- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.681
Zeyneeeeep
Hoşgeldin kuzumTopiğimiz baya boşalmıştı. Ben dahil herkes çok seyrek girer oldu ilk zamanlar gibi değil malesef
22 günün güzel yoğun geçmiş valla hemen atmıştır senin şafak
Önlüğün bence de tam hatıralık yani evlendiğinizde çıkartır giydirirsin sevdiceğine hadi bakalım bulaşıklar seni bekler dersin bi de
Alerjinin tutması kötü olmuş :26: Geçmiş olsun
Askerinle de düzelmişsiniz görmüşsün en azından bak Sena ve ben daha hiç görmedik şükret halineKaç kez görüştünüz
Oh düğün de haziranda
Pekmeziimmm sen yaşıyon mu kızz
Hoşbuldum hoşbuldum. Evet ilk zamanlar gibi değil topiğin doluluğu ama önceki gibi olacak zamanla
22 gün boyunca şafağım çabucak attı vallaaa
Aaahahhahayttt şu mutfak işini çok sevdim bee
Kötü oldu ama geçti şükür canım, insanın böcek gördüğünde kaşıntısının tutması ne biliyim. Ağaç yaprağı koluna değince kaşınması çok kötü birşey hiç birşey yapasın gelmiyor.
Evet gördüm çünkü görmem gerekiyordu bayramda evci olarak geldi ama ben doyamadan gitti. O yüzden görmem gerekiyordu kuzum, bi 12 günlük izne gelmşti onda da görüşememiştik düzgünce sonra evci geldi bayramda ondada kaynanam gene yaptı yapacağını. Benim onun yanına gidip görmem gerekti ve yaptım yoksa bu şafak bitmezdi. Onca kırgınlığı zor taşıyordum zaten, yükü üstümden aldı çok şükür. Tabi şükrediyorum.İnşallah sizde görürsünüz kuzuummm, zor valla Allah sabır versin
Selam devreleriimmÖncelikle Senaaa geçmiş doğum günün kutlu olsun şekeriim.
Margaaa sana da geçmiş olsun umarım düzelmişsindir
Selen, Begüüşş evet Ankara çok soğuk :26:
Yeni yarenler gelmiş aramıza sanırım, hoşgelmişş. Hayırlı teskereler
22 günlük aradan sonra tekrar aranızdayım. Fındık macerası beni bitirdi, hayatta aldığım tek karar bundan sonra hayatta fındığa gitmem.Alerji ilaçlarımı almayı unuttuğum içim vücudum hep kabar attı kaşıntıdan duramıyodum yerimde.. Hani bi ara yakup bana söylemeden net'e gitti ya.. Biz o günden sonra 2-3 gün konuşmadık, ne ben aradım ne o aradı. Sonunda tabi dayanamadı aradı beni, konuştuk hallettik. Fındığı tüccara teslim ettikten sonra yola çıktık, Amasyaya uğradık babamın arkaşına orda 3-4 saat durduk. O sırada babamın arkadaşının karısı bilmiyo ya nişanlı olduğumu, yüzüğü de görmemiş anneme bu güzel kızı oğluma alayım demiş. Annemde damadım var benim geç kaldın abla demiş Neysee sonra yola çıktık, Çarşamba günü akşamı Ankara'ya gittik, kuzenimde kaldık. Perşembe günü yani dün, saat 9'da aldık askerimi 4'de teslim ettik. Komutanı sağolsun, nişanlım gelecek diyince haftosunu çarşı iznini hafta içine aldı. Dün yakupla hiç birşey yapamadık, onu aldıktan sonra kuzenime geldik kahvaltı yaptık dışarıya çıktık ama kuzenim Ankara/Mamak'ta oturduğu için Ankaranın en sıkıcı yeri Neysee dışarıya çıkınca bi oturacak kafe olur dimi, yok arkadaş bulamadık. Sonunda bi park bulduk orda oturduk, sonra kalktık sinemaya girelim dedik ama sinema salonu bile yoktu. Bizde minibüse bindik ve gençlik parkına gittk 1-2 saat sonrasında tekrar kuzenime geldik, oturduk meyve falan yedik karnımızı doyurduk. Kuzenimin oğlu var 10 yaşında ama görseniz tontiş birşey ısıra ısıra bi ettim çoçuğu Yakupta sürekli uğraştı, duruyo duruyor çocuğun yanağını sıkıyo falan. Bi ara evde çoraptan top yaptılar maç yaptılar Kuzenin bi oğlu daha var 17 yaşında yakışıklı çocuk ama ne yalan söyliyim Yakup'un kıskançlık damarı tutmuştu. Sofrada çocuk yanıma oturacak diye anneme kaş göz işaretiyle yanıma oturtturdu Allahım koptum ya Kurban olduğum gittikçe çamışa dönüyor birdee Askerlik çok yarıyor yarime Ayrıca ben Ankarayı hiç sevmedim ya. Dün akşam 10'da ise evimize kavuştuk.
