- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.061
of böylesı cok daha zorgece gene olaylar olablr dıe bklıyolar
sımdı ben nasıl uyucam
Biz de gidiyoruz bi yerlere kurbanda kuzum
Bu arada bizimkini yanlış zamanda yırtmışlarŞu an itibariyle şafağımız 200müş
Ahh gelsinler valla artıkın yaa
Yapmamaya çalışıyorum balım ya artık ama o kadar bıktım ki artık onsuzluktan olmuyo yani
92/3lerin şafağı biz geldiğimizde 200lerdeydi. Of ne güzel şafağa bak diyodum kendi kendime. Şimdi tezkereci devre oldular biz 200lere geldik. Ama benim ticker da o kadar güzel durmuyomuş bu sayı bunu fark ettim
Naptın hediye bulabildin mi canım :26:
Neşeyi bulmuşsun da bunuyosun
Ağlama hiç valla hazır mutluyken tadını çıkart bi süre sonra oflamalar puflamalar niye geçmiyo la bu zaman demeler başlar çünkü
Gerçi sen der misin böyle şeyler bilmiyorum çünkü gördüğüm kadarıyla hep mutlusun
Ben de her saniye evdeyim ama tam zıttız yani
Edaaa
Yoğunluktan giremiyosun tabii. Şafaktan da haberin yok
Ohh
Mehtabınıza da baya az kalmış kuzum hemen geçiversin inş.
edoşş cok sevındım canımm hem askerinin gelmesineee hemde işe baslamanaa
sımdı zaman daha rahat gecerr bende işe baslaynca rahatlamıstm bı sekılde geciyo böyle yogunlukla falann
benımkide iyi cook sukurr bı sıkıntılı durumlar yok suanlık
sen nasılsın canım
Geçen sene bugün gün sayıyorduk ah1Ekim'de ilk yüzüklerimizi takmıştık hey gidi heey.
Kutu hazırla kuzum şöyle güzel bi şey olsun, kağıtlar mektup falan ayıcık al bi tane de içine koy parfümünü sıkta ne bilim kuzum
Bende çok kızdım kuzum, bana tam net bi şekilde çıkacağım ya da çıkmayacağım demedi. Saat 12 de oturdum bekliyorum Allahıım saat 4 oldu hala girecek neyse baktım girdi sonunda 25 dk oldu konuşmaya başlayalı arkadaşı geldi gidelim gitti. Bende sinirden patladım
Aslına bakarsan iyi değilim kuzum dün gece 12-2 nöbeti vardı çok tartıştık. Çok kırdım ve kırıldım.
Sen nasılsın kuzumm
Selam canımBende her salise evdeyim, tabi yakupla tartışınca dışarıya kaçıyorum çaktırma
Eeee devir böyle ilerliyo güzelim, bizim şafak düşsün ki senin ki de düşsün. Bak geldiğinde 400 diyordun, gitmiş gitmiş ne kalmış şurada zamanla düşecek inşallahh rabiim hepimize sabır versin
Aynen devrem bizimde hep özeller ayrı geçti. Onun doğum günü, yıl dönümümüz, sırada benim doğum günüm var
Kasıım daaa mıı beni de götürseneeeeeeBizde kasımda izin kullanıp son iznide bitirmeyi düşünüyoruz devrem, sonra 5 ay kalıyor zaten sabrederiz ne olacak :44:
Şafağıın yakıyo yakıyoo Edaaaaa
İş bulman çok güzel olmuştur senin adına valla zaman daha çabuk geçer, en azından o psikolojiyi de atlaşmışsın çok sevindim.
