93/1 yarenleri burayaa

Çok sağol Esintoşum canm kardeşim.... Niloşum Pzt olcak heralde cnm ..

Son düzenleme:
Akşamları burdayım kardeşşim merak etme

Ana topikten yazdığını burdan cevaplayıp çıkacağım devrem. Yakup dayağı hakediyor evet döv onu kürekle vur
Ne güzel düşünceler bunlar gerçekten birşeyleri yoluna koyma ilerisi içinde çok iyi olacak bak hem kasımda askerine gitmek istiyordun buda iyi bi fırsat oldu Çabala kardeşim sen başarırsın

Öpüyorum seni

ben kullanmıyorum sigara o yüzden hiç ağzım boş kalmıyo :))) sende bende 52 olalım hepimiz rahatlayalım esinim

Çok sağol Esintoşum canm kardeşim.... Niloşum Pzt olcak heralde cnm ..

Begüşümm hayırlı olsun canım tekrar.Hiç stres yapma bir hafta biraz sıkıntılı geçer alışma evresi falan.Benim eve gelince stresten hep başım ağırmıştı ilk başladağımda :) Artık işlere gire çıka alıştım.En son başladığım yerde kasımda kısmet olursa 1 senem dolucak.Allahım size daha iyilerini nasip eder inşallah.....

ulasır tatlım bende öle dusunuyorm tam dogum gununde orda olsn die ama sölemem lzm
benımkine kontorl ettirmesi lzmm işte sıkıntı o bızım napalm artık:44:

hahaha ne gzl cnm tatlı bıraz fazla kacablr normal bı hedıye al bence
elın boş gitmekten iidir hem kadın senı dusunup bısıler yollamiş senınde bısı alman hoş olur
yenı eve gecıncede bısı alırsın ama bunudada kucuk bısı alman gzl olur cnm

söylıcem ztn askerime göndeririken bıkac bısı daha yollarim anneside yollucak gerci sımdı kargo
oda bısılr yollar aman yaa ben napıcamı blmıorm walla yolucagm herseyı annesı yollck smdı :/
bende yıcek bısıler yollrm orda kullanabılıcegi bişiler bakalım kasıma kdr neler gelıcek daha aklıma
ayrıca oraya yollamıcagm bısılerde alıcam onlarıda gelınce vericem öle dusundum:26: sonucta alsamda
orda giymek ıstemıcek

Kızlar nasılsınız özledim sizi halen net bağlatamadık kuzenime geldik yazayım dedim sizeÇumartesi günü askerim geliyor kısmetse ama 1 günlüğüne ablasının düğününe çok sevinçliyim.Sizlerde ne var ne yok iyisinizdir inşallah kendinize dikkat edin öpüyorum çok çok.

ulasır tatlım bende öle dusunuyorm tam dogum gununde orda olsn die ama sölemem lzm
benımkine kontorl ettirmesi lzmm işte sıkıntı o bızım napalm artık:44:

Ne zor işmiş bbeehh

hangi kargoyla yolluyosun canımm beguss tecrubeli olaraktan dedi ki askeriyenn içine özel kargoları kabul etmiyolarmışş

İyi demişsin kuzum Ben de resmen 22 yaşında bi çocuksun sen diyorum tepem atınca

Ne göndermiiiiş kenarı oyalı yazma filan göndermiş balım. Öyle klasik şeyler işte

Ayy gerçekten aynılar. Gıcıklıklarından tut hali tavrı huyu hepsi benziyo birbirine

Ya kızlar biriniz çok olmaz demiş diğeriniz çok olur demiş :44: Karar verin ona göre hareket edicemmm

O zaman kahve takımına bakıyım ben yavaştan :26:

Annesinin göndercek olması da ayrı bi sıkıntı olmuş canım ya insan çekinir öyle olunca :44:

Bence de giymek istemeyebilir başına bi iş gelmesin diye. O da haklı

Seleniiiim İnanır mısın dün aklıma geldin valla. Naptı acaba diye. Askeri gitmemiştir inşallah filan diye dua ettim hep. Bi sıkıntı yok di mi kuzum :26:

Oh mehtap da yakınmış

ben kullanmıyorum sigara o yüzden hiç ağzım boş kalmıyo :))) sende bende 52 olalım hepimiz rahatlayalım esinim

Malesef bizde o dert var işte kuzum Allah izin verirse seneye bırakacağız Eveettt hedefimiiizzz 52 !! Hay benim güzel memleketim Ordu

Seleeen bizde seni özledik kuzum Aaaa mehtap çok yakıınn yavrum çok sevindim 1 gün 1 gündür Tadını çıkartın

Ahhh ahh çekeceğimiiz var yavrum
Bence fazla olmaz ne fazlası olacak ki ya sonuçta ilk görüşme bi tatlı, bi de ufak bi ev eşyası güzel olur
Acaba bizimkiler kardeş olabilirler miiii

Ne zor işmiş bbeehh

hangi kargoyla yolluyosun canımm beguss tecrubeli olaraktan dedi ki askeriyenn içine özel kargoları kabul etmiyolarmışş

KArgo kolayda işte habersiz göndermek bazen risk hele ki ilkse ondan sormadan hareket etmeyin emeğinize yazık hemde onlar beklentiye giriolar

Son düzenleme:

evet canım
sen bak bencede ancaaa alman lzm askern gelnce gidersiniz heralde dimi nezaman gelıodu

off kızlarr cok uzuluyorummm cok sıkılıyorumm berbat bı gun gecirdim
bıngolde 18 pkklı kacmıs duymussunzdur olaylar vardı bugn opersyon falannnn benımkı sorma soliemem dıo
hıc bısı bılmıyorumm noluo napıoo
hıc calısamadm bugun kac saat haber alamadım hberlerde gördum durumu
gecmedi bugun gecmedi bana offf kızlar dua edınde bı durum olmadan atlatılsın su durum

yurtıcı varmıs orda cnm gönderırsem onunla göndericem :26:

Bn süprizi bozmak istemediimm :) Askeriyeyi aradım dedim kargo yollıycam nasıl gönderebilirm dedim adresi falan sölediler işte dedim bi sorun olur mu özel kargolarla falan yollasam yok hiç problem olmaz hemen kapıda alınıyo zaten dediler istediğin herhangi bi kargoyla gönderebilirsin sorun olmaz dedi rahatladım beeehh

Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha yeni duyuyorum senden :44: Ne desem boş olacak biliyorum ama sabır kuzum sabıır. Dualarımız askerlerimizle :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…