Babam düğünü 2014 Eylül'de yapalım dedi yakupla, bana bizde direk net cevap 15 ay yeter artar Haziran iyidir baba dedik
Yakup'la Ordudayken konuşuyorduk. Önceden yemekhaneci olduğu için bi tane bulaşık önlüğü varmış, sana vercem onu kamuflajın renginde diyordu. Dünde bana onu verdii. Ve o kokulu bide tshrt miis miissBi poşet dolusu da abur cubur getirmiş bana, kantince asker yareni olmanın avantajı
Sofrabezi gibi duruyor ama çok hoşuma gitti iki cebide varEki Görüntüle 795481
Ayrıca şafaklar baya düştüü yaaa.Dün eve geldiğimde ilk iş şafak kağıdımı karalamak oldu. 22 gün sonra karalamak çok zevki geldiii. Şükür 6 gün sonra yarılıyoruuzz
Hoşbuldum bacıım, dur bi espiri yapım (evet seni hoş'buldum)
Evet pek bi boş kalmış topiğimiz ya hu :44: Adapazarına girecektik dün buraya gelmeden önce 1 haftada orda duracaktık ama sezon sonu dolayısıyla görsen tıklım tıklımdı begüü. Bende zaten dua ediyordum dolu olsun diye, evide sizleride çok özledim. Önlük benimde çok hoşuma kaçtı yavrumm, arada bi giyiyorum bi de büyük gelmese süper olacakKatladım poşete koydum, bazanın altına da koydum. Çeyize saklarım artık Ağustos bana bu sefer çabuk geçti ya, şafağı attırmadım ya doğru düzgün o yüzden olabilir. Yada Ordu'da erken yatıp, erken kalktığımdan da olabilir. :44: 1 kışımız olacak çok şükür kii.
Bende senii çok özlemişim be kardeşimm. Sen nasılsın, enişte nasıl dökül bakayıım ?
Selam devreleriimmÖncelikle Senaaa geçmiş doğum günün kutlu olsun şekeriim.
Margaaa sana da geçmiş olsun umarım düzelmişsindir
Selen, Begüüşş evet Ankara çok soğuk :26:
Yeni yarenler gelmiş aramıza sanırım, hoşgelmişş. Hayırlı teskereler
22 günlük aradan sonra tekrar aranızdayım. Fındık macerası beni bitirdi, hayatta aldığım tek karar bundan sonra hayatta fındığa gitmem.Alerji ilaçlarımı almayı unuttuğum içim vücudum hep kabar attı kaşıntıdan duramıyodum yerimde.. Hani bi ara yakup bana söylemeden net'e gitti ya.. Biz o günden sonra 2-3 gün konuşmadık, ne ben aradım ne o aradı. Sonunda tabi dayanamadı aradı beni, konuştuk hallettik. Fındığı tüccara teslim ettikten sonra yola çıktık, Amasyaya uğradık babamın arkaşına orda 3-4 saat durduk. O sırada babamın arkadaşının karısı bilmiyo ya nişanlı olduğumu, yüzüğü de görmemiş anneme bu güzel kızı oğluma alayım demiş. Annemde damadım var benim geç kaldın abla demiş Neysee sonra yola çıktık, Çarşamba günü akşamı Ankara'ya gittik, kuzenimde kaldık. Perşembe günü yani dün, saat 9'da aldık askerimi 4'de teslim ettik. Komutanı sağolsun, nişanlım gelecek diyince haftosunu çarşı iznini hafta içine aldı. Dün yakupla hiç