93/1 yarenleri burayaa

Selaaam

Ben yeni görüyorum seni canım burda :26:

Allah kavuştursun seni de yarine hayırlısıyla

Geçecek işte sıkıla patlaya geçecek mecbur

Bi an önce bitse gitse de kurtulsak

selam canım evet yeni sayılırım burda..aynen dediğin gibi bitse de hepimiz kavuşsak artık.

aslında zaman hiç geçmiyor gibi ama geriye dönüp bakınca nasıl da geçmiş diyor insan..

kızlarrrr bugun benım dogum gunum askerimsiz gecıyo..
ve bana supriz yaptı cicek yollamiş ofise sok oldum 40 tane kırmızı gul not yazdırmısfln cok hosuma gitti
cok mutlu etti ama buruk gecti gunum

selam canım evet yeni sayılırım burda..aynen dediğin gibi bitse de hepimiz kavuşsak artık.

aslında zaman hiç geçmiyor gibi ama geriye dönüp bakınca nasıl da geçmiş diyor insan..

Yok canım yaa ben sanki 9 yıldır bekliyo gibi hissediyorum. Geriye dönüp bakınca da geçtiğini göremiyorum şu sıralar malesef iyice bezmiş durumdayım artık

Senin askerin nerde? Kaç yaşındasın napar ne edersin filan

ve bana supriz yaptı cicek yollamiş ofise sok oldum 40 tane kırmızı gul not yazdırmısfln cok hosuma gitti

Aa doğum günün kutlu olsun canım.

Senin asker romantik bak unutmamış ta oralarda kalkmış da gül göndermiş

Buruk olur tabi insan ama onsuz geçirdiğin tek doğum günün bu olacak bak seneye birlikte kutlarsınız artık

Sana şimdi böyle söylüyorum da 2 hafta sonra ben de böyle hissedicem büyük ihtimal

Gerçi hoş biz daha 5 senedir hiç doğumgünlerimizde veya yıldönümlerimizde yan yana olamadık

Canım doğum günün kutlu olsun önceliklee sevdiklerinle birlikte...

ÖYle doğum günleri buruk geçiyo biraz ama olsun en azından seni düşünmüş bak ne güzel

İnşallah seneye yanında olcak hiç ayrılmazsınız o zaman

saol cnım benım ynyana olamasanda askerde olmasi dahada zorluo cnm yaa inş seneye askerlermzle olcaz

teşekkurlre canım inş bıdahakı dogum gunlerımz beraber gecıcek onunda kasımda burda olamicak buyuk ıhtımal napsam die dusunuyorum sımdıden

mervecım aramıza hos geldın tanısamamstk senınle :)
askern nerde sen nerdesinn yaslar kacc

hosbulduk öncelikle nice mutlu yıllar dilerim doğum günün kutlu olsun.

benim askerim Antalya Elmalı İlçe Jandarma Komutanlığında.ben izmirdeyim 88liyiz ikimiz de canım

senin nerde askerin nerdensin çalışıyor musun.

saol cnm
benım askerim bingolde ben istanbuldayım calısıyorum cnm
ismin merve sanırım bnmde sena memnun oldum tatlım bu arada
sen simdiye kadar kesfetmemişmiydin formumuzu gec geldın

saol cnm
benım askerim bingolde ben istanbuldayım calısıyorum cnm
ismin merve sanırım bnmde sena memnun oldum tatlım bu arada
sen simdiye kadar kesfetmemişmiydin formumuzu gec geldın

memnun oldum senacım evet yeni keşfettim :) ne iş yapıyorsun ben hemşireyim ama şuan boştayım yeni istifa ettim.

bende grafıkerm cnm ajansta calısıyrm ıyıkı ıs var yoksa gecmez zaman bana
meslgn ne gzl canım ama gene bulursn hemen saglık sektoru öyle cnku

aynen ya acele etmiyorum atamaları da bekliyorum bir yandan.belki yüksek lisansa devam ederim bakalım kısmet.
dediğin gibi evde hiç geçmiyor zaman ya kafayı yer insan devamlı otursa.
ssen nasıl rahat görüşebiliyormusun askerinle telefon olayı fln nasıl canım uzaksınız da gelip gitmek çok zor.olduğu yer iyidir umarım.

Nerde bu topiğin yarenleri yaaa

Ben geldim kimsecikler yok
Hoşgeldin tatlım nasılsın görüşmeyeli bakalım ben giremiyorum bu aralar leptobumda arıza var ısınınca kapanıyor tatlım.
Çok güzel bir süpriz yapmış senacım askerin çok sevindim adına üzülme ama senaye inşallah beraber kutlarsınız kuzum.

İyiki Doğdun Senacım Sağlıklı Nice Senelere Tatlım
Eki Görüntüle 792016

telefonda rahat konusuyoruz canım rahatta dogu nekdr olsa endişelerim var
dagtım ıznınden gitti daha görusmedik hc canım carsı ıznıde yok bıtek teleefonumuz var yani
sizde durum nasl carsıya falan cıkıodur askern dımı telefon kullanabılıyomu

sagolcanım benimmm
evet cok guzel bı supriz oldu ama işte buruk gectı inş seneye benımkınıde onunkınıde beraber kutlariz

Zorlar kuzum ya tabi beni bile zorluyo yani o kadar sene ayrı şehirlerde olmamıza rağmen sizi nası zorluyodur Allah bilir :26:

Sabrediyoruz işte yolu yok ki başka

İnşallah seneye birlikte olucaz

Balım doğum günü için de bi şeyler gönderebilirsin yiyecek türü filan pasta börek sonra notlar yazarsın bi de hediye alırsın parfümünü de sıkarsın meselaa

Benimkinin birliğine yiyecek filan gönderilmezmiş çok sıkıymış öyle olunca hiçbi şey yapamadım ben doğum gününde.

Sizinki bu kadar sıkı değilse ayarlarsın değişik değişik

Hastaydım canım ..
Ondan pek giremiyordum

cnm gecmıs olsn neyın vardı ıyılestnmı sımdı

olsn cnm sızın az gene benmkı nezmn gelıcegı bellı deil
izmir yenıfocadaydı acemiligi cnm ztn orasi %99.9 dogu okdr askerın ıcınden sadece 1 kısı batıya dustu dusun:)
oylede böylede gecıo cnm ama olaylar var orda dun gecekı bomba yuklu kamyon mesela (( hep bı endişe tasıyorum

bende öyle dusundum cnm ama supriz nekdr olur bılemıyorm haber vermem lzm heralde yolladıgım zaman,bıde parfumumu sıkarsam cok uzule bılır anca börek corek bide bıkac bısı yollayablrm hedıye alsam da orda bısı olurmu olmazmi blmıom dusunmem lzm esofman olablr belkı ordada kullanabılıcegi bakalım tatlım bır cok sey var kafamda kasım gelsınde bol bol yardım alcam sizden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…