- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.021
Konuya tam olarak ortadan dalıyorum 3-4 sa için de olsa her yere gidilir bence, ayrıca Tokat yani Doğu falan da değil, yanlış anlamadım de mi?? Zafer Isparta'dayken acemilikte ben İstanbul'dan Ankara'ya gidip (ailem anlamasın diye) orda kaç saat bekleyip (otobüsü kaçırıdğım için) Ankara-Isparta otobüsüne bindim, gece 12 de yola çıkıp ertesi gün öğleden sonra 3-4 gibi anca kavuştm yani sevdiceğime, ertesi gün de tekrar yola çıktım, değdi mi değdi tabi kiiii...ailesi gelip evci çıakrdı neyse ki 1 gece beraber kalmıştık biz ama gittiğim yola bak
Evet evet iyiki daldın konuya yanii beni anlamıyo yahuuu...Hiç bilmediğin bi yer gece binceksin sabah burda olcaksn ben hemen gelemiycem aatek olcaksın vs vs birsürü bahanesi en önemlisi de tek başına o kdar yolu gelmeni istemiyorum dedi..izne gelicem falan diyo bende sölemeden gitsem diye düşünüyorumm ama bu konu için 2 3 defa tartıştık kendi kafama göre gidersem neden beni dinlemiyosun diye iyice kzıcak ya da görünce sevinicek bilemiyorum ama bi süre için bu konuyu açmamaya karar verdim belki 2014 te mart nisan gibi giderim süprizz olarak
Tabi ki ikinize karışmam tatlım, ama Mardin'e gelmiceksin dedi çok ısrar edemedim yerinden dolayı aynen böyle şeyler dedi, haklıydı da hatta fazlasını da dedi yani.. ama Isparta tabi biraz da benm bildiğim bir şehir onun da rahatlığı vardı, o beni bekledi zaten otobüs kaçınca ben onu değilama ne kadar yorulmuştum anlatamam gene de ne kadar mutluydum hey gidi günler bee
Ayarlarsınz kendinize göre yavrum, çok da kızdırma tabikaçtım şimdlk benn
ooff evet boğazını sıkmak istiyoruumm..3 4 saat için 15 saaat yool mu gidilirmiş işte tek başıma gidemezmişim falan filan beni erkenden izine getirtceksn sen böyle yaparsan diyo bakalımm kısmeeeett..İzne de ben burdayken gelirse artık teskerede kavuşuruz heralde :2::2:
​Böyle çelişkili b durumda nasıl güzel düşüneyim esinim yaahuu
Tamam tatlımm denk geliriz illa kiii şafak panomuz da göremedm deee..buraya uğradım ben deee
ben burdayımmmmm
Ben geriii geldim ama gitmişsiniizz
Tek başına tek başına tek başına arkadaş nedir bu yaYakupta öyle tek başına gelemezsin burası p,ç yuvası diyor bende napim susuyorum. :44: Dediğin gibi bi süre açma konuyu kuzum belki kendisi der gel diye
Güzel düşün güzel olsun çünkü kuzum. Hem sen ordayken izne geleceğini sanmıyorum ben yav :34
Ana topiğe giremiyorum pek kuzum ya, açtığım topiğe yazıyorum buraya yazıyorum lop çıkıyorum
Bende burdayım
Ah şu erkekler ah her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyolar
Bana da öle birsürü şey söylüyo ya
Bilmiyorum canım ne zaman geleceği hiç belli değil bayrama gelicekti ama çok erken olur diye vazgeçti..Ortak bir zamana denk gelir umarım izni de görüşürüz yani
Ortak bi zamana denk getirin bence de kuzum, rahatça görüşün
Hoşgeldin niloşşşş.Canıımm tavuk döner çekiyooo
Bende burdayım
Ah şu erkekler ah her şey kendi istedikleri gibi olsun istiyolar
Bana da öle birsürü şey söylüyo ya
Bilmiyorum canım ne zaman geleceği hiç belli değil bayrama gelicekti ama çok erken olur diye vazgeçti..Ortak bir zamana denk gelir umarım izni de görüşürüz yani
İnşallah canım kısmet olur
​
Esintoşummm bana tavuk demeee, diyet yapıyorum bir buçuk aydır içim dışım tavuk, yumurta falan olduGerçi değiyor yawaş yawaş gidiyor ameliyattan sonra aldığım kilolar.Askerim gelene kadar dikkat edicem evlenene kadar mecburen
Ama sen ye kuzummm azcık kilo al vallahi ele avuca gel yaa
İnşallah kuzumm
AahahhaŞuan utandım yakupta öyle demişti Evlenene kadar aldın aldın almadın almam seni diyordu
Ah canııımm çokk çekiyoo amaaaaaaaaaaaaaaaaaaGider kuzum gider kilo olsun tek sorunun elbet verirsin fazlalığı
Ne ameliyatı kuzum ? :44:
yumurtalık kisti vardı yawrum apandisit diye girmiştim ameliyata iç kanama falan başlamış kistim patlamış ameliyatta anladılar tabigeçen sene ne güzel kilo vermiştim ameliyattan sonra serumlar kan ilaçları falan 10 kilo aldım geri. şimdi yawaş yawaş toplarlıyorum :))
AaaÇok geçmiş olsun yavrum, Allaha şükür geçip gitmiş. Kilolarda geçer gider eski haline dönersin
Sağol canım benimGeçmek zorunda wallahi tombik gelin olmak istemiyorum ben yaaa :))) boyumda kısa zaten çokta zayıf olmiyim 52-55 arası bende gayet iyi duruyo Zaten ermanda istemiyor ufacıksın zaten iyice ufalıyosun çok kilo verme diyor ama bunun hamileliği falanda var herşeyi düşünmek lazım :)))
Benimde hedefiim 52 olmak kuzumAllah söylettiii kız Hamilelikte ben çok kilo alırım valla ilerde yaa
Selam kızlarrrr ,
Valla bu evrak toplama olayından kafamı kaldıramadm ama bitti sonunda teslim edicem bi tek ...kıyafet alışverişine daldım öyle ama evdeyim şimdi çok güzel kaynatmışsnz ben yokkende
Selam kızlarrrr ,
Valla bu evrak toplama olayından kafamı kaldıramadm ama bitti sonunda teslim edicem bi tek ...kıyafet alışverişine daldım öyle ama evdeyim şimdi çok güzel kaynatmışsnz ben yokkende
Benm bünyem çok müsait kilo almaya dikkat etmediğimde ipin ucu kaçıyor hemen, 1.55 lik boyumla tuhaf bişey oluyom52 falan çok ideal. gerçi senin boyun benden uzundur yawrum. Hamileliğimi düşenemiyorum bile yaaa, çok pis boğazım ben bakma yani dikkat etmeye çalışıyorumda yemiyorum okadar, ermanda öle çok sever yemek yemeyi ikimz yan yana gelince napıcaz bilmiyorum :))) Baskül ailesine döneriz 10 yıl sonra ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?