- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 32
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.961
Bende iyiyim canımcım, tesbih yapa yapa zaman geçirmeye çalışıyorum nabiimm
Bu arada Kurban'da Orduya gidiyoruz pufff
Ayy yazıııkk yaEee tabi tüm izinleri kullanmayınca 200'den düşülmüş oluyo
Olsun bacım izinlide izinsizde şafak bitecek öyle böyle
P.ç torundan sonra has torunumuzda gelsin oh ohh
Tabi merak etcez devrem bi tane senden var bizdeOh iyi bari çok uzun ayrı kalmadık
yazık kıız yapma bukdrburdyken bızde öledik ama kvga cıkmasn die yumusatark knsyorum ztn
ordyken öle olmak cok zor cnku butun moreln gdio burda olsa ye butungun rahatla ama askerde zrkendımı yıorm
comzler ustaya gecınce bunlar dahada rhtlıck
sonraaa o p torunlar gelsinnnnn:76: yavas yavas bızede sıra gelsn gidelmm:79:
selam kızlarrr şafaklarınıza bakıp ağlıyım diye geldim bu ara ay neden bilmem bi neşe bi neşe bende delirdim sanırım artık ondan mıdır nedir her saniye evdeyim ama bi mutlulukkafayımı yedim üstlerim sizde böyle saçma saçma oldunuz mu allah size sabır bana akıl versin
kızlar herkese iyi geceleeeeerrrrr
bayadır gelemiyorum vallakusura bakmayın işe başladım yoğunum bu aralar işyerinin neti de öyle ağır ki girmeye çalıştıkça çıldırıyorum
keyifler nasıl bakalım iyi misiniz askercikler napıyor
benimki bomba gibi maşallah ben işe başlayınca biraz psikolojim düzeldi o da sevindi rahatladı
200 gün kalmış be,bu arada benimki 18 gün sonra izne gelcek
Yapmamaya çalışıyorum balım ya artık ama o kadar bıktım ki artık onsuzluktan olmuyo yani
92/3lerin şafağı biz geldiğimizde 200lerdeydi. Of ne güzel şafağa bak diyodum kendi kendime. Şimdi tezkereci devre oldular biz 200lere geldik. Ama benim ticker da o kadar güzel durmuyomuş bu sayı bunu fark ettim
Naptın hediye bulabildin mi canım :26:
Hatunlar bu arada 2013ün bitmesine 99 günümüz kaldı an itibariyle
bayadır gelemiyorum vallakusura bakmayın işe başladım yoğunum bu aralar işyerinin neti de öyle ağır ki girmeye çalıştıkça çıldırıyorum
benimki bomba gibi maşallah ben işe başlayınca biraz psikolojim düzeldi o da sevindi rahatladı
napıosunn cnmm su dogum gunleri böle yaa benmkıde cok buruk gecti
kasımdada onun dogum gunu napsam dusunuyorum zeynbım yaaa yardım edn banahıc bısı aklıma gelmıo
,
Ahh Esinimm bugün çok talihsiz geçti ne yazıkki nette konuşamadık oraya da yazdığım gibii :2: neyse ki sonradan aradı da konutum biraz olsun rahatladımm :) Admin o tpiklerde yazışmalara kızıyorr
Bende burdan yaziim dedimm yavrm
Sen napıyosunn nasılsınn
selam kızlarrr şafaklarınıza bakıp ağlıyım diye geldim bu ara ay neden bilmem bi neşe bi neşe bende delirdim sanırım artık ondan mıdır nedir her saniye evdeyim ama bi mutlulukkafayımı yedim üstlerim sizde böyle saçma saçma oldunuz mu allah size sabır bana akıl versin
Anladm canım ,boşver bu senede böyle olsun dicen başka bi çare yok bizimde özel günlerimz hep ayrı geçti ama sağlıkları yerinde olsunda geldiklerinde telafi ederiz..Evet ya kasım da niyetim var kasım ayını bekliyorum şu an
Biz de gidiyoruz bi yerlere kurbanda kuzum
Bu arada bizimkini yanlış zamanda yırtmışlarŞu an itibariyle şafağımız 200müş
Ahh gelsinler valla artıkın yaa
Hayırdırr Esinim neden tartıştınızz ?? En kısa zamanda düzelirsiniz inşallah canııımm
Geçen sene bugün gün sayıyorduk ah1Ekim'de ilk yüzüklerimizi takmıştık hey gidi heey.
