93/1 yarenleri burayaa

Hem de nası bol

Gereksiz bi vakit bolluğu ama

Uğraşırım artık zaman geçirmiş de olurum hem.

Sen ne kadar sürede yaptın canım :44:

aynen malesef gereksiz vakit bolluğu cnm..baş hafrlerimizi ben kareli defterde çok rahat yaptım çizmem kolay oldu heralde 15dkda çizdim sayıları hesaplayarak ama sayıları yazmak zaman aldı tabi.. toplamda 1 saati bulmuştur süslemelerle..:26:

ikincisi daha zor oldu çnkü ömrüm yazdım harf çok olunca bölmek zor oldu onda yarısını bigün yarısını diğer gün yaptım yorulunca

E tabi sizin baş harfler kolaymış

Bizimki size göre birazcık zor oluyo :26:

R yi hiç yapamamışımdır zaten o şekilde süslü püslü

Çıkarttım ben de şimdi bakalım ne kadar sürcek bölmem :26:

Tabi becerebilirsem

sizin başharfler ne cnm r ve ?
r yapmak ömrüm yazarken valla zorladı bizim basit C yaptıktan sonra G nin yarısı onla oluyo zaten hesaplamasıda kolay oldu.

telefonda gözüm ama bu saatten sonra zor biraz eğitimler başlamış bugün zaten çok özlediğimi hissettim resimlerimize baktım durdum bu akşam ama ağlamıcam ağlamak yok

telefonda gözüm ama bu saatten sonra zor biraz eğitimler başlamış bugün zaten çok özlediğimi hissettim resimlerimize baktım durdum bu akşam ama ağlamıcam ağlamak yok

kızlar şafak sülüs alındığı günden itibaren mi sayılıyor yoksa teslim olduğu günden beri mi ?

Silüs tarihinden beri atıyo canım

Bizim de esas eğitimler bugün başlamış :26:

Senin askerin nerdeydi ben unuttum sanırım ya veya hiç öğrenmedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…