93/1 yarenleri burayaa

Hallettik kuzularım

Ama tabi ben yine ağlamaktan içimin çıktığıyla kaldım

Zeynebim sana mavisiyah boya saçlarını kalınlaştırdı mı diye sormuştumm bi yardım et ya

iyi hallolduysa sorun yok bebek öf bende öle oluyorm en ufak bısıde gözumun ucunda yaşım
askerde dıe dahada duygusala baglayıp aglyrz sanırımm yadaa burda olsaa ne guzel kavga ederdm ordyken edemıorm da olablr

Kızlaar nedenini biliyor musunuz acaba Begüşün hesabı neden pasiifffff ? :44::44:

pafimiii blmemm kapatmaz hrlde hesabını:26::44:

Buralar gene boş kalmaya başladı :44:

Nasılsınız devrelerimm ?

Dün askerim mesaj attı ''çömezlerim geldi, çömezlerim geldi tey tey tey ''
Oh be gelsinler gelsinler deee, şafaklar düşüşe geçsin

Evet malesef aynen öyle oluyo

Boşuna sıvı kaybı yeaa ağlamam bi daha (Yalan )

Anladım kuzum teşekkür ederimm

Kızlaar nedenini biliyor musunuz acaba Begüşün hesabı neden pasiifffff ? :44::44:

Valla ben de anlayamadım ki neden pasif :26:

Yok balım evet

Aman ben burdayken hiiiç kavga edemiyorum ya sırıtıp duruyo karşımda o da bana bulaşıncaa kızamıyorum sıpaya

Ama ordayken canına okudum resmen yavrumun, yazık

İyiyim ben Zeynebim sen nasılsınn

Benimkinin de dün yırtmışlar üstünü başını Nası mutlu oldum anlatamam

200den düşmüş sanırım izinsiz şafağımız

Çömezler gelmiş evet

Sıraaa p.ç torunlarda

selam kızlar maalesef bi konu yüzünden hesabım pasif oldu geçici Mune tarafından şimdi burdayım ayrı kaldık resmen ,,beni merak etmişsiniz hepinize teşekkürler

Bende iyiyim canımcım, tesbih yapa yapa zaman geçirmeye çalışıyorum nabiimm
Bu arada Kurban'da Orduya gidiyoruz pufff
Ayy yazıııkk ya Eee tabi tüm izinleri kullanmayınca 200'den düşülmüş oluyo
Olsun bacım izinlide izinsizde şafak bitecek öyle böyle
P.ç torundan sonra has torunumuzda gelsin oh ohh

selam kızlar maalesef bi konu yüzünden hesabım pasif oldu geçici Mune tarafından şimdi burdayım ayrı kaldık resmen ,,beni merak etmişsiniz hepinize teşekkürler

Tabi merak etcez devrem bi tane senden var bizde Oh iyi bari çok uzun ayrı kalmadık

Ay cnm bnm sağol valla sınırsız ayrı kalmadık en azından ...ben bi konumun içeriğini silmştm ondn oldu ama cidden ceza olduğunu bilmiyodm ya görünce şoka girdim

Ay cnm bnm sağol valla sınırsız ayrı kalmadık en azından ...ben bi konumun içeriğini silmştm ondn oldu ama cidden ceza olduğunu bilmiyodm ya görünce şoka girdim

Senden öğrendik bizde bacım işte Olsun olsun aktif haldesin ya o yeter
Nasılsın devrem bu arada ?

yazık kıız yapma bukdr burdyken bızde öledik ama kvga cıkmasn die yumusatark knsyorum ztn
ordyken öle olmak cok zor cnku butun moreln gdio burda olsa ye butungun rahatla ama askerde zr kendımı yıorm

comzler ustaya gecınce bunlar dahada rhtlıck
sonraaa o p torunlar gelsinnnnn:76: yavas yavas bızede sıra gelsn gidelmm:79:

Valla öyle dikkat edin

iyiym canım sen nasılsın idare ediyorum özlem hat safhada ya hemen uçup gidesim var ya

Bende iyiyim kuzum ne olsun yakupu bekliyorum çarşıya çıkacaktı bugün :18:
Birazda keyfim yok aslına bakarsan doğum günüm yaklaşıyor geçen sene aklıma geliyor habire
Gitmeyi düşünüyor musun kuzum ?

gunaydınnn fıstıklarimmmm

Tünaydın devreem

napıosunn cnmm su dogum gunleri böle yaa benmkıde cok buruk gecti
kasımdada onun dogum gunu napsam dusunuyorum zeynbım yaaa yardım edn bana hıc bısı aklıma gelmıo

,
Ahh Esinimm bugün çok talihsiz geçti ne yazıkki nette konuşamadık oraya da yazdığım gibii :2: neyse ki sonradan aradı da konutum biraz olsun rahatladımm :) Admin o tpiklerde yazışmalara kızıyorr
Bende burdan yaziim dedimm yavrm
Sen napıyosunn nasılsınn

selam kızlarrr şafaklarınıza bakıp ağlıyım diye geldim bu ara ay neden bilmem bi neşe bi neşe bende delirdim sanırım artık ondan mıdır nedir her saniye evdeyim ama bi mutluluk kafayımı yedim üstlerim sizde böyle saçma saçma oldunuz mu allah size sabır bana akıl versin

Seni gidi seniii
dön bakim kendi opiğine kaçaakk ne bu neşe ne bu tavır hahah
Napıyosunn tatlııımm nasıll gidiyoo

Seni gidi seniii
dön bakim kendi opiğine kaçaakk ne bu neşe ne bu tavır hahah
Napıyosunn tatlııımm nasıll gidiyoo

iyiyimmm sorunda bu baya bi iyiyim yani ay artık iyi olunca sorun aramaya başladım aman düşün halimi
sen neler yapıyorsun bakıyım ben öyle ya tüm topikleri geziyom bu ara

Ezgicimm 93/4 ler gelsinn sizde rahatlıcaksınızz ,valla sayma bakma şafağa daha rahat geçyiooo ben takmama modundayım o sayıları

Anladm canım ,boşver bu senede böyle olsun dicen başka bi çare yok bizimde özel günlerimz hep ayrı geçti ama sağlıkları yerinde olsunda geldiklerinde telafi ederiz..Evet ya kasım da niyetim var kasım ayını bekliyorum şu an

bende oyleyım ısteee mutluyum falan garıp gelıyo ayy actım bır sıse sarap ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…