Kutu hazırla kuzum şöyle güzel bi şey olsun, kağıtlar mektup falan ayıcık al bi tane de içine koy parfümünü sıkta ne bilim kuzum
Bende çok kızdım kuzum, bana tam net bi şekilde çıkacağım ya da çıkmayacağım demedi. Saat 12 de oturdum bekliyorum Allahıım saat 4 oldu hala girecek neyse baktım girdi sonunda 25 dk oldu konuşmaya başlayalı arkadaşı geldi gidelim gitti. Bende sinirden patladım
Aslına bakarsan iyi değilim kuzum dün gece 12-2 nöbeti vardı çok tartıştık. Çok kırdım ve kırıldım.
Sen nasılsın kuzumm
Selam canımBende her salise evdeyim, tabi yakupla tartışınca dışarıya kaçıyorum çaktırma
Eeee devir böyle ilerliyo güzelim, bizim şafak düşsün ki senin ki de düşsün. Bak geldiğinde 400 diyordun, gitmiş gitmiş ne kalmış şurada zamanla düşecek inşallahh rabiim hepimize sabır versin
Aynen devrem bizimde hep özeller ayrı geçti. Onun doğum günü, yıl dönümümüz, sırada benim doğum günüm var
Kasıım daaa mıı beni de götürseneeeeeeBizde kasımda izin kullanıp son iznide bitirmeyi düşünüyoruz devrem, sonra 5 ay kalıyor zaten sabrederiz ne olacak :44:
Şafağıın yakıyo yakıyoo Edaaaaa
İş bulman çok güzel olmuştur senin adına valla zaman daha çabuk geçer, en azından o psikolojiyi de atlaşmışsın çok sevindim.
Mehtap 18 hee az kalmış azzzBenim asker benim canımı sıkmaktan başka bi halta yaramıyor
Hiç gitmek istemiyorum yaaaaa, bu sefer sülalecek gidiyoruz arkadaş. Herkes köyde olacak
Babam köye ev yapacakmış projesini çizdirmeye gidiyoruz kuzum. Eee adam da haklı sonuçta oğlu evli, kızı evlenecek biz nerde yatacaz
Olsun kuzum senin hırsını da almışlardır işte yırtarken
Gelsinler gelsinleerde, bizde kendimize gelelim artık
Hayırdırr Esinim neden tartıştınızz ?? En kısa zamanda düzelirsiniz inşallah canııımm
Bende çok gıcık oluyorum şu arkdaş olayına yaaaa zaten içerde tüm gün onlarlasın yani bırak gitsinleer dimi amaa..,Bide dün gıcık komutan bizimkine çarşısı oldğunu bildiği halde 4.30 nöbet yazmış yaa manyak mıdır nedir mecburen gitti 3 bck gbi
Komutanın kafasında da varmış he
Düzelmeyelim artık kuzum istemiyorum ya valla ya adam gibi düzelelim ya da böyle gitsin sıktı artık. Kaç aydır bu ne yaAyar etti artık beni. Bende patladım dün çocuksun ergen hareketleri yapıyorsun falan. Oda başladı bende konşmayalım bi sre dedi tamam konuşmayalım by dedik kapattık. Konuşmayı da düşünmüyorum. Ya saçma saçma hareketler seroş insan doluyo ya. Bi kere alttan alsa ölecek mazallah. İnat inat! Konu ne dersen, ben kapalıyım bildiğin üzere. Pardüse aldım kendime spor tarzı kot birşey. Neymiş onu her zaman dışarıya çıktığımda giyecekmişim, kendimi eteğe alıştıracakmışım yoksa o beni evlendirince alıştırırmışız. Evlenince o ne derse oymuş lafını dinleyecekmişim. Bende oldu paşam başka istediğin kölen miyim ben senin pardonda dedim. Sonra ağır sözler söylemeye başladı bende ona söyledim işte kuzum. Oldu oldu
