93/1 yarenleri burayaa

İlk defa duydum bende deneyeyim benim saçlarım çok dökülüyor çünkü uzunluğuyla ilğili bir sıkıntım yok yeterince uzun zatende dökülmesi beni deli ediyor.Saol canım.

Ailene ne dedin de gittin balımm

Cesarete bak maşallah

İyi olmuş tabi Selenim neden pişman olasın ya özlem giderdiniz yani mehtabın her anı birlikteymişsinizdir. :13:

Ailene ne dedin de gittin balımm

Cesarete bak maşallah

İyi olmuş tabi Selenim neden pişman olasın ya özlem giderdiniz yani mehtabın her anı birlikteymişsinizdir. :13:
Ankarada arkadaşım yaşıyor onun yanına gideceğim dedim ama askerimin halasında kaldım aynı evde kaldık yani 4 gün boyunca ama izin almam çok zor oldu tatlım Cesaret ama ne cesaret.Ama dediğim gibi çok güzel geçti rüya gibiydi.

İyi yapmışsın canım ya bi daha ne zaman ele böyle bi fırsat geçer sonuçta

Ben genelde senede bir saç kestirmeye gittiğim için saç kestirme özürlüyüm kıyamıyorum saçlarıma kestirdikten sonrada ağlarım hep ondan dökülüyor tatlım mevsimselle alakası yok.

Keşke ben de öyle olsam

Gider hevesle otururum saç katilinin önüne Ama sonra pişman olma bende de var tabi

Kuaförleri sevmiyoruz zaten ben canım çok sık gitmem saç kestirmeye giderim oda senede bir diğer işlerimi kendim yaparım.

Düzgün bi kuaför bulmak çok zor zaten canım ya kırık kestirmeye gidiyosun 1 tutam saçla kalkıyosun koltuktan. Benim başıma çok geldi yani sırf kırıkları alsın diye gittiğimde cart vuruverdi makas veya usturayı.

En son İstanbulda güzel bi kuaför buldum evde kesim yapıyo. Ama yani o da son sefer çok naz yaptı. Soruyoruz şu gün sorun bu gün arayın diyip duruyo. Benim de tepem attı gittim başka yerde kestirdim. Boya filan da düşünüyodum ama iyi ki yaptırmamışım.

Diğer işlerde de kendin yapmak en iyisi zaten bence de

öyle yapıyorum ztn cnm bozmuyorum
ztn askerlık yeterınce streslı sıkıntılı bıde senınkı kendıne extra bonus verıo resmen

Selam devreleriimm Öncelikle Senaaa geçmiş doğum günün kutlu olsun şekeriim.
Margaaa sana da geçmiş olsun umarım düzelmişsindir
Selen, Begüüşş evet Ankara çok soğuk :26:
Yeni yarenler gelmiş aramıza sanırım, hoşgelmişş. Hayırlı teskereler

22 günlük aradan sonra tekrar aranızdayım. Fındık macerası beni bitirdi, hayatta aldığım tek karar bundan sonra hayatta fındığa gitmem. Alerji ilaçlarımı almayı unuttuğum içim vücudum hep kabar attı kaşıntıdan duramıyodum yerimde.. Hani bi ara yakup bana söylemeden net'e gitti ya.. Biz o günden sonra 2-3 gün konuşmadık, ne ben aradım ne o aradı. Sonunda tabi dayanamadı aradı beni, konuştuk hallettik. Fındığı tüccara teslim ettikten sonra yola çıktık, Amasyaya uğradık babamın arkaşına orda 3-4 saat durduk. O sırada babamın arkadaşının karısı bilmiyo ya nişanlı olduğumu, yüzüğü de görmemiş anneme bu güzel kızı oğluma alayım demiş. Annemde damadım var benim geç kaldın abla demiş Neysee sonra yola çıktık, Çarşamba günü akşamı Ankara'ya gittik, kuzenimde kaldık. Perşembe günü yani dün, saat 9'da aldık askerimi 4'de teslim ettik. Komutanı sağolsun, nişanlım gelecek diyince haftosunu çarşı iznini hafta içine aldı. Dün yakupla hiç birşey yapamadık, onu aldıktan sonra kuzenime geldik kahvaltı yaptık dışarıya çıktık ama kuzenim Ankara/Mamak'ta oturduğu için Ankaranın en sıkıcı yeri Neysee dışarıya çıkınca bi oturacak kafe olur dimi, yok arkadaş bulamadık. Sonunda bi park bulduk orda oturduk, sonra kalktık sinemaya girelim dedik ama sinema salonu bile yoktu. Bizde minibüse bindik ve gençlik parkına gittk 1-2 saat sonrasında tekrar kuzenime geldik, oturduk meyve falan yedik karnımızı doyurduk. Kuzenimin oğlu var 10 yaşında ama görseniz tontiş birşey ısıra ısıra bi ettim çoçuğu Yakupta sürekli uğraştı, duruyo duruyor çocuğun yanağını sıkıyo falan. Bi ara evde çoraptan top yaptılar maç yaptılar Kuzenin bi oğlu daha var 17 yaşında yakışıklı çocuk ama ne yalan söyliyim Yakup'un kıskançlık damarı tutmuştu. Sofrada çocuk yanıma oturacak diye anneme kaş göz işaretiyle yanıma oturtturdu Allahım koptum ya Kurban olduğum gittikçe çamışa dönüyor birdee Askerlik çok yarıyor yarime Ayrıca ben Ankarayı hiç sevmedim ya. Dün akşam 10'da ise evimize kavuştuk.
Babam düğünü 2014 Eylül'de yapalım dedi yakupla, bana bizde direk net cevap 15 ay yeter artar Haziran iyidir baba dedik
Yakup'la Ordudayken konuşuyorduk. Önceden yemekhaneci olduğu için bi tane bulaşık önlüğü varmış, sana vercem onu kamuflajın renginde diyordu. Dünde bana onu verdii. Ve o kokulu bide tshrt miis miiss Bi poşet dolusu da abur cubur getirmiş bana, kantince asker yareni olmanın avantajı
Sofrabezi gibi duruyor ama çok hoşuma gitti iki cebide var

