıymış öyle olunca hiçbi şey yapamadım ben doğum gününde.
Sizinki bu kadar sıkı değilse ayarlarsın değişik değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?