93/1 yarenleri burayaa

Doğru balım özlemi depreşebilir.

Şimdiden ufak ufak düşün de kasıma kadar bi dünya şey bulmuş oluruz zaten birlikte

aynen canım sen nasılsın napıosun
bızım safak askerın safakla aynımı cnm senin bnmki deil ona göre ben cok sayıyorum:44:

Ben de napıyım benimkiyle uğraşıyorum balım öyle. İş meslek konusunu kafaya çok takıyo. Napıcam nası para kazanıcam ben diye kendini yiyo garibim. Rahatlatmaya çalışıyorum öyle Ne diceğimi şaşırdım Sen nasılsın napıyosun

Yok canım benimkinin ne saydığı belli değil Şafak saati vardı işte önceden 460tan düşüyodu. Sonra onun fazla olduğunu yanlış olduğunu öğrendi doğrusunu sayıyoduk ikimiz de. Sonra kafası bozuldu üst devrelerinin şafağını yazmış. 5 diyodu Sonra kavga ettik saati kırdı. Sonra işte üst devreninkini saymaya devam etti yine. 90 diye sayıyorum ben dedi Sonraaorda yazıhaneden izinsiz şafağını öğrendi. Şu an izinsiz şafağı 220. Ama ben izinli sayıyorum. Beyfendi saymıyo şu an

Normal değil ki benim asker

sımdıden kendını yemesın cnm askerlıgı bı bıtırsın dönsun ozmn dusunsun bunlari
orda dusunmeye cok zamanı var ama soncta buraya gelınce oturucak iş durumu askere gtmeden önce neyle ugrasıodu cnm?
bende ısteyım yogunluk yok öle nette takılıyorum zaman gecsın die canım
benımkıde öyle sayıyo 219 muş bugun izinlerlede sayınca gene o cıkmıo bende ama neyse dogrusu o sen cok sayıyosun dıo
inş öledir tabi su safak cok sıkıcı 7 ay a dusuces 2 gun sonra net bı safagmz yk hala askerlık btcek anca ögrences

Ya canım şimdi babasının tayini bizim buraya çıktı. O istedi işte annesine söyledi. Annesi de ikna etmiş yavaştan. Ama burda hiç çevresi yok. Yine eski şehirde çalışması gerekicek. Hemen de evlenmek istiyo artık sensiz bi yere gitmem ben diyo. 6 yıldır ayrı şehirlerdeyiz üstüne de askerlik tuz biber ekti işte. Zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla canıma tak etti diyo. Gelmeden önce orda geçici işlerde çalışıyodu. Onun maaşıyla nası geçindiririm ben evi diyo. Yedi bitirdi kendini düşüne düşüne. Onun stresini de benden çıkarıyo Benim de önerebilceğim bişey yok. Kafası yeteri kadar karışık zaten bi de ben bişey demiyim diyorum :26:

Öyle balım nolduğu belli değil hala saçma sapan bi durum bu şafak meselesi

Ben izinli de sayıyorum ki o yanımdayken de atsın hem de daha hızlı atar o zaman. Bi de sonradan eklemek yerine sonlara doğru kullanmadığı izinleri de düşeriz iyice azalmış olur mutlu oluruz

bence burdada bulur cnm ztn eskı sehıre tekraR calısmaya gidicekse
babasının buraya gelmsınde ne anlam kaldı :44: bence gelınce konusun bu konulari sımdıden erken ve ztn gelınce oturucak hersey
işini fln ayarlar bosu bosuna suan orda sanada kendınede huzursuzluk cıkartıo
walla cnm dedigin gibi dusunuyorm bende su safak meselesini
bu arada orda evlılık lafı edıosa degerınıde anlamiş demekki baksana hemen evlenmek ıstıo bu askerlık iyi oldu iyi

kızlar bakın burdan hesaplayın şafaklarınızı afak Syle Programsz Detayl En Doru Sesli afak Hesaplama,Uzun Ve Ksa Dnem Asker afak Hesaplama

