- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.661
İlk defa duydum bende deneyeyim benim saçlarım çok dökülüyor çünkü uzunluğuyla ilğili bir sıkıntım yok yeterince uzun zatende dökülmesi beni deli ediyor.Saol canım.Canım Begüşe sormuşsun ama ben de cevap veriyim
Hiç duramam böyle
Atlayıveriyim
Çam terebentin dökülmeye de iyi geliyo saç uzamasına da yardımcı oluyo. Şampuanına bi kapak ekliyosun veya bi pamuğa biraz döküp diplere yediriyosun. Biraz bekletip şampuanla yıkıyosun. Ama uçlara filan çok değdirme kurutuyo çünkü biraz.
Bi de Komilinin kremsiz şampuanları da benim saçlarımı dökmüyo onu da tavsiye edebilirim
Mesela Gliss filan çok döker benim saçları. Ama Komili dökmedi. Bayadır kullanıyorum çok memnunum o konuda
Canım ben ailemden habersiz gittim birdaha böyle birşeye zor kalkışırım 2 kez imkansız kendi gelsin artık onuda gitmezdimde çok zor durumda kaldık özlem çok ağır basmıştı ama pişman değilim iyikide gitmişim diyorum çok güzel dolu dolu geçti çünkü unutamayacağım 4 gündü.Darısıda sizlere olur inşallah en kısa zamanda askerlerinizi görürsünüz tatlım.
Ankarada arkadaşım yaşıyor onun yanına gideceğim dedim ama askerimin halasında kaldım aynı evde kaldık yani 4 gün boyunca ama izin almam çok zor oldu tatlım Cesaret ama ne cesaret.Ama dediğim gibi çok güzel geçti rüya gibiydi.Ailene ne dedin de gittin balımm
Cesarete bak maşallah
İyi olmuş tabi Selenim neden pişman olasın ya özlem giderdiniz yani mehtabın her anı birlikteymişsinizdir. :13:
İlk defa duydum bende deneyeyim benim saçlarım çok dökülüyor çünkü uzunluğuyla ilğili bir sıkıntım yok yeterince uzun zatende dökülmesi beni deli ediyor.Saol canım.
Ankarada arkadaşım yaşıyor onun yanına gideceğim dedim ama askerimin halasında kaldım aynı evde kaldık yani 4 gün boyunca ama izin almam çok zor oldu tatlım Cesaret ama ne cesaret.Ama dediğim gibi çok güzel geçti rüya gibiydi.
Ben genelde senede bir saç kestirmeye gittiğim için saç kestirme özürlüyüm kıyamıyorum saçlarıma kestirdikten sonrada ağlarım hep ondan dökülüyor tatlım mevsimselle alakası yok.Rica ederim canım.
Hep mi dökülüyo ki :26:
Mevsimseldir belki bu aralar dökülmeye başladıysa :44:
Ben genelde senede bir saç kestirmeye gittiğim için saç kestirme özürlüyüm kıyamıyorum saçlarıma kestirdikten sonrada ağlarım hep ondan dökülüyor tatlım mevsimselle alakası yok.
askerimde zaten yaşlanınca torunlarııza anlatırız çocuklarımıza anlatmayalım onlarda aynısını yapar yoksa diyorİyi yapmışsın canım ya bi daha ne zaman ele böyle bi fırsat geçer sonuçta
askerimde zaten yaşlanınca torunlarııza anlatırız çocuklarımıza anlatmayalım onlarda aynısını yapar yoksa diyor
Kuaförleri sevmiyoruz zaten ben canım çok sık gitmem saç kestirmeye giderim oda senede bir diğer işlerimi kendim yaparım.
Keşke ben de öyle olsam
Gider hevesle otururum saç katilinin önüneAma sonra pişman olma bende de var tabi
Orası kesin zaten canım yandık deseneZaten biz anne babamıza ne çektirdiysek ilerde bizim çocuklar da aynı çeşit çektircekler. Armut dibine düşer
Kuaförleri sevmiyoruz zaten ben canım çok sık gitmem saç kestirmeye giderim oda senede bir diğer işlerimi kendim yaparım.
Orası kesin zaten canım yandık desene
Ben çıkıyorum tatlık dikkat et kendine görüşürüz.
Canım seninki yinE güzel şeyler düşünüyo ya hayal kuruyo. Benimki de bunları düşünse keşke çok sıkıntıya sokuyo kendini balım. Ben de düşünsün istemiyorum bu konuları. Strese giriyo şimdiden yani.
