93/1 yarenleri burayaa

Seni bana versinler yar, verene köle olurum.

[video=youtube;BD7I8tczjUQ]http://www.youtube.com/watch?v=BD7I8tczjUQ&hd=1[/video]

Hatunlaaaar

Nasılsınız??

ne açtın kız ben pek anlamıyom da:18:

kızlar bugün ablamdaydım tansiyonum şekerim düştü çok fenaydım bu askerlik bana çok koyuuo

Ya canım benim sen çok takıyosun kafaya :26:

Yapma böyle bak sağlığından oluyosun yavaş yavaş

Askerin böyle olduğunu bilse nası üzülür

Tünaydıın devreleriimm Bugün midem çok fena :26:

ne açtın kız ben pek anlamıyom da:18:

kızlar bugün ablamdaydım tansiyonum şekerim düştü çok fenaydım bu askerlik bana çok koyuuo

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/651366-asker-icin-hasret-icin-mesafeler-icin.html işte benim topiciğimm

Canım sen ne kadar çok takıyorsun ya bu olayı kaç ay geçti senin şafağın hepimizinkinden az birde ama maşallah bizden çok depresyona giriyorsun ya. Bu kadar takmak iyi değil
Hatunlaaaar

Nasılsınız??

Pekmeziiimmm, iyidir senden naber

Herkesee selammm Yola devammmm

Esintoşummm,Pekmez,Seloşşş,Senaa,Marga,Eda tertibe selammm ...

Edaa cnm bak sen askerlik düşsün diye çok takıosun da bu yıllardır olan bir şey düşerse seviniriz elbet ama düşücek diye beklemek çok saçma oluyo yani ve sen düştü düşcek diye kendini yiyip bitiriosun ,Allahtan sonra devlet büyükleri onaylarsa olcak bir şey bu senin yada onun bunun elinden düşse demeyle olcak bir şey değil o yüzden bu şafağına kendini alıştrsan biraz iyi olcak sağlığın açısındanda bak hasta oldm diosun...Emin ol hepimize askerlik koyuyo ama vatan için gidiolar yapcak bir şey yok şükür ki bugünlere geldik şafaklarda inşallah sağ salimde gelcekler dua et sağ salim gelsinler diye ...uzun ya da kısa önemli değil kısa dönem gidipte kafayı yiyip gelen arkadaşlarm var benm hastane yatmış olan bile var düşün...O yüzden Allah böylesini hayırlı kıldı demekki vardır bir hayır onların ruh hali iyi olsun sağ salim gelsinler yeter...Tabi bunlar benim kendi fikrim

Son düzenleme:

Devrem selam Ne güzel yazmışsın Eda'ya öyle sen..
Nasılsın bakim, asker nasıl? Napıyosuunnn

Esintoşummm özledim seni valla ...bu ara psikolog yönüm ortada
iyiyim cnm nolsun ya bildiğin gibi ,,asker de iyi işte her şey standart :126:
sen de ne var ne yok cnm benim ?

Bende seni özledim devrem ama önceki gibi sık girmiyorsun artık kızıyorum ama özletme kendini bu kadar
Allah iyilik versin kardeşim, iyi olunda.. Bende iyiyim ne olsun tekrar tesbih yapmaya başladım evde boş boş can sıkıntısından ölcem bi gün Annemle ufak tefek mutfak eşyalarını almaya koyulduk kaynana habire arıyor görsen canım kızım falan..

Selen, Sena, Pekmeeezz devrelerim mübarek olsun şafağı yarıladınız

Begüüş devrem hadi sende katıl bize kopalım
Temizlik yaparken son ses açıyorum insana enerji geliyo ya

[video=youtube;8f7wj_RcqYk]http://www.youtube.com/watch?v=8f7wj_RcqYk&list=TLhclVuMEUGLg&hd=1[/video]

Ooo iyi kaynana doğru yolu buldu heralde kızzz nazar değmesinnn totonu kaşı
Tesbih iyi olur şimdi kışta gelio vakit geçer zaten şu kışı atlatalım Allahın izniyle şubat mart nisan plakalara gelicezs yaşasınn kii
Canım giriyorum aslnda yaa ama akşamları dizilere bakıyorum artık vakit geçio eşyalar alınmaya devam güzel telaşlara devam he eviniz hazır olunca da yerleştirirsniz

Kaynanadan pek ümidim yok bebeğim, o yüzden hiç totomu rahatsız edemem
Kış gelsin sonra kış gitsin plakalara gelelim yaaa. Geçen plaka manilerine bakıyorum Allahım ne güzel şeyler yazmışlar
Samanyolu'dan küçük gelin başladı izledin mi hiç. Çoğuna bakıyorum ama o fena dikkatimi geçti ya :44: Eşyalar alınıyorda kardeşim şu bar sandalyeleri var ya kafaya onu taktım ondan istiyorum pederi ikna edeyim de aldırcam

Cuma medcezir başladı starda o çok güzeldi niyeyse çok ağladm ben o gün çok duygusaldım cumartesileride fox ta fatih harbiye var cidden çok güzel heycanla bekliyorum yanii diziyi ...ona bakmadm hiç ...

Sandalyeler çok hoşş bu arada evde değişik bi ortam olur

Medcezir'i çok merak ediyordum izleyemedim ya. O gün tatar ramazan'dan başka dizi izlemedim Fatih harbiyeyi de çok beğendim çok güzel bi dizi. Ordaki başrol oyuncusu kız varya adı neriman mı neydi, benim bi arkadaşın liseden arkadaşı onun dalgasını geçmiştik meraktan izledim onuda arkadaş diyor ''kız meşhur oldu ben buralarda sürünüyorum falan
Sandalyeler benimde çok hoşuma gitti kardeşim mutfakta durur diye düşünüyorum 4 tane alırım iki siyah iki kırmızı ortayada tahtadan bi masa şöyle birşey işte. Sade olsun daha güzel olsun diyorum ama bakalım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…