93/1 yarenleri burayaa

Evet yavrucum allahıma şükürler olsun yaaaa

gelcek 15 kaldı kııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aynen kendimize gelelim ya recep tayyip 1 ekimde açıklama yapcakmış askerliiği düşürrrrürrsee uu

Hem de nasıl çekeceğimiz var

Şimdi ama sabah gidecek gibiyim sanki ya. Sabahın köründe yani bi de Tatlı mı almalıyım yine de :26:

Ben o ev eşyalarına bakmaya başlıyım ufaktan Uff hiç de bilmem ha ne iyi olur ne olmaz filan :26:

Olabilirler kuzuşum gerçekten

evet canım
sen bak bencede ancaaa alman lzm askern gelnce gidersiniz heralde dimi nezaman gelıodu

Kasımın başlarında gelmeyi düşünüyo tatlım daha tam net değil :44:

Evet bakıyım ben yavaş yavaş

kızlar selam napıyosunuz bakalım yavrulaaaaaar

Selam canım

Ben idare ediyorum valla bi iyi bi kötü. Bi mutlu bi mutsuz. Bi umutlu bi umutsuz O kadar sık değişiyo ki ruh halim yetişemiyorum valla

Sen nasılsın napıyosunn

1 Ekim mi ki canım ben 30 Eylül diye duydumm :26:

Ama açıkçası artık çok ümidim yok. Paketteki başlıklar ufaktan söyleniyo ama askerlik maskerlik yok

aradı cnm skntı yok ztn yakalnms hbrlerdede gördm konustukta cok sukur

Balım yakalanmışlar. Kaşıkla 1 yıldır tünel kazıyolarmış ya olaya bak

Kimse mi fark etmemiş 1 yıl koca 1 yıl yani

Sen içini ferah tut. Az kaldı askerliğimiz sağ sağlim dönecekler inşallah hiçbi askerimiz zarar görmeyecek

Kızlar 1-2 gündür pek giremiyorum, annemler yufka açıyordu dayımlardaydım malesef :44:
Ve canım sıkkın şerefsizin teki sahte kimlikle babamın adına para çekmiş savcılık falan onlarla uğraşıyor adamcağız. :26:

aynen kendimize gelelim ya recep tayyip 1 ekimde açıklama yapcakmış askerliiği düşürrrrürrsee uu

Ben bunu hiç duymadım nerde okudunuz ki ? :44:

aradı cnm skntı yok ztn yakalnms hbrlerdede gördm konustukta cok sukur

Ohh benim de içim rahatladı canım çok sevindim

Evet tatlı al tabikide kuzum, öğlen çayın yanınca vs yer içersiniz
Ev eşyalarına bak bak çok çeşit var insanın aklı karışıyor be
Askerliğin düşmesiyle ilgili şeyleri nerde okudunuz yaa :44::44:

Begüm, Sena, Eda işteee peki ya Pekmez, Selen nerdeeeeee ? :44:

Topiğimiz eski haline dönüyo boşalıyo arkadaş Girdikçe yazında haberleşelim
Begüüşş devrem senin işte ilk günün nasıldı onu yaz okuyacağım girince
Seleen sende çabuk gel artık özlettin kendini aaa

Ben çıkıyorum tertolar regl dönemi dolayısıyla sancılı geçirdim günümü, yatışa geçeceğim

Esintoşş devrelerin yok ben yazıyım sana
Selenin askeri gelicekti bu aralar düğün telaşları vardı askerinin ablası evlenicekti galba, Begüşte hayırlısıyla başlasında işine anlatır herşeyi inşallah güzel geçer ilk günü

Ben daha başlamadım güzel bayanlar evraklarımı götürdüm o kadar... siz napıosunuzzzz ?? ya bende akşamları giriorum ama kimse yok çıkıorum o yüzden ...

Yazmışsın ama ben çoktan çıkmışım yavrum Aaa evet şimdi hatırladım doğru askerinin ablası evleniyordu

Ben daha başlamadım güzel bayanlar evraklarımı götürdüm o kadar... siz napıosunuzzzz ?? ya bende akşamları giriorum ama kimse yok çıkıorum o yüzden ...

Ne zaman başlıyorsun devrem? Hani p.tesi başlıyordun :44: Bende gündüzleri giriyorum ama bizim topiğin hatunları iş bayanları olduğu için denk gelemiyoruz kuzum

nasılsınız kızlarr görusemıyoruuzzz

Selamm senoşş Ben iyiyim çok şükür, yaa senn nasılsın bakim

Onlar arıcaklar Esintoşum ...Anladm cnm askerin nasıl ,her şey yolunda mı ?

Onlar arıcaklar Esintoşum ...Anladm cnm askerin nasıl ,her şey yolunda mı ?

Hımm anladım devrem Yakup beyle gene bozuğuz kuzum, her çarşı günü burnumdan getiriyor. Ama allahtan önceki gibi takmıyorum da rahatım Altı üstü sinirlendirdiğiyle kalıyor
Senin ki nasıl devrem ?

iyim canım bende 7. ayıda yemek uzereyis 6 ya dusuces mutluyummm
6 ay yazacak ama 6 ay 30-20 gibi falan da yazacakk kuzum yani 7 aya daha yeni düşeceğiz 8 aylık asker olacaklar

Kızlar herkese iyi geceler, benim için biraz sıkıcı bi gündü sizler nasılsınız ballarım

Hayırdır Edacım ? :44:

sorma canım ya işyerinde bi kızla tartıştım aynı ortamda bulunmak çok kötü ama naparsın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…