Haklısın Esinimm düzelcekse tam düzelsin yoksa senin canını sıkmasın 2 gün iyi 3 gün kötü olmuyo bide aranızda resmiyet var bu durumlar daha da canını sıkıyodur..:26::26:
pardesü konusuna gelince tzaten kapalı bi insansn nerde nasıl giyinmen gerektiğini bilirsin senin içinden gelen bişey zorla giydiremez yaptıramaz da yanii..Ama tatlılıkla sölese sende böyle kızmazdın anlayışlı olurdun ama kaba bi şekilde sölemesi seni kırmışş anladığım kadarıyla RAbbim sonunu hayretsin meleğim üzülme yeterki
Arada resmiyet olmasa şuana çoktan neyse kuzum demeyeyim o kelimeyeyi. Rabbim cümlemize sabır versin ya.
O bunu anlamıyor işte kuzum 2.5 sene oldu kapanalı bu ikinci pardüsem, biri renkli diğeri kot ama anlamıyor ki. Sevmesem neden alayım, yada giymesem neden boşuna alayım ki.Tatlılıkla söylemiyor işte bebeğim kaba söylediğinde. Bide inatlaşarak söylüyor ya benim o zaman tepem atıyor, emir kipleriyle konuşunca birde bende başlıyorum o zaman. Ve o böyle yaparak soğutuyor beni ya. :44:
Bi de dün bana hayırlısıysa olsun, hayırlı değilsen istemiyorum gibi bi cümle kurdu ben duymamazlıktan geldim ama o bile kırdı geçti.
Amann deme sakın o kelimeyii Rabbim göstermesinn..
Aynen canım ya açık değilsin sonuçta biliyosun herşeyi ama erkek işte anlamıyolar kırılcağımızı da düşünemiyolar heralde sonradan pişman oluyolar ama ne fayda olan olmuş oluyo..
Ahh biz desek o dediklerini kıyametler kopar ne diyosun sen diyee..Ama kendileri konuşur işte düşünmeden etmedenn ben olsam bende kırılırdım yavrum ya Allah yardımcın olsun çok sabırlı bi insansınn seeen:26::26:
Sevince her şeye sabrediliyo işte keşke onlarda bizim kadar sabırlı olsa
Aslında çok sabırsızdım kuzum nasıl sabrediyorum bilmiyorum Rabbim sabrını veriyor
Pişman olsada dediğin gibi iş işten geçiyor kuzum ya, saçmalık yaptıkları. Çoğu zaman çocuk gibi, arada bi romantiklik kaçıyo içine.
Aynen bizden çıksa o kelimeler ağzımıza ederler ya ciddi ciddi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kuzum
Sevince her şeye sabrediliyo işte keşke onlarda bizim kadar sabırlı olsa
Erkekler geç olgunlaşır diyolar ya aynen öylee hepsi çocuk gibi ama ben askerliğin hepsini değiştireceğine inanıyorum iyi yönde tabikii
Amiin amiin Allahın izniyle bitirelim şu askerliğii
Onlarda sabır ne arar kuzumAğızlarına takmışlar bi psikoloji hay o psikolojinin ben yaa. İnternette okudun mu hiç öyle birşey yokmuş erkekler onun arkasına sığınıyormuş hep ki doğruda. Saçmalık ne yani bizde bekleyenin psikolojisi mi diyelim Evet erkekler daha geç olgunlaşıyor muş. Yani önce biz erkekleri büyütcez
İnşallah hepsi iyi yönde değişir kuzum, bizim ki askere gitmeden para konusunda tutumluydu şimdi iki hafta da bi para gönderiyorlar çok harcıyo ama ne yaptığını anlamıyorum ki :44:
Bitecek kuzum bitecekkk
Ben çıkıyorum seroşş öpüyoruum çooookk. Kendine çok cici bak bebeğim.
