- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.981
Ya bana bi akıl verin kızlar yardımcı oluuun
Şimdi benimki izne geldiğinde, ki kasım başı gibi gelecek inşallah, annesiyle tanıştırmak istiyo.:18: Takmış kafaya
Biz de 5 yıldır beraberiz. Ama farklı şehirdeydik hiç görmedim ailesinden kimseyi :26:
Şimdi bizim şehre yerleştiler işte 1 ay kadar oldu sanırım. Gidelim tanıştırıyım annemle diyip duruyo.
Eli boş gitmek olmaz. Gizli saklı gideceğim için anneme de soramıyorum
Ne götürmek lazım napmak lazım. Anammm çıkmazdayım valla çok fena heyecan yapıyorum şimdidenn.
Bana yardım edinn
Ben istiyorum valla. Yaylaya gidiyoruz. Soğuğa bayılırımm. Ne güzeldir oralar şimdiTabi akraba konusu ayrı mesele çaktırma
Neyse sen de istemiyorum deme. Gidip gelince yine bi sürü günü karalayacaksın hattaaa 200lerden düşmüş oluyoruz o zamana zatenHer şeyi günlerle ilişkilendiriyorum artık ya bi garip oldum
Az kaldı az. Kasımda gidecekler acemiye
Zeynebim kavga etmişsiniz :26:
Ya benimki de yapıyo ara sıra böyle ben tamam diyorum gönlü olsun yazık diye
Gerçi söyleme şekli önemli yani sonuçta sen de çıplak gezmiyosun kapalısın nası giyindiğini biliyo Yakup
Aman balım ya böyleler işte hepsi bi hatalı yani bi tarafındanÖzler yine duramaz arar seninki
Benim askerim olsa aramaz etmez telefonu da kapattığıyla çeker giderEn nefret ettiğim huyudur
ya kızlar sanırım burda doğum günü konuşuluyoo tıırrt diye daldım hmeeen şimdi benmde sevgilimin doğum gnü iki hafta sonra kargoyu birliğe yollayabiliyoruzz dimii..
Pekmezz bende mektup konusunda tedirginim ama hırka falan alıp onun cebine koymayı düşünüyorum oraya da bakmak akıllarına gelmez heralde bi de hiç gönderen var mı kaç günde ulaşır acaba
Şimdi benimki izne geldiğinde, ki kasım başı gibi gelecek inşallah, annesiyle tanıştırmak istiyo.:18: Takmış kafaya
Biz de 5 yıldır beraberiz. Ama farklı şehirdeydik hiç görmedim ailesinden kimseyi :26:
Şimdi bizim şehre yerleştiler işte 1 ay kadar oldu sanırım. Gidelim tanıştırıyım annemle diyip duruyo.
Ne götürmek lazım napmak lazım. Anammm çıkmazdayım valla çok fena heyecan yapıyorum şimdidenn.
Bana yardım edinn
Evet ya onlarınki bize hep güzel zatenKomşunun tavuğu komşuya kaz görünür misali
Neyse biz de görücez o günlerii. Plaka sayıcaz biz deÇoğu gitti azı kaldı Aslında eskiden onların şafakları görür üzülürdüm şimdi seviniyorum bildiğin geçiyomuş demek diyorum
Yani benim aklıma da işte bi şeyler yazabilirsin küçük kağıtlara mesela günlük tuttuysan bikaç kısmını ayrıca yazıp koyabilirsin.. Ben geriliyorum ama böyle ya yazıyosun gidiyo orda kontrol amaçlı okunuyo ya sevmiyorum öyle işleri o yüzden de göndermedim hiçbi şey
Sonraaa mesela ekler pastalar oluyo ya ondan alabilirsin üstüne mum dikersin bi tane onu da güzelce sarar sarmalarsın artık Allaha emanet gider bi şekildeİdare etsin Havalar da soğuyo bozulmaz heralde gidene kdar :26:
Kalın giysi türü bi şeyler gönderebilirsin. Atkı örebilirsin yetiştirebilirsen
Aklıma gelenler bunlar benim şimdilik:44:
Ocakta mı geliyoo? Mm birazcık daha sıkcaksınız artık dişinizi kuzum artık :26:
O geldikten sonra da 4 ay kalmış oluyo zaten
Geçen sene bugün gün sayıyorduk ah1Ekim'de ilk yüzüklerimizi takmıştık hey gidi heey.
