93/1 yarenleri burayaa

Beklemek sıkıyor artık canım ben herşeyden sıkılır oldum artık askerlerimiz bir gelseydi sağ sağlim.
İzin kullanmayı düşünüyormusunuz canım.

Evet balım düşünüyoruz da kurban bayramından sonra olacak sanırım :44:

Ekimin sonları kasımın başları gibi anca olur bizim :26:

Annemin babamın programları anca o zamana oturucak

Siz kullandınız sanırım di mi:26: Ne güzel

Hiç dikkat etmemiştim kuzum evet 7 aya da düştük şükür
[/QUOTE]
Yok canım kullanmadık daha hiç izin ramazan bayramında evciye çıkarttı kayınvalidem bende gittim 4 gün beraberdik eylülün 28 ablasının düğünü var ondada evciye çıkacak 2 günlüğüne adanaya gelecek işte şimdilik izin kullanmayı düşünmüyoruz rahatım senide gördüm diyor ama süpriz şeyler olurmu bilmiyorum tatlım.

Aynen canım akşamları çok soğukmuş ben haftaya hırka sweat falan göndericem üşüdüm dedi içim bi tuhaf oldu ya
​Gönder canım bende yarın gönderiyorum kabanına kadar birden soğuk oldu nöbetlerde çok üşüyorum dedi kar yağınca nasıl olacak bilmiyorum.

Yok canım kullanmadık daha hiç izin ramazan bayramında evciye çıkarttı kayınvalidem bende gittim 4 gün beraberdik eylülün 28 ablasının düğünü var ondada evciye çıkacak 2 günlüğüne adanaya gelecek işte şimdilik izin kullanmayı düşünmüyoruz rahatım senide gördüm diyor ama süpriz şeyler olurmu bilmiyorum tatlım.[/QUOTE]

Mm anladım balım. Mehtap filan diyodunuz bi ara okuyum dedim ama büyüdü gözümde Hala okumadımm

İyi olmuş valla sizin öyle izinden de yememişsiniz hiç. Çok sevindim Selencim

Mm anladım balım. Mehtap filan diyodunuz bi ara okuyum dedim ama büyüdü gözümde Hala okumadımm

İyi olmuş valla sizin öyle izinden de yememişsiniz hiç. Çok sevindim Selencim
Evet canım çok iyi oldu inşallah kullanmayızda erken gelir normalde 217 şafak ama ben her ihtimala karşı değiştirmiyorum.Hiç görüşmeseydik mutlaka kullanırdık ama canım çok zor oluyor çünkü görmemek özlemden dolayı çok kavga ediyorduk.

Olmaz inşallah askerlerimiz canım ya. Sabah erken kalkıyolar zaten sabah ayazı bi yandan gece nöbetleri oluyo gece soğuğu bi yandan baya dikkat etmeleri lazım
Tatlım biz ne kadarda söylesek onların kendilerini korumaları lazım bereni tak dedim atkı işlemiştim onları halandan al dedim ben gereğini söyledim kendi bileceği iş çünkü hasta olunca kendileri çekecek Allahım korusun hepsini.

Evetttttttttttt sonra bizim olacaklar
Ben bazen artık dayanamaz oluyorum begüş bu aralar çok duygusalım gelsinler artık.

Zaman zaman hepimizde oluyo canım bitiklik duygusu ama yapcakta bişi yok en azından bi bu kadar gitti en başları düşününce şimdi oh diyorum ya bazen yeni askerini göndermişleri görünce o şafaklar gözümde büyüyo valla Allah herkesi tez zamanda kavuştrsun valla zor hasret çok zor ..bizde bayram ertesi görüştük 4 gün ama bana hiç gelmemiş gibi gelio sanki o ara yok yani hiç fark etmedi belki kurbandan sonra kaçıcam nasip olursa

Evet biz de yazı felaket geçirdik zaten özlemden. Her günümüz kavgaydı. Yeni yeni toparlanıyoruz işte canım. Bizim de izinsiz 219 sanırım tam emin değilim ama ben de böyle saymaya devam edicem. Sonuçta kullanıcaz yani izin mecbur

Kendileri çekecek hastalıkları ama bizim de canımız burda yanacak. Onun için ben hasta olursan kafanı kırarım türü tehditler savuruyorum Dikkat etsin ya kendine benim sinirimi bozmasın

Pekmezz diğer sayfada okudum saçlarını uzatmak istiomuşsunda şampuanının içine çam terebentin kat bi kapak yada 10 damla falan aktara sor söyler çok emin değilim valla bende çok etkili oluo

Son düzenleme:
Pekmezz diğer sayfada okudum saçlarını uzatmak istiomuşsunda şampuanının içine çam terebentin kat bi kapak yada 10 damla falan aktara sor söyler çok emin değilim valla bende çok etkili oluo

Kattım Begüşüm kattım

Bana da iyi geliyo. Dökülme için ekliyorum ben asıl ama uzatmaya da iyi cidden

Ama uzasa yine kestiririm biliyorum kendimi akıllanmam yani

Şükür canım grçekten o günleri bende hatırladıkça kalbim sıkışıyor.Amin canım tez zamanda kavuşuruz inşallah.Git beğüş çok iyi oluyor unutamıyacağınız bir anınız daha olur.
Çok zor oluyor o kavgalar canım ama nedeni gerçekten özlemden kaynaklanıyor bize 4 gün çok iyi geldi sizde kullanınca izinleri göreceksiniz.
Bende izin kullanırız diye düşürmüyorum şafağı kullanırız gibide geliyor bakalım kısmet.

o zaman o ayrı canım ben saçların uzamıo sandım

Uzuyo da ben kısaltıyorum Sonra uzun saça heves ediyorum Sonra çabuk uzatma çabalarına giriyorum böyle

Biz uzaklığa alışkınız kuzum da artık bizi de zorladı mahvetti geçti yani

Mehtap şart 5 gün olsun 1 hafta olsun lazım yani. Olmadan çok zor oluyo

Tabi senin kayınvalideyle gidip evciye çıkarma şansın var Selenim napıcan izni filan boşver

Böyle devam eder inşallah da izne ihtiyaç duymazsınız

Canım Begüşe sormuşsun ama ben de cevap veriyim

Hiç duramam böyle

Atlayıveriyim

Çam terebentin dökülmeye de iyi geliyo saç uzamasına da yardımcı oluyo. Şampuanına bi kapak ekliyosun veya bi pamuğa biraz döküp diplere yediriyosun. Biraz bekletip şampuanla yıkıyosun. Ama uçlara filan çok değdirme kurutuyo çünkü biraz.

Bi de Komilinin kremsiz şampuanları da benim saçlarımı dökmüyo onu da tavsiye edebilirim

Mesela Gliss filan çok döker benim saçları. Ama Komili dökmedi. Bayadır kullanıyorum çok memnunum o konuda

Canım ben ailemden habersiz gittim birdaha böyle birşeye zor kalkışırım 2 kez imkansız kendi gelsin artık onuda gitmezdimde çok zor durumda kaldık özlem çok ağır basmıştı ama pişman değilim iyikide gitmişim diyorum çok güzel dolu dolu geçti çünkü unutamayacağım 4 gündü.Darısıda sizlere olur inşallah en kısa zamanda askerlerinizi görürsünüz tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…