93/1 yarenleri burayaa

daha onceden bır kagıda yaz canım solemek ve sormak ıstedıklerını.elının altında bulunsun aradıgında bakarsın ıyı oluo oyle :)

bizde en fazla 2 dk konuşuyoruz nasılsın iyimisin diye ama buna da şükürler olsun hiç konuşamayanlar var

O gitmeden önce biz 3 4 saat devirirdik telefonla konuşurken şimdi 5 6 dakika çok kısa geliyo ya

Ama evet buna da şükür tabi

Aynen canım ya benimki de arıyo bana anlattırıyo bisürü sanki farklı bişey oluyomuş gibi

Benim sorularım kalıyo sonra merak ediyorum

Canım söyle de kahvaltıdan sonra vakti oluyosa o zaman arasın. 7 gibi falan oluyo işte benim için çok erken ama onun sesiyle uyanmış oluyorum

Orda da çok gürültü olmuyo o vakitlerde.

Arar yarın inşallah seninki :26:

biz 2 yada 3 dk en fazla onda da nasılsın iyimisin sen naptın falan bu kadar öğlen arıyo genelde 2 kere akşam aramştı bu akşamda bekledim ama çalmadı telefonum böyle hep elim telefona gidiyo ben arıcam gibi oluyorum sonra kalıyorum

inş cnm ya kahvltıdan snra vaktı olmuyomuş hıc soyledım onuda cokta sıkıstırmak ıstemıorm ara ara dıe iyice aklı kalcak aramaya calısıcak bos oldugu zamanları beklıyorm anca

Kaç kişi oldunuz kızlar 93/1 olarak ? askerleriniz nerde ?

benmkı ızmır yenıfoca jandarma komando cnm senın askerın nerde

aynen aramaya calısmak msj atıcakmış gibi olmak zor

Ben de mesaj atmayı falan düşünüyorum hala farkında olmadan

inş cnm ya kahvltıdan snra vaktı olmuyomuş hıc soyledım onuda cokta sıkıstırmak ıstemıorm ara ara dıe iyice aklı kalcak aramaya calısıcak bos oldugu zamanları beklıyorm anca

Hmm anladım canım tabi sıkboğaz da etmek olmaz zaten ellerine geçen ilk fırsatta arıyolar

Bizim yeni yeni başlıyo ciddi eğitimler sanırım bugüne kadar çok sıkmamışlar sizin baya yoğun demek ki :26:

Kaç kişi oldunuz kızlar 93/1 olarak ? askerleriniz nerde ?

Kaç kişi olduk ki cidden :44::26: İzmir Bornovada benim askerim de

zamanla alısıyosunuz kızlar :) ben onun msjlarını 4gözle beklerdim az atıyo dıye kızardım.smdı ona az da olsa keske msj atabılsen yanımda olsan onada razıyım dıyorum .. kendı telefonu da bende.bazen kendım msjlar yazıp ona gonderyom.gelınce okur
Ben de mesaj atmayı falan düşünüyorum hala farkında olmadan

çok tuhaf ya sivil hayatta sesini duymadan uyuyamıyosun ama şimdi alışmaya çalışıyosun ben hala alışamadım hoş arada boşluğa düşmüş gibi oluyorum

Buna da alışcaz canım illa ki bi müddet sonra

Ben de öyleyim vakit geçemiyorum eve sığamıyorum ama aynı zamanda odamdan da çıkmak istemiyorum bilmiyorum garip çelişkili bi insan oldum çıktım:44:

Kıbrıs da zor baya ya Allah sabır versin sana da canım :26:

Yaptığın güzelmiş gelince okusun

Benimkinin telefonu evinde ablası mablası açar falan rezil olmayalım sonra

Buna da alışcaz canım illa ki bi müddet sonra

Ben de öyleyim vakit geçemiyorum eve sığamıyorum ama aynı zamanda odamdan da çıkmak istemiyorum bilmiyorum garip çelişkili bi insan oldum çıktım:44:

bende öyleyim bazen gülüyorum bazen dalıp gidiyorum arıycağı saatlerde kalbim yerinden çıkcak gibi oluyo o kadar heycanlanıyorum ki anlatamam ama iyi oldunu duyunca şükrediyorum onlar iyi olsun kii biz iyi oluruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…