93/1 yarenleri burayaa

Medceziri izle nette falan çok güzeldi ...Heheh

Allah gönlüne göre versin Esintoşşş güzel olur ama genede bakarsın zatenn rahatlığına falan

Medceziri izle nette falan çok güzeldi ...Heheh

Allah gönlüne göre versin Esintoşşş güzel olur ama genede bakarsın zatenn rahatlığına falan

İzleyeceğim yavrum
Çok zor be begü valla ya bu telaşlar güzel telaşlar Allahın izniyle sıra sizde zaman yaklaştıkça alışveriş hızlanıyo 10 ay var daha ama şimdiden başladık. Boş bi oda var zaten abimin eski odası orası benim çeyiz odam oldu Karar vermek falan zor ya, Allahtan mobilyaları yakup gelince alacağız da orda zorlanmıycam. Düğün yerini de konuştular geçen k.peder bize doğru geldi trabzondaydı ya, babam onu havaalanından almaya gitti bize getirdi konuşuldu biraz biri diyo açık alan (onların orda bi göl var onun yanına masalar falan koymuşlar çok hoş biryer olmuş) biri diyo büyük bi düğün salonu var bizim bu tarafta iki katlı o olsun. Bende açık alan istemiyorum açık alanda düğünde miyim başka yerde mi anlamıyorum açıkçası Yakupa söyledim oda babasyla konuşacaktı işte :44:

bilmiyorum valla sapıttım ben kız uff

a.selam bebegim hoşgeldin önceliklee
ay ne güzel yazmışsın yaaa senin iyi niyetini yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

şu askerlik kısalaydı iyiydi

Bence de

Ama hayırlısı olsun kuzum ya kısalırsa da ne biliyim başka bi aksilik çıkarsa filan ..:26:

Bak Begüşüm ne güzel yazmış çok haklı yani

Zeynep de haklıı. 1 hafta sonra 100lerdesin ya la

Ben de iyi Zeynebimm

Saçları yağladım oturuyorum dizi izliyorum öyle netten

Begüüüüş

Aleyküm selam

Nasılsınn, asker nasıl, ne var ne yok?

Sağol yavrumm

Hayırlısı olsun Esintoşum içinize sinen bir yer olsun da bunlar 1 kere olan şeyler istediğinz gibi olmalı yani durumlara göre...Mobilya yatak odası falan Yakup gelince halledersiniz hoş beğenmek zor da artık en azından masko falan gidersinz gezersnz bakarsınız falan güzel olur cnm bnmmmm

bilmiyorum valla sapıttım ben kız uff

a.selam bebegim hoşgeldin önceliklee
ay ne güzel yazmışsın yaaa senin iyi niyetini yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Umarım biraz kendine gelirsin edacım çünkü gerçekten gelmen lazım çünkü önmzde daha vakit var bende çok özlüyorum bende ağlıyorum yeri gelio ama napalmm o iyi olsun da geçicek elbet bu günlerde ...sen kaç yaşndaydın bu arada unuttum bn ya ?

İyiiym Pekmezcim nolsun ya,,askerimde iyi ...sizde ne var ne yok =?

Ben de iyi Zeynebimm

Saçları yağladım oturuyorum dizi izliyorum öyle netten

Sağol yavrumm

Hu iyi kuzum ne izliyodun bakiim
Saçlarımı boyatmaya karar verdiim, şimdi açıcı sürdüm hafif açık kahveye döndü. Yakup rüyasında kızıl'a boyatmışım saçlarımı öyle görmüş çok beğendim boyat öyle dedi. Boyatcam ama koaföre değil anneciğime, saçlarımı o renge nasıl döndürcem ona bakıyorum :44:

Babamlar yatak odasını alalım diyorlar hem ne bilim belki onu yakup gelmeden alırız, bende öyle istiyorum beyaz eşyaları onlar alsın Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kardeşim

inş kendime gelirim canım, 20 yasındayım canım

selam tatlım nasılsınn askerin nasıll

esinim yakup boyatmı demek ıstıo
cnm gercekten kızılmı yapıcaksin kendi rengin ne?

selam tatlım nasılsınn askerin nasıll

esinim yakup boyatmı demek ıstıo
cnm gercekten kızılmı yapıcaksin kendi rengin ne?