Kutu hazırla kuzum şöyle güzel bi şey olsun, kağıtlar mektup falan ayıcık al bi tane de içine koy parfümünü sıkta ne bilim kuzum
sagol cnm onuda dusundum de işte cokta duygusal mod a sokmak ıstemıorm video dusunuyodum aslında ama ızler ızler aglar agladıkca izler bunalima girer hıc gerek yok ddm
bak 1 yıl oluyo cnm siziinnnnnmasallah bızımde 2 ekimde 6.yıl doluyooo
ya kızlar sanırım burda doğum günü konuşuluyoo tıırrt diye daldım hmeeen şimdi benmde sevgilimin doğum gnü iki hafta sonra kargoyu birliğe yollayabiliyoruzz dimii..
Pekmezz bende mektup konusunda tedirginim ama hırka falan alıp onun cebine koymayı düşünüyorum oraya da bakmak akıllarına gelmez heralde bi de hiç gönderen var mı kaç günde ulaşır acaba
Bana yardım edinn
Bizim 1 yıl Temmuzda oldu kuzum.Ekim 1 benim doğum günüm, doğum günümde yüzük takmıştık. 2 ay sonrada nişan olmuştu zaten Hey gidi heeey.
Nice seneleree kuzum
evet cnm yaaa benımkının kasımda dogum gunuu bısıler yapmak lzmm gercekten
bende göndermedm suana kdr dusunuyorm bende fıkır alıorm neler koysam napsam die:26:
mektup ısı benmde canımı sıkıo okunsun istemedigimden mektup dusunmuyrm acıkcasi
2 gunde bingöle gidio canım anneleri yollamıstı ordn bılıorm sizin daha yakınsa 1 gunde de gideblr belkı:44:
ah pekmezim aileye girioooo
ne guzel işte kızıımm git tanışşş ama cok heycanlı olucaksn alışana kdr ben öleydimm ilk tanışmamızda bende bısı göturmemştm
daha dogrusu heycandan aklımada gelmedi
ama sen evine gidiceksin ki artık 5 yıl olmuşşş git yaniibı fıncan takımı alabılırsın tatlım
yada cerezlik gibi böle ben olsam öle seyler dusunurdum kahve takımı olablr nazarlıklı ev susleri oluyo onlarda hos duvara asılanlardan sonraa biblo gibi dekorda olabılır ama evın dekorasyonunu blmıosn sımdı öle alsanda belkı uymayablr
sen bence mutfak esyası dusun tatlım ama kahve takımı olablr gercktn:44:
cokta heycanlanma dıcem ama zor bıraz gercı konuşmaya baslaynca gecıo tatlım
Ahh sen şimdi nasıl heyecanlısındıırr yeriiimm
Benim hiç böyle bi şansım olmadı yahu zaten tanıyodum ailesini falan ama yine de heyecanlanıyorum onlara giderken pasta falan götürebilirsin canımBazı kızlar kahve falan götürüyomuş ama çocuğu istemeye mi gidiyon sanki Tatlı ya da pasta diyorum ben
Aradı balım aradı. Açtım telefonu ne var diye sesini duymadan yapamıyorum falan dedi. Özür diledi.
Öküüz yaa bu çocuk harbi öküz ayar ediyo insanı.
O zaman ne diyoruz bebeğimm kurbandan sonra düşsün şafaklarrrrrrr
1 hafta sonrada benim doğum günüm :26: Evet birliğe gidiyor yavrum. Bunu en iyi begüşş bilir o yolladı çünkü bi kaç kez.
