93/1 yarenleri burayaa

Kuzum bence iyice düşün öyle boyat, kararını iyi ver

Ben de açık kahve istiyodum şu çikolata kahveler gibi bi renk. Gittim boyattım. Kalktığımda sapsarıydı saçlarım Saçlar boyasız doğal olunca rengini çok tutmuş Neyse ki aktı oturdu sonradan rengi Şu an çok seviyorum rengini ama bidaha boyatmam sanırım :26: Şöyle belime filan gelsin de saçlar o zaman laciverte boyatmayı düşünüyorum

Çok uğraştıracak ama olsun

Bi de eğer esmersen bal köpüğü daha hoş durur. Kızılın bal köpüğü kadar güzel olucağını sanmıyorum :44:

Benimde çikolata kahveydi saçlarım bebeğim, bi süre sonra diplerim gelmeye başladı. Sonra geçende açıcı sürdüm işte bu renk oldu.
Boyatma yavrum benim saçta ne ararsan var valla
Önce kına sürmüştüm beslesin diye, 1 yıl sonra mavi siyah, sonra tekrar siyah, sonra çikolata kahve
Boyatma saçlarını bırak yavrum, benim saçlarım daha kısaydı şu 2,5 yılda uzadı. Ne zaman kapandım, ne zaman maşayı falan bıraktım uzamış hali bu yani Bal köpüğü benimde içime oturdu yakup gelince bakalım göstereyimde ne diyecek :44:

Böyle bal köpüğü kahve köpüğü renkleri benm çok hoşuma gidio aynen o tarz renk Esintoş sonrada uçlarına böyle ışıltı atıolar falan çok hoş oluo ...kızıl risk birazzz tabi ama senin kararın Esintoşummm ...Benim saçlarım doğal renginde bi geçen sene uçlarına ışıltı yaptrmştm sanki o da yıprattı gibi geldi bi daha yaptrmadm bende böyle Çağla şikekin saç rengine falan bayılıyorum ama sadece bayılıyorummm yaptırmam hep boya istiyo sonra diolar böyle doğal takılıorm

Son düzenleme:

Yok tertom fikrinize ihtiyacım vardı zaten iyi oldu. Şimdi kızıldan çok bal köpüğü düşünüyorum, yakup gelince boyatcam artık o da öyle dedi hem ona da gösteririm, hemde anneme boyatmak yerine koaföre götürttürürüm kendimi
Doğal en güzeli bebeğim sonra hep boya istiyor saç ya, benim saç istiyor yani. Doğal rengi olmadığından.. İlk defa açık renk düşünüyorum zaten ama bakalım :44:

O zaman netten iyice bak cnm bal köpüğü falan boya markalarının renklerine ona göre karar ver şimdi o kadının saç rengi açık renktir direkt tutar senin koyudur tutmaz falan sen biraz araştır renkleri kuaför ilk için daha mantıklı ama ne istediğini net söyle bi kere arkadaşma da karamel dediler çıktı havuç rengi çok gülmüştüm ya

Araştırmaya başladım bebeğim iki gündür tam gaz devam Ahaha iyi güldüm ya, karamel dedile havuç rengi mi çıktı

Devrem bu akşam kv'lere gidiyoruz pufff :18:

begusum iyi canım bende benmkide iyi arada skntılar oluo ama zaman gecio iştee

Esmer tenliyim bebeğimm Uff çok kararsızım :44:

canım ben esmerlere yakıstırmıom kızılı bende esmerm hc hc denemedim
fotosopla yaptm uc assa bes yukari ortaya cıktı neye dönucegimmm aman aman evlerden ırak bişi oldm yani

Edacım hayırlı olsun işinn bu sana çok iyi gelcek çünkü devamlı şafak düşünmiceksin kafan meşgul olcak çok sevindm gerçektn hayırlı olsunnn

sağol canım benim inşallah iyi gelcek bugün ilk günüm çok iyiydi satışta 1. oldum uh

Hadi hayırlı olsun kuzum yeni işin

sağol canım benimmmmm yaaa

eski saçım o,şimdi doğala döndüm ama ehehe
geçmeli artık vakit

kızçeler napıonuz askerleriniz napıooooooo

Kuzum ya ben de saçlarımı küt kestirdim temmuzda. Mavi siyaha boyatıcaktım saç tellerin böyle kıl kıl olur dediler :26: Böyle anlatınca olmadı zaten kıl yani saç sonuç olarak ama Hani iyice kalınlaşır sert sert olur dediler. Sende nasıl olduu bi de normal saçın nasıldı :26: Benim de koyuya dönesim var yani arada bi geliyo da sana bi soruyum dedim.

Normal saç tellerin ince miydi? Boyatınca kalınlaştı mı? Beim saçlar kalın telli zaten iyice kalınlaşmasın istiyorum ama mavi siyah da istiyorum napsam kii :26: :44:

kıyamam pekmezim yaaa
noldu genee kavgasız gurultusuz bıtmez ama askerlik bunlar olucak cnm duzelir
sıkma canınıı

Hayırdır pekmezim ne oldu :44:

Hallettik kuzularım

Ama tabi ben yine ağlamaktan içimin çıktığıyla kaldım

Zeynebim sana mavisiyah boya saçlarını kalınlaştırdı mı diye sormuştumm bi yardım et ya

Hallettik kuzularım

Ama tabi ben yine ağlamaktan içimin çıktığıyla kaldım

Zeynebim sana mavisiyah boya saçlarını kalınlaştırdı mı diye sormuştumm bi yardım et ya

Ağlarız ağlarız sonra hiç birşey olmamış gibi devam eder
Unutmuşum kuzum cevap yazmayı Mavi siyah saçlarımı kalınlandırmadı, benim saçlarım dalgalı olduğundan pek anlamadım açıkçası

Kızlaar nedenini biliyor musunuz acaba Begüşün hesabı neden pasiifffff ? :44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…