Boşver kuzum bozma hayalini çocuğun yazıkSen de ekle şuraya buraya da gidelim diyee
Evet aralar bozuk olunca hiç geçmiyo zaman
Begümcüm bu dediğin şey ne işe yarıyor tam olacak benimde saçlarım çok dökülüyor çünkü.
Selam devreleriimmÖncelikle Senaaa geçmiş doğum günün kutlu olsun şekeriim.
Margaaa sana da geçmiş olsun umarım düzelmişsindir
Selen, Begüüşş evet Ankara çok soğuk :26:
Yeni yarenler gelmiş aramıza sanırım, hoşgelmişş. Hayırlı teskereler
22 günlük aradan sonra tekrar aranızdayım. Fındık macerası beni bitirdi, hayatta aldığım tek karar bundan sonra hayatta fındığa gitmem.Alerji ilaçlarımı almayı unuttuğum içim vücudum hep kabar attı kaşıntıdan duramıyodum yerimde.. Hani bi ara yakup bana söylemeden net'e gitti ya.. Biz o günden sonra 2-3 gün konuşmadık, ne ben aradım ne o aradı. Sonunda tabi dayanamadı aradı beni, konuştuk hallettik. Fındığı tüccara teslim ettikten sonra yola çıktık, Amasyaya uğradık babamın arkaşına orda 3-4 saat durduk. O sırada babamın arkadaşının karısı bilmiyo ya nişanlı olduğumu, yüzüğü de görmemiş anneme bu güzel kızı oğluma alayım demiş. Annemde damadım var benim geç kaldın abla demiş Neysee sonra yola çıktık, Çarşamba günü akşamı Ankara'ya gittik, kuzenimde kaldık. Perşembe günü yani dün, saat 9'da aldık askerimi 4'de teslim ettik. Komutanı sağolsun, nişanlım gelecek diyince haftosunu çarşı iznini hafta içine aldı. Dün yakupla hiç birşey yapamadık, onu aldıktan sonra kuzenime geldik kahvaltı yaptık dışarıya çıktık ama kuzenim Ankara/Mamak'ta oturduğu için Ankaranın en sıkıcı yeri Neysee dışarıya çıkınca bi oturacak kafe olur dimi, yok arkadaş bulamadık. Sonunda bi park bulduk orda oturduk, sonra kalktık sinemaya girelim dedik ama sinema salonu bile yoktu. Bizde minibüse bindik ve gençlik parkına gittk 1-2 saat sonrasında tekrar kuzenime geldik, oturduk meyve falan yedik karnımızı doyurduk. Kuzenimin oğlu var 10 yaşında ama görseniz tontiş birşey ısıra ısıra bi ettim çoçuğu Yakupta sürekli uğraştı, duruyo duruyor çocuğun yanağını sıkıyo falan. Bi ara evde çoraptan top yaptılar maç yaptılar Kuzenin bi oğlu daha var 17 yaşında yakışıklı çocuk ama ne yalan söyliyim Yakup'un kıskançlık damarı tutmuştu. Sofrada çocuk yanıma oturacak diye anneme kaş göz işaretiyle yanıma oturtturdu Allahım koptum ya Kurban olduğum gittikçe çamışa dönüyor birdee Askerlik çok yarıyor yarime Ayrıca ben Ankarayı hiç sevmedim ya. Dün akşam 10'da ise evimize kavuştuk.
Babam düğünü 2014 Eylül'de yapalım dedi yakupla, bana bizde direk net cevap 15 ay yeter artar Haziran iyidir baba dedik
Yakup'la Ordudayken konuşuyorduk. Önceden yemekhaneci olduğu için bi tane bulaşık önlüğü varmış, sana vercem onu kamuflajın renginde diyordu. Dünde bana onu verdii. Ve o kokulu bide tshrt miis miissBi poşet dolusu da abur cubur getirmiş bana, kantince asker yareni olmanın avantajı
Sofrabezi gibi duruyor ama çok hoşuma gitti iki cebide varEki Görüntüle 795481
Ayrıca şafaklar baya düştüü yaaa.Dün eve geldiğimde ilk iş şafak kağıdımı karalamak oldu. 22 gün sonra karalamak çok zevki geldiii. Şükür 6 gün sonra yarılıyoruuzz
Esintoşşş Hoşgeldin sefalar geldinnn buralarda boştu bi süre kimse girmedi gibi bir şey oldu yeni yeni herkes gene giriyo özledik seni de ...
