93/1 yarenleri burayaa

Allah yardımcın olsun canım.Bize günde 1 kez konuşmak yetmezken sen sabrediyorsun sabreden erer muradına canım üzme kendini.

Bekleyeceğim hele ki şu acemilik falan bitsin ustaya geçince mutlaka arar seni diyorlar bir de doğuya düşer diyorlar bilecikteyse şuan diye aklım allak bullak

tatlım beklemekten baska yapıcak bıseyımız yok senın işin bızden daha da zordur ama her cekılen cefanın sefasıda vardr sabret canım arıcaktır :)

ozmn tatlım 460 yazan bı seklı ındır cıktısını al karala kendın yapman cok uzun surer

Olsun inat ettim uğraşıp yapıcam ben

Özel bişey olsun istiyorum

Çok şey istiyorum sanki

Evet canım Jandarma komando Allah hepimize sabır versin.

Amin canım. Jandarma komandoysa acemiliği 90 gün de olabilir ama tam emin değilim bu konuda:44::26:

Olsun inat ettim uğraşıp yapıcam ben

Özel bişey olsun istiyorum

Çok şey istiyorum sanki

Amin canım. Jandarma komandoysa acemiliği 90 gün de olabilir ama tam emin değilim bu konuda:44::26:

Gitmeden önce görüşmüştük ve 3 ay sürecek büyük ihtimalle dedi. Bieciği biliyorum gitsem diyorum ama çarşı izni ne zaman verilmeye başlanır onu da bilmiyorum. Arkadaşına da ulaşamıyorum haber alayım köşeye sıkışmış durumdayım ilk gün arkadaşından haber aldım başka da yok 1 hafta oldu resmen

tatlım benımkıde jandarma komando olrk gitti eger refuze olursa 75 gunluk jandarma egtımı ıcın manisaya yollıcaklar ondn snra bırlıklere dagılıcaklarmmiş olmazsa orda 90 gun komando egtmleri olcak.. ıns refuze olurda komando olmaz die dua edıyorm yemın törenınden sonra carsı ızınlerı baslıyomuş benmkının yemın torenı 8 mart herlde orasida öyle bısıdır canım

Kızlar ya şafak çizelgesi yapmak istiyorum hani şu karalananından

Ama nası yapacağımı bilmiyorum :26:

Var mı bilen :26:

selam kızlarr

canım ondan ben yaptım bi baş hafrlerimizi ortaya kalple bi tane de ömrüm yazdım . kareli defterde uğraştım baya zor oldu ama oldu belli bi formülü yok cnm karalya çize yapcaksın emek harcamak güzel oluyo bence..bide cüzdana koymalık 460 vardı zaten onun hazırlarıda satılıyo...hergün akşam şafak karalama merasimii yapıyorum 3 ayrı yada hergün birini çiziyorum toplu oluyo faln elde çizmenin zevki başka.. uğraş cnm yaparsın bence

Ne yapar eder öğrenirim ben onu olmadı annesiyle konuşacam gözümü kararttım iyice tabi arkadaşıyım falan derim:)) Birde her akşam oturup mektup yazıyorum sevdiğime içimden geçen her şeyi Onları okursa diyorum yelkenleri suya indirir ama ben onları yollar mıyım yollamaz mıyım Allah bilir..:))

Ben de Word Artla yazdım bakalım becerebilirsem karrelere bölücem

Olmadı baştan kareyle yazıcam

yazdıkların bosa gitmesın bence tatlım yolla :) arasada yolla anlasın nekdr degerlı oldugunu hosuna gidicek bı jest olur hem nekdr sevıldıgını gorur morel olur her yonden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…