birşey yapamadık, onu aldıktan sonra kuzenime geldik kahvaltı yaptık dışarıya çıktık ama kuzenim Ankara/Mamak'ta oturduğu için Ankaranın en sıkıcı yeri Neysee dışarıya çıkınca bi oturacak kafe olur dimi, yok arkadaş bulamadık. Sonunda bi park bulduk orda oturduk, sonra kalktık sinemaya girelim dedik ama sinema salonu bile yoktu. Bizde minibüse bindik ve gençlik parkına gittk 1-2 saat sonrasında tekrar kuzenime geldik, oturduk meyve falan yedik karnımızı doyurduk. Kuzenimin oğlu var 10 yaşında ama görseniz tontiş birşey ısıra ısıra bi ettim çoçuğu Yakupta sürekli uğraştı, duruyo duruyor çocuğun yanağını sıkıyo falan. Bi ara evde çoraptan top yaptılar maç yaptılar Kuzenin bi oğlu daha var 17 yaşında yakışıklı çocuk ama ne yalan söyliyim Yakup'un kıskançlık damarı tutmuştu. Sofrada çocuk yanıma oturacak diye anneme kaş göz işaretiyle yanıma oturtturdu Allahım koptum ya Kurban olduğum gittikçe çamışa dönüyor birdee Askerlik çok yarıyor yarime Ayrıca ben Ankarayı hiç sevmedim ya. Dün akşam 10'da ise evimize kavuştuk.
Babam düğünü 2014 Eylül'de yapalım dedi yakupla, bana bizde direk net cevap 15 ay yeter artar Haziran iyidir baba dedik
Yakup'la Ordudayken konuşuyorduk. Önceden yemekhaneci olduğu için bi tane bulaşık önlüğü varmış, sana vercem onu kamuflajın renginde diyordu. Dünde bana onu verdii. Ve o kokulu bide tshrt miis miissBi poşet dolusu da abur cubur getirmiş bana, kantince asker yareni olmanın avantajı
Sofrabezi gibi duruyor ama çok hoşuma gitti iki cebide varEki Görüntüle 795481
Ayrıca şafaklar baya düştüü yaaa.Dün eve geldiğimde ilk iş şafak kağıdımı karalamak oldu. 22 gün sonra karalamak çok zevki geldiii. Şükür 6 gün sonra yarılıyoruuzz
Yaşıyorum yaşıyorum
Bi ara kayıplara karışmıştım geri geldim
Bana hiç geçmedi evde değilken zaman yaa net yok tv yok öldüm öldüm dirildim orda saniye sayar oldum artık
Neyse ki geldik sonunda
Ayy o bende de olur çok huylanırımm kaşınırım tiskinirim filan ama senin kadar ilaçlık boyutta değil
Kaynanadan uzakta vakit geçirmeniz iyi oldu size bakBidaha izne gelirse çek restini kaçsın kaçsın sana gelsin
Zor kuzum ya çok zorladı yani bu kadarı daha da var görüşmemize malesef
Esintoşş geldim okudum maceralarıı ay alerji olayı çok kötü olmuşşş ama sonu güzel olmuş cidden tatilinnnnohh mis gibi zaman geçirmişinzzz.. Kızzz memelketime de uğramışsınn Amasyaaa Amasya, Ankara'yı cebinden çıkarır di miii Ankara'da zaten arkadaşların sevgilin yoksa yapcak hiiiçç bi şeyy yokkk anca çevrendekilerle otur muhabbet et ne bi manzara ne bi deniz ama ben gene de severdmm üni ortamı başka oluyo tabiii..