Evet boyat diyo devrem Zaten kınada boyatmayı düşünüyordum ama kızıla boyat rüyamda çok yakışmıştı bi dene diyor
Hem bende denemiş olurum ona göre düğüne yakın farkı renk denerim beğenmezsem saç rengimi tam belirleyemedim devrem çekerim görürsün

tamam tatlımm
yakısır dıosa boyaa görsunn:))
nasıl yakup gecti dimi aranızdakı sorunlar

Kızlaaar evet fikrinize veee bilginize ihtiyacım vaar. :44:
Bu benim kendi saçlarım, daha iki gün önce açıcı uyguladım saç rengimi açtırdım. Daha önce çikolata kahve vardı, aktı uclarında kalmıştı açıcı uygulayıncada böyle oldu. Saçlarımın ucları tepesine göre daha çok bu renk. Kızıl boyat dedi yakup ama nasıl olacak sürsem direk tutar mı? Yakışır mı? Uff bilmiyorum ki :44::44:
Saçlarım ışıkta, güneşte bu renk oluyor ayrıcaaa.

Canım kızıl güzel ama şöyle bir şey var 15 günde bir boyamak lazım çok akıo bideee kızıldan sonra başka renge dönmek çok zor oluo saç çok yıpranıo akıtıolar açıcıla falan bence bal köpüğü falan yapsan daha güzel olmaz mı bi düşün derim ...nerden biliosun dersenn cnm arkadşmn öyleydi kızıldan çikolata kahveye döncekken resmen ağladı

Biz de iyiyiz kuzum şükür öyle idare ediyoruz iştee

Fringe izliyorum balım. Baya sardı. Tavsiye ederim

Kızıla boyatırsan işin çok zor canım benim ya. Çok akar kızıl. Pişman olabilirsin yani :26:

Bi dee kınadan önce dönerim belki başka bi renge demişsin aman dikkat et yanmasın yıpranmasın saçların. Yoluk yoluk olmasın yanii çok kötü oluyo :26:

Güzelim denenmiş ve tutmuş birşeyi söyleyeceğim sana,kahvemsi tatlı bir kızıl arıyorsan watsons ta satılan garinerin sultan serisi olan sultan bakırı rengini şiddddetle öneririm çok memnun kalacaksın

bende böyle oldu sende daha açık olacaktır

bu arada yarın turkcell iletişim merkezinde işe başlıyorum akşam yazarım artık kızlarrrrr

Edacım hayırlı olsun işinn bu sana çok iyi gelcek çünkü devamlı şafak düşünmiceksin kafan meşgul olcak çok sevindm gerçektn hayırlı olsunnn

Hadi hayırlı olsun kuzum yeni işin

aman tatlım olmasin sevindimmm

baktım canım cok rht kaldırır beyaz tenlysende cok yakısır ama cokta kızıl olmasin buyuk durur cnm daha dogal olsun

Esmer tenliyim bebeğimm Uff çok kararsızım :44:

Yengemin saçlarını boyatmıştık kızıla kınasında, düğünden sonra çikolata kahveye döndü ama onden önce bi boya daha uygulamıştı. Ama onda da çok akıyordu devrem bilmiyorum ya. :44: Kınada saçlarımı açık yapmayı düşünüyorum, o yüzden boya yaptıracağım ama kızıl mı başka renk mi kararsız kaldım. Senin dediğin bu renk mi kuzucum ?

Offfffff isyanlardayım napcam ben ya :44: Neyseki yakup karar değiştirdi, gelince boyatırsın bende renklere bakarım dedi. Bende öyle daha iyi olur dedim işte kuzum. Begüşün dediği gibi bal köpüğüde içime sindi ya :44:

Garinerin alırım zaten bebeğim alırsam ama dediğim gibi kararsızım ya. :44:
Saçların çok güzel olmuş bu arada çok yakışmış
Yeni işinde hayırlı olsun ne güzel vakit böyle daha çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…