Tatilin güzel geçmiş çok sevindim fındık dışındageçmiş olsun cnmm Nişanlınıda gördünnn iyi gelmiştirr size de sorun olmamasına da çok mutlu oldumm...Önlüğünde çok güzel kızz sakla onuuu tam bir hatıra oldu
Evet şafaklar düşüo ama cidden Ağustos geçmedi ya bayağı uzun sürdü bakalım inşallah kış çabuk geçer...
Tekrar hoşgeldin kardeşim çook özlemiştim
öyle yapıyorum ztn cnm bozmuyorum
ztn askerlık yeterınce streslı sıkıntılı bıde senınkı kendıne extra bonus verıo resmen
Selam devreleriimmÖncelikle Senaaa geçmiş doğum günün kutlu olsun şekeriim.
Margaaa sana da geçmiş olsun umarım düzelmişsindir
Selen, Begüüşş evet Ankara çok soğuk :26:
Yeni yarenler gelmiş aramıza sanırım, hoşgelmişş. Hayırlı teskereler
22 günlük aradan sonra tekrar aranızdayım. Fındık macerası beni bitirdi, hayatta aldığım tek karar bundan sonra hayatta fındığa gitmem.Alerji ilaçlarımı almayı unuttuğum içim vücudum hep kabar attı kaşıntıdan duramıyodum yerimde.. Hani bi ara yakup bana söylemeden net'e gitti ya.. Biz o günden sonra 2-3 gün konuşmadık, ne ben aradım ne o aradı. Sonunda tabi dayanamadı aradı beni, konuştuk hallettik. Fındığı tüccara teslim ettikten sonra yola çıktık, Amasyaya uğradık babamın arkaşına orda 3-4 saat durduk. O sırada babamın arkadaşının karısı bilmiyo ya nişanlı olduğumu, yüzüğü de görmemiş anneme bu güzel kızı oğluma alayım demiş. Annemde damadım var benim geç kaldın abla demiş Neysee sonra yola çıktık, Çarşamba günü akşamı Ankara'ya gittik, kuzenimde kaldık. Perşembe günü yani dün, saat 9'da aldık askerimi 4'de teslim ettik. Komutanı sağolsun, nişanlım gelecek diyince haftosunu çarşı iznini hafta içine aldı. Dün yakupla hiç birşey yapamadık, onu aldıktan sonra kuzenime geldik kahvaltı yaptık dışarıya çıktık ama kuzenim Ankara/Mamak'ta oturduğu için Ankaranın en sıkıcı yeri Neysee dışarıya çıkınca bi oturacak kafe olur dimi, yok arkadaş bulamadık. Sonunda bi park bulduk orda oturduk, sonra kalktık sinemaya girelim dedik ama sinema salonu bile yoktu. Bizde minibüse bindik ve gençlik parkına gittk 1-2 saat sonrasında tekrar kuzenime geldik, oturduk meyve falan yedik karnımızı doyurduk. Kuzenimin oğlu var 10 yaşında ama görseniz tontiş birşey ısıra ısıra bi ettim çoçuğu Yakupta sürekli uğraştı, duruyo duruyor çocuğun yanağını sıkıyo falan. Bi ara evde çoraptan top yaptılar maç yaptılar Kuzenin bi oğlu daha var 17 yaşında yakışıklı çocuk ama ne yalan söyliyim Yakup'un kıskançlık damarı tutmuştu. Sofrada çocuk yanıma oturacak diye anneme kaş göz işaretiyle yanıma oturtturdu Allahım koptum ya Kurban olduğum gittikçe çamışa dönüyor birdee Askerlik çok yarıyor yarime Ayrıca ben Ankarayı hiç sevmedim ya. Dün akşam 10'da ise evimize kavuştuk.
Babam düğünü 2014 Eylül'de yapalım dedi yakupla, bana bizde direk net cevap 15 ay yeter artar Haziran iyidir baba dedik
Yakup'la Ordudayken konuşuyorduk. Önceden yemekhaneci olduğu için bi tane bulaşık önlüğü varmış, sana vercem onu kamuflajın renginde diyordu. Dünde bana onu verdii. Ve o kokulu bide tshrt miis miissBi poşet dolusu da abur cubur getirmiş bana, kantince asker yareni olmanın avantajı
Sofrabezi gibi duruyor ama çok hoşuma gitti iki cebide varEki Görüntüle 795481
Ayrıca şafaklar baya düştüü yaaa.Dün eve geldiğimde ilk iş şafak kağıdımı karalamak oldu. 22 gün sonra karalamak çok zevki geldiii. Şükür 6 gün sonra yarılıyoruuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?