E düğün de yakın deseneeee şıkıdık şıkıdıkkk.. valla snein baban iyi izin veriyo kız yaşın da küçük, benmki hayatta razı olmaz Haziran'a falan da du bakalım netcezzzz... nişanı bile ne kadar geç yapsak diye uğraşcaklar yani nerdeyseneyse hayılrısı bakalımm
İyiyim canım nolsunnn ya bildiğin gibi ben ...Asker beyde iyi idare ediyoruz işte :2:
Bizim şafak yarılandı darısı size canımgüya daha az mış ama yok benimki doğru olan Valla bende çok özledim Esintoşum yaa yokluğun belliydi gerçekten
sağoll canımm benımmm bı yas daha yaslandım
hosgeldın tatlm özlemiştim walla senii senınkıyle görusmssn tekrarr ne guzel yaa her fırsatı degerlendırınn
ayrıca onluge bayıldımm ceyızıne koyevlenınce mutfakta kullanrsn gercı görmek ıstıcegını sanmıyorum
nasıl gecti cnm nasılsınn bıanda atmiştir safak sana mutlusundur :)))
Olsun olsun, yaşlanmaktan zarar çıkmaz ihtiyar devremBenimde yaklaşıyo 1 ekim
Şafak attığı için güzel geçti sonunda kuzum, dün eve gelince 22 günü birden karalayınca süper oldu musmutlu oldum
Biliyorsun kuzum, izinlerin hiç birinde rahat edemedik. Doyamadım ona her seferinde.. Bu kez rahattık, benim anne babadan sıkıntı yok zaten.. Onunda telefonu çalmadığı için çok rahattıkÖnlüğü inan görmek isterim, çünkü onu gördükçe onsuz günlerim aklıma gelir ve daha bi sıkı sarılırım o zaman
Sen nasılsın bakiiimm? Askerle aran nasıl?
Bende 22 günlük ev'den uzaklaşmış anda, net yok tv var fındık var ağaçlar var doğal ortamımda idare ettim işte
Bendede ilaçlık olmazdı ama malesef artık krem hap ne varsa alerjiyi kesecek kullanıyorum. Bazen böcek derken bile kaşınıyorum psikolojikmen
Kaynanadan uzakta çok iyi oldu gerçekten canım
Rest çeksem de, karşıda ki kaynana olunca sinir bozuluyo ve doğal olarak planlar tırt çıkıyor kuzum :26:
Ne zaman gelecek askerin kuzum? Kesin net bi izin tarihiniz var mı ki ? :44:
Başı sonu için çekilmeye değerdi evet kuzum, vücudumda ki kabarıklıklar daha yeni yeni gitmeye başlıyo iste.. :26: Evet memleketindeydim yavrum, 2-3 saat durduk sonra Ankara'ya geçtik. Kesinlikle Amasya Ankarayı cebinden çıkarır arkadaşAnkara'ya hiç sevmedim bacım ne yalan söyliyim. İstanbul'u aradım arkadaş, yemin töreninde İzmir'e gittiğimizde bile bu kadar sıkılmamıştım
Düğün zaten Haziranda olacaktı zaten babalar öyle konuşmuştu kuzum ama babam fındık sonrası olsun dedi. Bende hayır dedim. Yakupta öyle Haziran'da istediğimizi söyledik. Sonuçta ben evleniyorum benim kararım baştan verdi beni abii, düğün kararıda bizee kalmışHayırlısı olur inşallah kardeşim sende sıkma canınııı
İyi olunda kardeşim, bi sıkıntı yok demii?
