- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Bekleyeceğim hele ki şu acemilik falan bitsin ustaya geçince mutlaka arar seni diyorlar bir de doğuya düşer diyorlar bilecikteyse şuan diye aklım allak bullak
Kızlar ya şafak çizelgesi yapmak istiyorum hani şu karalananından
Ama nası yapacağımı bilmiyorum :26:
Var mı bilen :26:
460 seklınde olan mı canım sımdıden yapmak zorlamazmi canım seni ya ben görmek ıstemıorm safagı sahsen
Evet canım ya onların farklıları da var işte kalp yapan var adını yazıp 460 kutucuğa bölen var ama ben çıkamam işin içinden :26:
Karalamak istiyorum
senın ıcın baktım canımda bunu gördnmu? 460 Şafak Karalama Programi (Excell Otomatik Karalama Programı)-Asker Türküleri - Asker Şiirleri
Gördüm canım da bu kendi karalıyo
Teknolojik olmasın elimde kağıt olsun ben karalayım istiyorum
Canım jandarma komando mu ki :26:
Hayırlısı olsun Allah sabır versin balım :26:
Allah yardımcın olsun canım.Bize günde 1 kez konuşmak yetmezken sen sabrediyorsun sabreden erer muradına canım üzme kendini.
ozmn tatlım 460 yazan bı seklı ındır cıktısını al karalakendın yapman cok uzun surer
Evet canım Jandarma komando Allah hepimize sabır versin.
Olsun inat ettim uğraşıp yapıcam ben
Özel bişey olsun istiyorum
Çok şey istiyorum sanki
Amin canım. Jandarma komandoysa acemiliği 90 gün de olabilir ama tam emin değilim bu konuda:44::26:
Olsun inat ettim uğraşıp yapıcam ben
Özel bişey olsun istiyorum
Çok şey istiyorum sanki
Amin canım. Jandarma komandoysa acemiliği 90 gün de olabilir ama tam emin değilim bu konuda:44::26:
Gitmeden önce görüşmüştük ve 3 ay sürecek büyük ihtimalle dedi. Bieciği biliyorum gitsem diyorum ama çarşı izni ne zaman verilmeye başlanır onu da bilmiyorum. Arkadaşına da ulaşamıyorum haber alayım köşeye sıkışmış durumdayım ilk gün arkadaşından haber aldım başka da yok 1 hafta oldu resmen
Kızlar ya şafak çizelgesi yapmak istiyorum hani şu karalananından
Ama nası yapacağımı bilmiyorum :26:
Var mı bilen :26:
tatlım benımkıde jandarma komando olrk gitti eger refuze olursa 75 gunluk jandarma egtımı ıcın manisaya yollıcaklar ondn snra bırlıklere dagılıcaklarmmiş olmazsa orda 90 gun komando egtmleri olcak.. ıns refuze olurda komando olmaz die dua edıyormyemın törenınden sonra carsı ızınlerı baslıyomuş benmkının yemın torenı 8 mart herlde orasida öyle bısıdır canım
selam kızlarr
canım ondan ben yaptım bi baş hafrlerimizi ortaya kalple bi tane de ömrüm yazdım . kareli defterde uğraştım baya zor oldu ama oldu belli bi formülü yok cnm karalya çize yapcaksın emek harcamak güzel oluyo bence..bide cüzdana koymalık 460 vardı zaten onun hazırlarıda satılıyo...hergün akşam şafak karalama merasimii yapıyorum 3 ayrı yada hergün birini çiziyorum toplu oluyo faln elde çizmenin zevki başka.. uğraş cnm yaparsın bence
Ben de Word Artla yazdım bakalım becerebilirsem karrelere bölücem
Olmadı baştan kareyle yazıcam
evet bak word artla da güzel olur olmazsada dedğin gibi elle yaparsın cnm nasılsa uğraşcak vakit boll
Ne yapar eder öğrenirim ben onu olmadı annesiyle konuşacam gözümü kararttım iyice tabi arkadaşıyım falan derim:)) Birde her akşam oturup mektup yazıyorum sevdiğime içimden geçen her şeyi Onları okursa diyorum yelkenleri suya indirir ama ben onları yollar mıyım yollamaz mıyım Allah bilir..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?