- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.941
Hallettik kuzularım
Ama tabi ben yine ağlamaktan içimin çıktığıyla kaldım
Zeynebim sana mavisiyah boya saçlarını kalınlaştırdı mı diye sormuştumm bi yardım et ya
Kızlaar nedenini biliyor musunuz acaba Begüşün hesabı neden pasiifffff ? :44::44:
Ağlarız ağlarız sonra hiç birşey olmamış gibi devam eder
Unutmuşum kuzum cevap yazmayıMavi siyah saçlarımı kalınlandırmadı, benim saçlarım dalgalı olduğundan pek anlamadım açıkçası
Kızlaar nedenini biliyor musunuz acaba Begüşün hesabı neden pasiifffff ? :44::44:
iyi hallolduysa sorun yok bebeköf bende öle oluyorm en ufak bısıde gözumun ucunda yaşım
askerde dıe dahada duygusala baglayıp aglyrz sanırımm yadaa burda olsaa ne guzel kavga ederdm ordyken edemıorm da olablr
pafimiii blmemm kapatmaz hrlde hesabını:26::44:
Buralar gene boş kalmaya başladı :44:
Nasılsınız devrelerimm ?
Dün askerim mesaj attı ''çömezlerim geldi, çömezlerim geldi tey tey tey''
Oh be gelsinler gelsinler deee, şafaklar düşüşe geçsin
Evet malesef aynen öyle oluyo
Boşuna sıvı kaybı yeaa ağlamam bi daha(Yalan )
Anladım kuzum teşekkür ederimm
İyiyim ben Zeynebim sen nasılsınn
Benimkinin de dün yırtmışlar üstünü başınıNası mutlu oldum anlatamam
200den düşmüş sanırım izinsiz şafağımız
Çömezler gelmiş evet
Sıraaa p.ç torunlarda
selam kızlar maalesef bi konu yüzünden hesabım pasif oldu geçici Mune tarafından şimdi burdayım ayrı kaldık resmen ,,beni merak etmişsiniz hepinize teşekkürler
Bende iyiyim canımcım, tesbih yapa yapa zaman geçirmeye çalışıyorum nabiimm
Bu arada Kurban'da Orduya gidiyoruz pufff
Ayy yazıııkk yaEee tabi tüm izinleri kullanmayınca 200'den düşülmüş oluyo
Olsun bacım izinlide izinsizde şafak bitecek öyle böyle
P.ç torundan sonra has torunumuzda gelsin oh ohh
Tabi merak etcez devrem bi tane senden var bizdeOh iyi bari çok uzun ayrı kalmadık
Ay cnm bnm sağol valla sınırsız ayrı kalmadık en azından ...ben bi konumun içeriğini silmştm ondn oldu ama cidden ceza olduğunu bilmiyodm ya görünce şoka girdim
Senden öğrendik bizde bacım işteOlsun olsun aktif haldesin ya o yeter
Nasılsın devrem bu arada ?
Evet malesef aynen öyle oluyo
Boşuna sıvı kaybı yeaa ağlamam bi daha(Yalan )
Anladım kuzum teşekkür ederimm
Valla ben de anlayamadım ki neden pasif :26:
Yok balım evet
Aman ben burdayken hiiiç kavga edemiyorum ya sırıtıp duruyo karşımda o da bana bulaşıncaa kızamıyorum sıpaya
Ama ordayken canına okudum resmen yavrumun, yazık
İyiyim ben Zeynebim sen nasılsınn
Benimkinin de dün yırtmışlar üstünü başınıNası mutlu oldum anlatamam
200den düşmüş sanırım izinsiz şafağımız
Çömezler gelmiş evet
Sıraaa p.ç torunlarda
Valla öyle dikkat edin
iyiym canım sen nasılsın idare ediyorum özlem hat safhada ya hemen uçup gidesim var ya
gunaydınnn fıstıklarimmmm
Bende iyiyim kuzum ne olsun yakupu bekliyorum çarşıya çıkacaktı bugün :18:
Birazda keyfim yok aslına bakarsan doğum günüm yaklaşıyor geçen sene aklıma geliyor habire
Gitmeyi düşünüyor musun kuzum ?
Tünaydın devreem
,
Birazda keyfim yok aslına bakarsan doğum günüm yaklaşıyor geçen sene aklıma geliyor habire
Tünaydın devreem
selam kızlarrr şafaklarınıza bakıp ağlıyım diye geldim bu ara ay neden bilmem bi neşe bi neşe bende delirdim sanırım artık ondan mıdır nedir her saniye evdeyim ama bi mutlulukkafayımı yedim üstlerim sizde böyle saçma saçma oldunuz mu allah size sabır bana akıl versin
Seni gidi seniiidön bakim kendi opiğine kaçaakk ne bu neşe ne bu tavır hahah
Napıyosunn tatlııımm nasıll gidiyoo
iyiyimmm sorunda bu baya bi iyiyim yaniay artık iyi olunca sorun aramaya başladım aman düşün halimi
sen neler yapıyorsun bakıyım ben öyle ya tüm topikleri geziyom bu ara
selam kızlarrr şafaklarınıza bakıp ağlıyım diye geldim bu ara ay neden bilmem bi neşe bi neşe bende delirdim sanırım artık ondan mıdır nedir her saniye evdeyim ama bi mutlulukkafayımı yedim üstlerim sizde böyle saçma saçma oldunuz mu allah size sabır bana akıl versin
Tünaydın devreem
Ezgicimm 93/4 ler gelsinn sizde rahatlıcaksınızz ,valla sayma bakma şafağa daha rahat geçyiooo ben takmama modundayım o sayıları
Anladm canım ,boşver bu senede böyle olsun dicen başka bi çare yok bizimde özel günlerimz hep ayrı geçti ama sağlıkları yerinde olsunda geldiklerinde telafi ederiz..Evet ya kasım da niyetim var kasım ayını bekliyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?