Kasııımmda bizim günümüz desenee.Benim yarimde son iznini kasımda kullanacak
Ahh o heyecan yok mu en güzel heyecanlar kuzumBu kadar heyecan yapmaa kız, kaynana sonuçta ne olacak
Öncelikle gidince çok labali olma, sus pus oldu arada konuş yeter
Askerinde çok iyi düşünmüş hem 5 yıl borumu tanış artık kızım aaaa
Giderken yanında tatlı al mesela, yada ev eşyası ufak bi hediye al
evet canım bende o tarz seyler dusunuyorum yada kendım yapıp yollamayı
atkı öremem bılmıyorm cnkuanca alabılırım bıde yıcek turu seyler kalın kıslık gıysıler ama tbı haber vermem lzm
gönderıorum die hbrı olmassa hawaya gider o kargo
ocaga daa cok var cnm yaa ocakta gelcem benm ıcınde sizin ıcınde daha ii olck sımdı gelrsem bunalıma girerim dıo
az kalsn ıstıo bende bısı dıemıorm ama cok ozluorm
evet cnm yaaa benımkının kasımda dogum gunuu bısıler yapmak lzmm gercekten
bende göndermedm suana kdr dusunuyorm bende fıkır alıorm neler koysam napsam die:26:
mektup ısı benmde canımı sıkıo okunsun istemedigimden mektup dusunmuyrm acıkcasi
2 gunde bingöle gidio canım anneleri yollamıstı ordn bılıorm sizin daha yakınsa 1 gunde de gideblr belkı:44:
ah pekmezim aileye girioooo
ne guzel işte kızıımm git tanışşş ama cok heycanlı olucaksn alışana kdr ben öleydimm ilk tanışmamızda bende bısı göturmemştm
daha dogrusu heycandan aklımada gelmedi
ama sen evine gidiceksin ki artık 5 yıl olmuşşş git yaniibı fıncan takımı alabılırsın tatlım
yada cerezlik gibi böle ben olsam öle seyler dusunurdum kahve takımı olablr nazarlıklı ev susleri oluyo onlarda hos duvara asılanlardan sonraa biblo gibi dekorda olabılır ama evın dekorasyonunu blmıosn sımdı öle alsanda belkı uymayablr
sen bence mutfak esyası dusun tatlım ama kahve takımı olablr gercktn:44:
cokta heycanlanma dıcem ama zor bıraz gercı konuşmaya baslaynca gecıo tatlım
sizede canımm daha nice guzel yıllarımız olsun inş askerlerimizlee
Oh bak iyi olmuş pişman olmuş balım
Ufaktan bi ayar çekseydin kendine oolum filan deseydin bi
Gelsin kasım artııık gelsiiin
Kuzum ya kaynana da geçen askerim dağıtıma geldiğinde onunla bana bi şeyler göndermişti
Zaten ben nefes alabilirsem şükredicemSuskunumdur genelde benimki rahat durursa bi sorun çıkmaz Yok gıdıklıyo yok saçma saçma hareketler yapıyo filan eli dursa ayağı durmuyo yani O sinir etmezse gayet mülayim olurum ben orda
:44::44: Hem tatlı hem ev eşyası mı alsam ki :26: Çok mu olur :44:
Offf ne zor iş ya şu karar verme işiii
kızçeler napıyorsunuz be yaw :))
Selam niloşşumm
Bugün ben hiiç hiiçç iyi değilim. Dolgum düştü, feci ağrıyo :26:
Ayrıyetten midem de ağrımaya başladıı. Ahh şu midem artık büyüsün kurtulmak istiyorum şu dertten
Ve evde boş boş oturuyorum annem dün halı yıkadı beni eve bıraktı yağmur yağarsa topla diye kendi gezmeye gitti yaa
Sen nasılsıın yavrum, napıyon bakiimm
Anammm kuzumm ya Yakup seni almadan sen dağılmaya başlamışsın dolgu düşer miden ağırır bu neeŞaka bi yana bende öleyim hemencik hasta olurum falan ermanda diyo hatun 30a kadar evlenelim yoksa hastaneden toplicam seni