Mehtap 18 hee az kalmış azzzBenim asker benim canımı sıkmaktan başka bi halta yaramıyor
Hiç gitmek istemiyorum yaaaaa, bu sefer sülalecek gidiyoruz arkadaş. Herkes köyde olacak
Babam köye ev yapacakmış projesini çizdirmeye gidiyoruz kuzum. Eee adam da haklı sonuçta oğlu evli, kızı evlenecek biz nerde yatacaz
Olsun kuzum senin hırsını da almışlardır işte yırtarken
Gelsinler gelsinleerde, bizde kendimize gelelim artık
Haber yok mu canım? Aramadı mı askerin :44:
Malesef bizde o dert var işte kuzum Allah izin verirse seneye bırakacağızEveettt hedefimiiizzz 52 !! Hay benim güzel memleketim Ordu
Seleeen bizde seni özledik kuzumAaaa mehtap çok yakıınn yavrum çok sevindim 1 gün 1 gündür Tadını çıkartın
Ahhh ahh çekeceğimiiz var yavrum
Bence fazla olmaz ne fazlası olacak ki ya sonuçta ilk görüşme bi tatlı, bi de ufak bi ev eşyası güzel olur
Acaba bizimkiler kardeş olabilirler miiii
evet canım
sen bak bencede ancaaa alman lzm askern gelnce gidersiniz heralde dimi nezaman gelıodu
kızlar selam napıyosunuz bakalım yavrulaaaaaar
Evet yavrucum allahıma şükürler olsun yaaaa
gelcek 15 kaldı kııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aynen kendimize gelelim ya recep tayyip 1 ekimde açıklama yapcakmış askerliiği düşürrrrürrsee uu
aradı cnm skntı yok ztn yakalnms hbrlerdede gördm konustukta cok sukur
aynen kendimize gelelim ya recep tayyip 1 ekimde açıklama yapcakmış askerliiği düşürrrrürrsee uu
aradı cnm skntı yok ztn yakalnms hbrlerdede gördm konustukta cok sukur
Hem de nasıl çekeceğimiz var
Şimdi ama sabah gidecek gibiyim sanki ya. Sabahın köründe yani bi deTatlı mı almalıyım yine de :26:
Ben o ev eşyalarına bakmaya başlıyım ufaktanUff hiç de bilmem ha ne iyi olur ne olmaz filan :26:
Olabilirler kuzuşum gerçekten
Begüm, Sena, Eda işteeepeki ya Pekmez, Selen nerdeeeeee ? :44:
Topiğimiz eski haline dönüyo boşalıyo arkadaşGirdikçe yazında haberleşelim
Begüüşş devrem senin işte ilk günün nasıldı onu yaz okuyacağım girince
Seleen sende çabuk gel artık özlettin kendini aaa
Ben çıkıyorum tertolar regl dönemi dolayısıyla sancılı geçirdim günümü, yatışa geçeceğim
Begüm, Sena, Eda işteeepeki ya Pekmez, Selen nerdeeeeee ? :44:
Topiğimiz eski haline dönüyo boşalıyo arkadaşGirdikçe yazında haberleşelim
Begüüşş devrem senin işte ilk günün nasıldı onu yaz okuyacağım girince
Seleen sende çabuk gel artık özlettin kendini aaa
Ben çıkıyorum tertolar regl dönemi dolayısıyla sancılı geçirdim günümü, yatışa geçeceğim
Esintoşş devrelerin yok ben yazıyım sana
Selenin askeri gelicekti bu aralar düğün telaşları vardı askerinin ablası evlenicekti galba, Begüşte hayırlısıyla başlasında işine anlatır herşeyi inşallah güzel geçer ilk günü
Ben daha başlamadım güzel bayanlar evraklarımı götürdüm o kadar... siz napıosunuzzzz ?? ya bende akşamları giriorum ama kimse yok çıkıorum o yüzden ...
Esintoşş devrelerin yok ben yazıyım sana
Selenin askeri gelicekti bu aralar düğün telaşları vardı askerinin ablası evlenicekti galba, Begüşte hayırlısıyla başlasında işine anlatır herşeyi inşallah güzel geçer ilk günü
Ben daha başlamadım güzel bayanlar evraklarımı götürdüm o kadar... siz napıosunuzzzz ?? ya bende akşamları giriorum ama kimse yok çıkıorum o yüzden ...
nasılsınız kızlarr görusemıyoruuzzz
Yazmışsın ama ben çoktan çıkmışım yavrumAaa evet şimdi hatırladım doğru askerinin ablası evleniyordu
Ne zaman başlıyorsun devrem? Hani p.tesi başlıyordun :44: Bende gündüzleri giriyorum ama bizim topiğin hatunları iş bayanları olduğu için denk gelemiyoruz kuzum
Selamm senoşşBen iyiyim çok şükür, yaa senn nasılsın bakim
Selamm senoşşBen iyiyim çok şükür, yaa senn nasılsın bakim
Onlar arıcaklar Esintoşum ...Anladm cnm askerin nasıl ,her şey yolunda mı ?
6 ay yazacak ama 6 ay 30-20 gibi falan da yazacakk kuzum yani 7 aya daha yeni düşeceğiz 8 aylık asker olacaklariyim canım bende 7. ayıda yemek uzereyis 6 ya dusuces mutluyummm
Kızlar herkese iyi geceler, benim için biraz sıkıcı bi gündü sizler nasılsınız ballarım
Hımm anladım devremYakup beyle gene bozuğuz kuzum, her çarşı günü burnumdan getiriyor. Ama allahtan önceki gibi takmıyorum da rahatım Altı üstü sinirlendirdiğiyle kalıyor
Senin ki nasıl devrem ?
6 ay yazacak ama 6 ay 30-20 gibi falan da yazacakk kuzum yani 7 aya daha yeni düşeceğiz 8 aylık asker olacaklar
Hayırdır Edacım ? :44:
sorma canım ya işyerinde bi kızla tartıştım aynı ortamda bulunmak çok kötü ama naparsın işte
Aaa neden ki
sorma ya bazı insanların rahat tavırları beni çok rahatsız ediyor gördüğüm aile terbiyesinden dolayı
Rahat insanların tavırları her zaman rahatsız iticidir zaten canımAma takma bırak işine bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?