Ayrıca şafaklar baya düştüü yaaa. Dün eve geldiğimde ilk iş şafak kağıdımı karalamak oldu. 22 gün sonra karalamak çok zevki geldiii. Şükür 6 gün sonra yarılıyoruuzz

Son düzenleme:

Esintoşşş Hoşgeldin sefalar geldinnn buralarda boştu bi süre kimse girmedi gibi bir şey oldu yeni yeni herkes gene giriyo özledik seni de ...
Tatilin güzel geçmiş çok sevindim fındık dışında geçmiş olsun cnmm Nişanlınıda gördünnn iyi gelmiştirr size de sorun olmamasına da çok mutlu oldumm...Önlüğünde çok güzel kızz sakla onuuu tam bir hatıra oldu
Evet şafaklar düşüo ama cidden Ağustos geçmedi ya bayağı uzun sürdü bakalım inşallah kış çabuk geçer...
Tekrar hoşgeldin kardeşim çook özlemiştim

Son düzenleme:

Hoşbuldum bacıım, dur bi espiri yapım (evet seni hoş'buldum)
Evet pek bi boş kalmış topiğimiz ya hu :44: Adapazarına girecektik dün buraya gelmeden önce 1 haftada orda duracaktık ama sezon sonu dolayısıyla görsen tıklım tıklımdı begüü. Bende zaten dua ediyordum dolu olsun diye, evide sizleride çok özledim. Önlük benimde çok hoşuma kaçtı yavrumm, arada bi giyiyorum bi de büyük gelmese süper olacak Katladım poşete koydum, bazanın altına da koydum. Çeyize saklarım artık Ağustos bana bu sefer çabuk geçti ya, şafağı attırmadım ya doğru düzgün o yüzden olabilir. Yada Ordu'da erken yatıp, erken kalktığımdan da olabilir. :44: 1 kışımız olacak çok şükür kii.
Bende senii çok özlemişim be kardeşimm. Sen nasılsın, enişte nasıl dökül bakayıım ?

öyle yapıyorum ztn cnm bozmuyorum
ztn askerlık yeterınce streslı sıkıntılı bıde senınkı kendıne extra bonus verıo resmen

Sorma canım ya kendine de bana da sıkıntı veriyo işte öyle

Neyse dünden beri iyi bakalım

Zeyneeeeep

Hoşgeldin kuzum Topiğimiz baya boşalmıştı. Ben dahil herkes çok seyrek girer oldu ilk zamanlar gibi değil malesef

22 günün güzel yoğun geçmiş valla hemen atmıştır senin şafak

Önlüğün bence de tam hatıralık yani evlendiğinizde çıkartır giydirirsin sevdiceğine hadi bakalım bulaşıklar seni bekler dersin bi de

Alerjinin tutması kötü olmuş :26: Geçmiş olsun

Askerinle de düzelmişsiniz görmüşsün en azından bak Sena ve ben daha hiç görmedik şükret haline Kaç kez görüştünüz

Oh düğün de haziranda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…