Sende takılsaydın ya ananın peşine
Ben iyi sayılırım canım ya erman belki bayramda evci çıkıp 4 gün gelebilirmiş, ama bizimde memlekete gitme durumumuz var görüşemeyebilirz ne biliyim öle için sıkıldı benimdeGerçi ablasıda çıkartabilcekmi oda kesin değil ama böyle belirsiz olunca herşey ben iyice deli oluyorum.Bayramda gelsede sülale kalabalık onların evi boş kalmıyoki, 4 günde toplasan kaç saat baş başa görüşçez acaba offf anamm off ne zor işlermiş ya
Bende birde 6 dolgu var eee çikolata hastası olmanın kötü yanlarıBabam 2 yılda bi parayı dolgulara gömüyo, ah yazık yakupa
Ermanda haklı abi ne yaparsın, yakupta ne zaman bi yerim ağrıyo desem çürük karı diyo bana pislik
Benim mide sorunlu kuzum enfeksiyon demişlerdi, 3-4 senedir böyle ne zamanki zayıfladım sonra midem küçüldü biraz fazla yesem midem ağrıyo şimdi kendimi zorluyorum ama sonuç bu ağrıyı çekmek oluyo
Anamın peşine takılırdım takılmasına ama yakupun azabı var sonunda kuzum onu napcam
Söyle kuzum ermana biz gitmezsek gelsen olmaz mı de ne biliyim. Ben öyle diyorum mesela yakupta evci olarak gelmek istiyordu ama biz Orduya gidiyoruz kurbandaAblası evli değil mi kuzum? Soyadı tutmazsa sıkıntı oluyor diye biliyorum ben ama :44:
Aklınız varsa bayramda görüşmeyin askerlik bitene kadar görüşemiyorsunuz kuzum en son benden örnek al
Evli canım, nikah cüzdanı olunca sıkıntı olmuyo. ama öylede demek istemiyorum sesinden anlıyorum gelmeyi çok istediğini bayramda evinde olmak istiyor ama kısmet ya görüşemezsekte yapacağım bişey yok.yinede elimden geleni denicem belki gitmem annanemlere falan bende napıyım... bayram biraz sıkıntı zaten onun tarafı çok kalabalık pek fırsatımız olmicak biliyorum ama gelmede diyememki kendisi baksın artık ne diyim kuzum yaa
Bence de kuzum, ne biliyim. Ben olsam derdim derim de zaten.. Sonuç olarak benim de görmek hakkım ben yokken ne işi var? Tamam ailesini görmek hakkı ama bi mantıklı düşünsene sen kalsan bile rahatça görüşemeyeceksiniz. Ne bilim ya :44:
Yakupta annesine anne beni almaya gelin geleyim bayramda demiş anneside gelemem demiş tabi. Bana da bunu söylememişti ben duydum fıttırdım saydırdım çocuğa sonra sustu
İyide ablasının soyadının tutmasıda önemli değil mi kuzum?
Yok kuzum evli olsa bile nikah cüzdanı ile evci çıkartabiliyor sorun olmuyor yani. Ya erman dağıtıma geldiğinde annesi memleketteydi son bir gün görebildi o yüzden gelmeyi istediğini biliyorum. bende çok istiyorum onu görmeyi oda istiyor biliyorum ama bizde daha söz nişan bişey olmadığı için onun ailesine karşı çok fazla laf hakkım yok anlayacağın, sen bilirsin diyorum başka çarem yok çünkü( daha hiç bişey kesin değil ama ne biliyim ya gelirse ve görüşemezsek üzülürüm... aralıkta izine gelmesini beklerim anca ondan sonra :))
Kızlar kızlar nabersiniiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?