- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.921
Esmer tenliyim bebeğimmUff çok kararsızım :44:
Yengemin saçlarını boyatmıştık kızıla kınasında, düğünden sonra çikolata kahveye döndü ama onden önce bi boya daha uygulamıştı. Ama onda da çok akıyordu devrem bilmiyorum ya. :44: Kınada saçlarımı açık yapmayı düşünüyorum, o yüzden boya yaptıracağım ama kızıl mı başka renk mi kararsız kaldım. Senin dediğin bu renk mi kuzucum ?
Eki Görüntüle 805478
Offfffff isyanlardayım napcam ben ya :44: Neyseki yakup karar değiştirdi, gelince boyatırsın bende renklere bakarım dedi. Bende öyle daha iyi olur dedim işte kuzum.Begüşün dediği gibi bal köpüğüde içime sindi ya :44:
Garinerin alırım zaten bebeğim alırsam ama dediğim gibi kararsızım ya. :44:
Saçların çok güzel olmuş bu arada çok yakışmış
Yeni işinde hayırlı olsun ne güzel vakit böyle daha çabuk geçer
Kuzum bence iyice düşün öyle boyat, kararını iyi ver
Ben de açık kahve istiyodum şu çikolata kahveler gibi bi renk. Gittim boyattım. Kalktığımda sapsarıydı saçlarımSaçlar boyasız doğal olunca rengini çok tutmuş Neyse ki aktı oturdu sonradan rengi Şu an çok seviyorum rengini ama bidaha boyatmam sanırım :26: Şöyle belime filan gelsin de saçlar o zaman laciverte boyatmayı düşünüyorum
Çok uğraştıracak ama olsun
Bi de eğer esmersen bal köpüğü daha hoş durur. Kızılın bal köpüğü kadar güzel olucağını sanmıyorum :44:
Yengemin saçlarını boyatmıştık kızıla kınasında, düğünden sonra çikolata kahveye döndü ama onden önce bi boya daha uygulamıştı. Ama onda da çok akıyordu devrem bilmiyorum ya. :44: Kınada saçlarımı açık yapmayı düşünüyorum, o yüzden boya yaptıracağım ama kızıl mı başka renk mi kararsız kaldım. Senin dediğin bu renk mi kuzucum ?
Eki Görüntüle 805478
Offfffff isyanlardayım napcam ben ya :44: Neyseki yakup karar değiştirdi, gelince boyatırsın bende renklere bakarım dedi. Bende öyle daha iyi olur dedim işte kuzum.Begüşün dediği gibi bal köpüğüde içime sindi ya :44:
Böyle bal köpüğü kahve köpüğü renkleri benm çok hoşuma gidio aynen o tarz renk Esintoş sonrada uçlarına böyle ışıltı atıolar falan çok hoş oluo ...kızıl risk birazzz tabi ama senin kararın Esintoşummm ...Benim saçlarım doğal renginde bi geçen sene uçlarına ışıltı yaptrmştm sanki o da yıprattı gibi geldi bi daha yaptrmadm bende böyle Çağla şikekin saç rengine falan bayılıyorum ama sadece bayılıyorummm yaptırmam hep boya istiyo sonra diolar böyle doğal takılıorm
Yok tertom fikrinize ihtiyacım vardı zaten iyi oldu. Şimdi kızıldan çok bal köpüğü düşünüyorum, yakup gelince boyatcam artık o da öyle dedi hem ona da gösteririm, hemde anneme boyatmak yerine koaföre götürttürürüm kendimi
Doğal en güzeli bebeğim sonra hep boya istiyor saç ya, benim saç istiyor yani. Doğal rengi olmadığından.. İlk defa açık renk düşünüyorum zaten ama bakalım :44:
O zaman netten iyice bak cnm bal köpüğü falan boya markalarının renklerine ona göre karar ver şimdi o kadının saç rengi açık renktir direkt tutar senin koyudur tutmaz falan sen biraz araştır renklerikuaför ilk için daha mantıklı ama ne istediğini net söyle bi kere arkadaşma da karamel dediler çıktı havuç rengi çok gülmüştüm ya
Edacım hayırlı olsun işinn bu sana çok iyi gelcek çünkü devamlı şafak düşünmiceksin kafan meşgul olcak çok sevindm gerçektn hayırlı olsunnn
Hadi hayırlı olsun kuzum yeni işin
eski saçım o,şimdi doğala döndüm ama eheheEsmer tenliyim bebeğimmUff çok kararsızım :44:
Eki Görüntüle 805478
Benimde çikolata kahveydi saçlarım bebeğim, bi süre sonra diplerim gelmeye başladı. Sonra geçende açıcı sürdüm işte bu renk oldu.
Boyatma yavrum benim saçta ne ararsan var valla
Önce kına sürmüştüm beslesin diye, 1 yıl sonra mavi siyah, sonra tekrar siyah, sonra çikolata kahve
Boyatma saçlarını bırak yavrum, benim saçlarım daha kısaydı şu 2,5 yılda uzadı. Ne zaman kapandım, ne zaman maşayı falan bıraktım uzamış hali bu yaniBal köpüğü benimde içime oturdu yakup gelince bakalım göstereyimde ne diyecek :44:
iyi cnmm sen nasılsınnn
Ben iyi değilim devrem ya
Yine kavga yine kavga küfredicem olmicak sussam olmaz
Ben iyi değilim devrem ya
Yine kavga yine kavga küfredicem olmicak sussam olmaz
kıyamam pekmezim yaaa
noldu geneekavgasız gurultusuz bıtmez ama askerlik bunlar olucak cnm duzelir
sıkma canınıı
Hayırdır pekmezim ne oldu :44:
Hallettik kuzularım
Ama tabi ben yine ağlamaktan içimin çıktığıyla kaldım
Zeynebim sana mavisiyah boya saçlarını kalınlaştırdı mı diye sormuştumm bi yardım et ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?