- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.041
Hoşgeldin canımm, bitirmişsin çok şükürr, yeni cicilerde almışsın ohhh.Allah hayırlısıyla yeni işinde giymeyi nasip etsin yolun hep açık olur inşallah canım...
Nezaman başlıyorsun kısmetse
Devrem yeni işin hayırlı, uğurlu, mübarek olsunNe zaman başlıyosun bakiiimm ?
Yok kuzum ne uzunu yaa saçmalama o civarlardadır benimkide52 ideal tabi ya, ben kendimi hiiç sevmiyorum 48 kiloyum. Bi ara 46 olmuştum ahh görsen kemik yığınından farkım yok. Nefes alırken kemiklerim çıkıyordu yakup azarı basıyordu
Bende çok yerim hamilelikte valla bak, çok canım çeker ama yiyemem mesela şimdi mide küçük almıyo. Ama o zaman yerim bee yarasın tosunumaBizde sizin tam tersiniziz yan yanayken pek yemek yemeyiz, burger king dışında İkimizde sigara kullandığımız için iştahı hepten kapatıyor malesef
Çok sağol Esintoşum canm kardeşim....Pzt olcak heralde cnm ..
Pazartesi sıkıntıya son desene devremÇok özletme kendini baaak işe başlayınca bizi de unutma
Akşamları burdayım kardeşşim merak etme
Esintoşum kardeşim sağol gerçekten ... Amin canım...Yakup bey gene üzmüş seni okudum zaten en sonunda bizden bi Esintoşu üzme dayağı yicek heArtık gelince birşeyler olcağı için Allah nasip ederse bu işle birlkte bende bazı şeyleri yoluna koycam maddi olarak manevi olarakta okudum ettim bir yerde başlamam lazımdı kısmet bu zamanaymş ...Gene bu senede kpss ye de giricem o garanti iş ,özel sektörde öyle bi şey yok memnun kalmadk diyip koyuolar dışarı işte şu deneme süresi falan bi atlatım de o zaman rahat nefes alcam o yüzden çabalamaya devam ...
Devrem yeni işin hayırlı, uğurlu, mübarek olsunNe zaman başlıyosun bakiiimm ?
Yok kuzum ne uzunu yaa saçmalama o civarlardadır benimkide52 ideal tabi ya, ben kendimi hiiç sevmiyorum 48 kiloyum. Bi ara 46 olmuştum ahh görsen kemik yığınından farkım yok. Nefes alırken kemiklerim çıkıyordu yakup azarı basıyordu
Bende çok yerim hamilelikte valla bak, çok canım çeker ama yiyemem mesela şimdi mide küçük almıyo. Ama o zaman yerim bee yarasın tosunumaBizde sizin tam tersiniziz yan yanayken pek yemek yemeyiz, burger king dışında İkimizde sigara kullandığımız için iştahı hepten kapatıyor malesef
Çok sağol Esintoşum canm kardeşim.... Niloşum Pzt olcak heralde cnm ..
Ya canım haber vermem lazım falan demişsinizz ama ben süpriz olsun istiyorum ona hiç demicem gönderdiğimiiiulaştığı gibi kontrol edip verir heralde komutanı şimdi onun doğum günü 10 ekimm ben pazartesi yollicam 7 si oluyo zonguldaktan tokata gider heralde ulaşır dogm günnde tam
Evett sorma valla elim melim buz kesiyo daha şimdiden aklıma geldikçee
Pasta mı tatlı mı daha iyi olur canım yaa çok kararsız biriyimdir ben :18: Mümkün değil karar veremem
Bu arada seroşum sana kargo konusunda yardımcı olamadım ya hiç göndermediğim için bilmiyorumm kusuruma bakma :26:
Oh bak iyi olmuş pişman olmuş balım
Ufaktan bi ayar çekseydin kendine oolum filan deseydin bi
Gelsin kasım artııık gelsiiin
Kuzum ya kaynana da geçen askerim dağıtıma geldiğinde onunla bana bi şeyler göndermişti
Zaten ben nefes alabilirsem şükredicemSuskunumdur genelde benimki rahat durursa bi sorun çıkmaz Yok gıdıklıyo yok saçma saçma hareketler yapıyo filan eli dursa ayağı durmuyo yani O sinir etmezse gayet mülayim olurum ben orda
:44::44: Hem tatlı hem ev eşyası mı alsam ki :26: Çok mu olur :44:
Offf ne zor iş ya şu karar verme işiii
Canım ya atkı örmek kolay aslında annen filan biliyosa öğrenirsin hemenÇok zor bi şey değil ama tabi sen ben gibi ev sarmaşığı değilsin zaman konusu sıkıntı olabilir :26:
Sen artık diceksin mecbur yani gönderiyorum diyee, onca şey başkasının eline geçecekse ne anlamı kalır zaten.
