- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Aa neden konuşamadınız ki ya:26:
Aa neden konuşamadınız ki ya:26:
ben hastanedeydım cnm onlarda kan aldırıolarmiş 1 dk bıle diil yani saniye anca.. telefonu kapattıktan snra aklıma bıssuru soru gelıo hc bırını soramuom konusurken snra bıdahakı arayısına kdr ıcım ıcımı yıo
daha onceden bır kagıda yaz canım solemek ve sormak ıstedıklerını.elının altında bulunsun aradıgında bakarsın ıyı oluo oyle :)
bizde en fazla 2 dk konuşuyoruz nasılsın iyimisin diye ama buna da şükürler olsun hiç konuşamayanlar var
ben hastanedeydım cnm onlarda kan aldırıolarmiş 1 dk bıle diil yani saniye anca.. telefonu kapattıktan snra aklıma bıssuru soru gelıo hc bırını soramuom konusurken snra bıdahakı arayısına kdr ıcım ıcımı yıo
O gitmeden önce biz 3 4 saat devirirdik telefonla konuşurken şimdi 5 6 dakika çok kısa geliyo ya
Ama evet buna da şükür tabi
Aynen canım ya benimki de arıyo bana anlattırıyo bisürü sanki farklı bişey oluyomuş gibi
Benim sorularım kalıyo sonra merak ediyorum
Canım söyle de kahvaltıdan sonra vakti oluyosa o zaman arasın. 7 gibi falan oluyo işte benim için çok erken ama onun sesiyle uyanmış oluyorum
Orda da çok gürültü olmuyo o vakitlerde.
Arar yarın inşallah seninki :26:
O gitmeden önce biz 3 4 saat devirirdik telefonla konuşurken şimdi 5 6 dakika çok kısa geliyo ya
Ama evet buna da şükür tabi
Aynen canım ya benimki de arıyo bana anlattırıyo bisürü sanki farklı bişey oluyomuş gibi
Benim sorularım kalıyo sonra merak ediyorum
Canım söyle de kahvaltıdan sonra vakti oluyosa o zaman arasın. 7 gibi falan oluyo işte benim için çok erken ama onun sesiyle uyanmış oluyorum
Orda da çok gürültü olmuyo o vakitlerde.
Arar yarın inşallah seninki :26:
Kaç kişi oldunuz kızlar 93/1 olarak ? askerleriniz nerde ?
biz 2 yada 3 dk en fazla onda da nasılsın iyimisin sen naptın falan bu kadar öğlen arıyo genelde 2 kere akşam aramştı bu akşamda bekledim ama çalmadı telefonum böyle hep elim telefona gidiyo ben arıcam gibi oluyorum sonra kalıyorum
biz 2 yada 3 dk en fazla onda da nasılsın iyimisin sen naptın falan bu kadar öğlen arıyo genelde 2 kere akşam aramştı bu akşamda bekledim ama çalmadı telefonum böyle hep elim telefona gidiyo ben arıcam gibi oluyorum sonra kalıyorum
Ben de mesaj atmayı falan düşünüyorum hala farkında olmadan
benmkı ızmır yenıfoca jandarma komando cnmsenın askerın nerde
aynen aramaya calısmak msj atıcakmış gibi olmak zor
inş cnm ya kahvltıdan snra vaktı olmuyomuş hıc soyledım onuda cokta sıkıstırmak ıstemıorm ara ara dıe iyice aklı kalcak aramaya calısıcak bos oldugu zamanları beklıyorm anca
Ben de mesaj atmayı falan düşünüyorum hala farkında olmadan
bende izmirdeyim şuan okuyorum :) yenifoça izmir'in en zor yeridir ama olsun hayırlısıyla gelir inşallah.. Kıbrıs'ta benim askerim canım
çok tuhaf ya sivil hayatta sesini duymadan uyuyamıyosun ama şimdi alışmaya çalışıyosun ben hala alışamadım hoş arada boşluğa düşmüş gibi oluyorum
zamanla alısıyosunuz kızlar :) ben onun msjlarını 4gözle beklerdim az atıyo dıye kızardım.smdı ona az da olsa keske msj atabılsen yanımda olsan onada razıyım dıyorum .. kendı telefonu da bende.bazen kendım msjlar yazıp ona gonderyom.gelınce okur
Buna da alışcaz canım illa ki bi müddet sonra
Ben de öyleyim vakit geçemiyorum eve sığamıyorum ama aynı zamanda odamdan da çıkmak istemiyorum bilmiyorum garip çelişkili bi insan oldum çıktım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?