93/1 yarenleri burayaa

sorma canım ya işyerinde bi kızla tartıştım aynı ortamda bulunmak çok kötü ama naparsın işte

edacım cok ii anlıyorm yaa
bıkac ay önce bende öleydim 1 susyo 2 susuyo ınsan 3.de artık katlanamadm tartiştik
aglattım bıraz agrına gitti söylediklerim ertesi gun cıktı işte ama napabılırımm haketti
cok sıkılıyo ınsan bu durumlarda sureklı aynı ortamda yuz yuzesın tahammul etmek sorun canım ya
muhattap alma hiç

İyiyim canım nolsunnn ya bugün temizlik yaptım bayağı bi çok yoruldum...Bizimkide iyi bende kızıorum bazı şeylere ama takmıyorum dediğin gibi napimm işte idare edioruz

Tatlı olarak kuru pasta türü bi şeyler mi alıyım :26:

Evet kuzum ya ben de çok kararsızımdır şimdi nası karar vericem hiç bilmiyorum. Gözümü kapatıp seçicem artık bi tane

Canım noldu babanın durumu var mı gelişme :26:

Askerliğin düşmesiyle ilgili şey değil kız Demokratikleşme paketinin açıklanma tarihi Ama tabi habertürkte askeri alanda da reform yapılacağını gördüm. Tahmin yani. Herkes bi şey söylüyo

Haftasonu ben giremiyorum malesef

Olmaz olmaz boş bırakmayız süreklii

nasılsınız kızlarr görusemıyoruuzzz

Senaaa

İyiyim ben balım sen nasılsın

hayır esinim bu gercekle yuzleştirmeee beniii
6 ay kalıcak ben öle dusunmek ıstıorum

Ahahha tamam kuzum tamam dediğin gibi 6 ay olsun

İyiyim canım nolsunnn ya bugün temizlik yaptım bayağı bi çok yoruldum...Bizimkide iyi bende kızıorum bazı şeylere ama takmıyorum dediğin gibi napimm işte idare edioruz

Temizlik bugün bizde desene aah şu pazartesiyi hiç sevmiyorumm temizlik günü olduğundan
İnsan kıza kıza alışıyor kuzum yaa valla kızmamaya, takmamaya

Aynen öyle kuzum ya kuru pasta türü al, ya da küçük bi pasta al ne biliyim
Gözünü kapat onda bunda şundadır yap
Yok be kuzum ne gelişmesi babam savcılığa gitti suç duyurusunda ve olanlardan kendisinin haberinin olmadığı bi dilekçe yazdı işte mahkeme falan olacak haber bekliyoruz :44:
Aman milleti ağzı durmuyorki bi karar veremediler bu ne ya bune ya of bune ya

beraberkende aynımı bu esınım yaa doyamadınız bırbırınızı yemegee

Beraberken bu kadar değil yavrum Bi de bunun izinleri doyasıya geçiremediğimizden kaynaklandığınıda düşünüyorum bazen ne bilimm uff. :44: Neyse Allahtan önceki gibi takmıyorum kendi haline bırakıyorum

bzde öleydık ya beraberken hc bı sorun yok görusemedıgımz zaman sureklı kavga
ama nasıl olduysa su dönem sakın gecıo
yoksa cok yıoduk bırbırımızı
bıde görusemedık kac zamandır sende bılıyosun durumlari

Biliyorum canım ama bi de görüşüpte doyamamak var
Rabbim bozmasıın
Neyse kuzum ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…