93/1 yarenleri burayaa

Akışına bırakıyom Esintoş

Hoşgeldin Hemşommm

Ben çıkıyom şmdilik kızçeler öptüm sizi

En iyisini yaptın yavrum öpüldün

iyi gibiyimm caniimm
Yakupla barışmışsııınızz çok sevdmmmm bir daha üzmeyin birbiriniziii

İyi gibiyiim? İyi ol canım iyi ol gibiyim olmasın
Hee dün mesaj attı aradı beyefendi duramadığını söyledi barıştık öyle kuzum

En iyisini yaptın yavrum öpüldün

İyi gibiyiim? İyi ol canım iyi ol gibiyim olmasın
Hee dün mesaj attı aradı beyefendi duramadığını söyledi barıştık öyle kuzum

Bi iyiyim bi kötü bende anlayamadım kendimi daha bi alışıyorum bi karamsar oluyrum geçicek hepsii inşAllah
:2::2:
İyi yapmışş kuzum aferinn enişte beye

Bi iyiyim bi kötü bende anlayamadım kendimi daha bi alışıyorum bi karamsar oluyrum geçicek hepsii inşAllah
:2::2:
İyi yapmışş kuzum aferinn enişte beye

Ana topiğe bak bi kuzum için açılacak bak benim geçen şafağı görünce seninde öyle olacak işte
Hemm sadece iyi ol, karamsar olmak yokkk!

Ana topiğe bak bi kuzum için açılacak bak benim geçen şafağı görünce seninde öyle olacak işte
Hemm sadece iyi ol, karamsar olmak yokkk!

Geçicek biliyoruum 15 gün sonra 5 ay bitiyoo:2:
Ama zor bitiyoo cep telimiz yok ankesörlüden de kısıtlı konuşuyoruz hergün bile değill zor işte anlıycağın bunlar canımı sıkıyoo :2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
Geçicek biliyoruum gün sonra ay bitiyoo:2:
Ama zor bitiyoo cep telimiz yok ankesörlüden de kısıtlı konuşuyoruz hergün bile değill zor işte anlıycağın bunlar canımı sıkıyoo :2::2::2::2::2:

Bizde tam tersi ankesörlüden çok rahat konuşurduk, telefon olunca daha az.
Olsun yavrum buna da şükür. Seslerini duymak için beklemk bile ayrı güzel. Canını sıkmak yok, sabretmek var. Rabbim sabrını veriyor ama sabret kuzum. Geçecek bitecek elbet.

Sizler ve desteğiniz olmasaydı daha kötü olurdum buna eminiimm..Geçicek kuzum arada geliyolar bana böyle işte bitmicek gibi oluyorum şu bayram tatilim gelsin de eve gidip geliyim daha rahatlıcam inşallahh

Sizler ve desteğiniz olmasaydı daha kötü olurdum buna eminiimm..Geçicek kuzum arada geliyolar bana böyle işte bitmicek gibi oluyorum şu bayram tatilim gelsin de eve gidip geliyim daha rahatlıcam inşallahh

Bende öyleyim kuzum zaten kk olmasa siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum
Sen nerdesin kuzum okuldasın anladığım kadar ama nerdesin ?

Güzel canım güzel
Ya Tokata gitmek istiyorum bi haftasonuna ama beyefendi gelmiceksin diyo ısrarlaaa

Aynı benim kinin kafasından çalışıyo seninkinin kafası Gelirsen seni gebertirim diyo istemiyor bende gitmeyeceğim zaten peder yollamaz

Ben çıkıyorum kızlar, babamın işi varmış ona bırakıyorum

Hiloşşşş kuzum bi daha ki girmemde burda ol lütfen az dedikodu yapalıım

Seroşşş sende güzel güzel şeyler düşün, karamsar olma

Öpüldünüüzzzzzzzz

ooff evet boğazını sıkmak istiyoruumm..3 4 saat için 15 saaat yool mu gidilirmiş işte tek başıma gidemezmişim falan filan beni erkenden izine getirtceksn sen böyle yaparsan diyo bakalımm kısmeeeett..İzne de ben burdayken gelirse artık teskerede kavuşuruz heralde :2::2:
​Böyle çelişkili b durumda nasıl güzel düşüneyim esinim yaahuu

Neden tam ben çıkarken geliyorsun sen bakiiimm
Ben burdayım da kuzum denk gelemiyoruz, ya sen giriyorsun ben çıkıyorum. Ya ben giriyorum sen çıkıyorsun

Tamam tatlımm denk geliriz illa kiii şafak panomuz da göremedm deee..buraya uğradım ben deee

Konuya tam olarak ortadan dalıyorum 3-4 sa için de olsa her yere gidilir bence, ayrıca Tokat yani Doğu falan da değil, yanlış anlamadım de mi?? Zafer Isparta'dayken acemilikte ben İstanbul'dan Ankara'ya gidip (ailem anlamasın diye) orda kaç saat bekleyip (otobüsü kaçırıdğım için) Ankara-Isparta otobüsüne bindim, gece 12 de yola çıkıp ertesi gün öğleden sonra 3-4 gibi anca kavuştm yani sevdiceğime, ertesi gün de tekrar yola çıktım, değdi mi değdi tabi kiiii...ailesi gelip evci çıakrdı neyse ki 1 gece beraber kalmıştık biz ama gittiğim yola bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…