aynen canımm yaa sımdı bız o safaga geldık amaa gene onlarınkı guzel gelıo bana
bızımkı bıze ck gelıo
yok tatlım dusunuyorum bulamıorm orayada ne yollayablrm blmıyorm annem buraya gelnce verirsin burdan al fln dedı
ama cok karışıgımm pekmezim ya
ay evetttaşkımın gelmesinede hemen hemen okdr kaldı ocakta gelcek
Geçen sene bugün gün sayıyorduk ah1Ekim'de ilk yüzüklerimizi takmıştık hey gidi heey.
Kutu hazırla kuzum şöyle güzel bi şey olsun, kağıtlar mektup falan ayıcık al bi tane de içine koy parfümünü sıkta ne bilim kuzum
Bende çok kızdım kuzum, bana tam net bi şekilde çıkacağım ya da çıkmayacağım demedi. Saat 12 de oturdum bekliyorum Allahıım saat 4 oldu hala girecek neyse baktım girdi sonunda 25 dk oldu konuşmaya başlayalı arkadaşı geldi gidelim gitti. Bende sinirden patladım
Aslına bakarsan iyi değilim kuzum dün gece 12-2 nöbeti vardı çok tartıştık. Çok kırdım ve kırıldım.
Sen nasılsın kuzumm
Selam canımBende her salise evdeyim, tabi yakupla tartışınca dışarıya kaçıyorum çaktırma
Eeee devir böyle ilerliyo güzelim, bizim şafak düşsün ki senin ki de düşsün. Bak geldiğinde 400 diyordun, gitmiş gitmiş ne kalmış şurada zamanla düşecek inşallahh rabiim hepimize sabır versin
Aynen devrem bizimde hep özeller ayrı geçti. Onun doğum günü, yıl dönümümüz, sırada benim doğum günüm var
Kasıım daaa mıı beni de götürseneeeeeeBizde kasımda izin kullanıp son iznide bitirmeyi düşünüyoruz devrem, sonra 5 ay kalıyor zaten sabrederiz ne olacak :44:
Şafağıın yakıyo yakıyoo Edaaaaa
İş bulman çok güzel olmuştur senin adına valla zaman daha çabuk geçer, en azından o psikolojiyi de atlaşmışsın çok sevindim.
Mehtap 18 hee az kalmış azzzBenim asker benim canımı sıkmaktan başka bi halta yaramıyor
Hiç gitmek istemiyorum yaaaaa, bu sefer sülalecek gidiyoruz arkadaş. Herkes köyde olacak
Babam köye ev yapacakmış projesini çizdirmeye gidiyoruz kuzum. Eee adam da haklı sonuçta oğlu evli, kızı evlenecek biz nerde yatacaz
Olsun kuzum senin hırsını da almışlardır işte yırtarken
Gelsinler gelsinleerde, bizde kendimize gelelim artık
ya kızlar sanırım burda doğum günü konuşuluyoo tıırrt diye daldım hmeeen şimdi benmde sevgilimin doğum gnü iki hafta sonra kargoyu birliğe yollayabiliyoruzz dimii..
Pekmezz bende mektup konusunda tedirginim ama hırka falan alıp onun cebine koymayı düşünüyorum oraya da bakmak akıllarına gelmez heralde bi de hiç gönderen var mı kaç günde ulaşır acaba
Evet canım doğum günü konuşuyoruzDal nolcak sen de bizdensin
Ama malesef kargonun süresi hakkında bi fikrim yok. Birliğinde ptt varsa pttyle gönderebilirsin heralde :44:
Akıllarına gelmeyebilir oraya bakmak ama ne biliyim hap map var mı diye de bakarlarsa bulurlar ordan. Askeriye bu belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?