olsn cnm sızın az gene benmkı nezmn gelıcegı bellı deil
izmir yenıfocadaydı acemiligi cnm ztn orasi %99.9 dogu okdr askerın ıcınden sadece 1 kısı batıya dustu dusun:)
oylede böylede gecıo cnm ama olaylar var orda dun gecekı bomba yuklu kamyon mesela (( hep bı endişe tasıyorum

dua etmekten başka yapcak bişeyimiz yok napalım canım sabır

Bu gece şafak yarılanıyo kalır 7.5 ay ama dile kolay ... Bu akşam bi sıkıntı var içimde sıkıldım çok askerimin yanına gitmek istiyorum

Son düzenleme:

Yok balım ya burda bikaç denedi kendi gelmişti işte yerleşmeye çalıştı filan aradı taradı düzgün bi iş bulamadı.

Evet ailesinin gelmesinin bi anlamı kalmıyo malesef

Gidecek sanırım mecbur tek başına eskiden yaşadığı şehirde bulacak ayarlayacak işini gücünü :44:

Çıktı huzursuzluk bozdu aramızı demediğini bırakmadı sonra da gelmiş hadi beni affet diyo Sinir hastası oldum olucam bu çocukla ben yaa

Şimdiden düşüne düşüne bi hal oldu bu konuları. İşini ihtimale şansa bırakamazmış. Normalde de hiç planlı programlı bi adam değildi yani düşün artık nası bi psikolojide Gören duyan da yarın tezkere alıyoruz sanar ne bu acele yani

Desin desin hoşuma gidiyo böyle konuşması zaten Aramızı bozmadığı sürece tabi İyi oldu da ne biliyim zamanımız boşa gidiyo çalınıyo gibi geliyo ya şu askerlik süresinde Neyse artık bitecek mecbur

Sizin aranız nasıl

aynen canım cok dogru söyluosun su askerlık zaman kaybı gercktn
gitmessende onunde engel ya gidicen ya gidicen baska kacarı yok
bızede beklemek dusuyo
benmkıyle aram ıyı cnm cok sukur bı sıkıntımız yok ztn olmasin diede ugrasıyorum daha zor gecer
bunlarn orda dusunmeye cok fırsatı oldugu iicin senınki iş konusuna sarmiş durumda benimki araba konusuna
gelınce alıcagı arabayı dusunuyo benımle gezmek ıstedigi yerlerın listesını yapmiş onlara gideriz dıo
bızdede böle durum bırak dusunsun sende cnm napıcann onada bı oyalanma durumu işte
buraya gelınce nasılsa her durum değişicek bnmkide pahalı araba ıstıo sımdı orda hayalı ya
bısı demıorm azck cıtlatıorm gercekleri dıorm alırsan zorlanırsn onun vergisi var benzını var fln kızıyo uzuluo bısı demıorm artık
dusunsun napalımm :))))

Son düzenleme:

Canım seninki yinE güzel şeyler düşünüyo ya hayal kuruyo. Benimki de bunları düşünse keşke çok sıkıntıya sokuyo kendini balım. Ben de düşünsün istemiyorum bu konuları. Strese giriyo şimdiden yani.

Boşver kuzum bozma hayalini çocuğun yazık Sen de ekle şuraya buraya da gidelim diyee

Evet aralar bozuk olunca hiç geçmiyo zaman

Beklemek sıkıyor artık canım ben herşeyden sıkılır oldum artık askerlerimiz bir gelseydi sağ sağlim.
İzin kullanmayı düşünüyormusunuz canım.
[/QUOTE]

Sonunda 7 ayıda gördük darısı diğer aylara...

Evet balım düşünüyoruz da kurban bayramından sonra olacak sanırım :44:

Ekimin sonları kasımın başları gibi anca olur bizim :26:

Annemin babamın programları anca o zamana oturucak

Siz kullandınız sanırım di mi:26: Ne güzel

Hiç dikkat etmemiştim kuzum evet 7 aya da düştük şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…