93/1 yarenleri burayaa

Evet evet iyiki daldın konuya yanii beni anlamıyo yahuuu...Hiç bilmediğin bi yer gece binceksin sabah burda olcaksn ben hemen gelemiycem aatek olcaksın vs vs birsürü bahanesi en önemlisi de tek başına o kdar yolu gelmeni istemiyorum dedi..izne gelicem falan diyo bende sölemeden gitsem diye düşünüyorumm ama bu konu için 2 3 defa tartıştık kendi kafama göre gidersem neden beni dinlemiyosun diye iyice kzıcak ya da görünce sevinicek bilemiyorum ama bi süre için bu konuyu açmamaya karar verdim belki 2014 te mart nisan gibi giderim süprizz olarak

Tabi ki ikinize karışmam tatlım, ama Mardin'e gelmiceksin dedi çok ısrar edemedim yerinden dolayı aynen böyle şeyler dedi, haklıydı da hatta fazlasını da dedi yani.. ama Isparta tabi biraz da benm bildiğim bir şehir onun da rahatlığı vardı, o beni bekledi zaten otobüs kaçınca ben onu değil ama ne kadar yorulmuştum anlatamam gene de ne kadar mutluydum hey gidi günler bee

Ayarlarsınz kendinize göre yavrum, çok da kızdırma tabi kaçtım şimdlk benn

Of bilmiyorum yavrum ne düşünüyo ne istiyo vallahi şimdiden ömrümü yedi yanii..Ailesi de gitmek istiyo ısrarla onlara da gelmeyin diyo..Seninki haklıymış ama kızmakta Mardin sonuçta
Ama benimki deli biraz işte dediğim dedik olmıcaksa olmıcak..Üstelemiycem bende daha fazla gerilmeye gerek yok
Öpüldün cicim kolay gelsin sana

Ben geriii geldim ama gitmişsiniizz

Tek başına tek başına tek başına arkadaş nedir bu ya Yakupta öyle tek başına gelemezsin burası p,ç yuvası diyor bende napim susuyorum. :44: Dediğin gibi bi süre açma konuyu kuzum belki kendisi der gel diye
Güzel düşün güzel olsun çünkü kuzum. Hem sen ordayken izne geleceğini sanmıyorum ben yav :34

Tamam tatlımm denk geliriz illa kiii şafak panomuz da göremedm deee..buraya uğradım ben deee

Ana topiğe giremiyorum pek kuzum ya, açtığım topiğe yazıyorum buraya yazıyorum lop çıkıyorum

Bende burdayım

Ah şu erkekler ah her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyolar
Bana da öle birsürü şey söylüyo ya
Bilmiyorum canım ne zaman geleceği hiç belli değil bayrama gelicekti ama çok erken olur diye vazgeçti..Ortak bir zamana denk gelir umarım izni de görüşürüz yani

Ortak bi zamana denk getirin bence de kuzum, rahatça görüşün

Hoşgeldin niloşşşş. Canıımm tavuk döner çekiyooo

Esintoşummm bana tavuk demeee, diyet yapıyorum bir buçuk aydır içim dışım tavuk, yumurta falan oldu Gerçi değiyor yawaş yawaş gidiyor ameliyattan sonra aldığım kilolar.Askerim gelene kadar dikkat edicem evlenene kadar mecburen
Ama sen ye kuzummm azcık kilo al vallahi ele avuca gel yaa

inşallah canım ayarlarsınız ortak bir tarih sıkma canını

İnşallah canım kısmet olur
​

İnşallah kuzumm

Aahahha Şuan utandım yakupta öyle demişti Evlenene kadar aldın aldın almadın almam seni diyordu
Ah canııımm çokk çekiyoo amaaaaaaaaaaaaaaaaaa Gider kuzum gider kilo olsun tek sorunun elbet verirsin fazlalığı
Ne ameliyatı kuzum ? :44:

yumurtalık kisti vardı yawrum apandisit diye girmiştim ameliyata iç kanama falan başlamış kistim patlamış ameliyatta anladılar tabi geçen sene ne güzel kilo vermiştim ameliyattan sonra serumlar kan ilaçları falan 10 kilo aldım geri. şimdi yawaş yawaş toplarlıyorum :))

Aaa Çok geçmiş olsun yavrum, Allaha şükür geçip gitmiş. Kilolarda geçer gider eski haline dönersin

Aaa Çok geçmiş olsun yavrum, Allaha şükür geçip gitmiş. Kilolarda geçer gider eski haline dönersin

Sağol canım benim Geçmek zorunda wallahi tombik gelin olmak istemiyorum ben yaaa :))) boyumda kısa zaten çokta zayıf olmiyim 52-55 arası bende gayet iyi duruyo Zaten ermanda istemiyor ufacıksın zaten iyice ufalıyosun çok kilo verme diyor ama bunun hamileliği falanda var herşeyi düşünmek lazım :)))

Benimde hedefiim 52 olmak kuzum Allah söylettiii kız Hamilelikte ben çok kilo alırım valla ilerde yaa

Selam kızlarrrr ,

Valla bu evrak toplama olayından kafamı kaldıramadm ama bitti sonunda teslim edicem bi tek ...kıyafet alışverişine daldım öyle ama evdeyim şimdi çok güzel kaynatmışsnz ben yokkende

Benimde hedefiim 52 olmak kuzum Allah söylettiii kız Hamilelikte ben çok kilo alırım valla ilerde yaa

Benm bünyem çok müsait kilo almaya dikkat etmediğimde ipin ucu kaçıyor hemen, 1.55 lik boyumla tuhaf bişey oluyom 52 falan çok ideal. gerçi senin boyun benden uzundur yawrum. Hamileliğimi düşenemiyorum bile yaaa, çok pis boğazım ben bakma yani dikkat etmeye çalışıyorumda yemiyorum okadar, ermanda öle çok sever yemek yemeyi ikimz yan yana gelince napıcaz bilmiyorum :))) Baskül ailesine döneriz 10 yıl sonra ::

Selam kızlarrrr ,

Valla bu evrak toplama olayından kafamı kaldıramadm ama bitti sonunda teslim edicem bi tek ...kıyafet alışverişine daldım öyle ama evdeyim şimdi çok güzel kaynatmışsnz ben yokkende

Hoşgeldin canımm, bitirmişsin çok şükürr, yeni cicilerde almışsın ohhh.Allah hayırlısıyla yeni işinde giymeyi nasip etsin yolun hep açık olur inşallah canım...
Nezaman başlıyorsun kısmetse

Selam kızlarrrr ,

Devrem yeni işin hayırlı, uğurlu, mübarek olsun Ne zaman başlıyosun bakiiimm ?

Yok kuzum ne uzunu yaa saçmalama o civarlardadır benimkide 52 ideal tabi ya, ben kendimi hiiç sevmiyorum 48 kiloyum. Bi ara 46 olmuştum ahh görsen kemik yığınından farkım yok. Nefes alırken kemiklerim çıkıyordu yakup azarı basıyordu
Bende çok yerim hamilelikte valla bak, çok canım çeker ama yiyemem mesela şimdi mide küçük almıyo. Ama o zaman yerim bee yarasın tosunuma Bizde sizin tam tersiniziz yan yanayken pek yemek yemeyiz, burger king dışında İkimizde sigara kullandığımız için iştahı hepten kapatıyor malesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…