Senin şafak zaten dikkatimi çekti bitiyo bitiyo ya.hedefim 150 bacım
Ordu'da kk 'sız yaşanmıyoo yaaa
Şafak attığı için güzel geçti sonunda kuzum, dün eve gelince 22 günü birden karalayınca süper oldu musmutlu oldum
Biliyorsun kuzum, izinlerin hiç birinde rahat edemedik. Doyamadım ona her seferinde.. Bu kez rahattık, benim anne babadan sıkıntı yok zaten.. Onunda telefonu çalmadığı için çok rahattıkÖnlüğü inan görmek isterim, çünkü onu gördükçe onsuz günlerim aklıma gelir ve daha bi sıkı sarılırım o zaman
Bende 22 günlük ev'den uzaklaşmış anda, net yok tv var fındık var ağaçlar var doğal ortamımda idare ettim işte
Bendede ilaçlık olmazdı ama malesef artık krem hap ne varsa alerjiyi kesecek kullanıyorum. Bazen böcek derken bile kaşınıyorum psikolojikmen
Rest çeksem de, karşıda ki kaynana olunca sinir bozuluyo ve doğal olarak planlar tırt çıkıyor kuzum :26:
Başı sonu için çekilmeye değerdi evet kuzum, vücudumda ki kabarıklıklar daha yeni yeni gitmeye başlıyo iste.. :26: Evet memleketindeydim yavrum, 2-3 saat durduk sonra Ankara'ya geçtik. Kesinlikle Amasya Ankarayı cebinden çıkarır arkadaşAnkara'ya hiç sevmedim bacım ne yalan söyliyim. İstanbul'u aradım arkadaş, yemin töreninde İzmir'e gittiğimizde bile bu kadar sıkılmamıştım
Düğün zaten Haziranda olacaktı zaten babalar öyle konuşmuştu kuzum ama babam fındık sonrası olsun dedi. Bende hayır dedim. Yakupta öyle Haziran'da istediğimizi söyledik. Sonuçta ben evleniyorum benim kararım baştan verdi beni abii, düğün kararıda bizee kalmışHayırlısı olur inşallah kardeşim sende sıkma canınııı
iyi canım nasıl olalim telefon beklıyorum musait olsnda konusalm die
izinler ıcın bıraz tartısır gibiis gelemıoartık taş oldum ztnnn sabır taşıı
halaa umuyorum ama nezaman gelıcegi belirsiz
Her türlü değişiklik güzel olur da vücuttaki kabarıklar hariiçç :26:
Oh canım göbikler Cumartesi atılıyor desene ohh mis vallaaa
Yok cnm yuvarlanıp gidioruz iştee idare etmekten başka çıkarımız var mı zaten
Ayy sen yine hava filan almışsın balım ya ben evde oturdum bildiğin kös kös
Oraya gidelim yok buraya gidelim yok. Annemin cinsliği tuttu bu sefer malesef kuzenimde bile kalamadımm
Sen deme o zaman bözük möcük. Yasak sana
Bi dahaki izinde habersiz kaçın en iyisiTelefonları da kapatınn. 1 2 gün bari baş başa olun yavrum bu ney ya
Bizim en yakın tarihimiiiz Ekim sonu Kasım başı kuzucum malesef. Daha var bizim mehtabaa
Tünaydınn güzel yarenlerr
Hoşgeldin devrem özlettin kendini nasılsın askerinide görmüşsün bizimkilerede slmlarımızı iletseydinTeyzem dayıma gidiyormuşşş puff evdeyim yani
Hoşgeldin devrem özlettin kendini nasılsın askerinide görmüşsün bizimkilerede slmlarımızı iletseydin
Çok iyi yapmışsın canım 1 gün bile nasıl iyi geliyor dimi.
Hoşbulduk devremEvet gördüm de geldim, napalım izinlerin tadını çıkartamadık bu sefer görmeseydim kırgınlıkları atamazdım üstümden Ankara feci soğuk yavrum ya selam yollasaydım iletilmezdi rüzgardan ki
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın? Askerin nasıl ?
Çok iyi yapmışsın canım 1 gün bile nasıl iyi geliyor dimi.
Evet çok soğukmuş esinim bende dün askerimin kışlıklarını gönderdim ankaraya üşümesin kuzum.
İyiyim bende şükür canım askerimde iyi ama biraz üzgün çankayaya gönderiyorlar pazartesi günü yeni yer nasıl alışacak zor olacak bizim için.
Gönder canım üşümesinler.
Sen de iyi yapmışsın kışlıkları göndererek bende bu hafta onlara gideceğim kıyafetlerini ayarlayıp yollayacağım kuzum.
AaaaaaNeden yer değişimi oluyor yavrum?
Gönder canım üşümesinler.
Bizede süpriz oldu esinim dün haber gelmiş benim askerim kamyon sürüyor çankaya askeriyesinde lazım olmuş oraya gönderiyorlar tekrardan kendi birliğine dönecek ama ne zaman belli değil 2 yada 3 ay orada kalacakmış canımız sıkıldı komutanıda üzülme karstanda istemişler dua et oraya gitmedin demiş bunada şükür canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?