Ocağa da bi şey kalmadı kuzum ya üzülme. Bizimkiler gelecek 2 aycık sonra senin askerin kollarındaa
Gelip bunalıma girmesindense biraz daha sabredeceksiniz artık :26:
Sorma Senacım ya bi heyecan bi heyecan baksana şimdiden napsam ne etsem diye düşünmeye başladımm
Şimdi geçici olarak lojmanda oturuyolar. Acaba ev eşyasını normal eve taşındıklarında mı götürsemm :26:
Ayyyy napcam beeeen
ulasır tatlım bende öle dusunuyorm tam dogum gununde orda olsn die ama sölemem lzm
benımkine kontorl ettirmesi lzmm işte sıkıntı o bızımnapalm artık:44:
Amiin bebeğimm amiiiinnnn
Ayarı çektim kuzum lan öküz herif bıktım senden yeter be artık dedim
Neeee göndermişşş ne göndermişşş merak ettiimm
Senin askerle benimki çok benziyo harbiden yaaa, biliyorsun çok anlaşamıyoruz biz kaynanayla onun yanında bana şebeklikler yapıyor ya git başımdan diyorum yok. Annesi geliyo ayak ucuma oturuyor bende ayaklarımdan gıdıklanırım sadece oda gıdıklıyo falan bi gülme krizine girince hayatta susturamıyor
Sessiz sakin ol ama ciddiyetini bozmamaya çalış kuzum arada gülmeyi unutma ama
Yok çok fazla olmaz yaa, sonuç olarak ilk kez tanışıyorsunuz bi kerede birşey olmaz kuzucum.
hahaha ne gzlcnm tatlı bıraz fazla kacablr normal bı hedıye al bence
elın boş gitmekten iidir hem kadın senı dusunup bısıler yollamiş senınde bısı alman hoş olur
yenı eve gecıncede bısı alırsın ama bunudada kucuk bısı alman gzl olur cnm
söylıcem ztn askerime göndeririken bıkac bısı daha yollarim anneside yollucak gerci sımdı kargo
oda bısılr yollar aman yaa ben napıcamı blmıorm walla yolucagm herseyı annesı yollck smdı :/
bende yıcek bısıler yollrm orda kullanabılıcegi bişiler bakalım kasıma kdr neler gelıcek daha aklıma
ayrıca oraya yollamıcagm bısılerde alıcam onlarıda gelınce vericem öle dusundum:26: sonucta alsamda
orda giymek ıstemıcek
Kızlar nasılsınız özledim sizi halen net bağlatamadık kuzenime geldik yazayım dedim sizeÇumartesi günü askerim geliyor kısmetse ama 1 günlüğüne ablasının düğününe çok sevinçliyim.Sizlerde ne var ne yok iyisinizdir inşallah kendinize dikkat edin öpüyorum çok çok.
ben kullanmıyorum sigara o yüzden hiç ağzım boş kalmıyo :))) sende bende 52 olalım hepimiz rahatlayalım esinim
Kızlar nasılsınız özledim sizi halen net bağlatamadık kuzenime geldik yazayım dedim sizeÇumartesi günü askerim geliyor kısmetse ama 1 günlüğüne ablasının düğününe çok sevinçliyim.Sizlerde ne var ne yok iyisinizdir inşallah kendinize dikkat edin öpüyorum çok çok.
İyi demişsin kuzumBen de resmen 22 yaşında bi çocuksun sen diyorum tepem atınca
Ne göndermiiiiş kenarı oyalı yazma filan göndermiş balım. Öyle klasik şeyler işte
Ayy gerçekten aynılar. Gıcıklıklarından tut hali tavrı huyu hepsi benziyo birbirine
Ya kızlar biriniz çok olmaz demiş diğeriniz çok olur demiş :44: Karar verin ona göre hareket edicemmm
Ne zor işmiş bbeehh
hangi kargoyla yolluyosun canımm beguss tecrubeli olaraktan dedi ki askeriyenn içine özel kargoları kabul etmiyolarmışş
Ne zor işmiş bbeehh
hangi kargoyla yolluyosun canımm beguss tecrubeli olaraktan dedi ki askeriyenn içine özel kargoları kabul etmiyolarmışş
O zaman kahve takımına bakıyım ben yavaştan :26:
Annesinin göndercek olması da ayrı bi sıkıntı olmuş canım ya insan çekinir öyle olunca :44:
Bence de giymek istemeyebilir başına bi iş gelmesin diye. O da haklı
yurtıcı varmıs orda cnm gönderırsem onunla göndericem :26:
off kızlarr cok uzuluyorummm cok sıkılıyorummberbat bı gun gecirdim
bıngolde 18 pkklı kacmıs duymussunzdur olaylar vardı bugn opersyon falannnn benımkı sorma soliemem dıo
hıc bısı bılmıyorumm noluo napıoo
hıc calısamadm bugun kac saat haber alamadım hberlerde gördum durumu
gecmedi bugun gecmedi banaofff kızlar dua edınde bı durum olmadan atlatılsın su durum
Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha yeni duyuyorum senden :44: Ne desem boş olacak biliyorum ama sabır kuzum sabıır. Dualarımız askerlerimizle :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?